5226
  • gabor24
    köszi
  • Dewri
    Nekem még egyszer nem fagyott ki a játék. Városi pályákon szokott erősen laggolni, illetve úgy csinál, mint ami laggol, megáll a kép, ugrik a tank, pedig jó a ping. Más pályákon (azaz ahol nem városban kell nyomulni) nincs ilyen probléma. Majd még lejjebb veszek a grafikából, bár így is több a low, mint a medium (és még mindig jobban néz ki és több fps-el megy, mint a wot...)...

Az viszont elég gáz, hogy nem tud a monitornál kisebb felbontáson fullscreenben menni, csak ablakban hajlandó...
  • kissssss
    ez az új javítás tényleg érezteti a hatását, napi minimum 1 kifagyás után sikerült feltornázni napi 3-ra, haladunk haladunk.....
  • yossarianHUN
    Az XM1-nek szemből az ágyú töve mellett jobbról-balról a két függőleges sáv, meg a parancsnoki kupola, toronygyűrű. Az Abrams-nek a toronygyűrű, csökkentett sebzéssel a kupola, meg az optika. A Leo 2 úgy ahogy van egy nagy gyenge pont, a toronygyűrűje biztos sebzés, az LFP-je legalsó sávja gyakorlatilag 0, és teljes sebzéssel üthető a parancsnoki kupolája.
  • gabor24
    xm1,m1 abrams és leopard 2 van gyenge pontja ?
  • Dewri
    Mondjuk én PvE-ben nyomom főleg, ott nem láttam érdemi változást, mindent üt. Mivel nagyon keveset játszottam még PvP-t, nem tudom milyen itt az MM? Amikor játszottam, teljesen saját tiert adott végig, ilyenkor külön nevetséges egy 15-3 bukta, hiszen saját tierben illene szoros meccset játszani, mert nem lehet ráfogni, hogy erősebb az ellenfél... Magasabb szinten is főleg saját tier van, vagy bejátszik a többnyire +1-2?
    Utoljára szerkesztette: Dewri, 2015.10.14. 22:22:56
  • ximix #1694
    Beköltözött az új commander, hát nagyon tüzes :)

loannis Sanna - LAV-300 Piro commander
    1. Anti-Material Explosives
    Module damage caused to enemies increased by 20%.
    2A. Firestarter
    Dobbles your chance to start engine fire when your shots.
    2B. Raging Fire
    Duration of engine fires caused by your shots incrased by 5s.
    3. Anti-Personnel Explosives
    Crew damage caused to enemies increased by 20%.
    4A. Watch a Bum
    Reload time reduced by 20% for 30s after starting an engine fire.
    4B. Feed the Flames
    Reload time reduced by 50% for 30s after your engine catches fire.
    5. Bullseye
    Accuracy Improved by 10%
  • ximix #1693
    Egy viharos éjszakán
    találkozott egy Tocsek és a Cry,
    sötét volt az éj,
    de a H-val fényt borított rá.
  • ToCsEk

ez a pálya ofmg kreygasm
  • Prince23
    Adtam linket a profilomra... majd nézd meg pm-et
  • ToCsEk
    pve csodái :D

sikerült olyan helyre mennem ahol rámspamolt az enemy 5oldalról lőttek szét xD
  • ToCsEk
    "Kezdő tőkének egy Lord of war bundle járna megbeszélés után. "

aerly acces bundle már nincs :D
    engem lehet érdekelne, pmben írhatnál mire is gondoltak, tapasztalat van
  • yossarianHUN
    Engem lehet, hogy érdekelne. Fix dologról sajnos semmit nem tudok mondani, jelenleg el vagyok havazva, de ha az nektek jó, alkalmanként szívesen küldenék be írásokat, akár ellenszolgáltatás nélkül is.
  • kissssss
    ezekkel a sportautókkal nagyon aljas dolgokat lehet művelni, ha meglátok akár egyet is azonnal lőjétek ki ha tudjátok.

ellenség heavy tankjai köpni nyelni nem tudtak....
  • Prince23
    Valakit érdekelne Armored Warfare cikkek, tippek és trükkök, frissítések rovatban egy tagfelvétel? Egy vagy maximum két helyre lenne kapacitásunk. Kezdő tőkének egy Lord of war bundle járna megbeszélés után.
    A cél a közösség és a facebook bázis kiépítése lenne. Tehát lényegében egy AW rajongót keresünk, aki nagyon érti a játékot.

Utoljára szerkesztette: Prince23, 2015.10.14. 17:48:42
  • yossarianHUN
    És nincs Leo 2 fix?
  • FosTalicskaa
    Aw-ben is elszaporodtak az artik.
  • ikarus44
    Nem tudom hogy mennyire jó, de nekem az eddigi legjobbam a T-62-vel. Durva OP a HEAT-je, szinte az összes 3-as tankot beüti akárhol...

Utoljára szerkesztette: ikarus44, 2015.10.14. 15:30:10
  • FosTalicskaa
    Az egyébként kiemelkedő teljesítménynek számít. Az már a saját hp-jának a fele! :D
    Utoljára szerkesztette: FosTalicskaa, 2015.10.14. 13:54:37
  • ToCsEk
    hát biztos örült a kiosztott 600sebzésének, dmg rekordja volt lehet xD
  • FosTalicskaa
    Lehet ő is ugyanígy röhög, mikor pattannak a tornyáról ő meg továbbra is sebez és üti ki a modulokat és az embereket a tankokból... :P
  • ToCsEk
    háj ekszpozív
  • Dagohun74
    HEEEE?
  • ToCsEk
    azért az wtf hogy itt is megjelennek tier2ben az only hevel lövő marék lepkék, ellen patton végig hevel lőtte a 80akat xD
  • Dagohun74
    Ez király végre egy kis money boost Pve-ben.
  • FosTalicskaa
    Egyébként a Lav-300 és az elődje a Dragon-300-90, eszméletlen jók. Igaz a lav-300-al még csak 1 pve kört mentem, de 4 darab 5-ös tank mellett is sikerült elhozni a top dmg-t. :P Az átütéssel pedig akkor volt problémám, amikor 2 abrams fordult velem szembe, de őket meg csipegettem he-vel. Az eddigi tankjaim közül ezek a wheeled destroyerek a number one, 2. a leo1, 3. pedig az orosz heavy. Ők hiába erősek, de a játék is unalmas velük...
  • FosTalicskaa
    PvP-ben nem vettem észre ilyet. Ha valaki lőhető, akkor lövik is rendesen, nincs várakozás a low hp-ra.
    PvE-nél viszont pont fordítva van a tendencia ahhoz képest amit leírtál. Mindenki a full hp-t lövi hiszen, abban van a dmg és annál kisebb az esély hogy 10-20 hp-t sebzel. Sokszor van az, hogy pár hp-s tankok lövik a teamet, mert mindenki a lehető legtöbb dmg-et akarja kisajtolni a körből, emiatt az ellenfeleket csak legyengítik de nem végzik ki...
  • ToCsEk
    0.95 Preliminary Patchnotes
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Maps

PvP map Fixes:

o Roughneck- Fixed vegetation
    o Reactor - Adjusted terrain and collision near J1 to prevent a dead end. Set shoreline surface type to the proper category, now players will not be slowed down nearly as much while driving along the shore.
    o River Point- Fixed mission collision on the Bell Tower Structure.

PvE map fixes:

o Ghosthunter - Fixed issues with fail conditions for the first two capture points
    o Life Jacket- Set enemies to wait until after the countdown timer before attacking the first objective.
    o Starry Night- Fixed the scripting of the primary objectives so that they are not counting down as soon as the server loads.
    o Harbinger - Adjusted AI behavior so that they can shoot through destructible.
    o Hydra - Reduced the initial enemy count and spaced out spawns of re-reinforcements.
    o Scorpio - Fixed an issue where secondary objectives were not always showing up.
    o Cavalry - Fixed a lighting issue causing a halo on the map.
    o Sapphire - Fixed Objects with Missing textures.

Gameplay

Premium Vehicles

To improve the overall value of our Premium Vehicles, we've added a number of new bonuses.

o Playing a Premium Vehicle now increases Reputation earnings by 20%.
    o Playing a Premium Vehicle now increases Crew Experience by 20%.
    o Playing a Premium Vehicle now increases Commander Experience by 20%.

Progression Changes

Based on player feedback and our own internal data, we've made several improvements to the overall progression speed in Armored Warfare. These changes are most significant at high tiers, but the Reputation increases will affect all tiers of play.

One of the main changes is increasing the basic Reputation value for playing PvE matches. This should vastly improve the rewards from lower performance matches, while offering a smaller (but still noticeable) benefit to matches that were already providing great rewards.

• Increased base match participation Reputation reward for playing PvP matches from 90 to 135
    • Decreased base ammo costs for Tier 5 by 20%
    • Decreased base ammo costs for Tier 6 by 30%
    • Decreased Tier 6 upgraded ammo cost multiplier by about an additional 8%.
    • Decreased base ammo costs for Tier 7 by 25%
    • Decreased Tier 7 upgraded ammo multiplier by about an additional 12%.
    • Decreased base ammo costs for Tier 8 by 40%
    • Decreased Tier 8 upgraded ammo multiplier by about an additional 14%.
    • Decreased tier 5 repair costs from 16000 to 12800
    • Decreased tier 6 repair costs from 28000 to 19600
    • Decreased tier 7 repair costs from 44000 to 26400
    • Decreased tier 8 repair costs from 60000 to 36000

Gameplay Fixes

o Auto-repair - Resolved an issue that occurs when players attempt to turn on auto-repair after a vehicle has been destroyed, causing it to become unplayable.
    o Kill Cam - Resolved a performance issue that can occur when the both the player and their killer have been destroyed.
    o Premium Time - Updated incorrect settings which gave Founder's Pack users less premium time than was promoted.
    o Ramming Damage - Reduced the base ramming damage for all vehicles by approximately 40% as well as adjusted the mass modifier from 2 to 1.5, taking away some of the excess ramming damage that heavier vehicles could inflict.
    o Base - Resolved an issue where the Academy and Barracks buildings were not providing bonuses after players are defeated in PvP.
    o Vehicles - Resolved an issue where vehicles cannot be sold back by the player.
    o Decals - Resolved an issue with decal placement on variety of vehicles.
    o Service Screen - Tooltips have been added to help players identify how to unlock specific upgrades, Added an option to show the best ammunition available for selected vehicle. The option should take some of the guesswork out of the ammunition selection process.
    o Gunner Sight - Corrected the issue where a knocked out gunner sight provided an increase to accuracy rather than decreasing it.

Vehicle Specific Updates

• M60
    - Updated suspension values for vehicle to reduce "swinging" behavior.
    • M60A2
    • T-90
    • XM8
    - Fixed an issue with the smoke grenades VFX.

• Taifun - to better reflect the Taifun's unique low profile and help compensate for its turretless configuration, we've given it a significant buff to its camo factor. We feel this will help it have a unique role without being overwhelmingly powerful.
    - Increased camouflage factor from 0.25 to 0.325.

• RDF-LT - We've completed a balance pass on the RDF-LT and found it to be somewhat behind the curve compared to other equal tier LTs. To help emphasize its niche further, we've increased the RDF-LT's already excellent rate of fire, slightly decreased its damage per shell, and improved its penetration to make it more capable of damaging MBT weak points at the same tier.

- Rate of Fire increased by 30%.
    - Damage per shell decreased by 15%.
    - Penetration for all rounds increased by 7.5%.

PvE

Since PvE does not benefit from the repair cost and ammo cost changes, we are giving PvE a significant overall boost to credit income. We are also globally increasing PvE reputation gains.

• Increased all PvE Reputation gains by 20%
    • Increased PvE credit gains by 35% at all tiers

hogy mikor jön: hamarosan
  • tutyimutyi2
    lav-300-ra ne legyen szavam miért?
    mondod hogy a következőnek ugyan akkora tűzereje van mint a lav-300-nak de a lav-300-nak is ugyan olyan tűzereje van mint a dragoon-nak 1 vagy 2 miliméterrel van csak nagyobb átütése és mint mondtad 1-el nagyobban.
  • 99lufi
    sziasztok,
    itt hogy működik az autoaim?
    be van állítva alapból az egérre de nem müxik hiába nyomkodom csak nem fogja meg a célt...
    jelzi ezt valahol hogy aktív?
  • Dewri
    Ajánlom viszont a gumikerekes TD-ket. A tier3 Dragoon és a tier4 LAV 300 nagyon beteg gépek! Iszonyat jó ágyúk, pontosak, gyorsak, igazi gerillaharcosok, odamész, lősz egy 300+ sebzést és elhúzol. PvE-ben 10+ killt illik összeszedni velük...:) PvP-ben is megállják a helyüket, természetesen nem az első sorban harcolva, messziről, szépen pontosan lődözve. LAV-300-al 563 méterről simán odaveri a sebzést, mivel még bónusz is jár ilyen távoli lövésekre! 563 méterről a wotban egy közepes házat nem lehet eltalálni...
  • Dewri
    Ma belefutottam Sheridannal egy bugba. Egy teherautót kell elpusztítani a mission-ban. Gondoltam nem pazarlom rá a lőszert, ezért nekimentem. Erre a tank 45 fokban az orrára állva beszorult a teherautóba és ennyi. Sehova nem tudtam mozogni... Aztán amikor áttáraztam rakétára, hogy nyomjak egy "rocket-jumpot" (quake forever...), akkor hirtelen kiszabadultam. Készítettem képet, majd lehet átküldöm nekik.

Könnyűtankos tapasztalatok: a tier3 Scorpion-nak csak HE lőszere van, MBT-k ellen keményen sebzi a 60-80-akat... Kis szarok ellen viszont gyilkos. Páncél nulla, sebesség jó. Kizárólag PvE-ben mentem vele, randomban nem is mernék...

Utána a tier4 Sheridan szintén HE, viszont 152 mm ágyúval, ez egy KV2, akármibe belerak 400+ sebzést akárhonnan. Nagy hátránya, hogy 13 sec a töltés, tehát egy MBT is gyorsabban lő... Ráadásul nagyon szarul gyorsul, hiába megy 60al, ha úgy indul, mint egy telepakolt kamion... Elég érdekes vele a játék, főleg a gyors Scorpion után. A nép persze elvárja, hogy könnyű tankként menjek felderíteni, de ez egy igen távoli, folyamatos fedezés mögül lődöző sniper stílust kíván inkább. Szintén csak PvE játék, rendesben nyilván életképtelen lenne a 13 sec miatt. Van rakétája is, egyet lő, 20 sec töltéssel, nem mindig sebez MBT-t, lassan repül (mozgó célnál probléma) és szintén 400+ sebzés, tehát akkor már inkább a sima ágyút használom... Szemből sérülékenyebb, mint oldalról, pedig szemből vastagabb hivatalosan. Szóval macera, nem gondoltam, hogy ennyire lassan lő, hiszen így nem lehet körbeszaladgálni semmit, illetve csak körbeszaladgálni lehet, mert kilőni nem...
  • Dewri
    Ja, ezt én is észtrevettem, valahogy a fullos ellenfeleket, főleg ha nehéztankok, nem nagyon lövi senki, mindenki arra vár, hogy lemenjen a hp 150 körülre, akkor kezdik lőni ezren. Csak ez mondjuk szarul jön ki, mikor 3-4 ilyen fullos tank jön és egyedül harcolok velük, mert más csak nézi és várja a kill-lopást... Persze botok ellen még ez se gáz, 10 killes körök ebből vannak...:)

A Lav-300-ra meg egy szavad se legyen, az egy isten! Majd a következő lesz kicsit macerás, mert ugyanaz a tűzereje marad, mint a Lavnak, de magasabb szintek ellen ugye...
  • yossarianHUN

Világ Leopard 2-i egyesüljetek.
  • yossarianHUN
    Remélem most már legalább lézersugarakat fog lövöldözni. Akkor talán még használható is lenne ez a fostalicska.
  • kissssss
    azért ennyire túlzásba ne vidd a játékot, 2 csata között had hűljön már le az az ágyú
    Utoljára szerkesztette: kissssss, 2015.10.13. 22:31:38
  • yossarianHUN
    Valami nem stimmel...
  • tutyimutyi2
    látom ide is megérkeztek a nyomorult kis 9-10 évesek akik jó ötletnek tartják azt hogy a bázisunkat foglalják denmám oda mennének nullázni neeem megállnak a bázistól 2-300 méterre fedezék mögött és várják hogy aki foglal az kijöjjön fedezék mögül

PvE-ben miért kell mindig azt csinálni hogy ha van elöttem valami amit egyedül kitudok szedni biztos lehetek benne hogy a másik négy azon fog versenyezni hogy meik lövi ki előlem, de persze ha rámtámad egy gépágyús és kellene a segítség akkor meg semmi, mostani menetem lav-300 lerak elém a játék egy terminátort sehol semmi fedezék a terminátor elkezd lőni a csapat társak meg lese szarják miközben csak hátra kellet volna fordulni a terminátor szépen leszed 100 hp-ra mikor érdekes mód mind a négy egyszerre lőnek rá a terminátorra aminek kb 80 hp-ja maradt.
  • ToCsEk
    itt a min meg max accuracy magyarázat

min accuracy maximum bloom, max accuracy is minimum bloom
  • tutyimutyi2
    a bázison van olyan épület ami miatt elvileg több xp-t kap a legénység de csata végén érdekes mód 1 darab xp-vel sem kapnak többet mint a parancsnok :(