Armored Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez megint sztem olyan parasztvakítás mint az hogy a lőszerek, páncélzat dőlési szögek, modulok tankbeli elhelyezkedése meg a tankok egymáshoz viszonyított térbeli helyzetet is gondosan modellezve van, s ez alapján számítják ki az átütést meg hogy mi sérül. Gyakorlatilag viszont a randomisten dönti ell, hogy egy seggbelőtt tanknál az elöl ülő lövész fogja mellel levenni a lövedéket és elnyelni a sebzést.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.06.24. 11:38:55
Kiragadott részlet:
"The matchmaker does not try to match vehicles by vehicle tier."
"The only relevance of vehicle tier is to determine the battle tier."
Meg utána az egész rész a Vehicle Weight-ről.
És igen, kicsit már out-of-date, de hát ez a kapitalista nyugatiak sorsa, magukra hagyják őket a játékmechanika kifundálásával.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2015.06.24. 11:30:02
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Miért várjon szegény fejlesztő a pénzére, hát neki is élni kell valamiből amíg programoz... de megígéri hogyha most kifizetsz mindent, olyan játékot fogsz kapni ami tökéletes lesz, és minden igényedet kielégíti. És azt is megígéri hogy nem fogja félkészen hagyni, és mindíg hallgatni fog a véleményedre 😄
Early ACCESS rulez!
Ha neked ennyi megér vagy 4500ft-ot akkor csak bátran...
érdemes kipengetni érte a 14 eurot?
hogy haladnak a fejlesztéssel?
van aki rendszeresen nyomja?
!Forza Ferrari!
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Legalábbis amennyire én láttam, a tetején eléggé szoktak ügyelni hogy a tierek darabra stimmeljenek, néha van 1-1 elcsúszás, plusz az alján lehet némi kavar, de ők úgyis csak plankton, sokat nem számítanak.
Az armored warfare-t a my.com tolja, a my.com viszont a mail.ru érdekeltségi körébe tartozik... forrás
Szóval isten tudja, de lehet hogy az Armata egy kicsit jobb lesz balance okokból mint a nyugati párja 😄
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.06.23. 18:57:08
A fejlődésben tieralapú besorolás van, de a csatában nem. Az igaz, hogy a csatának van adott tier szintje szintje, de ez inkább egy "pool"-t jelent, hogy mennyi a maximum pont, amit el tud viselni. Ezen belül adott tank adott pontot ér (pl. lightok többet, kb. mint egy egy tierrel nagyobb tank). Tárasok is több pontot érnek. Aztán így próbálja meg az MM egymáshoz passzintani a csapatokat, valszeg vmi (erősen) módosított hungarian method segítségével.
Emiatt lehetséges, hogy egyik csapatnál mondjuk 4 10-es van, másiknál 6, cserébe elsőnél 8 9es van, a másiknál meg csak 5db, a maradék meg 8as.
Azt hittem, egyértelmű a szarkazmus zsömi hozzászólására.
cyka blyat
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Sokkal értelmesebb lenne a régebben jól bevált megoldás, mely szerint egyszerűen a járműveknek van egy 'pontértéke', aztán ezzel lehet játszani a végelszámolásnál, ha gyenge harckocsival lősz ki erőset, rengeteg pontot kapsz, ha erőssel gyengét, akkor alig kapsz valamit...
Utoljára szerkesztette:
Utoljára szerkesztette: davidbog, 2015.06.23. 16:31:36
elég érdekes az a torony
ez valami amcsi lehet szerintem
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
ez létező tank?😄
jól sejtettem hogy nem éri meg bevásárolni tier6 prém tankokat 😊 persze gyűjtöknek meg gazdagoknál elfér 😄
Utoljára szerkesztette: ToCsEk, 2015.06.22. 16:12:34
Ennél rosszabb hírt nem is olvashattam volna. Legalább most már tudjuk mire számíthatunk hosszútávon....
I met God. She's black
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.06.20. 12:53:20
angelus1991ster.blogspot.hu
cyka blyat
Utoljára szerkesztette: tutyimutyi2, 2015.06.18. 20:25:31
elég nehéz így eltalálni a mozgó tankokat 😞
http://aw.my.com/us/news/general/introducing-early-access-test-2
magyarán háromszoros xp és nyolcszoros pénz szorzó van jelenleg