5226
Armored Warfare
http://armoredwarfarehu.blogspot.hu/
http://armoredwarfarehu.blogspot.hu/
-
Sz_i_l_a #1900 Én anno a vírus keresőmmel kínlódtam, mire rájöttem a dologra :)
-
verjembele #1899 Sziasztok. a játékindítása után a betöltésnél egyszerűen lefagy. Hang (zene) beakad és kész. Próbáltam már HD,SD változatban is letölteni. sajnos ugyan az. Nagyon megköszönném ha tudna valaki értékelhető segítséget adni. Köszönöm -
Sz_i_l_a #1898 Kapsz spotért, spot sebzésért és sebzésért /amit Te sebzel/ -
Sz_i_l_a #1897 Igen ez a spot sebzés
-
verjembele #1896 proci: amd sok szám 3.60 ghz 8g memória videókártya fogalmam sincs most lett bele rakva 70 ezer volt -
#1895 Bocs de ez így nem teljesen világos Ha én vagyok a spotter és valaki más sebzi akkor én kapok érte pontot? -
Sz_i_l_a #1894 A spotter a spot sebzésért kap rendesen nem is keveset. -
#1893 tehát a spotokért nem kap olyan jutalmat, mint azok aki kilövik azokat akiket Ő megjelenít a radaron? -
#1892 Ha a start gombra kattintva a felugró ablak "sajátgép" ikonján megnyomod az egér jobb gombját és kiválasztod a tulajdonságokat, akkor itt milyen információkat tudsz leolvasni a processzorról és a memóriáról? Illetve milyen videokártya van a gépedben?
Illetve az is informatív dolog, ha miután a start gombra kattintasz kiválasztod a futtatás lehetőségét, majd beírod a megjelenő mezőbe hogy dxdiag és az így elinduló program kiírja neked a számítógéped paramétereit, köztük azt is, milyen videokártyát használ (második vagy harmadik ablakában) -
verjembele #1891 Ezt nem tudom megmondani mert nem értek hozzá de szerintem jó! a wot gond nélkül megy -
Sz_i_l_a #1890 Persze, de ez nem azt jelenti, hogy elbújik a csata végéig, mert akkor olyan mintha ott sem lenne és akkor megint, csak a csapata kárára van. -
#1889 milyen a géped teljesítménye? -
Sz_i_l_a #1888 A játékbeli RETARDÁLT az Én olvasatomban azt jelenti, hogy erőlteti azt, ami nem megy neki és ezáltal más játékát teszi tönkre folyamatosan, főképpen igaz ez online csapat játékokra. Én ezért nem játszom csgo-val LOL-al, mert nem megy és ezt tudomásul veszem és nem állok neki tele fröcsögni a fórumokat /trollkodni/, hogy milyen szar játékok, amikor nekem nem megy, vagy nem tetszik. -
verjembele #1887 Sziasztok. a játékindítása után a betöltésnél egyszerűen lefagy. Hang (zene) beakad és kész. Próbáltam már HD,SD változatban is letölteni. sajnos ugyan az. Nagyon megköszönném ha tudna valaki értékelhető segítséget adni. Köszönöm -
#1886 aki spotol a map végéig annak is megéri spotterrel játszani? -
Sz_i_l_a #1885 Hát igen a spot rendszer nem arkádra van kitalálva a spoterekkel TAKTIKÁZNI kell, ami az emberek szótárából hiányzik az a csapat nyer az esetek 90%-ban, ahol spoterek tovább marad életben ill, ahol teszik a dolgukat.
Csata elején passzív spotolás a megfelelő bokorban, mert jó az álca értékük is, aztán figyel a minimap és a frontok kialakulása után aktív spotolás, ami nem azt jelenti, hogy berohanok a tankok köze meghalni, arra ott vannak az MBT-ék.
A vadászok pedig a csata elején támogatják a spotereket aztán az MBT-ket, mert a vadászok álcája is nagyon jó.
Az MBT-ék pedig szépen ballagnak felvenni a frontvonalat, ahol a fedezék mögött csiki csukiznak illetve a megfelelő beforgatással pattintanak.
Szerintem nincs ebben semmi bonyolult, aki nem érti az soha nem játszott a wt szimulátor csatájában, na ott lehet kapaszkodni, hogy mi van!!!!
Ja a könnyű tankok meg mennek gerilla harcot vívni, ahol baj van. /ja bocsi, ehhez is nézni kell azt a fránya minimapot/ :D -
Sz_i_l_a #1884 "Ritkán rak be kétszer ugyan oda a játék" Te hol élsz nem ritka hogy 4-5-ször ugyan oda rak be, pláne, ha éjjel játszom és nem PVE-ről beszélek.
365 csatám van és ismerem az összes PVP pálya helyeit és nem mai gyerek vagyok, ha bőven 200 csata alatt nem tanulja meg az ember ezt a pár pályát, akkor ott komoly gondok vannak. Most azon gondolkodtam el, hogy a himnuszt képesek a mai gyerekek végig kívülről megtanulni????? -
Userx2 #1883 Igaza van. Wotban legalább lövés után felvillant a TD, ezeken meg itt hangtompító van. De srácok, semmi gond! Látni lehet a lövedéket, amint feléd repül. Odafordulsz a 19 fok/sec-es tornyoddal és meglövöd azt az égtájat ahonnan lövés jön. Mire ezzel végzel, kapsz nagyjából hármat és kampó. -
ikarus44 #1882 Az eddigi legjobb köröm ezzel a fossal...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
FosTalicskaa #1881 Na jó ez igazából erős túlzás volt, mert nagyjából 1 szinten van mind2. -
lammaer #1880 "A spotting rendszere fényévekkel igazságtalanabb és kaotikusabb mint a WoT-é,"
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.10.20. 12:31:39 -
ikarus44 #1879 A BOT respawnról jut eszembe: Az egyik port-strormos PVE-ben fordult elő, amin a Starshippel voltam, hogy még nem nagyon ismertem a bot-ok respawn helyét és egyszerre 4 spawnolt le mellém, pont egyedül voltam úgyhogy lett is egyből vagy 4k free dmg-em
Azért a fix bot respawnak is megvannak néha a maga csodái -
FosTalicskaa #1878 Jajj, ne menjünk már full retardba. Én elég sokat wot-oztam, szóval van háttértapasztalat, de a pályák nagy részén még mindig nem tudom hova érdemes állni. Nem sokat pvp-ztem eddig, de olyan nagy a rotáció, hogy egy egyszerű casual játékos ritkán kerül 2x ugyan oda egymás után, szóval kb nagyon nehezen fog tudni betanulni 1-1 pályát. Ebből a szempontból a wot rendszere sokkal barátibb. Ott legalább 2-3 pályán játszatja a kezdőket és a 15. elrontott kör után már azért van valami fogalmad róla, hogy mit is kellene csinálni, de itt? Mire visszakerülsz már rég elfelejtetted, mi történt az előbb, a próbálkozásokat meg sajnos elég keményen bünteti a játék. A spotting rendszere fényévekkel igazságtalanabb és kaotikusabb mint a WoT-é, ami nem tudtam, hogy lehetséges, de az obsidiannak sikerült összehoznia. Nem egy kezdő barát a játék. A pve része miatt meg el kell fogadni, hogy bármelyik szintről, nagy számban becsatlakozhatnak olyan emberek a csapatodba akiknek halvány lila fingjuk sem lesz a pvp-ről, mert lehet éppen 5-ös vagy 6-os szinten unták meg a bot pusztítást...
A lányod meg, lehet csak oda akart ülni a géphez, de apuka már megint beköltözött elé 1 heti hideg élelemmel és ez nem tetszett neki...:D -
Userx2 #1877 T-72-est imádni fogod. Alap géppel is élvezetes a PVP. Ma vettem és még nem mentem vele PVE-re. T-64-et a végig sem kedveltem meg. A pofon 400-től pofon. :-D -
#1876 Sziasztok! Tegnap kipróbáltam, nagyon szórakoztató. Csak nekem volt olyan első benyomásom mint valami "tanki online" típusú browseres játék lenne csudaszép grafikával? -
yossarianHUN #1875 Érdekes, nekem pont a PvE a szükségmegoldás, ha nagyon gyorsan túl akarok lenni egy tankon, vagy ha egy tank használhatatlan PvP-ben. Nem érzem a teljesítményérzetet PvE-ben, volt már 15k körüli sebzésem, meg egyszer 15 vagy több killem, de erre is csak azért emlékszem, mert adott érte valami spéci medált. Sosem érzem úgy, hogy a sebzés meg a killek mennyisége PvE-ben ügyességre utalna, sokkal inkább szerencsének és gyakorlatnak tűnik, hogy jól jöjjön ki a lépés, az ember jókor legyen jó helyen, ismerje a botok újraéledési helyét, és olyan csapatot kapjon, akik nem hullanak el segghülyén 2 perc után, de nem nem is überkockák, akik valami OP géppel lezabálják az összes sebzést meg killt (T-80 effektus). Egyszóval nem érzem kihívásnak, mondjuk ebben biztos benne van az is, hogy Leo 2 grindnek köszönhetően már unalomig ismerem az összes PvE missziót. Nekem a PvP adja az igazi izgalmat, hús-vér ellenfelek ellen, na az kihívás. És igen, érthetetlenül sok a gyalázatos vereség, de ha az ember kitesz magáért, akkor nincs miért idegeskedni, mert rendesen jutalmazza a játék. A PvE ugyanaz a forgatókönyv újra meg újra, minimális változtatásokkal, a PvP viszont mindig új helyzeteket ad, amikhez alkalmazkodni kell. Mellesleg az se hátrány, hogy T7 alatt PvP meccsekkel simán összeszedem a következő tank árát, mire összejön az XP a kifejlesztéséhez. Egy életre eleget PvE-ztem a Leo 2-vel, és már megint kénytelen leszek visszamenni, mert a 2A5-tel még jobb napokon is csak tíz perc várakozási idő mellett lehet meccsbe kerülni.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.10.20. 03:49:04 -
Sz_i_l_a #1874 NEM veszik ki a PVE játékot sőt fejlesztve lesz!! Konvoj kísérés és egyebek, elvileg lesz éjjellátó használata éjszaka, hamarosan megcsinálják a kétéltűség használatát, ahhoz is lesznek majd újpályák, szóval lesznek itt még finom dolgok :D -
Dewri #1873 Van olyan pálya, ahol bizony nem egyszerű a túlélés. Rolling thunder, Winterstorm, itt annyi kemény ellenfél jön, hogy tier6 csapatot lenyomnak... És tier8-tól majd ott az Insane nehézség, az biztosan megfelel a nevének...
Biztos meg lehetne oldani a random bot respawn-t a jelenlegi fix helyett, hátha később csinálnak valamit. De így is egész jó, sok pályán a harc hevében nem ér rá figyelni az ember és nemegyszer az agyonlőtt tank mellé respawnol 2-3 fullos ellenfél, na az a kínos és nem igazán unalmas pillanat...:) A kihívás is mindig megvan: minél több sebzés és kill. Nekem 8300 volt eddig a top sebzésem és 14 kill. Ezt kell felülmúlnom, van vele munka...:)
Az meg nem nagyon érdekel, hogy ugyanazok a pályák vagy a botok, mert végre lehet normálisan játszani is, ahogy egy tankkal illik. Számomra szórakoztató és élvezetes, hogy a nehéztankommal megyek előre, pattognak rólam, akár egyedül hozom a kört, 3-4 tankkal harcolok egyszerre, kiosztok rengeteg killt és sebzést. PvP-ben mit mutat fel a nehéztank? Szétlövik úgy, hogy nem lát semmit, nyílt terepen 1 percig él, forgathatod akárhogy, mehet bujkálni, mintha egy szaros ember-ember fps-ben féltené a nyamvadt életét egy szikla mögött remegve, ez nem tankos játékhoz méltó... Inkább 1000 csatában HARCOLOK idegeskedés nélkül, mint 10 vereség zsinórban, idegroncsként BUJKÁLVA...
Lassan jön a kredit, de összejött már a 2 millió a Chief-re, hát összejön a többire is. Egyébként a Chief nem nagyon sebez 6ezer alatt egy körben és még alap a legénység, meg a tank is, ez már csak javulni fog. PvP-ben mennyi az átlag? A saját hp se mindig jön össze, sőt...
Egy szó mint száz: kizárólag PvE!!! Remélem nem jut eszükbe kivenni egyszer, mert akkor uninstall...
Utoljára szerkesztette: Dewri, 2015.10.20. 02:38:45 -
Sz_i_l_a #1872 Ez nem szakdolgozat kérdése :) egy ilyen típusú játéknál, amiket előzőleg írtam az alapokat jelenti és a pályák többsége egyszerű is a lányom 10 éves és időnként leül mellém nézni a játékot és a minap az asszonnyal beszélgetem játék közben és nem figyeltem, hogy a könnyű tankommal az MBT helyre mentem és a lányom rám szólt, hogy " Apa Te jó helyen vagy"??? Mondom 10 éves, akkor írjon szakdolgozatot
/ a sivatagi pálya volt/ ;) -
Angelus1991ster #1871 Azt szerinted megtudják oldani, hogy ne mindig ugyanazok legyenek a bot megjelenési pontok?
Nagyobb tierben azért nehezedni fognak a küldetések? Mert így olyan , mintha egy időhurokban lenne a random 5-fős csapat. -
Angelus1991ster #1870 De azért ne várd el, hogy szakdolgozatot írjon belőle mindenki. Pályákat is be kell tanulni stb. -
Sz_i_l_a #1869 Már csak az MM személyes statisztika szűrőben reménykedek, hogy amikor bekapcsolják véglegesen, akkor megszabadulok ezektől az agyhalottaktól. ;) -
Sz_i_l_a #1868 Nagyon jó a játék annak ellenére, hogy KEZDŐ BÉTA állapotban van.
Nagyon sok olyan elemet tartalmaz, amit a WOT-ból és a WT-ből hiányoltam ráadásul az eljövendő fejlesztéseket nézve nagyon jó irányba halad a játék. Ráadásul anno a WOT ill a WT kezdő béta állapota sokkal több hibát tartalmazott, mint ez, tehát sok reményre ad okot a játék a jövőre nézve.
VISZONT a játékos állomány egy kalapszart sem ér, persze ez alól kivételt képez kb 20-30% játékos, de a többi SZAR finoman szólva FEKÁLIA!!!
A játék indulását követő 1 hét, ami kb normális volt játékállományilag.
Mostmár itt is ugyanaz megy mint a wot-ban vagy a wt-ben.
Nem nézik a minimapot, nem tudják adott térképen adott tankosztállyal hova kell menni, nem figyelnek egymásra, kempelnek, spoterral rohan meghalni, beállnak mögéd ne tudj visszahúzódni fedezékbe stb. HONNAN is ismerős ez?????
PVE: befoglalják a capet, úgy hogy még van mit kilőni és boldog a nyomorult mert gg-zik, ja és amikor lőni kell az ellent, félretol a szellemi toprongy hogy ő lőjön és ne Te találd el.
NEM a játékkal van a baj az JÓ a sok köcsöggel van a baj és mindegy, hogy délelőtt, vagy délután, vagy éjjel mész csatába, csak ezekkel lehet találkozni többségében és ez ellen sajnos a fejlesztők sem tudnak mit tenni. aki értelmileg retardált az az is marad.
-
yossarianHUN #1867 Hát ez a szovjet ág csokis piskóta a Leopardokhoz képest...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#1866 Köszönjük a mélyenszántó elemzést, azért a maradék 35k játékos nevében még remélem, hogy sokáig nem lesz "halót" a játék. -
Dewri #1865 Ha élvezni akarod (sok kill, magas sebzés, győzelem győzelem után), akkor játssz PvE-t. Ha szenvedni akarsz (kilőnek 2 perc alatt, nulla sebzés, 15-3 bukták, stb), arra ott a PvP... Én kizárólag PvE-ben tolom, tegnap meglett a Chieftain.:) -
#1864 designátolja a targetot, azt nem tudom, hogy elszámolja e spot damage-nak, de a baráti vasak olyankor ? a maxot sebzik bele aszem.
-
Malarki #1863 Folyamatosan spotolva lesz és a random sebző lövedékek(pl. HE) maxot sebeznek bele. -
gabor24 #1862 A játék hamarosan megérik a deletére még megvárom a következő pechet,ez a játék hamarosan halót lesz. -
SzocsA #1861 Az tudom, de a másiknál. amivel kijelölöd a tankot
Leopardnal oda teszi a füstfelhőt. csak egyxszer lehet használni.