5226
  • FosTalicskaa
    és áruld már el mit élvezel abban, a játékmódban?

nesze, itt van némi flash játék, játékélmény ugyanaz és még csatára sem kell várni:
    https://www.google.hu/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=top%20down%20tank%20shooter
  • ROMOTO
    Én örülnék ha komplett fejezeteket kellene elolvasni hozzá, sztem a 2 oldalt buffolják fel kb 25-30 ra.

Egyébknt Swingerclubfire -el győzni is lehet
  • kissssss
    majdnem elolvastam 2 oldalt a könyvemből mire nagy nehezen bekerültem artival egy csatába, értem én hogy szorosra akarják venni a pórázt a tüzérség nyakán de azért ennyire nem kéne.....
  • kissssss
  • ROMOTO
    a Swingfire szépsége a PvE ben hardon jön ki igazán
  • yossarianHUN
    Engedelmetekkel megkértem a moderátorokat, hogy tegyék be a fejlécbe a blogot, a könnyebb elérhetőség érdekében.
  • yossarianHUN
    A kettő összesen 15, és 2 mp közzel tudod kilőni őket.
  • ROMOTO
    Nem darabja 15 sec? a kettő 30
    belépek azt megyek pár kört, most ráérek
    Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2015.10.16. 15:54:40
  • tutyimutyi2
    szerencsére csak 15 sec a töltés de az tény hogy amíg nem volt open beta addig a rakéták 300-350 körüli sebzéssel bírtak illetve +2 tier-es pvp csatában is tökéletesen ellehetett lenni vele, most meg hogy megvettem én is néztem hogy ezzel meg mi történt bár még mindig nagyobb baj az hogy ha nem sniper nézetben vagyok akkor esetek 90%-ban úgy dönt hogy ahova nézek oda nincsen célkövetés sniper nézetben meg akadályoz az épület ami mögül kitudnék lőni avagy beáll elém a "csapattárs" a célkeresztem a tankjára kerül és visszafordul a rakétám :P
  • Prince23
    Ha valakinek, akinek nincs ideje a saját Youtube fiókjával foglalkozni, és netán egy jó látványos videót vesz fel, az nyugodtan küldje el átkonvertálva a fájlt erre a címre:

[email protected]

A feltöltött anyagot forrással jelöljük, hivatkoznánk az eredeti játékos nevére.
  • kraven54
    Ezt aláírom, sok free xp-m bánta azt a fost. Állítólag EA-ban túl op volt és lenerfelték.
    Utoljára szerkesztette: kraven54, 2015.10.16. 14:06:02
  • ROMOTO
    Apropó balansz, azt aki a swingfire-t balanszolta páros lábbal rugnám p...án, mégis hogy a rákba gondolták ezt a tetves 30 seces vagy mennyi töltésidőt azzal a két elcseszett petárdával?
  • kraven54
    Naaa, azok ott vannak :D
  • kraven54
    Nem várok semmit, csak tipikus emberi viselkedést látok. Ha jol megy az termeszészetes és Dekirályvagyok. Ha rosszul akkor az a játék hibája, rng hibája, mindenki hibája, csak az enyém nem. De mondom tény, hogy van mit balance-olni a gammán.
    Kivi vagyok mikor látok olyat , de fos egy játék már a 3. Ammoracket lövöm uninstall :D
  • kissssss
    meg a láthatatlan egyszarvú pónik is....
  • kraven54
    Nem az igazi. Hiányoznak a sellők...
  • FosTalicskaa
    Az ideális kraven világ:
  • ROMOTO
    Most mit vársz? Lelkes, aranyos csataleírásokat, vagy egy belinkelt csataeredményt azzal hogy milyen überklasszul ment egy menetet miközben lehet hogy ugyanazzal előtte tök szar köre volt? Mondjuk én nem panaszkodni járok ide hanem dicsekedni (sicc)
  • kraven54
    Ennyi rinyát! Szerintem ha egyfajta tank lenne 0% RNG-vel akkor is sirnátok, hogy imba az ellenfél. Ez egy open béta még sok a hibája, de ott a hvatalos forum (feedback & suggestion), oda lehet írni az észrevételeket és látva a fejlesztőket, hallgatnak a communityra. Probáljatok már meg nem állandóan panaszkodni mindenért. Nem vagyok egy pro játékos de érdekes minden tankkal játszom és T3-4-ben általában mindig megvan 2-3k dmg/spot dmg ha nyertes ha vesztes. Itt legalább a vesztes csapatban is kapsz xp-t ha teljesítesz. Peace
  • FosTalicskaa
    Kár hogy lemásolták a wotos pvp-t teljes egészében...
  • Dewri
    Megnéztem a PvP-t, mert kéne nagyon a pénz, de siralmas. Nem lehet bírni ami ott megy.

Az én csapatomból hatan nekiállnak 4 tank ellen tili-tolizni egy domb mögül. Én oldalról megkerülöm a dombot, betámadom a 4 ellenfelet, gondolván, hogy az a 6 gyökér majd most jól odajön segíteni, mert nem rájuk figyelnek. De persze nem. Elnézik, ahogy 4en kinyírnak, aztán tili-toli tovább. Ilyenekkel játsszak???

A másik, a sziget pálya. Nem tudok senkire lőni, mert nem látok rá. Kijjebb megyek, kapok 3 lövést, vissza. Megint nem látok rá senkire. Egy ellenfél nagyon közel van, de az ágyú nem hajlik le annyira, kijjebb megyek, 2 lövés, vissza. Megint senkire nem látok rá. Kimegyek minden mindegy alapon, 2 lövés, vége. Egy kurva lövést nem adtam le....

Harmadik kör, város. Ellenfelek ketten szemből, rálövök, pattanok, visszalő, nem pattan. Megfordulok, el onnan. Egy utca előtt elhaladva abban is van 2 enemy, kapásból oldalba vernek, egyikre rálövök, bemegy, aztán a másikról pattan. Nekik megint bemegy mindkettő, vége is. Egyetlen találat... És persze eközben hol a csapat? A térkép másik szélén egy kupacban szaroznak pár ellenféllel...

És persze mindhárom csata bukta, huszonvalahányezer kreditért idegeltem magam, annyit lazán kapok PvE körre is. Szóval inkább maradok PvE-ben és játszok 1000 csatát mire összejön a pénzem, de én ezt nem csinálom, ilyen rakás szarral már szenvedtem eleget, wotnak hívták...
    Utoljára szerkesztette: Dewri, 2015.10.16. 11:11:07
  • ROMOTO
    egy klasszikus wot szitu 1, nyomorák alap swingfire 4 es tierben top sebző voltam

itt meg egy klasszikus wot szitu 2, az egyik csapat teljesen elhullik, a másik sértetlen
  • ikarus44
    Ó, engem medium fokozaton is már kényelmesen belő bármi...
    De abszolút igazad van, mert azt én is megnézném, hogy egy BMP a valóságban hogy tudna egy ilyen tankot beütni...
  • Pluskast
    Igen ez tegnap tűnt fel nekem is. Haverral hard PVE-t tolunk. Neki van már XM1 MBT-e és azon "röhögtünk", hogy a BMP 3 szemből beüti az XM1-et. Kíváncsi lennék, hogy a valóságban ez mennyire működne. Ok, hogy hard fokozat, de könyörgöm azért ezt ne úgy oldjuk meg, hogy a leg fosadékabb APC is beüti szemből a chobalt páncélzatú hk-t.
  • FosTalicskaa
    Nem számít, hogy milyen nemzetiségű a fejlesztő, ami igazán fontos az a megrendelő, elvégre ő adja az instrukciókat, hogy mit szeretne a játékban látni. Szóval majd nézd meg ki áll a my.com mögött, meg fogsz lepődni. ;)
  • Phara
    A parancsnokokból hogyan lesz több?Most van 3,de neten azért többet látok.vagy szintenként kapok 1et?Ha lesz 4es tankom jön a 4. és így tovább?
    Utoljára szerkesztette: Phara, 2015.10.16. 09:28:27
  • ikarus44

Játszottam vele 2 db PvP-t, hát ennyi elég is volt. Hát ezzel csak PvE-zni fogok. (Bár elég szánalmas hogy még a botok ellen is csak 250-400 HP-kal úszom meg, mert MÉG azok is állandóan belőnek mindenhol...)
  • Userx2
    Legénység, base épületek, retrofish cuccok, tankosztályok, átütés mechanika, meg minden ami nem adja magát jöhet.
  • gabor24
    szia a védelmét
    Utoljára szerkesztette: gabor24, 2015.10.16. 09:15:44
  • Me0w
    Te sem a jatek celkozonsege vagy ;)
  • Phara
    Köszi!
  • Dewri
    A legénységet nem lehet átrakni másik tankba. Ezen fognak változtatni a jövőben? Úgy tudom ha eladok egy járművet és utána visszaveszem, akkor újra azzal a legénységgel jön vissza, ami benne volt mikor eladtam. Még nem próbáltam, de ez mondjuk jól hangzik.
  • Dewri
    Én a tankok ismertetőit szívesen olvasgatom majd, mert érdekel, pláne az olyanokat, amiket máshol még nem láttunk, pl gumikerekes td-k, meg rakétás egységek, stb.

A többi szokásos (weak spotok, térképek, stb) meg úgyis kialakul leírás nélkül is, ha az ember rendesen ráfekszik a játékra. Az igazi pro attól lesz igazi pro, hogy maga válik azzá, keményen, segítség nélkül...:D
    Utoljára szerkesztette: Dewri, 2015.10.16. 03:56:26
  • Dewri
    Az Obsidian amcsi cég. Ezek végre nem oroszok, mint a többi tankos cuccnál...
  • yossarianHUN
    Kérdés: Kinek mi nem tiszta a játékkal kapcsolatban, illetve ki miről látna szívesen cikket/leírást/magyarázatot?
  • yossarianHUN
    Az M60A3 már használható, afelett meg kifejezetten jó tankok. Semmilyen más ágban nincsenek ekkora arányban penge tankok. De tök mindegy, mert neked semmi se jó, ha mind a hat tank fasza lenne az ágon, akkor azért hisztiznél, hogy mekkora OP fosok, azonnal nerfelni őket. Komolyan, szerintem te valami perverz élvezetet lelsz a panaszkodásban.
  • FosTalicskaa
    De az is csak az xm-1 vagy mivel lesz OP, addig az is csak szenvedős.
  • Dewri
    A PvE-ben a sebzés és a killrekord felállítása a cél, még akkor is jó, ha már ismerek minden helyet. Eddig 14 kill volt a csúcsom LAV 300-al, azt kell űberelni. Sebzésben meg 6ezer valamennyi. És még mindig van pálya, ami ismeretlen, mert néha rak rá. És még csak meden nyomatom, nem is hardon.

Sosem tudom megunni, hogy nyerek, csomót sebzek, csomót kilövök, a tankkal rendes tankként lehet harcolni, nem egy szikla mögött kell rettegni, nehogy kilátszódjon egy kis csavar, mert egyből 4en belövik.... Azt unom, hogy FOLYAMATOSAN veszítek, de azt nagyon (wot, warship, war thunder, ground war tanks, ennek a PvP-je...). Kár, hogy nem ad rendes kreditet, de persze meg lehet érteni, senki nem tolná a PvP-t...
  • kissssss
    OMG éjjeli 1:24 perckor megtörtént a lehetetlen...... artyval betudtam jutni egy csatába.
  • yossarianHUN
    Vagy mehetsz az amerikaival, ami a legjobb MBT ág mind közül. A Leopard ág egyébként T7-ben éri el a szarság csúcsát a Leo 2-vel, de a 2A5 állítólag imba. Legalábbis ajánlom, hogy az legyen.