5226
  • Pluskast
    Valaki tud esetleg egy gyenge pontot a Challanger 1-nél szemből?
  • Pluskast
    Grat!
  • yossarianHUN

Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.10.18. 10:15:00
  • csonttika72
    + a huzagolásnak manapság nem sok köze van a pontossághoz....
  • yossarianHUN
    Ha menet közben is eltalálnál mindent, tök fölösleges lenne megállni. Egyébként a modern harckocsiágyúk pont hogy nincsenek huzagolva :)
  • AJensen
    Malarki játékban ezen a néven megtalálsz! Nyugodtan jelöljetek be, mert minél több emberrel szeretném ezt a játékot tovább vinni!

Egy apró észrevétel a játékkal kapcsolatban. Érdekesnek találom a fejlesztők gondolkodását, hogy lemásolták a konkurencia célzását is.
    Miszerint ezek a tankok, amik a játékban vannak, már menet közben is képesek voltak többé-kevésbé eltalálni a célpontokat. Viszont itt a játékban ez maximum 50, legjobb esetben (inkább szerencsésebb) 100 méterre vagyok képes mozogva bármit is eltalálni, ami valahol kicsit szégyen szerintem a játékra nézve. No meg persze továbbra sem értem, hogy a modern huzagolású tankoknál fullosan beszűkülve miért is hord mellé a löveg. Az ilyen orbitális hülyeségektől tudok agyfa*** kapni. Persze a játékban szépen mutat a sok kütyü, amit fejlesztünk, csak, hogy ennek a felét nem érzem éles csata közben.
    Nem kellene a w.o.t. útjára lépni, mert az csak a sírba vezet.

Egy utolsó gondolat. A pályák nagyon tetszenek, de baromi kevés van, amit remélem hamarosan bővítenek.
  • kopaszeger
    hali!!!
    Olyan kérdésem lenne hogy most töltöm le a játékot próbálok regisztrálni megismétlem a jelszót de mikor próbálok belépni nem fogadja el a jelszót. Azonban a megadott email cimre nem jött semmi visszaigazolás. Köszönöm az esetleges választ.
  • Malarki
    Valakinek T3 szakaszhoz lenne kedve? Inkább pvp, mert pénzt kellene farmolnom.
  • FosTalicskaa
    Nekem most muszáj lesz pvp-znem. 3 db 4-es tankom 35-50% környékén jár és összesen van 700k creditem. Egy 5-ös meg 2millió... ejj. Komoly anyagi gondjaim lesznek nemsokára úgy érzem.
  • ximix #1811
    Van PvP stat is hozzá
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

valszeg félrenyomhattam a nagy izgalomban :D

Majd akarok menni PvP csatákat is de egyenlőre úgy vagyok, hogy azt is kiakarom próbálni, meg azt, meg azt is, és PvE ilyen szempontból haladós.
  • FosTalicskaa
    Egy pillanatra azt hittem playerek ellen van körönkénti 4564 dmg-ed. :D Pedig már épp készültem szétspammelni a fórumot a jokeres tapsolós gif-el :D
  • ximix #1809
    He Frag-al szoktak 400 akárhányat is odapörkölni ha átmegy, amúgy a damage panelen szokott néha lenni egy sárga felkiáltó jel a sebzés után az jelölheti esetleg a kritikus sebzést ?
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Starship PvE 4500 átlagsebzést kilehet belőle csiholni

• ximix #1808
    Kösz az igazítást, azt benéztem siettem nem olvastam el figyelmesen.
  • ToCsEk
    én is most "húzom" starshipet pont annyira pvp hardon leduplázom :D bőven elég mondjuk itt heat nemrossz meg az irányított rakéta, dez a 13sec realod vagy mennyi lolasd :D
  • ikarus44
    Ne akard. Én is csak azért sinylődök vele, mert ki akarom fejlszteni az Abrams-t.
  • kissssss
    pedig azt a 152mm-es csillagrombolót én is ki akarom majd próbálni
  • ikarus44
    Te is most vagy a Starship-nél? Részvétem...
  • Dewri
    Én reggel PvE-ben robbantam föl az utolsó pillanatban, szerintem lőszerrekesz volt. Háromnegyed hp megvolt még a Starshippel, mikor bal oldalról belémlőtt egy Bmp 2 valamivel, egyből robbantam, csodálkoztam is, hogy a fenébe nyírt ki egy lövésből ennyi hp-ról egy szaros bot. Nyilván lőszerrekesz lehetett akkor...
  • som70
    Jó lenne ha már tényleg befejeznéd. Menjél szépen vissza a WOT fórumra, ott foglalkozz az arty-k szidásával. Kisköcsög!
  • Phara
    Sose szerettem artyzni,most mégis ki kell húznom az 1.-t ,hogy meglegyen az új parancsnok.Aztán még ki tudja mennyit más cuccokért...
  • FosTalicskaa
    Csupán feltettem egy egyszerű kérdést, hogy mit élveznek ebben a félkezes játékban. Franc se gondolta volna, hogy ezzel úgy felkaravarom az állóvizet, hogy egyből a felszínre rajzik a sok kis köcsög. :P
  • yossarianHUN
    Igen. Úgy vettem észre, csak critet ad az ammo rack. Legalábbis gondolom, mert egyszer Leo 2AV-val 700-at csaptam egy Challengerbe.
  • kissssss
    MBT tankokkal már igen, a többi típusba tartozó vasakkal még egyszer se.....
  • Phara
    Valaki gyulladt már ki?A másik meg ha ammo rack találatot kap fel is robban vagy csak critet kap?
    Utoljára szerkesztette: Phara, 2015.10.17. 15:01:07
  • kesa_hun
    de jó hogy egymást szapuljátok. tiszta magyar mentalitás. inkább a tapasztalatokat osszátok meg és ne egymást bas......ogassátok. köszönöm.
  • Phara
    10%-al gyorsabb célzás,vagyis valamivel gyorsabb dmg/s.10%-al gyorsabb tüzelési sebesség,10%-al gyorsabb újratöltés= nagyobb damage /sec,nem a kilőtt lövedék sebzését növeli,igaz,de jobb DPS.
  • FosTalicskaa
    és hogy beszélek veled? vagy ez a classic artis mentalitás? :D

SoproniMászok: mutliaccount vagy a kis melegbarát, megjelent a színen, hogy megvédje a kanját, aki két lövés között beakaszt neki a játék unalmasabb perceiben? Meg is értem, nem túl sokminden történik a térkép legtávolabbi sarkában, aztán el kell valahogy ütni az időt. :P

Azért meglátszik, nem olyan rosszak ezek az artilleryk, ha már ide is gyűlnek a kis köcsögök. Mi lesz ha ők kerülnek itt többségbe? :P
  • SoproniMászok
    Mi a fasz közöd van hozzá, hogy mit élvez benne? Az ő szabadideje azt csinál vele, amit akar és azzal játszik, ami neki tetszik.
    Tele van az ezsgé a hozzád hasonló szardarabokkal. Ostoba. Ja, mondjuk „A név maga az ember”.. fostalicska.
  • kissssss
    talán azért szeretnék artyval játszani mert itt már vannak hátulütői is az SPG-nek nem úgy mint a wot-ban, itt ha lösz egyet akkor jó eséllyel kapni is fogod a fejedre a viszontválaszt, nem lehet tök vakargatva egy helyben állni.

a wot-ban nem volt semmi kihívás ha nekiálltál artyzni, itt viszont keményen oda kell tenned magadat ha eredményt akarsz elérni, és akkor még nem is tettem említést a tüzérség sokoldalúságáról a füst és felderítő gránátokkal.

itt már van némi kihívás is.
  • ToCsEk
    hát pedig nem, rossz a fordítás vagy te értelmezed rosszul
    crewek nem növelnek sebzést, hanem esélyt növelnek pl x%al nagyobb az esélyed hogy modul sérülést lősz vagy x%al nagyobb esélyed van arra hogy kilövöd egy legénységét stb.
  • kissssss
    szerintem vegyél vissza a pofikádból, nem emlékszem hogy én így beszéltem volna veled.

oké?
  • Phara
    Jah igaz,de a dps-t alapból növelik.
    Utoljára szerkesztette: Phara, 2015.10.17. 10:26:16
  • Dewri
    Mert +20% modulsebzés esélyről van szó, nem pedig sebzésről. Van némi különbség...
  • Phara
    Miért nem?
  • Dewri
    Hát akkor az nekem majd kimarad...
  • AJensen
    Eddig megvagyok elégedve a játékkal. Igaz a szokásos pvp macera itt is megvan, DE nem frusztrál. Nem úgy, mint a konkurens játék.
    Grafika ok bár néhol bugos. Viszont, amit nem értek, hogy néha csinál olyat a játék, hogy fogja magát és visszadob a garázsba, de a tankom bent marad a csatában, erre ha valaki tudja a választ azt megköszönöm.
    A rakétákkal nem tudok kibékülni, mert sokszor elég nagyot dobnak sebzésnek, rám nézve ez elég kellemetlen. Ebből picit visszavehetnének, hogy hosszabb idő után lehessen újra használni.
    Arty-k ok, VÉÉÉÉÉÉÉÉGRE. Egyébként sem valók játékba, de ez személyes vélemény.
    Ismerőseim nem élvezik a játékot, pedig most még nagyon is játszható a másikkal ellentétben, bár amennyi nyafi lesz itt is hamar menni fog a játék a süllyesztőbe. Remélem nem.
    A pve része kicsit kellemetlen, ahogy ti is írtátok, hogy belőnek egy agyon páncélozott tankot egy nudli csapatszállítóval.
    Hard-on szoktam játszani, mert több a mani, de ha kifogsz egy bot csapatot, akkor az égiek sem mentek meg a vereségtől. Sok a csirke játékos, akik ágyútölteléknek sem jók, mert nem eléd állnak védeni.
    Amit jó lenne gyorsan betolni a játékba, pár új játékmód, mint zászlófoglalás, vagy csapat csata, osztag.
    Iletve jó lenne egy balanszolt mm, ahol egyformán van elosztva a sok csirke játékos mind a két oldalon. Bár utóbbi soha nem fog megvalósulni a játék mechanikája miatt.
    Attól függetlenül, hogy gyorsabb, mint a w.., mégis élvezetesebb.
    ÉS végre olyan tankokkal kezdünk már tier 1-ben, ami nem egy kávédaráló ivadéka, magyarán tank.

Utoljára szerkesztette: AJensen, 2015.10.17. 01:01:44
  • FosTalicskaa
    Azt ugye tudod, hogy egyik sem növeli meg a sebzésedet. :D
  • ximix #1783
    és nyitnak két új parancsnokot is akik szerintem akár MBT-ben is megállnák a helyüket.
    (pl kilősz egy modult majd 400 helyett odapörkölsz egy 600-ast, biztos megköszöni:)
    Freja Holbjerg
    1. +20% modul sebzés.
    2A. 10%-al gyorsabb célzás.
    2B. 10%-al pontosabb lövések.
    3. 20%-al gyorsabb a töltényváltás. (nem újratöltés)
    4A. 10%-al gyorsabb tüzelési sebesség.
    4B. 10%-al gyorsabb újratöltés
    5. +50% sebzés ellenséges legénységre 60 másodpercig azután hogy megsemmisítettél egy modult az ellenséges tankon.

Juan Carlos Miramon
    1. 20%-al gyorsabb a töltényváltás. (nem újratöltés)
    2A. .10%-al gyorsabb célzás.
    2B. 2B. 10%-al pontosabb lövések.
    3. 15%-al jobb gyorsulás terepen 15 másodpercig tüzelés után.
    4A. +20% modul sebzés.
    4B. +20% legénységre való sebzés..
    5. 10%-al gyorsabb újratöltés

Utoljára szerkesztette: ximix, 2015.10.17. 00:28:32
  • ToCsEk
    van olyan retrofit ami csak náluk fejleszthető
  • Dewri
    Továbbra se értem miért akar tüzérkedni az ember. A wotban is csak kattintgatni kellett vele, míg mások aktívan harcoltak. Itt meg kijelzi az ellenfélnek ha rálősz, jelez az ellenséges tüzérnek, hogy honnan lőttél, nincs páncélja, sokáig tölt, nem igazán tűnik szórakoztatónak, ráadásul nem is olyan nyugis, folyton mozogni kell vele. És nem is sebez valami hatalmasat, vége az 1 lövés/1 fullos tank rémálomnak...