5226
  • FosTalicskaa
    Egyébként most ugyanazt érzem mint a legelején a wot-nál. Menjek a panzerekért, vagy válasszam a könnyű utat és húzzam ki a kv-2-t amivel még az is-4-eknek is oda lehetett verni 3-400akat, míg a saját szintjét kb oneshotolja. Itt vagy szenvedsz a leopardért, ami elnézve a statisztikákat, tier1-6-ig messze alulmarad mindegyik ágtól, és csak 7-8-ra éri utol a saját szintjét, de akkor sem lesz kiemelkedő csak már nem lesz annyira gyenge, vagy menjek az orosszal, ami unalmas, a tankok rondák, de legalább erősek és lesz sikerélményed... mail.ru, wg csak meg tudják oldani, hogy a keleti piac maradéktalanul élvezhesse a játékot.
    Utoljára szerkesztette: FosTalicskaa, 2015.10.16. 01:07:41
  • FosTalicskaa
    Itt főként nem az a probléma, hogy le van korlátozva 4-500 méterre a játék, mert ok aláírom, biztos erőforrásigényes, optimalizáció miegymás, de könyörgöm, egy csapatszállító, pánzélozott terepjáró ne rendelkezzen már ilyen mindent elsöprő tűzerővel! Egy tier 6 MBT elbújhat egy tier 3-4 felderítő mellett...

Szóval a nagy kérdés: vagy bevállalod a wot klón pvp-t, ugyanannyi idegeskedés mellett, vagy mész pve-ben de azt meg biztos meg fogod unni 100-200 csata után.
    Utoljára szerkesztette: FosTalicskaa, 2015.10.16. 00:59:51
  • yossarianHUN
    Viszont a PvP-ben megvan az, ami a PvE-ből hiányzik, mégpedig a változatosság. Én a Leo 2-be eddig 70%-ban hard PvE-vel tettem bele az XP-t, de rendszeresen visszamerészkedek PvP-be, mert a repetitív PvE misszióktól már hányingert kapok. Perseus, Anvil, Red Opossum és Umbrella újra meg újra, újra meg újra... Már négyzetcentiméterre tudom, hol fognak spawnolni a botok. No meg azt sem szeretem, hogy PvE-ben folyamatosan egymás nyakára taposva kell vadászni a sebzést, ha nem akarsz hoppon maradni.
  • Dewri
    Mondjuk egy modern tankos játékban valóban kissé érthetetlen ez a látótávos hülyéskedés, hogy 400-500 métereken bohóckodunk, miközben kilométerekről tudnánk lőni... Gondolom azért rejtőznek jól a kicsik, mert különben senki nem játszana velük, hiszen 2 lövésből kiszednék őket, amint felfedeződnek...

A PvP ahogy már a legelején mondtam, nem győzöm ismételni, ugyanaz, mint a wot, senki ne számítson jobbra. Nem látsz semmi, de lőnek, 15-3 bukták, lepattansz, mellélősz, MINDIG a te csapatod van tele autista 3 évesekkel, stb, stb... Nem ér annyit, amennyi ideget nyelsz miatta. Vagy egy kör PvP után tolni kell 5 kör PvE-t...:)

Sajnos az a probléma, hogy a PvE csak tier4-ig használható remekül, utána sajnos muszáj nekiállni ennek a szarnak (PvP), mert csak itt jön annyi kredit, amennyi kell a továbblépéshez. 2 millió egy tier5 tank, az azért nagyon sokáig tartana PvE-ben, bár majd hamarosan emelik 35%-al a kredithozamot, ha igaz.
    Utoljára szerkesztette: Dewri, 2015.10.16. 00:35:57
  • FosTalicskaa
    Egyáltalán mi ez a buzi spot rendszer, hogy azért mert light azért kötelező láthatatlannak lennie??? Ha valaki van olyan balfasz, hogy nem felderít, hanem elkezd lövöldözni mindenkire ész nélkül, azt igenis mutassa meg a játék. Faszom copy paste játék. Ugyanaz a bugos játékmenet itt is.... spotting system, russian superpower rulz
  • FosTalicskaa
    Szánalmasak ezek a guruló 2mm páncéllal rendelkező láthatatlan géppuskás, rakétás szarok... Nincs az a távolság amiről be tudnám őket spotolni, de azok legalább nyilt terepről szétrakétáznak lőnek mindenkit. Nem is értem miért gyártanak a valóságban agyáltalán mbt-ket, meg egyéb lánctalpas járműveket, hiszen ott vannak a szuper jeep-ek meg kalasnyikovos trabantok, amivel még az androméda galaxist is meg lehetne hódítani olyan jók.
    Meg az is komolytalan, hogy 2-3x nagyobb tűzerővel rendelkeznek mint egy átlagos MBT, nem beszélve arról, hogy a páncél hiánya és a méretbeli különbségek ellenére nem sokkal kevesebb hp-juk van. Vicc az egész. Ez az OF-40-et sem értem hogy a retekbe került 4-es szintre amikor az orosz 1-es csapatszállítóval van kb egy szinten. Remélem jön majd egy masszív rebalansz, mert addig a pvp nagyon felejtős.
  • oneal1
    miket fejlesztettél ki xm1-en elsőként? mit ajánlassz?
  • yossarianHUN
    A hasát kell lőni, vagy ha már kicsit is be van forgatva az oldalát, mert papír.
  • gabor24
    leopard 2av szemből nem bírom átlőni mindenhol próbáltam a tankom xm1 löszerek a legjobbak.
    Utoljára szerkesztette: gabor24, 2015.10.15. 23:30:43
  • Dewri
    Továbbra is azonnal örökre kivágnám a szerverről az olyanokat, akik még PvE módban is bemennek foglalni, mikor még van ellenfél és mindenki más harcol is velük. Minek játszik az ilyen idióta, ha csak a körben tud ücsörögni? Pont PvE-ben, ahol még élvezetes is a csata?? Instant kitiltás, ennyi!!!!!
    Utoljára szerkesztette: Dewri, 2015.10.15. 23:13:54
  • oneal1
    amerikai mbt ágat nyomja valaki? XM1 -en mi a javaslata miket fejlesszek először?
  • Dewri
    A fejlesztési fán minden tanknál oda van írva, hogy mit kell csinálni a megszerzéséhez. Az egeret vidd a jármű fölé és kiírja. A Chief-hez úgy emlékszem, hogy annak a kereskedőnek a járműveivel kell minél több lepattanó lövést gyűjteni, akkor gyűlik rá a pont. Tehát mondjuk az M60 PvE módban használva gyönyörűen adja a pontokat, mert mindent pattint. Nekem már meg is lenne a Chief, csak kreditem nincs rá...
  • yossarianHUN
    Tervbe van véve a videófordítás, videókból készült cikkek, satöbbi, meg még sok más is, de gyakorlatilag még csak ma indult a blog:) Egyébként azóta felkerült még egy cikk, a páncélzatról.
  • Dewri
    A Starshipnek van egy trükkje. Előbb vedd meg a Sheridan könnyűtankot. 13 sec töltés, lassú test és torony+gyenge. Ezután vedd meg a Starshipet és egy hatalmas élmény lesz, kevesebb mint 12 sec töltés, gyors torony, mozgékonyság...:)
  • FosTalicskaa
    Egy tipp az oldalhoz:
    Az aw-n van egy csomó angol nyelvű videó. Tutorialok stb. Azok tartalmát valaki összefoglalhatná egy-egy nagyobb lélegzetvételű cikkben. Képekkel stb.
    Ez a lőszeres jó lett.

Egyébként az mennyire természetes hogy meglövök valakit ap-vel, nincs sebzés viszont elkezd égni? Már nem egyszer fordult ez elő...
    Utoljára szerkesztette: FosTalicskaa, 2015.10.15. 22:39:56
  • yossarianHUN
    Szösszenet a lőszerfajtákról, ha esetleg érdekel valakit.
  • Userx2
    Nem voltam stressz teszten, de akkor nem maradtam le semmiről. 15 nap prémem van.
  • ximix #1723
    Szerintem már nem lesz reset , az obj.-155-t és a 7 nap prémet az open bétát megelőző nyilvános stresz teszten részt vevők kapták.
  • Kronos79
    Épp pár napja beszélgettünk erről. Üss és fuss taktikát alkalmazd! Egyébként yoss a megmondhatója, hogy az ág talán végig zéró páncéllal rendelkező tankokból áll. Ne menj velük első vonalba és jó lesz.

Userx2: Nem fognak már nullázni.
    Utoljára szerkesztette: Kronos79, 2015.10.15. 18:46:59
  • Userx2
    Nyár óta most először AW. Látom eltünt minden T1+ tank, de lett egy O.155. Ha vége nyilt bétának megint nulláznak?
  • Lucifer001
    Szuper ! Könyvjelzőzve
  • yossarianHUN
    A 0.95-ös frissítés részletei a friss és ropogós magyar AW blogon:)
  • Me0w
    Maskepp kell veluk jatszani, ennyi. A Leo mobilitasat es a sniper kepesseget hasznald ki, nem lehet vele bulldozerkent eloremenni mint pl. a T-64-el. De flankelni iszonyat jo vele.
  • malystryx3
    Hát srácok, az elmúlt napokban elég sokat játszottam vele. Mondhatom, örülök hogy elindul, iszonyatosan szaggat, kevés a gépem hozzá. A Leo ágon indultam el, a wot-ban is az volt a célom, de abból a játékból elegem lett. Ott közepes játékos voltam, 1400-as effivel, de itt úgy érzem mintha full kezdő lennék. Mintha újra kéne tanulni játszani.
    Szóval tetszenek a Leo ágon a gépek, csak hát tornyozni nemigen lehet velük, egyedül talán 8-as tier-től látok igazán kemény tornyot. Az oroszokat nem tudom belőni a toronynál, csak a hasukat-oldalukat, de hát a kedvemért nem mutatják azt. Javítsatok ki, de inkább nyugtassatok meg, hogy nem követek el nagy hibát azzal hogy átpártolok az orosz tankokra. Meg tetszenek a kerekes TD-k is.
    Esetleg ha mégis ajánljátok a Leo ágat, tudnátok némi tanáccsal szolgálni hogy miként kellene velük játszani? De ha az oroszok jobbak, akkor nincs kétség. :) Előre is megköszönném.
  • ximix #1716
    A WG ezt sokáig nem akarta meglépni, hogy korlátozza az artyk számát a csatákban, pedig ennyi, kellemetlen, de ha 5-5 áll egy oldalon akkor sem jobb, + kb így kell közlekedni, mint itt a farkasnak link
  • kissssss
    Gvozgyikával képtelenség bejutni akár egy csatába is, vannak előttem vagy 150-en SPG vonalban

nagy kár hogy csak HE lőszert lehet használni tüzérségnél.
  • Me0w
    Orulok, hogy tudtam segiteni :) En is esotancot jartam oromomben, mert azert a 24-32 fps egy 970 gtx-en siralmas.
    Utoljára szerkesztette: Me0w, 2015.10.15. 16:20:31
  • Angelus1991ster
    Jó kis gép az Object 155 :)
    Kár hogy nincs replay rendszer még, és a medálokat se jeleníti meg az összesítőben. Szerintetek a most kapott medálokat, majd megjeleníti később? Hozzáadva az akkor kapottakkal?

Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.10.15. 16:09:35
  • ikarus44
    A Starship használható tank, vagy ugyanúgy használhatatlan mint az M60?
  • patchaou
    Bevállt köszi! 50 alá nem megy úgy hogy minden más ultra, pedig a gép többi része gyenge a 960-amhoz képest :)
    Utoljára szerkesztette: patchaou, 2015.10.15. 14:39:34
  • kissssss
    na ezt kipróbálom hátha megoldódna ez a probléma.
  • kissssss
    nálam teljesen random hogy mikor esik az fps le, van amikor kint a sivatag kellős közepén kezd el a "bullet time" üzem módot.
  • verjembele
    heló valaki nem tudna segíteni hogy miért fagy le a játék a betöltésnél?
  • FosTalicskaa
    Ez az egyik legrosszabb pve pálya. Egy csővezeték az egész, kevés enemy spawnol le és azok is elszórtan. Ráadásul ha tényleg eljutnak az utolsó szakaszhoz játékosok, akkor gyakorlatilag egy kivégzőosztag elé tölti be a botokat kettesével. De abból is keveset. Átlagos élettartamuk a spawn után kb néhány tized másodperc...

A 3 silo védelme vagy a kikotő ahol a dokkot kell szinten vedeni és 3 mortart szetloni, azoknal azert nagy invazio szokott lenni. Eleg izgalmas mindig a vege hardon. Kulonosen ha idiotakkal van tele a csapat es kinyirjak mar magukat a meccs legelejen, es fogd meg a hordat 2-3 tankkal...
  • robogo81 #1706
    Bírom amikor az utolsó felvonásban mindenki beáll J5-be,és a gép pont elénk dobja szó szerint a ellenséget,3 másodpercig élnek.
  • Phara
    A nyugat EU MBT-khez melyik vonalon lehet eljutni?4es szintűekkel vagy a felette lévő M41-el lesz meg előbb a Chief. Mk5?
  • ToCsEk
    magaslatról lőtt? esetleg túl kiraktad az oldalát és a leghátul a láncod már zöld azt beverik,
  • tutyimutyi2
    miért van az hogy az obj155-el úgy állok be hogy a hasamból nem látszik semmi csupán a lánc lógott ki az épület mögül és az enemytőlem 300 méterre kb 1-2 fokra balra helyezkedett el magyarán csak a láncomat tudta lőni erre fel kilő, esetleg ez is olyan mint wotban a churcill III hogy sárhányóról is lehet sebezni?
  • Me0w
    Barki barmit is mond a jatekrol, a T-64 autoloaderenek a hangja mindent visz :D Aaaaaaaaaaaaaaa :)
  • Me0w
    Ha valakinek low fps problemaja van mid/high-end kartyakon, az mindent tehet ultrara, kiveve az object detailt vigye le mediumra. Igy nekem a 30-32 fps-bol felment stabil 90-ra gtx970-en.