5226
Armored Warfare
http://armoredwarfarehu.blogspot.hu/
http://armoredwarfarehu.blogspot.hu/
-
#1860 BMP-1 nem light tank hanem afv, olvasd a blogot :D -
Phara #1859 Van bármi értelme az auto aimnak?Csak mert tegnap PT-76-al akkora miss volt az M113 50-60 méterről h csak na.De sztem pont ez lenne az lényege,hogy ilyen közelről is betaláljon és ne a gyorsan mozgó célpontot kelljen egérrel lekövetni... -
besti #1858 Inkább valami ilyesmi az: "Light Tanks now have an ability to override their vehicles Engine Control Unit for a short time providing a drastic increase in speed and acceleration. Players can find this new ability in the special abilities bar in the UI. Players are able to activate the ability by using the "E" key. Once active, terrain penalties are reduced by 50% on all surfaces, vehicle acceleration is increased by 200%, and vehicle top speed is increased by 20% for 5 seconds. Once activated, the ability cannot be deactivated and turns off after 5 seconds. Once the ability turns off it goes on a cool down for 60 seconds. "
Magyarul 5 mp-ig feloldja a motorelektronika korlátozásait és extra gyors lesz a gép. -
SzocsA #1857 Van egy BMP 1 esem E billentyűvel meglehet jelölni az ellenfelet! Az folyamatos spoot ha fedezékbe mentem, addig míg le nem jár az idő? -
99lufi #1856 halmozódik... -
FosTalicskaa #1855 Erről a bázisnyersanyagosmindennaposnyomkodásról jutott eszembe, hogy ha kimarad egy nap, akkor azt a 100-ast buktam vagy fel tud halmozósni és az utána lévő napon 200-at enged begyűjteni? -
#1854 Fel. ráadásul már a chieftannál is feloldottam. -
#1853 Nem tudom nekem 4-es tiertől felfele folyamatosan rak 2 arty-t.
Egyébként nem sértésnek szánom mert mindenki azzal játszik amivel akar de nem értem mért akarja ennyi ember erőltetni most az arty-t (a commander és retrofiten kívül) . 1-2 hét és több lesz a magasabb tier-ű játékos és akkor több arty-t pakol majd be egyszerre de amíg a 3.-4. tier a legnépszerűbb ez marad. Főleg úgy hogy folyton több arty várakozik mint mbt. -
Nazarov77 #1852 Oké közben rájöttem, egérrel lehet mozgatni őket :D -
Nazarov77 #1851 Nekem egyik napról a másikra behülyült a hit logom, tegnap még a megszokott helyén volt, bal oldalon felül, ma meg a képernyő közepén van a célkereszt fölött és sehogy se tudom visszavarázsolni az eredeti helyére. ( azt meg végkép nem értem mitől került oda )
Valami ötlet? -
kissssss #1850 Zhalo-S? 4400dmg? az szép... ezt a szárazföldi könnyűcirkálót én is szívesen kipróbálnám. -
besti #1849 WoT hétvégi utánérzés:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Egyébként nem gyakoribbak itt a nagy arányú győzelemek/vereségek, mint a wotban? Balance-olatlan mapok? Vagy csak én érzem így? -
yossarianHUN #1848 Feloldottál már másik armor osztályú retrofitet az internal armoron kívül? Mert lehet, hogy abból az osztályból még csak az van meg, azért nem tudsz már a másodikba semmit se rakni. -
#1847 Egy kérdés azokhoz akiknek van vagy volt Chieftan harckocsijuk. Ugye az upgrade menüben két darab armour retrofit kihúzására van lehetőség. Én kihúztam mind a kettőt, de csak az egyikbe tudtam internal armourt rakni, a másikba semmit. Szóval, hogy lehet megoldani, hogy a másikba is pakoljak? Mielőtt valaki megkérdezné, az első slotba ahova bármit bepakolhatok oda chrome barel liningot tettem nem armourt. -
yossarianHUN #1846 Az a szerver még nincs üzembe helyezve :P -
kissssss #1845 pedig csak egy kicsit ráztam meg a banánfát de a topik majma már is visít egy fél darabért..... -
FosTalicskaa #1844 Vigyázz mit mondasz neki, mert jönnek a melegbarátai és megint gay-parádét csinálnak a fórumból. :D -
kissssss #1843 én az "i win you lose" szervert választottam egész jó köröket lehet menni ott..... -
SzocsA #1842 melyik szerverre kell felmenni, hogy nyerjünk?
-
yossarianHUN #1841 Remélem nem kezdenek vele semmit. -
kissssss #1840 remélem kezdeni fognak majd a MM-el valamit mert mentem vagy 7 kört különböző tankokkal de egyszer se láttam tüzérséget se az én csapatomban se az ellenfélnél, közben meg várakozik 85 ember az SPG-vel a queue-ben. -
Userx2 #1839 Kevés volt a spot damage? Arra is jól adja. -
FosTalicskaa #1838 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ennyit az igazságos xp elosztásról. Úgy látszik naponta 1x működik a többinél szigorúan tartja a -50%-ot mindenből szabályt. :D -
FosTalicskaa #1837 De a commander 999,999 xp-je mikor fog összejönni, te jó ég... :D Remélem a max szintre még dobnak egy tízes szorzót:D
Utoljára szerkesztette: FosTalicskaa, 2015.10.18. 13:35:09 -
FosTalicskaa #1836 Hát jah, de akkor is megmarad a keserű szájíz, elvégre volt egy epik köröd, amiben, ugyanúgy lemészárolták a csapatod, te is ottmaradtál és jön a piros képernyő, hogy defeat. Viszont az is igaz, hogy legalább a pénz és xp nem megy így kárba... :) -
Lokker #1835 Azok is kapják be. WoT-ban 2 kill-re és 3-4k dmg-re kaptam a vesztes oldalon 400 xp-t míg a nyertes oldalon a top fele annyit nem csinált és 600 fölött kapott.
Itt végre érzem hogy ha odateszem magam akkor azért jön is a reward. :) -
yossarianHUN #1834 Hála Istennek, hogy nem vették át a WoT retardált jutalmazási rendszerét. -
FosTalicskaa #1833 Az milyen már amikor vesztes csapatban több xp-t kapok mint, a győztes csapat top játékosai. :D -
#1832 nah ugye hogy ugye imba leo :D -
FosTalicskaa #1831 Nem fenyeget ez a veszély. Olyan lassan haladok, hogy mire eljutok odáig, addigra már vissza is fogják őket nerfelni. :D -
ikarus44 #1830 Nálam az irányított rakéta használhatatlan... Hiába, várom meg a teljes zoom-ot és célzom a tank olyan részét amit elvileg a 400+-os átütéssel simán bevernék (még az SC-k elleni eff. érték szerint is) nem megy át, de az esetek 80%-ban mlg el sem találom... Úgyhogy inkább HEAT-et használok vele. (Van 4 db rakéta is berakva de soha sem használom) -
yossarianHUN #1829 Na a második kör.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Szeretni fogjuk egymást. -
yossarianHUN #1828 Köszi. Mindenesetre ha kihúznád, én várnék vele pár hetet. Elméletileg nemsokára jön a patch, amiben befoltozzák a Leo ág tankjait, főleg a Leo 2-t. A jelenlegi állapotában gyakorlatilag játszhatatlan.
De ha abban a tapaszban buffolják a szarabb kisleókat, és nerfelik a 2A5-öt, én felgyújtom magam. -
ikarus44 #1827 Ha jól tudom csak a Challenger 2-nek van huzagolt csöve, a mai MBT-k közül.
AJensen:
A pályák nekem is tetszenek, bár néha az az érzésem mintha kicsit kiegyensúlyozatlanok lennének. Az új pályáknak meg szerintem zárt városi jellengűeknek kéne lenniük, mint pl. Port-storm.
-
ikarus44 #1826 PVE-ben, én is tudom kb. Hozni ezt az átlag DMG-et, csak az a baj hogy ott nem tudsz normálisan fejleszteni. Ezért kell játsznom PVP-t, ami meg nagyon macerás. Bár nagyon halkan hozzáteszem, hogy mintha kezdenék ráérezni a játékára, mert 1-2-3 pályán már tudok olyan 1200 körüli átlag DMG-et csinálni, ami nagyon is jónak mondható PVP-ben. -
FosTalicskaa #1825 Ez jól hangzik. grat a szerzeményedhez :) -
yossarianHUN #1824 Penge. Igaz még csak egy PvP-be sikerült bekerülnöm, oda is negyed óra várakozás után, de durva. Egyszer tudtak átlőni, pedig rám dobtak mindent, ami volt, T-90-ek, Abramsek, AFV rakéták, csak kopogtatott minden. Aztán persze legyűrt a túlerő, mert papírforma szerint 10-0-ra kikaptunk, de még így is kitoltam 4k sebzést, úgy, hogy simán lehetett volna kétszer ennyi, mert egy rakás mellélövésem volt. Nem mondom, hogy megérte a Leo 2 grindet, mert semmi nem érheti meg azt az ordas szopást, de azért ez már nagyon kellett. -
FosTalicskaa #1823 Na és milyen? Ha nem jó, még az OF-40-nél járok szóval időben át tudnék állni másik ágra. :P -
#1822 Köszi! -
yossarianHUN #1821 Köszi:) A tornyán, szemből a bal oldalon van a kupola, alatta pedig az optika lencséi. Érdemes azt lőni, többnyire beadja a teljes sebzést.