5226
  • kissssss
    "Olyan hit and run fajta. "

de még mennyire hogy az :) patton48,t-54,t-62,stb tankoknak meghagyom a heavy tank szerepkört én meg maradok a sniper szerepnél és a bekerítésnél.

ugyanakkor azok a 20/25mm gyorstüzelő gépágyúkkal felszerelt sportautók életveszélyesek tudnak lenni, AMX10P-vel jó pár leo1-et szétkaptam.
  • Kronos79
    Nem is mondtam, hogy rossz tank. El lehet vele játszani, de se hulldown, se beforgatás. Olyan hit and run fajta.
  • kissssss
    azért lehet alkotni a leo1-el is ha kivan használva a gyorsasága és a jó ágyúja, szerintem piszok jó tank csak nem szabad kitenni a "kirakatba".

2 kill, 4 assist, stb...
  • yossarianHUN
    A Leo 2 ugyanez T7-ben. Csak a Leo 1 legalább többé-kevésbé mozgékony, ez a retek még lomha is.
  • Kronos79
    Nem irigyellek. Én még a Leo1-nél járok, de nem nagyon akarnám ezt erőltetni. Igazán mosolyfakasztó, amikor a kis, gépágyús retek kitáraz, mialatt lövök bele kettőt, és legalább minden második skuló sebez. Mire kilövöd, vagy lelécel már a fél HP-d el is ment.
  • yossarianHUN
    Feltehetőleg. Bár tökmindegy, mert egyébként fél perccel később lőtték volna szét a kartondoboz ócskavasamat.
  • FosTalicskaa
    Azt hogy? Ammo rack?
  • yossarianHUN
    1140 HP-ról csapott ki egy T-80. Ha a 2A5-tel nem fogok az első meccsen 15 killt csinálni, személyesen keresem meg az AW alkalmazottakat, akik azért felelősek, hogy ez a foshalom így lehet bent a játékban, és bucira verem a fejüket.
  • mijki
    A HEAT lőszereknek mindig kisebb átütése volt mint a páncéltörőlőszereknek, mivel sokkal(!!!!) lassabbak mint az utóbbiak. Nem véletlen, hogy az ellenséges tankokra főleg AP, APCR, APHE, APFSDS lőszert használnak...ellenben a HEAT lőszer előnye(kb. egyetlen), hogy a páncéltörő képessége a távolság függvényében nem csökken(csak minimálisan), mint a KEP(Kinetic Energy Penetrator) lőszerek esetén és a tankban levő élőerő ellen is hatékony. Ezért használják Light-Armored célok ellen.
  • Lokker
    Új fétis fasságokat beszélni és beégetni saját magát az embernek? Diablo3 topikban is van egy elmeroggyant aki néha felbukkan és nyomja a butaságot.
  • eott
    "Elég nagy szutyok ez a játék..." & "T2-be játszok ..."

5 commentedet olvastam, elég nagy idióta vagy.
  • Gyuszopapa
    Próbálj az NFS Shift-el játszani.
  • FosTalicskaa
    csá mindenki valaki tudna segíteni hogy miért nem indul az autóm
  • Garakx
    Ki melyik "light" ágat ajánlja?
  • verjembele
    csá mindenki valaki tudna segíteni hogy miért fagy le betöltésnél a játék? Kössz
  • yossarianHUN
    Már ott mellélőttél, hogy ez wargaminges játék. Komolyan nem értem mi a problémád, ha realizmust akarsz, ott az ArmA, ne fogd vissza magad. Ha nem a te stílusod a játék, akkor minek játszol vele? Ja, hogy aztán lehúzhasd, és lehülyézhesd azokat, akik szeretik. Én sem vagyok Need for Speed fan, mégse megyek verni a mellem a fórumokra, hogy minden rajongója krumpli, mer mekkora bullshit, hogy négyszázzal nekiszállva a betonfalnak csak bepókhálósodik a szélvédő.
  • JethroHUN
    Nagyon bírom amikor bármelyik wargaminges játékról valaki negatív dolgot ír az a hülyenoobfaszláma, de nem.... véletlenül sem a játék a hibás.

De teljesen okés, hogy a lőszertípusok között kis statisztikai eltérésen kívül SEMMI mechanikai különbség nincs. HEAT lövedéknek kisebb az átütése mint egy hagyományos AP-nek? Komolyan? Meg könnyen páncélozott járművek ellen kellene használni? Aham... Rendben, nem realizmusra törekvő játék, de akkor is ez már túlzás.
    Utoljára szerkesztette: JethroHUN, 2015.10.13. 16:23:32
  • yossarianHUN
    Most már igen.
  • ikarus44
    Nálatok megy már a szerver?
  • yossarianHUN
    Most komolyan 270 megabájtos lett a patch ami kb. három, rohadt ritka fagyási problémát orvosol, vagy ebben benne vannak a gazdasági tekergetések is?
  • yossarianHUN
    Hard PvE. Elsőre riasztó, hogy a hard miatt több és erősebb botok jönnek, de aki hard-on nyomja az általában már tudja, mi merre hány lépés, úgyhogy kevesebb fogalmatlan idiótával futhatsz össze.
  • Pluskast
    Én PVE-t tolok mostanában a haverokkal és kb ezzel a két járgánnyal játszom.
    Utoljára szerkesztette: Pluskast, 2015.10.13. 13:43:41
  • Me0w
    Nem tudom, te mivel jatszol, de az MBT-k nagyon jok. Valoszinu nem a te jatekod, de ez nem a fejlesztok hibaja szvsz.
  • ikarus44
    Bocsánat nem BMP-1, hanem PT-76.
  • Jockey
    nálam a pve miatti plussz tartalom és pvp miatti aktuális kidühöngési lehetőség ötvözve azzal, hogy értelmezhető xp-t is kapsz mellé nagyban, sőt... mérföldekkel a wot felé emeli..
  • ROMOTO
    Nálam is van olyan, igaz elég ritkán hogy amikor betölt a pálya és az első ütközőzónáig elérek, amikor megjelennek a botok lefagy pár secre a képernyő, úgy-hogy az első killekről lemaradok, aztán végig ok.
    Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2015.10.13. 13:14:57
  • kissssss
    ez való igaz némi optimalizációt azért belepréselhetnének még a játékba mert néha vannak olyan fps dropok hogy csak lesek.
  • Dagohun74
    Játsz PvE-t az kevésbé dühítő.
  • oneal1
    viszlát
  • ROMOTO

Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2015.10.13. 13:03:41
  • JethroHUN
    Elég nagy szutyok ez a játék... egy az egybe WoT másolat. Cryenginetől (ami egy optimalizálatlan fos) nem lesz jó játék. A játékmechanika ugyan olyan szar, nem értem mi értelem van egyáltalán ezt fejleszteniük. T2-be játszok T-54-gyel és a Pattonnal is, de vicc. Már látszik, hogy semmit nem ér az MBT ág. Vmi T3 gagyi light szétszed ahogy akar. Be sem töltök mire kilő.
  • Jockey
    ez ok, meg is van mind2, de a kérdés pve hard vagy medium, vagy toljam inkabb pvp es lesz ami lesz..
  • Pluskast
    T-72 Ural vagy Chieftan Mk5.
  • ikarus44
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Meg is értem. Nekem azóta sem oldódott meg a problémám vele. (Ha még emlékszel esetleg, a fórumban kértem segítséget.) De akkor úgy tűnik nem sokról maradtam le.
  • Jockey
    tier 5-röl tier 6ra melyik a legjobb xp forrás? próbálok pve hard-t tolni,, de a csapat többnyire kihal..igy nem nagyon eri meg..
  • oneal1
    ha szerencséd van akkor 2-es tankal is megy, de inkább a csapaton múlik. Változó amúgy. kaptam már 4-es tankal olyan medium küldetést, hogy 3 an meghaltak, baromi nehéz volt.
  • Phara
    Még nem vagyok T4-ben sem,de az érdekelne,hogy itt kell-e grind tank és ha igen az melyik szinten van?
  • Phara
    Jah mondjuk a reward ugyan annyi akkor mind1
  • Phara
    A napi küldiket PVE-ben ,mondjuk medium nehézségen melyik tankkal érdemes megcsinálni?2es vagy 3assal?
  • Dewri
    PvE-ben nincsenek, arról beszéltem. A simában gyakori, ezért is nem játszom ott...