5226
Armored Warfare
http://armoredwarfarehu.blogspot.hu/
http://armoredwarfarehu.blogspot.hu/
-
kissssss #1660 "Olyan hit and run fajta. "
de még mennyire hogy az :) patton48,t-54,t-62,stb tankoknak meghagyom a heavy tank szerepkört én meg maradok a sniper szerepnél és a bekerítésnél.
ugyanakkor azok a 20/25mm gyorstüzelő gépágyúkkal felszerelt sportautók életveszélyesek tudnak lenni, AMX10P-vel jó pár leo1-et szétkaptam. -
Kronos79 #1659 Nem is mondtam, hogy rossz tank. El lehet vele játszani, de se hulldown, se beforgatás. Olyan hit and run fajta. -
kissssss #1658 azért lehet alkotni a leo1-el is ha kivan használva a gyorsasága és a jó ágyúja, szerintem piszok jó tank csak nem szabad kitenni a "kirakatba".
2 kill, 4 assist, stb... -
yossarianHUN #1657 A Leo 2 ugyanez T7-ben. Csak a Leo 1 legalább többé-kevésbé mozgékony, ez a retek még lomha is. -
Kronos79 #1656 Nem irigyellek. Én még a Leo1-nél járok, de nem nagyon akarnám ezt erőltetni. Igazán mosolyfakasztó, amikor a kis, gépágyús retek kitáraz, mialatt lövök bele kettőt, és legalább minden második skuló sebez. Mire kilövöd, vagy lelécel már a fél HP-d el is ment. -
yossarianHUN #1655 Feltehetőleg. Bár tökmindegy, mert egyébként fél perccel később lőtték volna szét a kartondoboz ócskavasamat. -
FosTalicskaa #1654 Azt hogy? Ammo rack? -
yossarianHUN #1653 1140 HP-ról csapott ki egy T-80. Ha a 2A5-tel nem fogok az első meccsen 15 killt csinálni, személyesen keresem meg az AW alkalmazottakat, akik azért felelősek, hogy ez a foshalom így lehet bent a játékban, és bucira verem a fejüket. -
A HEAT lőszereknek mindig kisebb átütése volt mint a páncéltörőlőszereknek, mivel sokkal(!!!!) lassabbak mint az utóbbiak. Nem véletlen, hogy az ellenséges tankokra főleg AP, APCR, APHE, APFSDS lőszert használnak...ellenben a HEAT lőszer előnye(kb. egyetlen), hogy a páncéltörő képessége a távolság függvényében nem csökken(csak minimálisan), mint a KEP(Kinetic Energy Penetrator) lőszerek esetén és a tankban levő élőerő ellen is hatékony. Ezért használják Light-Armored célok ellen. -
Lokker #1651 Új fétis fasságokat beszélni és beégetni saját magát az embernek? Diablo3 topikban is van egy elmeroggyant aki néha felbukkan és nyomja a butaságot. -
"Elég nagy szutyok ez a játék..." & "T2-be játszok ..."
5 commentedet olvastam, elég nagy idióta vagy.
-
Gyuszopapa #1649 Próbálj az NFS Shift-el játszani. -
FosTalicskaa #1648 csá mindenki valaki tudna segíteni hogy miért nem indul az autóm -
Garakx #1647 Ki melyik "light" ágat ajánlja? -
verjembele #1646 csá mindenki valaki tudna segíteni hogy miért fagy le betöltésnél a játék? Kössz -
yossarianHUN #1645 Már ott mellélőttél, hogy ez wargaminges játék. Komolyan nem értem mi a problémád, ha realizmust akarsz, ott az ArmA, ne fogd vissza magad. Ha nem a te stílusod a játék, akkor minek játszol vele? Ja, hogy aztán lehúzhasd, és lehülyézhesd azokat, akik szeretik. Én sem vagyok Need for Speed fan, mégse megyek verni a mellem a fórumokra, hogy minden rajongója krumpli, mer mekkora bullshit, hogy négyszázzal nekiszállva a betonfalnak csak bepókhálósodik a szélvédő. -
Nagyon bírom amikor bármelyik wargaminges játékról valaki negatív dolgot ír az a hülyenoobfaszláma, de nem.... véletlenül sem a játék a hibás.
De teljesen okés, hogy a lőszertípusok között kis statisztikai eltérésen kívül SEMMI mechanikai különbség nincs. HEAT lövedéknek kisebb az átütése mint egy hagyományos AP-nek? Komolyan? Meg könnyen páncélozott járművek ellen kellene használni? Aham... Rendben, nem realizmusra törekvő játék, de akkor is ez már túlzás.
Utoljára szerkesztette: JethroHUN, 2015.10.13. 16:23:32 -
yossarianHUN #1643 Most már igen. -
ikarus44 #1642 Nálatok megy már a szerver? -
yossarianHUN #1641 Most komolyan 270 megabájtos lett a patch ami kb. három, rohadt ritka fagyási problémát orvosol, vagy ebben benne vannak a gazdasági tekergetések is? -
yossarianHUN #1640 Hard PvE. Elsőre riasztó, hogy a hard miatt több és erősebb botok jönnek, de aki hard-on nyomja az általában már tudja, mi merre hány lépés, úgyhogy kevesebb fogalmatlan idiótával futhatsz össze. -
Én PVE-t tolok mostanában a haverokkal és kb ezzel a két járgánnyal játszom.
Utoljára szerkesztette: Pluskast, 2015.10.13. 13:43:41 -
Nem tudom, te mivel jatszol, de az MBT-k nagyon jok. Valoszinu nem a te jatekod, de ez nem a fejlesztok hibaja szvsz. -
ikarus44 #1637 Bocsánat nem BMP-1, hanem PT-76.
-
nálam a pve miatti plussz tartalom és pvp miatti aktuális kidühöngési lehetőség ötvözve azzal, hogy értelmezhető xp-t is kapsz mellé nagyban, sőt... mérföldekkel a wot felé emeli.. -
Nálam is van olyan, igaz elég ritkán hogy amikor betölt a pálya és az első ütközőzónáig elérek, amikor megjelennek a botok lefagy pár secre a képernyő, úgy-hogy az első killekről lemaradok, aztán végig ok.
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2015.10.13. 13:14:57 -
kissssss #1634 ez való igaz némi optimalizációt azért belepréselhetnének még a játékba mert néha vannak olyan fps dropok hogy csak lesek. -
Dagohun74 #1633 Játsz PvE-t az kevésbé dühítő. -
viszlát -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2015.10.13. 13:03:41 -
Elég nagy szutyok ez a játék... egy az egybe WoT másolat. Cryenginetől (ami egy optimalizálatlan fos) nem lesz jó játék. A játékmechanika ugyan olyan szar, nem értem mi értelem van egyáltalán ezt fejleszteniük. T2-be játszok T-54-gyel és a Pattonnal is, de vicc. Már látszik, hogy semmit nem ér az MBT ág. Vmi T3 gagyi light szétszed ahogy akar. Be sem töltök mire kilő. -
ez ok, meg is van mind2, de a kérdés pve hard vagy medium, vagy toljam inkabb pvp es lesz ami lesz.. -
T-72 Ural vagy Chieftan Mk5. -
ikarus44 #1627 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Meg is értem. Nekem azóta sem oldódott meg a problémám vele. (Ha még emlékszel esetleg, a fórumban kértem segítséget.) De akkor úgy tűnik nem sokról maradtam le. -
tier 5-röl tier 6ra melyik a legjobb xp forrás? próbálok pve hard-t tolni,, de a csapat többnyire kihal..igy nem nagyon eri meg.. -
ha szerencséd van akkor 2-es tankal is megy, de inkább a csapaton múlik. Változó amúgy. kaptam már 4-es tankal olyan medium küldetést, hogy 3 an meghaltak, baromi nehéz volt. -
Phara #1624 Még nem vagyok T4-ben sem,de az érdekelne,hogy itt kell-e grind tank és ha igen az melyik szinten van? -
Phara #1623 Jah mondjuk a reward ugyan annyi akkor mind1 -
Phara #1622 A napi küldiket PVE-ben ,mondjuk medium nehézségen melyik tankkal érdemes megcsinálni?2es vagy 3assal? -
Dewri #1621 PvE-ben nincsenek, arról beszéltem. A simában gyakori, ezért is nem játszom ott...