Armored Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

És a töltésidő körüli bugokat is foltozza várhatóan?
Hát ez jó kérdés, még semmi konkrétat nem mondtak róla, de szerintem nemsokára, néhány héten belül.
Pluskast
Köszi 😊 Mikor várható az a patch?

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Ez ilyen, szokj hozzá, a gépágyús botok szanaszét gyalázzák szemből. De a legközelebbi patch elméletileg hozza a rebalanszokat, és akkor befoltozzák a páncélját.
Pluskast
Na szóval. Megszerzem nagy nehezen a Leo2-t. Hurrá jaj de jó végre 120mm-es löveg. EZ EGY AKKORA FOSTALIGA! Az AV változat egy istenkirály volt de ez! Ez egy kalap lószar! Minden beüti egyszerűen minden! Sorra döglök minden pve csatában.

az soha nem lesz. 😊
Fene tudja, lehet hogy kiakad a rendszer, és megsülnek a szerverek😊
Mi lesz ha parancsnokod eléri a 999.999 Xp-t?
Most 50%-kal több kredit és XP jár Halloween miatt. Én most csináltam ezt:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ez nem lesz mindig ilyen? Akkor 8as szinten mennyit lehet keresni? Nem is kell prémtank.
Amúgy ezzel a sebzéssel az mbt 70es mennyit adott volna?

Láthatóan nem vagy tisztában a rétegjáték fogalmával. A rétegjáték a témájától és a játékmenetétől lesz rétegjáték. Az meg külön poén, hogy saját bevallásod szerint fogalmad nincs a szerverstatisztikákról, de azért már a második ilyen hangzatos kijelentést teszed, hogy a WoWS-nak több játékosa volt indulás után. Adj már erről valami forrást, légy oly drága, mert mondani mindenki azt mond, amit akar.
Látom itt is megy a wotos agyamentség. A Chieftainnél 3 motor van. Az első fejlesztett moci semmivel sem tud többet, mint az alap, de azért kell 6070XP a fejlesztéshez.
Az meg egy másik dolog, hogy ez egy szimpla klón modern tankokkal. - ezt ugy allapitod meg, mintha a legelso video ota nem lenne nyilvanvalo...
Jelenleg az! A WoWs-nek is több játékosa volt open béta státusz után. Az meg egy másik dolog, hogy ez egy szimpla klón modern tankokkal. Csak itt az a gáz, hogy míg WoT-ban 1 egység a légi áldás addig itt 4.

A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.

Pluskast
Ja tudjuk wot az isten. Van másik topik ahol lehet térdre borulni és imádkozni érte.

És az feltűnt, hogy a játék kb. két hete open beta? Az, hogy egy játék indulás után van, ezért még nem játszanak vele sokan, nem jelenti azt, hogy rétegjáték.
A WoTnak a legnagyobb a játékosszáma, a másik kettő csak rétegjáték mellette! Ha olyan húde sokan játszanák akkor zsinórban 5-10-szer nem futnák össze ugyan azokkal a nevekkel a csatákban.

A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.

És hol is nézed a játékosszámát? Tudtommal nem tettek még közzé szerverstatisztikát. Mellesleg ha ez rétegjáték, akkor a WoT is az, de hát gyakoriak az ilyen 100 millió felhasználóval rendelkező rétegjátékok.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.10.31. 18:23:19
Igen ez tipikus réteg játék a tankos fronton és aki idióta volt a WT-ben, vagy a WOT-ban az itt is idióta lesz és ez nem játékmotor függő 😉

"Két dolgon nem érdemes mérgel?dni: amin tudsz, és amin nem tudsz változtatni!"

<#nevetes1>

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Nézve ennek a játéknak a játékosszámát, inkább ez mondható felmeszelő rétegjátéknak.
Utoljára szerkesztette: aru, 2015.10.31. 16:59:52

PVE-ben invelsz 4 barátot és máris teljes létszámban mentek ala "képesség alapú MM". <#integet2>
felszerelés
Ez minden MMO velejárója, de az nem jelenti azt, hogy nem lehetne ellene semmit sem tenni. (A WG itt követte el az egyik legnagyobb hibáját. (a sok közül))
Hm. Nahát, ahogy így olvasom, minő meglepetés: egy csapat alapú MMO, ahol miért nincs képesség alapú MM, és mindenki hülye rajtunk kívül és a hülyéket nem lenne szabad tovább engedni...nahát.
Meglepődtem, hogy itt is ugyanez a probléma. Tényleg igazán meglepő. Bármintha ilyesmit már halottam volna...
Köszi így már menni fog 😊
Yossarian: Neked is köszönöm a segítséget! 😊

4 Chief. 4 fajta HP-val.

ToCsEk
pedig egyszerű, játékban a dealereknél a tankágaknál rámész jobb gombal a tankra és kiválasztod a detalis első lehetőséget előjön egy kis ablak és bal oldalt alul írja hova sorolandók
Wölflinél BMP Development és Recon oszlop az AFV tankok
Shishkinnél pedig a Fire Support Vehicles oszlop

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Ja, nyilván a Homlokzatvakoló Simulator szintű rétegjátékokban kevesebb van, de ez minket szerintem annyira nem vigasztal 😛
Ez MMO függő dolog! Valahol van, valahol nincs vagy nagyon kevés van.

LINK 😊
Akkor vannak MBT-k, TD-k arty-k, könnyű harckocsik (gondolom a játékban kifelyezetten az XM800t ága) és és ezen kívül minden az AFV osztályba tartozik.
(Tényleg Bocsi, hogy Ennyire értetlen vagyok, de Sehol nem találok egy nyüves leírást se hogy konkrétan melyik osztály(oka)t takarja az AFV, pedig azóta próbálok rájönni, mióta nyílt béta lett.)
Nem, vannak könnyű tankok is.
Tehát akkor az MBT-k, az arty-k, és a TD-k kivételével az összes harckocsi a játékban AFV?
néhány tankvadász is alkalmas felderítésre, pl most nekem a law-300 járgányomnak 493m a látótávolsága.. fejlesztet retrofilel pedig még jobban lehet növelni.

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Felbasz, de aki MMO-val játszik, az ne számítson arra, hogy nem lesz a környezetében ijesztő mennyiségű degenerált.
Igen. Meg a BMP-k, meg a BMD-k.
És itt az AW-ben is a scout tankok (az XM800t ága) az AFV-k?
mi a faszért vesznek egyes nyomorékok MBT-t akik nem képesek bemenni a városba vagy erőműbe helyette a pálya sarkában ahonnét nagyrészt semmit se tud lőni veri a faszát egész menet alatt?
Akkor feszítsenek. Most mond hogy téged nem basz fel, amikor a csapatból t8-ban átlagosan 3-4 emberre nem lehet számítani, "mert csak kikapcsolódásként játszik" - ja kikapcsolódásként lejátszik 30 ezer csatát, amiben jóha egy lövésnyit sebez az ellenségbe - csatánként.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.10.30. 18:32:42

angelus1991ster.blogspot.hu

Majd érdekelne, mikor fél év után megdöglene a játékod, mert otthagynák a felháborodott piroskák. Mellesleg nem is ok nélkül. Ez olyan, mint hogy 110+ IQ kelljen a gyerekvállaláshoz. Lehet hogy így van, de ettől függetlenül nincs jogod bevezetni (mondjuk keresztre is feszítenének).
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.10.30. 18:25:10
Páncélozott harcjármű, de a köznyelvben felderítő😊
Szerintem már egy képesség alapú MM-el is már el lehetne érni érdemi javulást.
Ha rajtam múlna én már t6-7-től statisztika szerint engedném tovább a népet. És nem érdekelne, hogy rinyálnak. Mivel ingyen van ez a rész.
WoT-nál is ugyanezt tenném, és akkor a rivaseloy szerű wot-démonok nem lennének felső szinten. (rivaseloy -> egy játékos a wot-ban , a lehető legrosszabb akit/amit láttam)

De gondolom a token sem 10-20-on valahány ezer rp-be fog kerülni.
Pedig már azt hittem, hogy valami normál statisztikát kéne elérni, hogy a t9-10es járművekhez hozzáférjen a nép.

Most jelenleg melyik osztálynak is felel meg az AFV? A FSV-nek?
ximix
OFF

LINK
Akkori árfolyamon 230 HUF x 250 USD = 57500 HUF gondolom + posta
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Nálunk egy kicsit mások a bérezések, ebből kifolyólag nem sokat költünk játékokra, ebből kifolyólag nem sokat nyomunk a latba a szoftver és játékfejlesztők előtt.

Egy tanknál csak egyet lehet. De jó hogy szólsz, ezt is bele akartam írni. Na majd most.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.10.30. 17:21:12
Királyság. Több tokent is kifarmolhatunk, vagy csak egyszeri?