5226
  • kissssss
    csak a zászlók fizetősek, WTlive néhány ember még régebben szépen kipingált egynéhány orosz tankot orosz zászlóval, a közepébe pedig beleraktak egy adidas logot :DD(keménykedő orosz kölkök szeretnek adidas ruhában feszíteni)
    de más nemzetek is megkapták a saját sztereotipikus kifigurázásukat.

• Angelus1991ster
    A összes felségjelzés fizetős lett? De hogy lehet viccet űzni belőle?
  • kissssss
    ups... pontosabban fogalmazva war thuderben lettek fizetősek a zászlók, arra hivatkozva tették ezt mert egynéhány ember "viccet" csinált más nemzetek zászlóiból, gajjin ahelyett hogy végleges acc bant rakott volna a problémás emberkék profiljára inkább fizetősé tették az egészet.
  • FosTalicskaa
    WoT-ban 500 arany egy zászló ára egy tankra? Kinek éri ez meg? Én biztos nem költenék rá. Akkor már inkább teennék fel skint, az legalább ingyen van...

Utoljára szerkesztette: FosTalicskaa, 2015.11.19. 16:04:24
  • kissssss
    már fizetősé tették a zászlók használatát, ha használni akarod a sajátodat akkor ki kell pengetni 500aranyat..... és akkor ez csak egy zászlónak az ára volt.
  • Angelus1991ster
    Reménykedjünk benne , hogy lesz többi népnek zászlaja:) Szargaming behozta a WoT-ba a népek zászlaját, de a történelmi felségjelzésekhez már nem volt eszük. Holott nem foglalnának olyan sokat.
    War Thunder-ben legalább alapból bennt vannak.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    És ilyenkor jön , a legalja komment: " akkor vártánderezzé "<- a jó édeskurvaanyját az ilyen prolinak.

Egy olyan játékban amiben: matrica rendszer van és 1918-160-as évek közepéig tartó időszakot ölel fel, elengedhetetlen, hogy bekerüljenek azok a felségjelzések. Szívesen látnám a magyar ( 3db ) mellett, a román, izraeli, szlovák, bolgár, jugoszláv, belga, holland?, spanyol, svéd és még más népek harckocsijain használt felségjelzéseket.

AW-ben megoldották azt ügyesen, hogy egyszer megveszed a matricát és utána minden tankra jó.
  • ToCsEk
    nem szaroztak azt a kva:D
    nálam jön maxal 2,2mbit, 42perc, megyek ki a picsába
  • kissssss
  • Userx2
    5,36 GB a pecs :)
  • Dewri
    Igen, kissé elszomorító pl a festés/matrica résznél, hogy csak pár zászló van, a magyar persze nincs ott. A wotban legalább ott van az összes létező zászló, lehet válogatni...
  • Dagohun74
    Jaja. Valamit csinálhatnának vele. Meg mondjuk az egész garázzsal valahogy nem az igazi. Megvan minden de nem áll össze és valahogy nem illik a játékhoz.
  • FosTalicskaa
    Egyébként a chathez mikor akarnak hozzányúlni. Olyan rossz, hogy nincs lista mellette, hogy ki az aki online és azt sem jelzi, hogy jött e új üzenet vagy sem. Valamint a sötét háttéren a sötét téglalap az annyira feltűnő, hogy én pl. 1 hét után vettem észre először a global chat-et. :P
  • z0l1ka
    Tudtommal, ilyenkor nem megy az idő prémium alatt ha szerverleállás van :)
  • FosTalicskaa
    Ezeket a leállásokat kompenzálják, vagy így jártak azok akiknek aktív prémium idejük van?
  • Dagohun74
    Fél 4-ig meló szóval .......
  • ToCsEk
    The #maintenance takes longer than expected! We're sorry for inconvenience and keep you up to date #ArmoredWarfare #Update
    akkor megint nem lesz fél4nél előbb szerver
  • ikarus44
    Igen, megkerültek, de az Ardennekben, amit akkoriban járhatatlannak tartottak, így simán lehet hogy egy hasonló háborúban, a román védvonalban is lehetett volna ilyen gyenge pontot találni. (Hiszen akkoriban ment végbe a hadászatban a talán legnagyobb fejlődés mióta az ember csak létezik, és épp ezért, sok olyan pontjai voltak az akkori védvonalaknak, amin a régi hadászati elvek szerint nem lehetett volna átmenni, de ebben az új mozgékony hadviselésben, viszont igen, és ez lett a veszte a Maginot-nak is.)
  • AJensen
    Nah még a végén Hearts of Iron lesz itt az Armored Warfare-ből. :D
    Utoljára szerkesztette: AJensen, 2015.11.19. 12:18:14
  • FosTalicskaa
    Igen az tény, hogy akkor azért volt hadsereg. Viszont a Magino vonalat a németek nem frontális harcban semmisítették meg, hanem egyszerűen megkerülték a benelux államok felől, míg a magyar királyság esetében ez a lehetőség nem állt fenn.
  • ikarus44
    Ez inkább nézőpont kérdése. De azért abban egyet érthetünk, hogy viszont védelmi szinten jobb volt a haderőnk mint most. (Bár én továbbra is fenntartom a véleményemet a támadóerőnkről, viszont azt se felejtsük el, hogy akkoriban volt egy védelmi vonal amiről azt állították, hogy bármely nemzet támadását képes bármikor véglegesen feltartóztatni, és aztán egy zseniális, a korban szinte géniuszi tervel mégis hatástalanították. Gondolom már te is sejted hogy a Maginot vonalról beszélek. És épp ezért, pl. román védvonal hatékonysága is csak egy valós háborúban dőlt volna el. És én simán el tudom képzelni hogy egy lehetséges Magyar-román háborúban semlegesíteni tudtuk volna. Arról nem is beszélve, hogy egy ilyen háború gyakorlatilag magával hozta volna azt a veszélyt, hogy a már időközben románia hátába érkezett bolsevik horda, az akkori "nagy" támadási stratégiája miatt, egyszerűen hátba támadja a védtelen romániát, és aztán meg még minket is, viszont ezt meg a Németek sem hagyták volna, már csak az olajmezők miatt sem.)
  • FosTalicskaa
    Az idő mindent megszépít úgy látszik :P
    Nem volt olyan komoly az a hadsereg mint ahogy hiszed. A vége felé nagy létszámú lett (ez igaz, de akkor volt a 2. vh, szóval ez érthető...) de gyengén volt felszerelve. Románia önmagában is nagy falat lett volna, ráadásul építettek egy szép kis erődrendszert a határra, amit katonai elemzők szerint nagy nehezen vagy át sem bírtunk volna törni, sőt egy egy kivérzett szakaszon akár még román betörésekre is lehetett volna számítani. Csehország a 2 vh között folyamatosan kapta a francia fegyvereket, de voltak saját fejlesztésik is. Lehet, hogy nem voltak sokan, de több és jobb felszerelésük volt, mint nekünk. Jugoszlávia pedig, kb mint a román... Egyesével is kétesélyes lett volna egy egy háború kimenetele, de mivel még nagyhatalmi támogatással is ott volt körülöttünk a kis antant szövetség alighanem gyorsan összezúztak volna minket. Szerintem nem is a magyar hadseregtől tartottak, hanem a határaikon belül élő nagyszámú magyar kisebbségtől, hogy a magyarok sikeresen lobbiznak a nagyhatalmaknál és egy esetleges területi revízió során visszavehetnek területeket. Ezért is próbáltak meg minket elszigetelni minden irányban, ami olyan sikeres volt, hogy a 30-as évek elejéig nem is állt velünk szóba senki az erősebb államok közül. Olaszország kezdte a sort az enyhülési politikában, de ők is csak azért mert ki lettek közösítve..
    A magyar hadsereg kb az 1.vh előtt kifejezetten erős a szomszédaihoz képest, de mondjuk egy franciával, vagy angollal szemben eléggé le voltunk maradva, technikai újítások terén.
  • Antimat
    Köszi!
  • ikarus44
    És pontosan ez a gond. Azt hogy nem érne fel a haderőnk, pl. a Bundeswehr-el, vagy az Osztrák haderővel, oké. Azzal soha sem tudna felérni De, hogy még a szomszédos országokéval (Pl.Szlovákia, Románia, volt Jugoszláv országok, (kivéve Koszovó)) Az már a szánalom szintjén van. Az utolsó eset amikor volt hatékony haderőnk, az a Horthy korszakban volt. (Mert akkor önmagában is jó volt a hadsereg, hát még miután adtak a németek néhány eszközt. Pl. Vitéz Tarczay Ervin Százados, és a hadosztálya a német tankokkal, vagy a Puma század stb.) Mert akkor nyílt titoknak számított hogy bármely közép európai országot meg tudtunk volna szállni, gond nélkül. Nem is hiába rettegtek tőlünk a Szlovákok, meg a Románok...
  • Jeffjohnson
    On the 19th of November 2015, starting from 08:00 AM CET (EU server) and 01:00 AM PST (NA server), the Open Beta servers will not be available for five hours (until approximately 13:00 CET - 06:00 AM PST) due to the application of Update 0.11.
  • Antimat
    A peccs mikor jön (hány óra felé)?
  • Dagohun74
    Szerintem nem jött be nekik. De lehet hogy tévedek. Tegnap lehet mindenki jól játszott és kitöltötte a 15 percet mert nem ugrált a játékos számláló.
    Egy kis off.
    Még anno katona koromban Siklóson voltam és akkoriban lőtték egymást a jugoszlávia területén, este remegtek az ablakok az ágyúdörgésre. Akkor mondták a HT-k ha netalán megindulnának Magyar hon felé 8-9 óra alatt a lábukat áztatnák a balatonban. Ennyire volt már akkor is erős a Magyar Honvédség. Mi a határőrségnél csak golyófogóként lettünk volna a pár darab RPG és a PSZH-kal. Szóval azóta csak romlott a helyzet de legalább van stadion.
  • Dagohun74
  • FosTalicskaa
    Egyébként van valami hír arról, hogy mennyire sikeres a játék?
  • Lokker
    Finomítanak még a gépigényen vagy törődjek bele hogy laptopon nem fogok játszani?
  • FosTalicskaa
    Nem számít, ha nem jó helyre megy a pénz. :)

• lexlutor
    milyen gazdasagi helyzet? egy fore eso stadionok szama ketto!
  • Sz_i_l_a
    Ez kamu és Kárpáti megállapodása sem arról szólt, illetve a levéltárban nem tartanak ilyen típusú dokumentumokat, ne dőlj be ennek :)
  • FosTalicskaa
    Amerika meg tele van tervekkel arra vonatkozólag, hogy atomot szór a főbb orosz városokra és egyéb katonai célpontokra. A tervezgetés önmagában még nem jelent semmit. Minden országnak megvannak a saját forgatókönyvei lehetséges jövőbeli konfliktusokra...
    Utoljára szerkesztette: FosTalicskaa, 2015.11.18. 20:03:32
  • yossarianHUN
    link

Hangsúly a rakétán.
  • Malarki
    Nem tudom menyire hiteles, de rákerestem a két említett ország haderejére.
    Nos s szlovákoknak van kemény 15.000 katonája meg 30 T-72-ese, amiket még le is akarnak szerelni. A légiereje 12 MiG-29.
    A románok már jobban állnak, náluk 45.000 fős haderő áll rendelkezésre, mellé tekintélyes 300+ harckocsi, nagy része TR-86 Bison, hogy ez milyen szintű arról fingom sincs, elvileg egy modernizált T-55. A légierejük nagyjából MiG-21-esekből áll (lol). Sorkötelezettség egyik országban sincs.
    Szóval ezek alapján én nem mondanám hogy annyival erősebbek lennének.
    Amúgy szerintem tök mindegy, mi velük már nem fogunk háborúzni belátható időn belül.
    Utoljára szerkesztette: Malarki, 2015.11.18. 19:42:50
  • Sz_i_l_a
    Cirkálórakéták hahaha nem blikket kellene olvasni ;)
  • yossarianHUN
    Na azért ne legyünk ilyen optimisták a környező országokkal kapcsolatban, nemrég derült ki például, hogy 89-ben Ceausescu szép diszkréten beszerzett pár cirkálórakétát, és becélozta velük Paksot (amivel mondjuk az ország negyedét eltüntette volna). Ez az M109-es cikk meg egy kiszuperált magyar tábornok nyilatkozatára épült, ő mondta, hogy egy német-magyar közös tüzérségi hadgyakorlaton a németek annyira elégedettek voltak a magyar tüzérek teljesítményével, hogy felajánlották a régi, átalakított, amcsi M109 önjáró tüzérségi járműveiket, mivel akkor épp a hetekben jöttek meg hozzájuk a vadiúj PzH 2000-ek. A magyar nagy emberek bólogattak, aztán soha többet nem keresték a németeket, így nem lett belőle semmi. Istennek se tudom megtalálni a cikket, de ha véletlenül még átbotlok rajta valamikor, majd belinkelem.

Nem mondom én, hogy katonai nagyhatalommá kéne válni, mivel arra nyilván nincs lehetőség, vagy pénz. De legalább egy Románia/Szlovákia szintű hadsereget összekaparhatnánk már, mert ami most van, az vér ciki.
    Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.11.18. 19:19:52
  • kissssss
    hát őő nem csak az került a kezükbe, mellette még zsákmányoltak "töbszáz" hummer terepjárót is tömbnyire azt amit az amcsik hátrahagytak az iraki bábkormánynak, e mellet szép mennyiségű gyalogsági fegyvereket is megszereztek hozzávaló lőszerkészlettel.

ha a magyar hadsereg egy katasztrófa akkor az iraki meg egy majomcirkusz szintjén áll..... mire ezeket az iszlamista faszokat kitakarítják észak irakból eltelik újabb 10 év.
  • ikarus44
    Igen, ez is érdekes felvetés. Bár én személy szerint nem gondolnám hogy az élőerő gond lenne, egy Magyar-valami más nemzet háborúban.
    De valóban igaz. Minden másra ott a NATO...:P
  • Angelus1991ster
    T-72-eseink használva vannak.
    Úgytudom a faszbarbár horda (iszlám állam) elfoglalta a visszavonuló/elmenekülő iraki hadseregtől

De egy vicc amit a Magyar Honvédséggel művel a mindenkori magyar kormányzat. Előbb lepaktálnának az ellenséggel.