Armored Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Na mindegy, szerintem senki., már ami a magyarokat illeti.
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2015.10.30. 13:59:13
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
inkább most vegye meg minthogy később felemelnék az árát. de lehet csak lenerfelik és behoznak drágább op tankokat....
Más.
Miért jó, ha lassan lehet fejlődni, hogy gyorsan kihúzod a tankokat, utána meg nincs mit csinálni.Ezt valaki kérdezte itt. Ez úgy hülyeség ahogy van. Itt nem kell fizetni a helyért. megtarthatod az összes tankot én még nem adtam el egyet sem. kihúzás után is tudsz vele játszani.
Az szerintem szar, ha fél év kell mire kihúzol egy ágat és még pénzt is kell farmolni. + idő.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Annó végignéztük ezt a WoT-ról War Thunderre áltállásnál is, hogy milyen fasza a játék, és milyen elképesztően nagylelkűek a fejlesztők. Aztán eltelt két szép év, végetért a beetetés, és a War Thunder elkezdte az egyik pénzlenyúló köcsögséget a másik után bevezetni, duplájára, majd triplájára növelni az árait, a kaput a pay-to-win tankok megjelenése tette be, ott is hagyta mindenki a játékot.
Utoljára szerkesztette: bgabor911, 2015.10.30. 08:53:55
A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.
Utoljára szerkesztette: Sz_i_l_a, 2015.10.30. 05:43:14
"Két dolgon nem érdemes mérgel?dni: amin tudsz, és amin nem tudsz változtatni!"
Together we'll fly someday...
angelus1991ster.blogspot.hu
angelus1991ster.blogspot.hu
Ennél csak a medium nehézség jobb, mikor bejön a klános szakasz tier5 tankokkal. Nyilván a hard túl kemény nekik, így inkább elszarják mások játékát is..
btw Challanger2 tapasztalatok? nudli átütés, nincs heat, gondolom kurva lassú is 😄 sikerült kiszenvedni megvettem de parkolópálya 😄 ez is pvp only gondolom mint elődje, nah mind1 jönnek a lightok hp miatt, aztán talán szarship grind tovább, meg t vonal több damázs miatt, aztán utána leo ág vagy valami ilyesmi
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.10.29. 22:01:10
úgy néz ki e téren a war thunder marad továbbra is a vezető... amilyen teljesítményed volt olyan lesz a xp/credit jutalmad is.
(ui: jól jönne egy replay funkció)
Utoljára szerkesztette: kissssss, 2015.10.29. 21:11:09
ugyanezt megcsinálod t5-t6ba és máris 6k jön xp-be..
Spoiler (katt a megjelenítéshez)