5226
Armored Warfare
http://armoredwarfarehu.blogspot.hu/
http://armoredwarfarehu.blogspot.hu/
-
yossarianHUN #2860 Rendben, írd meg légyszi a nickneved privátban, és legközelebb mikor fent vagyok, felveszlek. -
Én jelentkezem, ha lehet. -
yossarianHUN #2858 Mozgóképes makett, de tényleg csak egy makett. 2016-ra ígérik az első, teljesen működő prototípust. -
FosTalicskaa #2857 Vettek egy BMP-t aztán becsomagolták műanyaggal, hátha bekerülhet az új Star Warsba, csak a disney-nek nem tetszett a koncepció, így megtartották propagandacélokra. :D -
"A PL-01 csak egy kartonból készült makett,"
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
yossarianHUN #2855 Rövid Q&A
Múltkor valaki a francia tankokról kérdezett, nos ezek szerint ők is a harmadik kereskedővel érkeznek. Fura, mert eddig a harmadik díler kapcsán soha nem említettek franci tankokat. -
Dewri #2854 Én is azért megyek a Chief-Challenger ágon, mert jól néznek ki.
Ugyanakkor a Chief iszonyat lassú és szétszedik a francba. A youtube-on Cleverland az egyik videójában külön jót röhög a Chiefeken, mondván, hogy az a kedvenc célpontja mert elbontja ahogy akarja (td-vel persze). Én is azt hittem, hogy a tornya majd ér valamit, de messze nem hozta amit vártam, még botok ellen is voltak nehézségek, PvP-be be se mentem vele a papírteste miatt... De akkor is jól néz ki...:)
A Challenger is lassú, de ha Rashid a parancsnok (mert az ő hangja mélyebb...:)) és a legénységet is hull-turret forgásra gyúrod, úgy már egész jó. 17-én végre normális átütésű lőszert is kap, talán életképesebb lesz. 3-4 kört mentem vele PvP-ben, minden körben lemészároltak a francba, de ezt most az átütés rovására írom, mert nem tud érdemben válaszolni egy Abrams-T90 pofonjaira, konkrétan nem üti át őket... Valamelyik sivatagi pályán rommá lőttek az artyk is, negyedére lebontották a hp-t... PvE-ben viszont kellemes, 10ből 1x tudják csak elpusztítani. És jól néz ki ERÁ-val is. -
yossarianHUN #2853 Mármint ha AFV vagy. LT-ben úgy szétkapnak félúton, mint floki a lábtörlőt. -
FosTalicskaa #2852 Yeah, az 5-ös TD-vel az ERC-vel már 30% a win ratiom. Az ostobenko team bezzeg stabilan hozza 400-as átlag dmg-et. Ha igazi prokkal van tele akkor akkor néha előfordul, hogy akár már 6 játékos is tud sebezni, ha nincs akkor csak 3. Ha az elején lévő ütközéseket nem számoljuk akkor mind2 számot el lehet felezni 2-vel. -
FosTalicskaa #2851 Ha light tank vagy, simán meg tudod tenni tier6+ szinten hogy átrohansz mindenkin kilövöd amit kell majd visszamész spotolni a csapatnak. :)
Erősen gondolkodok az angol MBT ágon. Jól néznek ki a tankjaik. Csak ha beroházok az 5-ösre akkor kb 5 ágat fogok húzni egyszerre, ami wot-os emlékeim szerint nem túl hatékony. :D -
Van az a sivatagi pálya ahol négy arty kuporog a dűnéken, ott ha felkerülsz a listájukra akkor jön az áldás.
Most az első utam hozzájuk vezet és seggbe durrantom őket, megelőzve a szeretet nyilvánításukat:) -
FosTalicskaa #2849 Jaja, az M109 ilyen. Bár a Palmiria-ban nem érzem ezt az erőt, de lehet azért mert még csak stock... De ha MBT-ben vagy és 2 táras arti rádáll, akkor gyorsan el tud fogyni az a 1.7-2k hp... -
Userx2 #2848 Csíííz
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
FosTalicskaa #2847 A legtöbb játékos nem is él addig, mire ráfordulna és becélozná az arti, mert már korábban rituális öngyilkosságot követtek el az idióta helyezkedésükkel. Jóhogy nem zavarja őket a dolog. :P -
yossarianHUN #2846 Meg tudnám, csak nem lenne foganatja. Jelenleg a játékosbázis java elégedett az artykkal a játékban. A hivatalos fórumon már csináltam pártatlan artys posztot szavazással, és a szavazatok döntő többsége az "az artyk jók úgy, ahogy vannak" opciót támogatta. -
Userx2 #2845 Ennek a játéknak is az arty lesz a veszte. A kis AFV- kel mentem semmi gondom nem volt. Challengert duplázva a konténerek mellet lapulva az arty az összes hp-at elvitte. Mégis hova kellene mennem egy ekkora döggel mint chall? Itt is arról kell szóljon a játék, hogy retkes, ótvar, puhapöcs, cigó artyk elöl kell bujkálni. Utána meg az lesz baj, hogy az MBT-k nem azt teszik ami a dolguk lenne. Akkor lenne ez más, ha kivennék ezeket fattyúkat játékból. Arra kíváncsi leszek, ha minden retrofitet elvesznek az arty ágakból mennyien mennek velük. Kb. az összes gyík búza.
Yoss meg tudod üzenni a fejlesztőknek, nem kérünk az artykból? Kértek tőled véleményt? -
yossarianHUN #2844 Megalakult a BUDD, szeretettel várunk mindenkit. -
yossarianHUN #2843 M60A3 tankismertető -
Phara #2842 Akkor az ilyeneket hagyd meg magadnak vagy tedd spoilerbe,mert van akit nem érdekel.köszi -
Papír tankban ülve a 2. kedvenc ellenfelem 
Az első a BMP-3M teljes sebességgel, terepen, tőlem távolodva, hátrafordított toronnyal s képes ugyanerre:) -
FosTalicskaa #2840 Mikor hajlandóak fixálni azt a rohadt bugot, hogy ha pve-ben bemegy egy bot foglalni a körbe, és megsérül vagy esetleg ki is lövik, a szelleme csak ne foglaljon már tovább és ne bukjuk el ilyen hülye dolog miatt a kört. Most is 5-en állunk a körben és tehetetlenül nézünk egymásra, hogy kevesebb mint 10 másodperc múlva véget ér a mission és ellenfél meg a környéken sincs már. A pve vereségeim 95% ebből van... -
ikarus44 #2839 imerős... -
A füsthöz kell távolság is azért valamennyi + a füstön innen ne legyen enemi aki spotol:)
Amíg spot el nem múlik az ágyúcső mindig feléd áll elég nehéz velük a a csiki csuki ebből kifolyólag.
---------------------------------------------------
FosTalicskaa #2837
Hát aki BadAss az így nyomja :)
Utoljára szerkesztette: ximix, 2015.11.14. 22:41:44 -
FosTalicskaa #2837 A Leopard 2AV ezt leszámítva eddig tetszik. Az első köröm olyan epic volt, hogy Roughneck (szerintem ez a havas) elindultam a finomító felé. Nem jött arra enemy erre gondoltam megyek tovább, beértem az ellenséges bázisra, láttam, hogy a csapatomat visszaszorították a kezdőkörünkhöz, na mondom hátbakapom őket. A jobb oldalon felmentem északra majd fel a hegyre, hátha maradt még valaki, végül az utolsó enemy rommá törte magát egy sziklán. Szóval 1. kör, az egyik leglomhább MBT-vel megkerültem az egész pályát, nem láttam ellenfelet. Az 58 okozott sebzés is csak azért volt, mert egy ERC egyenes uton tett egy 90 fokos kanyart és rámhúzta a tankját... -
FosTalicskaa #2836 Részlet a játékból tier 6 felett:
Incoming arti, *explode* -100, Incoming arti, *explode* -100, Incoming arti, *explode* -100, Incoming arti, *explode* -100, Incoming arti, *explode* -100, Incoming arti, *explode* -100, Incoming arti, *explode* -100, Incoming arti, *explode* -100, Incoming arti, *explode* -100, Incoming arti, *explode* -100, Incoming arti, *explode* -100, Incoming arti, *explode* -100, Incoming arti, *explode* -100, Incoming arti, *explode* -100, Incoming arti, *explode* -100, Incoming arti, *explode* -100, Incoming arti, *explode* -100, Incoming arti, *explode* -100, Incoming arti, *explode* -100, Incoming arti, *explode* -100, Incoming arti, *explode* -100, Incoming arti, *explode* -100
Ha maradt hp-d és túlélted akkor még kitakaríthatod azt a 9-10 full hp-s ellenfelet akiket meghagyott neked a csapat, mert tudják, hogy szereted a kihívásokat... -
Dewri #2835 Én már bőven 500 fölött járok PvE csatákkal, de sosem láttam olyat, hogy nem rám néz és lő. Olyan van, hogy ha meglövöm, azonnal rám fordul és azonnal lő is, semmi szűkülés. És persze beüt... Meg kissé idegesítő, hogy elég sok prémium jármű is botként üzemel (AMX 10P90, MBT70 pl). Elvileg a füstgránátot is leszarják a botok. Vagy folyamatosan rajtam tartja az ágyút, emiatt nem tudok kimozdulni a fedezékből. De mindig engem nézve lőnek meg... -
AJensen #2834 Ne reménykedj! Ebben a játékban is kezd tele lenni a tököm a folytonos elcsalással.
Még PvE-ben is úgy lőnek a botok 2km-ről, hogy az ágyú csöve az ellenkező irányba néz nekik.
A legdühítőbb viszont a fizetség. Nem elég, hogy lose-ol az ember, de még a neki járó összeget sem kapja meg. ..I..
Ezt a játékot is addig fogják herélni, amíg senki se fog vele játszani.
Lesz majd 100 vagy 1000 ember, akiket összefog dobni 1-10-ig.
Utoljára szerkesztette: AJensen, 2015.11.14. 18:36:04 -
Angelus1991ster #2833 WoT-ba mennyit kéne fizetni ehhez?:D Hogy még az eldugott tankokhoz hozzájuss :) -
Hans von Luck #2832 Jó ötlet, én is szívesen csatlakoznék ha összejönne a dolog...mégiscsak egységben az erő 
Az új patch-el állítólag jön egy kis Match Making változás, remélem a mérleg pozitív nyelve felé billentve azt...
Utoljára szerkesztette: Hans von Luck, 2015.11.14. 17:16:24 -
OFF
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hogy kb mennyi az annyi ?
Ahhoz, hogy valaki "ingyen" játsszon egy MMO-val aminek sigle módja is van az most kb 2.500.000 dollárt kértek és összejött.
BATTLETECH
-
AJensen #2830 3k dmg az általában úgy szokott lenni, hogy a td-kkel vagy a spot-terekkel tartok, esetleg néha hátul "kempelek", mert más esetben sza**á szednek a rakétás bu*ik.
A játékegyensúly túlságosan is a könnyű járműveknek kedvez. Jelenleg Pvp-ben mbt-vel játszani mazochista dolog. Hogy ez magasabb tier-ben mennyire változik meg még nem tudom, mert egyenlőre csak 5-ig jutottam el. -
Angelus1991ster #2829 Tényleg ! Vannak információk arról, hogy bezonyos szerek hatása alatt jobban játszik a kísérleti alany az adott játékkal? -
FosTalicskaa #2828 Egyébként ja. Igazán leronthatnák a látótávjukat, hogy leglább előre kelljen menniük, ha spotolni akarnak. És annyira meg nerfelhetnék az álcájukat, hogyha rakétát használnak vagy lőnek akkor legalább mutassa meg őket a játék. -
FosTalicskaa #2827 Vagy magas szint. Egy 7-8-as MBT azért már 5-600-t lő. Oroszok 700 felett is ha jol láttam. Azzal, ha leadsz 6 lövést már meg is van az avg... :P -
Ez nem csak egy pályán van így.
Jön a rakétás kis fos, beáll az MBTk mögé, spotolja az ellenfél MBT-it majd szétrakétázza őket.
A legtöbb heavys csatám így ér véget, a mi scoutjaink vagy hátul kempelnek egy bokorban vagy fragvadászkodnak míg a többieket szétkapják. -
Angelus1991ster #2825 Hazugság vagy speed. -
SzocsA #2824 Valaki itt írta nemrég, hogy 3000 rs átlagsebzése van, kérdem én, hogy hogyan csinálják?
MBTvel egyszerűen nem lehet játszani, nyílt pályán, egyszerűen nem látom az ellenséget.
Meg állandóan vagy 15-3 ra nyerünk vagy kikapunk mint a szar....
Azzal a kör alakú micsodával van a gyerek a mi csapatunkban és hátul kempel.
Azon a pályán ahol az elején lelőnek egy repülőt, nem tudom a nevét, azon a hegy felőli oldalra nem megy senki, mert szétlövik a hátul kempelő tdk vagy szétrakétázzák.egy két tank szokott ott lenni.... -
frissült a blog HF -
kissssss #2822
-
Angelus1991ster #2821 AMX-30B-t várom ebbe a játékba. Így akkor a WoT-ba nem kell kifejleszteni:D