Armored Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De ha MBT-vel nem akarod feláldozni magad, akkor a majmok agyatlanul rohannak bele a pofonokba és fél perc után azt veszed észre hogy egyedül kellene lejátszanod a meccset.
Ha 1 könnyű tank van a csapatomban, akkor tudom hogy nehéz meccs lesz, 2-3 az már igazi kihívás, 4-nél közel lehetetlen lehozni, ha +1,2-vel magasabb szintű ellenfelek is vannak mint te.
Jah és hard-ról beszélek. Medium az nem számít, az annyira könnyű, hogy csukott szemmel hátra tett kézzel le lehet hozni az egész csatát.
Utoljára szerkesztette: FosTalicskaa, 2015.11.02. 15:56:47
120 lőszer tényleg nem sok de okosan kell használni és éppen ezért is fontos ismerni a fedezékeket és a spawn-okat mert a legtöbb járművet csak oldalról és hátulról tudod majd sebezni. Meg kell tanulni beosztani, ami van. Feladatod nem a legtöbb sebzés kiosztása, hanem a spot és a puha célpontok leküzdése anélkül, hogy téged lőne az ellen. pl: BMP-3-ban marad 150 HP, akkor azt ne a top MBT-nek kelljen kiszednie és ezzel értékes másodperceket elpazarolnia, töltésre.
Legjobb, akkor ha haverokkal TS-en csapatba játszotok, akkor akár még előnyére is válhat a csapatnak számos pályán.
PvE patch nagyon kellene, hogy ne legyen ennyire MBT központú az a játékmód. Dinamikus spawn rendszer sokat segítene a felderítő járművek használhatóságán.
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2015.11.02. 15:25:25
Nekem ugyanúgy nem tetszik az sem, amikor még a T3-as tank húzásakor simán bejött a T5-s MBT, med PvE-re, mert ugyanúgy értelmet. Ő már mehetne a hardba, ahol több az XP is, és nem trollkodja szét a kis tierek számára sem a játékot.
De nyugi, vannak más bolondok is, tegnapi csúcs csatám az volt hard PvE-ben, amikor a Chall. mellé berakott egy T-90-et, egy BMP-3-at, majd hála egy idióta szakasznak hála egy Wieselt és egy T72-t. Szerinted mennyi ideig éltek Dire Wolfon ezek az észlények?
A véleménye akkor is az, hogy AFV nem való PvE-re, a BMP/BMD-is necces, de pálya és setup függő azért. Perseuson simán top sebző lesz egy BMD-2/4, de Kodiakon, Dire Wolfon annyi gépágyú jön, hogy esélyük sincs túlélni.
Nem is értem miért hull el "5 ből 4x" a csapat....
Mit számit hogy stock járgány? Gyors vagy, és AFV, nem a sebzésed számit, hanem a spot. Jah, hogy te is hátulról fogsz campelni Fox-al, mert te "OP vagyok, sebezni akarok" elvet vallod.
Szerintem PvP-ben szintén 5ből 4x veszteni fogsz.
WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
egyszerű matek az egész
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

+Hol lehet lekapcsolni teljesen (szóval nem low) a motiunblurt és a post effektet?
Árnyékot is véglegesen?
Ilyen ini file-t keresek mint pl: GTA V-ben settings.ini
Tessellation value="0" /
LodScale value="0.000000" /
PedLodBias value="0.000000" /
VehicleLodBias value="0.000000" /
ShadowQuality value="0" /
CommanDos23
Én most tartok az M60A3-nál (teljesen kifejlesztve 42%-nál) de nekem eddig nem jött be.
Utoljára szerkesztette: Kronos79, 2015.11.01. 20:13:59
kb olyan mint a wotban a KV-2... csak itt már kapsz gyorsabb toronyforgatást és ló*aszó rakétákat.
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Tier 5-ös M60A3-as jobb?😄
angelus1991ster.blogspot.hu
A T-72-őt viszont imádni fogod. 😊 Istentelenül jó tank. Nem OP,de ha tudod használni, akkor nagyon hatékony lessz. Én csak ma kezdtem használni, de már 14%-on vagyok.(igaz most van az 50%-os bónusz, de akkor is. 😊)
A Leclercet előbb-utóbb biztos be fogják rakni, szerintem az Ariete, és a Challenger 2 közé.
passzolom nekem nincs meg
No, mindegy, amúgy is jobbára csak egyel játszik az ember. Meló mellett tolom én is, azért haladok ennyire lassan. 😊
A Leclerc-et nagyon hiányolom a Nyugat Eus vonalból.
Steel Beasts/Steel Beasts Pro PE
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.11.01. 18:10:09
angelus1991ster.blogspot.hu
Az 5-ös szinttől nagyon bedrágul minden, a vége az lesz, hogy csak egy tankom marad. Ez nem nagyon tetszik. 😞
Utoljára szerkesztette: f2d, 2015.11.01. 17:43:59
Steel Beasts/Steel Beasts Pro PE
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,