5226
  • FosTalicskaa
    Az artikat valami eszméletlen mértékben elcseszték pve-ben. Minden pályán, minden hullámban bespawnol 2-3 magas szintű artista bot, akik csak rád mennek, a tankokat nem is lövik. Elmozogni nem tudsz mert splashből úgyis mindig elkapnak és ennyien lazán kivégeznek két közeli splash sorozattal. De ha nem lősz a tankokra akkor nem spotolódnak fel mert ők sem tudnak rádlőni, de ha lősz akkor sem látod őket, mert azonnal becéloznak és azonnal lőnek, szóval mire újra a pozíciójukat keresed, már rég eltűntek megint...

Így muszáj leszek kihúzni a modulokat hús-vér ellenfelek ellen. Nem akartam velük kicseszni, de úgy látszik muszáj lesz.
  • Userx2
    Buffot kaptak bokrok?
  • AJensen
    Pontosan az a lényeg, hogy fairplay legyen. Csak az önkínzók örülnek annak, ha a játék még a neki járót sem adja meg. Komolyan mondom nem értem az embereket. Ez nem futóverseny, ahol csak a győztesnek jár valami. És ezért még fizessen is az ember állandóan.
    Tettem én is ki magamért még sem adott annyit, mint a győztes csapat kevesebb sebzőjének. 3k+-t sebeztem az ellenség 2k+-ával szemben.
    Az meg, hogy a játék mennyire megy napi függő nem pedig játékos. Mbt-vel nem tudok a pálya másik végére szaladni, mert ott gondok vannak.
    Utoljára szerkesztette: AJensen, 2015.11.20. 20:00:40
  • Vernux
    Én csak most csatlakoztam, de tudomásom szerint igen.
  • ikarus44
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Itt a Puma klán egyenlő a War Thunderben a 101. Pumákkal?
  • Vernux
    Akkor mi értelme lenne annak hogy nyersz vagy vesztesz? Ez nem arról szól hogy mindig megkapod a pontos összeget és örülsz hanem hogy próbálsz nyerni. Amúgy meg ha a vesztes csapatban vagy akkor is lehet sokat kapni ha kiteszel magadért.
    Itt 1 példa csak neked csak most.

• ToCsEk
    -HE mechanics still broken , MBT`s prefer to shoot HE instead of AP on t8/t9 battles
    -Commadners still broken
    -Reload time broken
    -No Insane PVE mod
    -Broken sounds , stuttering , craclking sounds
    -No change in optimalization
    -HE on Arty doing less damage
    -Download speed like it would be some

• AJensen
    A PvE eredetileg is jobban hozta a kreditet, csak voltak olyan okosak, hogy időben nerfeljék, mert a kutya sem játszana a megjátszott PvP-vel.
    Egy pár ezer meccset lenyomtam már máshol is, hogy lássam nem tiszta meccsek mennek, de ez saját vélemény. ISMÉTLEM, saját vélemény.
    A legnagyobb gondot az jelenti, hogy a két oldal nem egyformán kap kreditet, hiába voltál jó játékos a vesztes csapatban. Nálam ez verdesi a biztosítékot rendesen. Nem háború van, vagy bármilyen egyéb konfliktus, ahol a győztes mindent visz alapon játszunk. Sajnos ezek a fejlesztők sem ismerik a fairplay fogalmat a mikro rendszeren kívül.

Utoljára szerkesztette: AJensen, 2015.11.20. 16:12:44
  • ToCsEk
    nah mert mi lett a baj a behozott tier9el? gyengék lettek az mbt-k? draco meg xm8 túlop?
  • Userx2

Ilyen lövéseket kaptam be OF-40-re. Szerintem vegyük vegyük el az összes bot lőszerét, ne lődözzenek össze vissza.
    Qrva AP lőszer.
    Utoljára szerkesztette: Userx2, 2015.11.20. 15:14:45
  • yossarianHUN
    Attól függ. Ha nem szándékszol T9-ekkel játszani, akkor igen. Ha igen, akkor nem.
  • Dagohun74
    Akkor most jó lett a patch vagy sem? Mert a hivatalos fórumon többnyire lázadnak az emberek. Csak kérdem mert nem tudom ma oda juttok e a géphez?
  • yossarianHUN
    Nem tudom mi kéne még neki, 14 fokos depression, eszméletlen mozgékonyság, és egy fullos Leo 2A6-tal megegyező sebzés és átütés. Aki ezekből nem tud mit kihozni, annak jó eséllyel nem tudnál olyan tankot adni, amivel boldog
    Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.11.20. 14:08:30
  • Jeffjohnson
    Insane mode was tested on the PTS but deemed not ready for live. We are still working to make a few adjustments to the mode and will let the community know when we are ready to re-enable it soon.

Ez a hivatalos része. A nem hivatalos pedig az, hogy valószínűleg annyira jól hozta volna a kreditet, hogy a PvP rovására ment volna. Ami az érdekes benne, hogy a patch kiadásának pillanatában még benne volt a listában. Elég kapkodósnak tűnik ez a hozzáállás.
    Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2015.11.20. 13:16:40
  • FosTalicskaa
    A T72-es nem volt egy jo tank. Klasszikus orosz mentalitás szerint készült. Nem számít a védettség, az a fontos, hogy sok legyen belőle. Az meg, hogy sokat gyártottak és adtak el, az egyszerűen annak köszönhető, hogy a keleti blokk országainak (a szovjetek gyarmatainak) kötelező volt belőle vásárolni, mert Moszkva megkövetelte.
    Egyébként annyira nem szeretem őket. Rosszul néznek ki a wok tányér tornyukkal, az egész tank olyan unalmas, igaz hogy nagyon üt, de akkor inkább választom a kisebb sebzést és megyek a Leopard 2-re (8.as szintől nagyon badass a külseje) vagy, egyre többet gondolok az angolra is.
    Nekem benn áll egy T-72 Ural a garázsban, de egyszerűen nincs vele kedvem menni, annak ellenére sem, hogy saját magamhoz képest, kifejezetten jól szerepeltem az összes orosz MBT-vel, de valahogy mégis hiányzik belőle valami, ami miatt meglenne a kedv ahhoz, hogy ezeket vigyem a csatába...
  • AJensen
    A sima t72-t eladtam, mert nem bírtam idegekkel annyira szar. Pedig ebből a tankból lenyomtak 100k+ darabot, de annyira használhatatlan a játékban, hogy az már fáj. Egyetlen jó pontja az ágyú ereje. Egyébként ez a tank mindenben egy fo* kupac.
    Tier 5-be m60a3 és chieften, illetve a daráló gépek. 6-ba eddig a leo2 jól muzsikál, de lehet ez se lesz jobb.
    PvE-be ba**tak kivenni a HE-s majmokat, csak azért is avval lőnek téged sza**á. Átlagban 200-300 között jönnek a lövések 7 másodpercenként. Gratulálok!
    A spotter látótávok, ha jól látom csökkentve lettek. Viszont az a probléma, hogy külső nézetből eltaláld a tankot még mindig a béka se**e alatt van.
    A hangok tényleg ellettek szúrva. De nézzétek a jó oldalát most már van csilingelő pénz hang, mert az annyira fontos volt.
    Utoljára szerkesztette: AJensen, 2015.11.20. 09:37:46
  • plutoka
    Valaki már megvette a CRAB-ot? A fegyverzete nekem most elég nagy kérdés, mivel a Fox utáni tankok azon az ágon VAGY gépágyúztak, VAGY rakátáztak. A upgrade menü alapján mintha ez igaz lenne a CRAB-ra is, de ma láttam Obsidian videót, ami mást sugall.

Itt 0:25-nél az látszik h a 2-2 rakétavető között van egy szép kis gépágyú is. Fölösbe nem akarnám majd kifejejleszteni / megvenni a rakétavetőt, ha cserébe nem lehet gépágyúzni, mert szeritnem az sokkal hasznosabb a rohangálós szúnyogoknál (fene fog megállni h rakátázzon 4-et egy papir tankkal, high tierben, ahol már alig van tank akinek nincs APS-e )
  • Dagohun74
    Hát tegnap 2 meccset játszottam ami feltűnt az a gyorsabb meccs kezdés és befejezés. Az új hangok hát..... Szokni kell. A T-72A kicsit jobban bírta mint eddig, talán. Tier 9, bakker jó messze vagyok még attól. Még a 8-as is épp hogy meglesz.
  • Mardel
    Valakinek nem. link
  • yossarianHUN
    Nem mertem megvenni, hatalmas, kerekes, és az álcázása közel sem elég egy ilyen papírbőrű batárhoz. Meg állítólag teszten még 12-es tárja volt, most meg már csak 8.
  • yossarianHUN
    Dehogy vártam, csak a T9 MBT játékmenet per pillanat katasztrófa, és élvezhetetlen. Egy óra után eladtam a Chally 2-t, és 2A6-ot, és vettem egy M8-at az árukból. Totál megérte.
  • Mardel
    Ezzel az RDF/LT-vel szivat az MM.

5 vagy 6 bukó széria 5-6-7-8 tierben.

Előbbi csatában az első 1-2 percben vagy 3 tankunkat lőtték ki a többiek meg cska rusholtak és fogytak el...
  • ximix #2998
    És a Draco ? olyan csúnya, hogy az mán szép
  • FosTalicskaa
    Megnéztem az a6 és a5 közti különbségeket. Költhetsz 16 milliót egy olyan tankra ami egy az egyben úgy néz ki mint a régi, stat oldal alapján 100-al több pen és dmg lesz, minimálisan jobb gyorsulás, 1 századal kisebb a szórás. Megéri...
  • Userx2
    De azért te sem vártál tőlük medes játékstílust ugye? Challenger nehéztanknak is lassú.:) Abból ruszkiba váltanék. Leo elég mobilisnak tűnik. Azt kihúzom valszeg.
  • yossarianHUN
    Jó tanács azoknak, akik előbb-utóbb T9-et akarnak venni:
    Ha valamennyire is szerettél medezni a WoT-ban, akkor hagyd a p*csába a T9 MBT-ket. Egy M8-cal fényévekkel jobban jársz.
  • ximix #2994
    Ha jól érzékelem PvE hardon legalábbis a gépágyús csodák rof-ját felemelték, mert konkrétan 15 métert kellet volna hátratolatnom fedezékig, de 200 alatti hp-val sikerült beérnem nem sámli,remélem PvP-ben is ilyenek, mert akkor lesz sírás.
  • ToCsEk
    cold strike mapon alulról induló csapatnak jó kis unbalanced hegyet csináltak
  • ximix #2992
    A hangrendszer nagyon csodálatosra sikerült, régi motorhang ahogy erőlködött hegynek tetszett most meg mintha Sokol-on szólna motor az egyéb sallangok meg fullon, PvE-n mellém ált egy Cmk5 és ez a beakadós, kattogós hangja volt azt hittem 1 perc után letépem a fülest.... úgy hogy nemsokára jön egy fix ha jól sejtem
  • FosTalicskaa
    PvE-ben töredékét kapod a PvP-s kredithozamnak. Viszont xp-t jól ad. Szóval ha nem vagy biztos magadban akkor érdemes ott csinálni a napi duplázókat... Én új tankokat szoktam ott bejáratni, hogy legalább az egyel fejlettebb lőszert vihessem be pvp-re, ne pedig azt ami a tankhoz jár.
  • Me0w
    PvE-ben nincs javitasi es loszerkoltseg, csak szolok.
  • Phara
    Első meccsem ma T-62 veteránnal volt,és olyan furcsa hangja volt,alig hallom a motorhangokat/lánctalp csörgését ,de vmi folyamatos duruzsolás van ahogy megy a gép gondolom a talajon.Másnak nem furcsa?És mintha nem lenne basszus sem,pedig megy a mélyláda.
  • Mardel
    Az ok csak eddig 60-80k creditet hozott a PV stabilan premiummal.
  • Userx2
    Kreditért PVP. Viszont 10 percre csökkent a PVE ideje. Üresjáratok elmaradnak.
  • Jeffjohnson
    due to a complication in today's patch implementation, the Insane mode was not enabled.

Nincs még info mikor lesz és már a patch note-ból is kivették.
  • Mardel
    Új medálnak tűnik.

Lényege, hogy te kaptad a legtöbb sebzést a misison alatt és túlélted.

Egyébként mintha a PVE credit hozama kevesebb lenne.

Most mentem T64-el egy napi duplázó kört premiummal operation ricocheten és első lettem, aztán kaptam 2125 xpt és 27 001 creditet.
    A lőszer újratöltés és javítások meg a javító kit elhasználása miatt csak 10 001 credit a netto bevétel.
  • Userx2

PVE módban lehet nyomni. Ez valami különleges teljesítmény volt? Nem gyakori ez a medál, az OF 40-el meg végképp...
  • ikarus44
    Nincs még.
    Utoljára szerkesztette: ikarus44, 2015.11.19. 17:04:17
  • Prince23
    Van már szerver?
  • Angelus1991ster
    Á pedig már azt hittem a szokásos szimbólumokkal való baromkodás volt. Gagyi vic lehetett.