Armored Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
angelus1991ster.blogspot.hu
Utoljára szerkesztette: Dagohun74, 2015.11.05. 11:21:57
WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP
Konkrétan nincs meg, de szerintem a kulcsszavakra rákeresve hamar meg lehet találni az internet sötét bugyraiban.
A jó játékos ingyen is tud játszani, amíg nem kezdik el szabotálni a játékát.
Tegnap mentem egy olyan kört ahol 1 lövésre volt tőlem egy bmp kb 50 méteren belül. Célkereszt rajta, szűkítés megvolt, majd a lövés pillanatában a földbe húzta a lövésem, ezzel esélyt kapott a low hp-s és meghaltam. Ez tipikus wot szindróma. Persze a meccs fölényesen lett elbukva 0-11 arányban. Még ha csak én tapasztalnám egyedül az ilyen disznóságokat, de a többi társam is. Pedig ők rendszeres fizetők.
Én úgy vagyok vele, hogy tojok rá nagy ívből vesztek vagy nyerek. 1 a lényeg, hogy hagyjanak játszani. Ne szívassanak olyan dolgokkal, mint a mellélövés, földbe lövés, a semmiből szanaszét szedő ellenfelek (mbt-k is). Ha meglövök egy gyenge pontot akkor menjen át a lövés, stb.
Maga a prémium rendszer az ami miatt szar a pvp. Az meg, hogy f2p egy játék, de képesek sokszor a legalapvetőbb dolgokért is pénzt kérni, inkább szóra sem méltató, de ez egyéni vélemény. Egyébként játszottam már több f2p-ben, ahol költekeztem, de ott nem éreztem a susmust a háttérben.
A f2p-ben sokszor a balansz veszik el a prémium dolgok miatt.
Utoljára szerkesztette: AJensen, 2015.11.05. 11:19:21
Amúgy tényleg megvan ? Egyszer vicces volt, de amikor 100.adjára töltötte fel már unalmas lett.
Yossarian:
Magas tierbe (5-től fölfele) is hozza a pénzt az MBT ág? Természetesen, ha már a kötelező átlagsebzésed kb. megvan. (prém nélkül)
Te: "Nem értem mi a probléma, per pillanat 9 millió kreditem van, úgy, hogy gyakorlatilag csak T8 MBT-vel játszom."
Nyilván a saját ostobaságod miatt képtelen voltál megérteni, hogy prém nélkül sokkal lassabban fejlődsz.
Én: "Mert prémiummal játszol. A 3 nap alatt minimális mennyiséget játszottam, de még így is 0-ról megvettem egy 5-ös tankot és lett 2 millió kredit tartalékom. Szerintem, ha nem lett volna ez a Hello Wien akció, akkor még mindig az 5-ös tankra gyűjteném a pénzt és kb most járhatnék 500k creditnél."
Tényeket írtam. Ez történt velem. Még csak nem is azért, mert panaszkodnék emiatt. Nem érdekel. A magasabb tier meglesz amikor meglesz. Annyira nem izgat ez a játék, hogy erőlködjek itt orrvérzésig. És ebből összekombináltad, hogy igazzi magyarként nem akarok költeni semmire, de ELVÁROM, hogy minden azonnal megegyen. Ok. De ha az szegénységi bizonyítványt jelent, hogy egy suttyó fórumtroll nem tud olvasni és ezért belémkötött akkor elfogadom... Legalább lett egy újabb bizonyítványom, majd beírom a CV-mbe is.
Utoljára szerkesztette: FosTalicskaa, 2015.11.05. 10:37:02
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
"Ott egy idő után megelégeltem, és figyelmeztettelek, hogy hagyd abba, de mivel itt nincs kéznél a házigazda, látom itt kívánod folytatni a pályafutásodat. Csinálhatod, ha neked ez jó, de innen is hamar ki leszel utálva."
Azért a fórum több emberből áll mint te. De ezt is be lehet tudni a nagyzási mániádnak, hogy azt hiszed te vagy mindenki szófosócsöve. A wot-os fórumból meg jóval azelőtt kiszálltam mielőtt bekönyörögted magad házigazdának és érdeklődés hiányában vetélytárs nélkül meg is választottak volna.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
yossarian:"így jártál, meg is érdemled, hogy szívj" - Mondtam, hogy szívok a játékkal? Csak annyit írtam, hogy lassan haladtam volna, ha nincs 3 nap prémium. De ezt is csupán arra hoztam fel, mert te voltál annyira értelmetlen szokás szerint, hogy közbenyögted a te prémiumos kereseted valaki olyan hozzászólására aki anélkül tolja. "~Nem értem mi a probléma". Hát persze hogy nem érted, amikor úgy nagy általánosságba semmit sem értesz, csak fröcsögsz itt mindenkire aki nem 140%-ig elégedett a te kiskedvenceddel.
Tudom nálad már az is főbenjáró bűn, ha valaki hibát ír le a wonderful játékodról. Én részemről abba is hagyom ezt, nem akarok lesüllyedni a szintedre...
Sajna a wotban már kiégtem az átlag (ami sajnos egyenlő a harmatgyengével) játékosoktól. Valahogy több kellene a szép grafikán kívül ahhoz, hogy elviseljem őket. A wotot sem tolnám régóta, ha nem lenne belőle hasznom 😊
Komolyan hagyd már ezt a stílust, mert rohadt idegesítő, bár ezzel valószínűleg te is tisztában vagy. A WoT fórumon is ezt nyomtad évekig, hogy vadul függsz a játékon, de azért napi rendszerességgel telefosod a fórumot gyalázkodó, pocskondiázó hozzászólásokkal, amitől mindenkinek kinyílik a bicska a zsebében. Ott egy idő után megelégeltem, és figyelmeztettelek, hogy hagyd abba, de mivel itt nincs kéznél a házigazda, látom itt kívánod folytatni a pályafutásodat. Csinálhatod, ha neked ez jó, de innen is hamar ki leszel utálva.
Az AW meg egyelőre függőben van. Még nem döntöttem, hogy jó vagy rossz játék e és érdemes e támogatni a fejlesztőket vagy sem. Az egyetlen dolog ami riasztó az az, hogy ész nélkül másolják a wot összes feature-ét. A játékmenet már most azt tükrözi mintha egy masszívan átmodolt járműparkal rendelkező wot-al játszanék. Nem érzek különbséget. Egyelőre az újszerűség és a látvány még viszi nálam a játékot, de ki tudja meddig fog ez tartani. Ezért vagyok óvatos a pénzköltéssel. A wot-nak ehhez évek kellettek, hogy belesüllyedjen a láthatatlan tankok+artik posványába az AW meg kapásból innen kezd...
Utoljára szerkesztette: FosTalicskaa, 2015.11.05. 10:10:13
Together we'll fly someday...
Egyébként meg az artik tényleg szánalmasak itt is. 100%-os pontosság. Tereptárgyakon keresztül is átsebeznek. 1 lövéssel ki sem lehet őket szedni. Már most idegesítő a kimanőverezhetetlen lövésük (helytől függően, nem tudsz mindig arrébbállni)...
A pve-t meg nem fejlesztik, hanem sorsára hagyták. Sajnos a WoT-nál nem volt ilyen játékmód, amiről koppinthatták volna a pénzfejő modellt, így csak a pvp-re vannak pénzlenyúló húzásai a hihetetlenül kreatív mail.ru bérenc brigádnak. Biztos kevés a játékos a pvp-s szivattyúba, aztán finoman lökdösik oda a népeket, hogy inkább ott idegeskedjenek, mint hogy a pve-ben próbálnának valami újat kitalálni.
Szimpla üzletpolitika ez a játék is, nem pedig szórakozás. Ennél értelmesebb lett volna, ha dlc-ket pakolnak be, akkor legalább a játék egyensúly lehetne.
Sajnos a wot rendszer átka a mostani üzletpolitika.
Azért ilyen korán kezdeni a kizsákmányolást úgy, hogy a játék még csak béta, nem sok jót sejtet. Úgy örültem, amikor elkezdtem, hogy lejjebb tornászhatod a prémium árát, nem limitált a garázshely, olcsók a prém tankok. Erre ugyanaz a fos üzlet megy itt is, mint a wot-nál.
Elhiszem, hogy a fejlesztőknek kell a pénz, de milyen áron.
Utoljára szerkesztette: AJensen, 2015.11.05. 08:51:20
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.11.05. 00:40:35
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

na jól van akkor megpróbálom meghajtani jobban a kártyát max elfüstöl de nem is bánnám ez volt az utcsó amd kartyám
sorry a sok rinyáért/ offolásért de a topic amúgy se pörög
CommanDos23
De ezt a gpu core clock MHz ingadozást komolyan nem értem <#fejvakaras>#fejvakaras> nekem idáig főként nv-volt és msi-vel figyeltem nem ingadozott.
(Kivéve 1x gta5 de driver csere és patch után már megjavult volt. De még előtte is megtudtam javítani ha az energiatakarékos üzemmódot kiszedtem nem vette vissza a kártya MHz-ét soha).
Maximum csak ha nem használta a gpu-t pl:töltésnél de játék közben soha.
Azt tudom hogy az ati nagyon energia takarékos akar lenni na de ennyire ne már hogy játszani se tudjak<#vigyor>#vigyor>
CommanDos23
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Viszont, amikor az AMD felvásárolta az ATI-t, csak a hardveres részét vitte, driver fejlesztők mentek a levesbe a többsége na itt rúgtak maguknak öngólt, mert a játékfejlesztőknek továbbra sem fizetnek, kivéve azt a csekély mennyiséget.
Utoljára szerkesztette: Sz_i_l_a, 2015.11.04. 16:22:49
"Két dolgon nem érdemes mérgel?dni: amin tudsz, és amin nem tudsz változtatni!"
HD4670-es kártyám van és kb 1 hónapig tesztelgettem a drivereket, mire találtam egyet, ami az összes játékkal és win7 64-en tökéletesen fut.
"Két dolgon nem érdemes mérgel?dni: amin tudsz, és amin nem tudsz változtatni!"
Ott nv driverban lehetett állítani hogy energia takarékos üzemmódot kiszedtem és kész fixen ment a MHz de itt nincs ilyen meg nem ismerem a radeonokat.
Talán megpróbálom msi-vel fixre tenni a Voltot akkor nem fog szórakozni többet.
CommanDos23