5226
Armored Warfare
http://armoredwarfarehu.blogspot.hu/
http://armoredwarfarehu.blogspot.hu/
-
FosTalicskaa #3020 Az artikat valami eszméletlen mértékben elcseszték pve-ben. Minden pályán, minden hullámban bespawnol 2-3 magas szintű artista bot, akik csak rád mennek, a tankokat nem is lövik. Elmozogni nem tudsz mert splashből úgyis mindig elkapnak és ennyien lazán kivégeznek két közeli splash sorozattal. De ha nem lősz a tankokra akkor nem spotolódnak fel mert ők sem tudnak rádlőni, de ha lősz akkor sem látod őket, mert azonnal becéloznak és azonnal lőnek, szóval mire újra a pozíciójukat keresed, már rég eltűntek megint...
Így muszáj leszek kihúzni a modulokat hús-vér ellenfelek ellen. Nem akartam velük kicseszni, de úgy látszik muszáj lesz. -
Userx2 #3019 Buffot kaptak bokrok?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
AJensen #3018 Pontosan az a lényeg, hogy fairplay legyen. Csak az önkínzók örülnek annak, ha a játék még a neki járót sem adja meg. Komolyan mondom nem értem az embereket. Ez nem futóverseny, ahol csak a győztesnek jár valami. És ezért még fizessen is az ember állandóan.
Tettem én is ki magamért még sem adott annyit, mint a győztes csapat kevesebb sebzőjének. 3k+-t sebeztem az ellenség 2k+-ával szemben.
Az meg, hogy a játék mennyire megy napi függő nem pedig játékos. Mbt-vel nem tudok a pálya másik végére szaladni, mert ott gondok vannak.
Utoljára szerkesztette: AJensen, 2015.11.20. 20:00:40 -
Vernux #3017 Én csak most csatlakoztam, de tudomásom szerint igen. -
ikarus44 #3016 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Itt a Puma klán egyenlő a War Thunderben a 101. Pumákkal? -
Vernux #3015 Akkor mi értelme lenne annak hogy nyersz vagy vesztesz? Ez nem arról szól hogy mindig megkapod a pontos összeget és örülsz hanem hogy próbálsz nyerni. Amúgy meg ha a vesztes csapatban vagy akkor is lehet sokat kapni ha kiteszel magadért.
Itt 1 példa csak neked csak most.
-
#3014 -HE mechanics still broken , MBT`s prefer to shoot HE instead of AP on t8/t9 battles
-Commadners still broken
-Reload time broken
-No Insane PVE mod
-Broken sounds , stuttering , craclking sounds
-No change in optimalization
-HE on Arty doing less damage
-Download speed like it would be some
-
AJensen #3013 A PvE eredetileg is jobban hozta a kreditet, csak voltak olyan okosak, hogy időben nerfeljék, mert a kutya sem játszana a megjátszott PvP-vel.
Egy pár ezer meccset lenyomtam már máshol is, hogy lássam nem tiszta meccsek mennek, de ez saját vélemény. ISMÉTLEM, saját vélemény.
A legnagyobb gondot az jelenti, hogy a két oldal nem egyformán kap kreditet, hiába voltál jó játékos a vesztes csapatban. Nálam ez verdesi a biztosítékot rendesen. Nem háború van, vagy bármilyen egyéb konfliktus, ahol a győztes mindent visz alapon játszunk. Sajnos ezek a fejlesztők sem ismerik a fairplay fogalmat a mikro rendszeren kívül.
Utoljára szerkesztette: AJensen, 2015.11.20. 16:12:44 -
#3012 nah mert mi lett a baj a behozott tier9el? gyengék lettek az mbt-k? draco meg xm8 túlop? -
Userx2 #3011 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ilyen lövéseket kaptam be OF-40-re. Szerintem vegyük vegyük el az összes bot lőszerét, ne lődözzenek össze vissza.
Qrva AP lőszer.
Utoljára szerkesztette: Userx2, 2015.11.20. 15:14:45 -
yossarianHUN #3010 Attól függ. Ha nem szándékszol T9-ekkel játszani, akkor igen. Ha igen, akkor nem. -
Dagohun74 #3009 Akkor most jó lett a patch vagy sem? Mert a hivatalos fórumon többnyire lázadnak az emberek. Csak kérdem mert nem tudom ma oda juttok e a géphez? -
yossarianHUN #3008 Nem tudom mi kéne még neki, 14 fokos depression, eszméletlen mozgékonyság, és egy fullos Leo 2A6-tal megegyező sebzés és átütés. Aki ezekből nem tud mit kihozni, annak jó eséllyel nem tudnál olyan tankot adni, amivel boldog
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.11.20. 14:08:30 -
#3007 Insane mode was tested on the PTS but deemed not ready for live. We are still working to make a few adjustments to the mode and will let the community know when we are ready to re-enable it soon.
Ez a hivatalos része. A nem hivatalos pedig az, hogy valószínűleg annyira jól hozta volna a kreditet, hogy a PvP rovására ment volna. Ami az érdekes benne, hogy a patch kiadásának pillanatában még benne volt a listában. Elég kapkodósnak tűnik ez a hozzáállás.
Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2015.11.20. 13:16:40 -
FosTalicskaa #3006 A T72-es nem volt egy jo tank. Klasszikus orosz mentalitás szerint készült. Nem számít a védettség, az a fontos, hogy sok legyen belőle. Az meg, hogy sokat gyártottak és adtak el, az egyszerűen annak köszönhető, hogy a keleti blokk országainak (a szovjetek gyarmatainak) kötelező volt belőle vásárolni, mert Moszkva megkövetelte.
Egyébként annyira nem szeretem őket. Rosszul néznek ki a wok tányér tornyukkal, az egész tank olyan unalmas, igaz hogy nagyon üt, de akkor inkább választom a kisebb sebzést és megyek a Leopard 2-re (8.as szintől nagyon badass a külseje) vagy, egyre többet gondolok az angolra is.
Nekem benn áll egy T-72 Ural a garázsban, de egyszerűen nincs vele kedvem menni, annak ellenére sem, hogy saját magamhoz képest, kifejezetten jól szerepeltem az összes orosz MBT-vel, de valahogy mégis hiányzik belőle valami, ami miatt meglenne a kedv ahhoz, hogy ezeket vigyem a csatába... -
AJensen #3005 A sima t72-t eladtam, mert nem bírtam idegekkel annyira szar. Pedig ebből a tankból lenyomtak 100k+ darabot, de annyira használhatatlan a játékban, hogy az már fáj. Egyetlen jó pontja az ágyú ereje. Egyébként ez a tank mindenben egy fo* kupac.
Tier 5-be m60a3 és chieften, illetve a daráló gépek. 6-ba eddig a leo2 jól muzsikál, de lehet ez se lesz jobb.
PvE-be ba**tak kivenni a HE-s majmokat, csak azért is avval lőnek téged sza**á. Átlagban 200-300 között jönnek a lövések 7 másodpercenként. Gratulálok!
A spotter látótávok, ha jól látom csökkentve lettek. Viszont az a probléma, hogy külső nézetből eltaláld a tankot még mindig a béka se**e alatt van.
A hangok tényleg ellettek szúrva. De nézzétek a jó oldalát most már van csilingelő pénz hang, mert az annyira fontos volt.
Utoljára szerkesztette: AJensen, 2015.11.20. 09:37:46 -
plutoka #3004 Valaki már megvette a CRAB-ot? A fegyverzete nekem most elég nagy kérdés, mivel a Fox utáni tankok azon az ágon VAGY gépágyúztak, VAGY rakátáztak. A upgrade menü alapján mintha ez igaz lenne a CRAB-ra is, de ma láttam Obsidian videót, ami mást sugall.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Itt 0:25-nél az látszik h a 2-2 rakétavető között van egy szép kis gépágyú is. Fölösbe nem akarnám majd kifejejleszteni / megvenni a rakétavetőt, ha cserébe nem lehet gépágyúzni, mert szeritnem az sokkal hasznosabb a rohangálós szúnyogoknál (fene fog megállni h rakátázzon 4-et egy papir tankkal, high tierben, ahol már alig van tank akinek nincs APS-e ) -
Dagohun74 #3003 Hát tegnap 2 meccset játszottam ami feltűnt az a gyorsabb meccs kezdés és befejezés. Az új hangok hát..... Szokni kell. A T-72A kicsit jobban bírta mint eddig, talán. Tier 9, bakker jó messze vagyok még attól. Még a 8-as is épp hogy meglesz. -
#3002 Valakinek nem. link -
yossarianHUN #3001 Nem mertem megvenni, hatalmas, kerekes, és az álcázása közel sem elég egy ilyen papírbőrű batárhoz. Meg állítólag teszten még 12-es tárja volt, most meg már csak 8. -
yossarianHUN #3000 Dehogy vártam, csak a T9 MBT játékmenet per pillanat katasztrófa, és élvezhetetlen. Egy óra után eladtam a Chally 2-t, és 2A6-ot, és vettem egy M8-at az árukból. Totál megérte. -
#2999 Ezzel az RDF/LT-vel szivat az MM.
5 vagy 6 bukó széria 5-6-7-8 tierben.
Előbbi csatában az első 1-2 percben vagy 3 tankunkat lőtték ki a többiek meg cska rusholtak és fogytak el... -
#2998 És a Draco ? olyan csúnya, hogy az mán szép -
FosTalicskaa #2997 Megnéztem az a6 és a5 közti különbségeket. Költhetsz 16 milliót egy olyan tankra ami egy az egyben úgy néz ki mint a régi, stat oldal alapján 100-al több pen és dmg lesz, minimálisan jobb gyorsulás, 1 századal kisebb a szórás. Megéri... -
Userx2 #2996 De azért te sem vártál tőlük medes játékstílust ugye? Challenger nehéztanknak is lassú.:) Abból ruszkiba váltanék. Leo elég mobilisnak tűnik. Azt kihúzom valszeg. -
yossarianHUN #2995 Jó tanács azoknak, akik előbb-utóbb T9-et akarnak venni:
Ha valamennyire is szerettél medezni a WoT-ban, akkor hagyd a p*csába a T9 MBT-ket. Egy M8-cal fényévekkel jobban jársz. -
#2994 Ha jól érzékelem PvE hardon legalábbis a gépágyús csodák rof-ját felemelték, mert konkrétan 15 métert kellet volna hátratolatnom fedezékig, de 200 alatti hp-val sikerült beérnem nem sámli,remélem PvP-ben is ilyenek, mert akkor lesz sírás. -
#2993 cold strike mapon alulról induló csapatnak jó kis unbalanced hegyet csináltak -
#2992 A hangrendszer nagyon csodálatosra sikerült, régi motorhang ahogy erőlködött hegynek tetszett most meg mintha Sokol-on szólna motor az egyéb sallangok meg fullon, PvE-n mellém ált egy Cmk5 és ez a beakadós, kattogós hangja volt azt hittem 1 perc után letépem a fülest.... úgy hogy nemsokára jön egy fix ha jól sejtem -
FosTalicskaa #2991 PvE-ben töredékét kapod a PvP-s kredithozamnak. Viszont xp-t jól ad. Szóval ha nem vagy biztos magadban akkor érdemes ott csinálni a napi duplázókat... Én új tankokat szoktam ott bejáratni, hogy legalább az egyel fejlettebb lőszert vihessem be pvp-re, ne pedig azt ami a tankhoz jár. -
#2990 PvE-ben nincs javitasi es loszerkoltseg, csak szolok. -
Phara #2989 Első meccsem ma T-62 veteránnal volt,és olyan furcsa hangja volt,alig hallom a motorhangokat/lánctalp csörgését ,de vmi folyamatos duruzsolás van ahogy megy a gép gondolom a talajon.Másnak nem furcsa?És mintha nem lenne basszus sem,pedig megy a mélyláda. -
#2988 Az ok csak eddig 60-80k creditet hozott a PV stabilan premiummal. -
Userx2 #2987 Kreditért PVP. Viszont 10 percre csökkent a PVE ideje. Üresjáratok elmaradnak. -
#2986 due to a complication in today's patch implementation, the Insane mode was not enabled.
Nincs még info mikor lesz és már a patch note-ból is kivették. -
#2985 Új medálnak tűnik.
Lényege, hogy te kaptad a legtöbb sebzést a misison alatt és túlélted.
Egyébként mintha a PVE credit hozama kevesebb lenne.
Most mentem T64-el egy napi duplázó kört premiummal operation ricocheten és első lettem, aztán kaptam 2125 xpt és 27 001 creditet.
A lőszer újratöltés és javítások meg a javító kit elhasználása miatt csak 10 001 credit a netto bevétel. -
Userx2 #2984 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
PVE módban lehet nyomni. Ez valami különleges teljesítmény volt? Nem gyakori ez a medál, az OF 40-el meg végképp... -
ikarus44 #2983 Nincs még.
Utoljára szerkesztette: ikarus44, 2015.11.19. 17:04:17 -
#2982 Van már szerver? -
Angelus1991ster #2981 Á pedig már azt hittem a szokásos szimbólumokkal való baromkodás volt. Gagyi vic lehetett.