Armored Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Angelus1991ster:Ne is mond...
angelus1991ster.blogspot.hu
Sőt mondok még jobbat: A WOT is marketingből él, gondolom láttál már WOT-os reklámokat, meg a róla szóló dokumentum filmet.
Sőt mondok még egy ettől is jobbat: Azért jól esik hogy ingyen 3 nap prémiumom lett. És hogy kulturáltan válaszolnak vissza stb...
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
De igazad van, valóban szoktak adni ők is.
Utoljára szerkesztette: ikarus44, 2015.10.29. 13:43:26
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Pluskast, 2015.10.29. 12:18:28
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Jól hangzik csak győzzük kivárni.
Azért megnézném, hogy a WG-sek ilyet mikor csinálnának....
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
más: azt tudja valaki hogy miért nem működik a hitlog csatában(aktiválva van természetesen)? már gondoltam arra is hogy az SD felbontásban nem támogatja. akinek SDben fut kérem ossza meg a tapasztalatait.
"a hülyék a másik oldalon vannak"
Majd még hozzátette, hogy GAME IS IDIOT
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.10.29. 03:25:53
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.10.29. 02:22:49
Amúgy a 8as leónak van a legjobb páncélja a tierjében? vagy melyiknek?
Nem lesz gáz neki ez az ék alakú torony? ha az aljára megy a lövés nem pattintja a testbe a lövedéket? elég gáz így. meglövöd a tornyát és a testbe pattintja a lőszert. amúgy a wotban a 260nak volt olyan tornya ha elforgattad egy bizonyos szögbe, akkor a testébe pattintotta a lőszert.
Az artykat tök jól megcsinálták, mármint, hogy nem sebeznek beléd 1000 dmgket, vagy többet. egyszerűen a wotban nem lehet semmit sem csinálni a lassú heavykkel, ha 3 arty van vagy néha még 4-5 is. pedig azt mondták, hogy max 3 lesz oldalanként. Ha eltalál és leláncol, nem merem megjavítani a láncot javítóval, mert a következő lövéssel mindig ilyenkor ammoracket ad.
De akármelyik tankkal mész és ha netán javítóval akarod feltenni a láncot, mert úgy alakult a szitu, akkor a következő lövés mindig ammorack lesz, lett.
Kíváncsi leszek rá, hogy mikor veszik át innen ezt az artys dolgot.

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
(Nem az off-road kivitellel van a bajom, de azért ez egy tank<#smile>#smile>)
Azért a WoT-ban se fossák az új nemzeteket. Évente bekerül egy. Bár a játék fejlesztését nem értem miért befolyásolja egy-egy új harckocsi behozása.
Egy harcjármű behozása kb. az lehet, hogy fogják az azonos típusú tankot , .xml vagy más adatbázist fájlt átmásolják és átírják.
Például egy RTS-ben így lehet plusz egységet behozni.
<Text_ID>JAPAN_STA_1_loc</Text_ID>
<Icon_Name>japan_sta_1.png</Icon_Name>
<GUI_Row> 1 </GUI_Row>
<Vehicle_Model_Name>japan_sta_1_N.3ds</Vehicle_Model_Name>
<Vehicle_Destroyed_Model_Name>japan_sta_1_D.3ds</Vehicle_Destroyed_Model_Name>
<Vehicle_Collision_Model_Name>japan_sta_1_C.3ds</Vehicle_Collision_Model_Name>
<Select_Box_Scale>280</Select_Box_Scale>
<Select_Box_Z_Adjust>-30</Select_Box_Z_Adjust>
<Mass>0.995</Mass>
<Scale_Factor>0.29</Scale_Factor>
<Dense_FOW_Reveal_Range_Multiplier>0.2</Dense_FOW_Reveal_Range_Multiplier>
<Ranking_In_Category>3</Ranking_In_Category>
<Max_Speed>45</Max_Speed>
<Max_Hull_Rotate>44.0</Max_Hull_Rotate>
<Affiliation>Japan</Affiliation>
Magyar nyelvű kliens ? ( tudatlanságom is okozhatja azt , hogy a grafikát nem tudom tökéletesen beállítani . )
Terveznek e marketing fogásokat a játékosok " csábítására " Hétvégi küldik , hosszabb missziók formájában ?
Továbbá bízom benne , hogy ezt a klienst nem engedik majd " modokkal " telepakolni . Statisztikai modokat sem ??????????????
Ha nem csal az emlékezetem a wotban kb 3 éve jött be az xvm , és mindez után jöttek a fa*z lóbálások , ( 37K , 1630 wn8 , 52 % wn az én fütyim a wotban 😄 ) képmutatások , és kiosztások , fórum háborúk stb lett az eredménye . Már mindenki hibáztat mindenkit , de azon nem gondolkozik el , hogy ő hol hibázott . ( mert hibátlan az illető ) Szerintem magyar klánokat is tönkretett . Pár " nevesebb " wotos klánt én is láttam már csatában . Illetve klán tagot itt az AW ban :-)
És még amit fontosnak tartok , hogy jobban kikapcsol ez a játék . Saját észrevételem szerint mert nem érzem annyira , hogy " undoknak velem szemben az RNG - t " MM -et is korrektnek látom , És ami fontos az hogy az artyk sem idegesítenek fel . Játék menetet én rendben találom . Tank fejlesztések , modulozásokat is jól kitalálták szerintem .