5226
  • yossarianHUN
    Aszondod megint ilyen szemetek lesznek, hogy ingyen, exkluzív tankot adnak? Hogy rohadna le a kezük.
  • tutyimutyi2
    Vagy betesznek egy karácsonyi festésű tankot azzal a névvel hogy Merry Christmas T-62 a Veteran T-62 mintájára
  • Mardel
    Majd t6ban a palmariaval.

Táras és 3-at tud lőni.

De az arty counterezés miatt nem lehet kihasználni a burst előnyét.

Igazából ez az egyik dolog ami nem tetszik a játékban, a másik a futkározó szaroknál lévő atgm.

Volt hogy mbt70-el maradtam egyedül, bejglipanzer ellen mert a maradék 2 csapattársát megöltem.

Beállt foglalni, mentem a cap felé a nagyobb látótávja miatt már jó előre látott majd szépen nyugisan atgm-el szemből kiszedett.

Semmi flankelés vagy skillesebb játékmenet.

Én meg néztem mint hal a szatyorban, hogy ezt hogy gondolták a fejlesztők.
  • FosTalicskaa
    Szerintem elég valószínű. Ha nem is árazzák le a tankokat, de biztos, hogy lesznek akciós karácsonyi csomagok...
  • Angelus1991ster
    Vajon lesz karácsonyi leárazás? :D

Nem trollkodni akarok, csak kíváncsi vagyok. Van-e rá lehetőség , hogy bétás játékban árazások legyenek:D
  • FosTalicskaa
    Tegnap megvettem a Palmirát, Leopard 2 AV-t és a T-72 Uralt. Ezzel el is ment 10 millió kredit :D
    Ja és a Leopard 1 A5-el, meg igazából semmi mással sem, annyira nem adta, hogy 15 meccsből 1 győzelem lett, de nem bírtam leállni, mert azt a 10% xp-t már nem akartam áttolni erre a napra. :)
  • AJensen
    Reggel vicces volt a játék. Artyval Reaktor pályán. :D ..I..
    Spotter befutott én pedig elhullottam.
    Utoljára szerkesztette: AJensen, 2015.11.14. 10:44:45
  • yossarianHUN
    Ha szeretsz MBT-zni, akkor megéri. A páncélzatára nem érdemes alapozni, mert mostanra mindenki megtanulta a weakspotjait, de az ágyúja még mindig ütős, és meglepően mozgékony, tudtommal a leggyorsabb T6 MBT. A szorzóját nem tudom, azt nem tették közzé, de lehet vele keresni, jól hozza a zsét.
  • Angelus1991ster
    Vásároltatok prémium tankot a játékban?

MBT-70-es megéri? Jó a hozama? Hányszoros a szorzója?
    Válaszokat előre is köszönöm!:)
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.11.14. 00:21:27
  • ikarus44
    Én tegnap fejlesztettem ki az XM-1-et, de a Chall.1 előtt még nem biztos, hogy megveszem, mert kell rá a pénz. Ma akartam a Chief. húzásának (Meg még mellette, ha továbbra sem veszem meg az XM-1-et akkor még a T-72 Uralnak is), de nem mertem bevállalni, mert már közel a Hétvége, és valahogy a WOT-os hétvégék tapasztalatai után nem akartam szívatni magam... Így majd hétfőtől kezdem el.
  • FosTalicskaa
    Egyáltalán nem érzem ezeket a dolgokat amiket leírtál.... Már van pár köröm artival, de soha egyetlen csatában sem tudtak ki-counterezni, de nem is jellemző, hogy kilövik egymást az artik. Csak a nagyon gyökerek tudnak meghalni akik akár 2-3 közvetlen találat után sem hajlandóak továbbálni. És ha belegondolsz, a wot-ban 7-900 dmg-et lőnek 45 seces töltésidővel, itt 2-300-akat ütnek, de 15 másodpercenként. Remélem érzed, hogy azért nincs sok különbség. ;) És hiába gyorsabb mindenki, de itt valahogy mégis összehasonlíthatlanul egyszerűbb őket eltalálni. Lehet az extra tövid célzási idő miatt van ez, nem tudom... M109-el például 70% a találati arányom és nem célzok jól. + ebben még benne sincsenek a splash dmg-ek. Érzésem szerint kb 100 leadott lövésből, 5 az amire nem ír ki sebzést, de azoknél mindnél én tettem rossz helyre a célkeresztet, mert azt hittem arra fog menni, de aztán mégsem.
  • Dagohun74
    Hát mára belesz@rok, sikerült 2 nyert meccset játszanom. Az artyval is csak béna csapatban voltam. PvE-ben meg lett a bmd-2 és ennyi mára.
  • Angelus1991ster
    De itt az Obsidianos sukárcsávók korrektül megcsinálták, hogy legyen tétje skycancerrel játszani.
    No meg a tankok itt gyorsabbak, wot-ban meg cammogó erődök sokasága van a tech tree-ben, mondani se kell hogy könnyű célpontok.
    Ott a Gvozgyíka, nem 800-900-1000-et sebez ha nem szépen max 200-300-at.
  • ikarus44
    Csak nehogy valaki itt is kitalálja a speciális poklot
  • FosTalicskaa
    A WoT-ban az arti kb az ál-RNG manipuláció eszköze, a játékos max csak annyira kell, hogy lelkesen kattintgathat a bal egérgombal, több szerepe nincs. Ha az RNG úgy akarja ő az univerzum legjobb játékosa, ha nem akkor jobb ha alt-f4-et nyom, hogy legalább az a 3-4 perce ne vesszen kárba ameddig az a csata tartott volna.
    Ebben a játékban kivették az RNG-t és csak az OP arti maradt. Szerintem kifejezetten erősek, én pl. mostanában csak artizok. Semmi idegeskedés, weakspot keresés, csak relax és sunshine van. Régebben sokat szidtam az artikat, de itt az AW-ban rájöttem, nem kell az árral szemben úszni. :D
    Utoljára szerkesztette: FosTalicskaa, 2015.11.13. 21:52:03
  • AJensen
    Nos igen. A balansz a játék leggyengébb pontja. Legyen az a tankok vagy a játékosok. A pve is vicc, mert néha alig ad xp és kreditet máskor meg 2-3k xp és 50-60k pénz jön mellé.
  • FosTalicskaa
    Ha már itt tartunk, az összes light tank, AFV, és support csapatszállító sebzése, átütése egy rossz vicc. Egyiknek sem lenne szabad szemből, de még oldalról sem beütnie egy MBT-t. Ilyen őrült nagy dps mellett, még ott a camo + a rakéták is amiket rá lehet vezetni a célpontra és még átütést sem számol rájuk a játék. A HE lövedékeik is indukolatlanul sokat vesznek le szerintem, így nincs meg az az érzés, hogy ők a csapat szeme, míg a mögöttük lévő TD-k és MBT-k takarítanak előttük. Most az van hogy elrohannak előre, mire kiérsz a bázisról, ők már kiosztottak 2-3k-t és köszönik szépen nincs szükségük supportra mert azokkal az ágyúkkal mindent meg szituációt meg tudnak oldani...
  • ikarus44
    Hétvége lesz, és már péntek délután van. Ebben a játékban is a WOT-os "időszámítást" kell használni
  • AJensen
    7 vereség 1 győzelem és mindig a top sebzők között voltam. Gratulálok a fejlesztőknek.
    Folyamatosan váltogattam a tankokat. Látszik, hogy Péntek van, minden agyhalott zombi most játszik az AW-val, és folyton hozzájuk kerülök be.
    Utoljára szerkesztette: AJensen, 2015.11.13. 20:31:33
  • yossarianHUN
    PvE-ben biztos, PvP-ben nem szokott lehetőségük lenni rá, mert valamelyik csapat mindig le lesz darálva. Eddig talán egy darab olyan csatám volt mióta játszani kezdtem, ami foglalással dőlt el.
  • Angelus1991ster
    Remélem , hogy az AW megszivatja a szargamingot. Az arty csalás tönkreteszi az ottani játékot. Itt legalább normálisan megvan oldva.

Obi AWan Kenobi , ön az utolsó reményünk!.................
  • Dewri
    Ó igen, még PvE-ben is, sima medium fokozaton, megy és beáll a körbe. Vicc...
  • Angelus1991ster
    Itt is vannak teljesen feleslegesen bázisfoglaló bélsár játékosok?
  • yossarianHUN
    A Roughneck egy kiegyensúlyozatlan fos, annyira még a Reactort se gyűlölöm. A három kulcsfontosságú területből (kelet, nyugat, finomító) egy MINDIG üresen marad. De tényleg mindig. Sokszor kettő is. Máskor meg egyszerűen nem hajlandó elmozdulni a csapat a bázisról, hanem a zászló melletti dombokon megállnak, hogy majd ők onnan lehozzák a meccset. Nem lenne rossz a pálya, de az emberek egyszerűen baromi hülyék hozzá, úgyhogy vagy ki kéne venni, vagy masszívan átalakítani.

A Fox meg szerintem OP, vagy az álcázását, vagy a rakétáit kell elvenni, mert jelenleg nem állapot amit csinál, főleg ha szakaszban jönnek. A minap River Pointon T-80-nal ledaráltuk az ellenséges MBT-ket az autópályánál, és én, meg egy MBT-70 elkezdtünk felmászni az ellenséges bázis mellett, hogy hátbakapjuk a másik oldalon lévőket. Egyszer csak piff-puff dirr-durr, és halott vagyok, 3 másodperc alatt, 900 HP-ról. A Foxos csávó VÉGIG a bázisuk melletti bozótban üldögélt, és még a szétrakétázásom után se spottolódott fel. Ezek után még összehozott 5k sebzést, és majdnem lehozta nekik a meccset vert helyzetből, mert egyszerűen nem tudták felspottolni a csapattársak, pedig végig a zászló 50 méteres körzetében volt. A végén egy T-72A vállalta be az öngyilkos rohamot, hogy nagy nehezen felvillanjon. Vicc.
  • FosTalicskaa
    Vagy 3 scout és pillanatok alatt lelegelik a pályát. Múltkor volt a csapatomban egy 3-as Fox platoon. Azok aztán amit műveltek. Le a kalappal. Belementek az ellenfél képébe, természetesen nem látták őket, csak szépen lesoroztak mindenkit. És amint megvolt az áttörés onnantól kezdve hátbakapták a másik oldalon harcoló MBT-ket, azok miután 10-ből 5-en elhullottak, még "időben" észlelték a veszélyt és elkezdtek megforuldni, de erre a gyorsreagálású MBT hadosztályom is rájött, hogy már 2 perce nem kaptak lövést és már nem is velük foglalkozik az ellenfél szóval azok is elindultak.... Mivel artival voltam és az enemy artikat kiszedtem addira így már csak moziztam őket hátha tanulok valami jót...
    Ez a Roughneck-en volt.
    Utoljára szerkesztette: FosTalicskaa, 2015.11.13. 17:04:16
  • Dewri
    "Szép lassan ugyanazok a problémák"??? Már a legelső netre került gameplay videóknál kiderült, hogy egy az egyben wot copy: ugyanúgy jöttek a 15-3 körök, a látótáv, a nem sebzés, a mellélövés, minden ami ott volt (van...). A beharangozás és a trailer után már akkor el is keseredtem, hogy nemár, nem erről volt szó, ez így csak egy wot 2.0... De szerencsére van PvE, emiatt legalább ez az egy tankos játék még fönt van a gépemen...
  • Dewri
    Ez sajnos minden ilyesmi játékban így van. Pont a legnagyobb, legerősebb vasak vannak hátrányban, mert lassúak és vakok, arty-td kinyírja őket bárhonnan (a csatahajósban meg agyontorpedózzák őket a repcsik/rombolók...). Tökéletes csapatmunka kellene ahhoz, hogy normálisan lehessen használni őket, de tökéletes csapatmunka random emberekkel nincs... Esetleg ha mindig 3 fős szakaszban játszana az ember, spot+mbt+td felállásban, ahol a td fedezné hátulról az mbt-t akinek a spotter "lát". De ezt nehéz összehozni és oda is összeszokott csapat kellene, mert random 3 fő nem biztos, hogy működne (bár a 15 randomnál jobb...)...

• FosTalicskaa
    Én megvettem a Taifun II pakkot és azóta 10 millán ülök. Bár Lassan meg kellene vennem a Palmira-t, a T-72 Ural-t és a Leopard 2 AV-t is, de a ha végignézek a dealerek kínálatain mindig ellenállhatatlan késztetést érzek újabb és újabb ágak elkezdésére, szóval azóta inkább nem nyomkodom a Dealers gombot, hogy legalább a meglévő ágakkal tudjak haladni, szóval technikailag van is pénzem meg nincs is. :P

Amúgy már gondoltam rá, hogy meg kellene nyomni a battalion gombot, de gyorsan el is hesegettem az ötletet. Kapcsolatok híján semmi értelme 1 fős antiszociális klánt csinálni. De egy sg-s keménymag tényleg jó ötlet lenne, már csak a szakasztárs keresési lehetőség miatt is...
  • yossarianHUN
    Én tervezek csinálni egyet, ahová SG-s arcok (meg mások is) jöhetnének, de ez majd akkor lesz, ha már meg lesznek véve az áhított T9-ek, és fölösleges 15 millán ülök :D
  • FosTalicskaa
    Egyébként van valami jóféle aktív klán ahol szakaszban is lehetne tolni? Eddig egy helyen voltam, de szerintem az úgy alakult, hogy Pistikének összejött a lóvé, hogy meg tudja nyomni a gombot aztán szétterítette a meghívókat mindenkinek, akinek kicsit is magyaros volt a neve, és full inaktív volt mindenki... :)
  • FosTalicskaa
    Ez olyan rossz. Pont a lényeget takartad ki. :D
  • ToCsEk
    nah oda tettem a vasat

• plutoka
    Azért nem jellemző magasabb tierbe, hogy nem rak spottert csak az egyik oldalra, kb talán ez volt az egyetlen csata ilyen, amire emlékszem. De ez sem fix, mert lehet hogy "csak" a 2. kategória volt, vagyis azért nem láttam mert 1. campelt a másik oldalt / 2. megdöglött kb 1 perc alatt.
    Inkább a fordítottja szokott lennie, amikor van 3-3 Wiesel, és 1-2 BMP/BMD a csapatban, vagyis a csapat fele "scout". Ez még talán rosszabb is :)
    Utoljára szerkesztette: plutoka, 2015.11.13. 12:56:09
  • AJensen
    Sebzés = pénz, passzív scout = xp. Lehet 1x-re mind a kettőt is csinálni, de csak óvatosan, és nagy camo értékű spotter-rel.
    Még egy olyan rendszer is elférne a játékban, ami figyeli az apróbb teljesítményeket is. PL segítettél egy bajba jutott társadon. Vagy együtt szedtétek szét az adott járművet. Tudom van assist, de ezen felül sok mindenért lehetne még jutalmazni a játékost, mert több módon is lehet végezni egy ellenféllel.
  • FosTalicskaa
    The narrows-on csinálta. Egy dolgot sajnáltam igazán, hogy nem figyeltem közben, hogy hol helyezkednek a scoutjaink, csak a végén láttam az eredménylistát. Kár hogy nincs replay funckió, mert biztos vagyok benne, hogy passzív scoutot játszhatott valahol középen... jó lett volna kifigyelni, hogy pontosan hol. :S
  • Hans von Luck
    Kösz. A régi modulokat nem is tudtam hogy el lehet adni, csak a lőszereket passzoltam el eddig...
  • Sz_i_l_a
    Ez a spoter lényege, viszont ne legyen az MM "kedves" , hanem korrekt, mert ha kedves, akkor az egyik csapat halálra van ítélve már kezdéskor és az PVP csata halála, mert ami az egyék félnek kedves az a másiknak undorító és akkor már nem mindegy melyik csapatban vagy, mert nem a tudásod számít, hanem a szerencse, hogy melyik csapatban vagy és az a játék halála.
  • plutoka
    "Viszont tegnap láttam egy érdekes emberkét. Weasel-el tolta. Semmi dmg-et nem osztott ki, de spotolt 14 enemyt és kapott 3100 xp-t a kiírás szerint. A lista 2. 4500 dmg-el állt 1800-on. Kíváncsi lettem volna részletesben, hogy mit művelt a gyerek, mekkora spot dmget kell összegyűjteni ehhez.."

Kicsit többet mint 10k spot felett kellett lennie, mert nem sebzett. 10k spot + 1.5k sebzésért kaptam hasonló mértékben xp-t, persze nyertes csatában. Akkor lehet csinálni ha az MM van olyan kedves, és ellenek nem rak be spotter, vagy csak mazsola / kamikazét.
    A 10k spotot 1 bázisos Pipe Lines-on simán össze lehet szedni, csak a városi részen lévő dünék tetejére kell beállni, és nyomni a Designation-t mindkét oldalra. Ha nem lősz, az MBT-k nem vesznek észre, ha közeledbe jön 1-2 bátrabb, akkor kicsit hátrább kell menni és újra spotolni. A végén meg persze lehet menni vadászni a low hp-s mbt-ket.

A vicc h simán több xp-t kapsz igy, mintha agyonsebeznéd magad. Tegnap 6k sebzésre, szintén Wieselel kb 2400 xp alap XP-t kaptam csak, pedig t80-kat és M1-ket szedtem szét... De hát AFV dolga a spot, inkább azt dijjazza :P
  • Sz_i_l_a
    Talán még azt tudnám az AW-ben elképzelni, hogy klán, század szinten kampányok lennének.
    Pl konvoj, reptér védése/támadása, csak ugye az a kérdés mennyire ragaszkodnak a random PVP csatákhoz és itt a mikrótranzakció a meghatározó a kiadó részéről, hogy mit vállal be vagy sem :)
  • FosTalicskaa
    Ha már köv tankos játék, én például szívesen kipróbálnék olyan tankos játékot ami ilyen sci-fi környezetben játszódik ,fiktív tankokkal, népekkel stb. Akkor a grafikusoknak + játéktervezőknek teljes szabadásuk lehetne, hogy milyen járművek legyenek milyen környezetben, ilyenek.... Sőt akár full coop-ra építhetne az egész mint a warframe-ben.