Armored Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Te meg felnyomtad a Leo statját. :-) Várhatod a buffot.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.11.05. 23:12:13
Volt, hogy szakaszban nem adta, volt hogy egyedül.
Az viszont elég csúnya, hogy spotter-rel többet sebeztem csapaton belül, mint 6 másik együtt. 2,5k dmg xm800-al.
Ennyit a játszhatóságról.
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2015.11.05. 20:49:06
amúgy platoonban nézve, sokszor írták hogy már a szuperhősök tankban is nyomulnak . CaptainAmerica, Blade, és Hawkeye volt egy szakaszban, durva érzés volt XD
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2015.11.05. 20:31:33
a +5% vision range retrofil meg alap követelmény, nekem most 506m a látótávolságom a swingfire tankkal... mintha tier3 xm800t mennék.
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Utoljára szerkesztette: FosTalicskaa, 2015.11.05. 15:33:08
yossarian: mint már írtam egy konkrét esetet: az összes arti ilyen volt a hp buff előtt. 320 hp vs a tier 4-es pl orosz mbt sebzése. Annál nagyon látványosan előjött, hogy még a minimumnak is csupán a 60%-át adta be, csakhogy az arti túlélhesse 10-15 hp-val... nesze és még csak nem is annyira földről elrugaszkodott szituáció ami minden 6milliomodik csatában fordulhat elő. tudom nehéz elfogadni ezeket a tényeket. nagyjából olyan nehéz lehet mint amikor az egyháznak kellett belátnia hogy a föld nem lapos és a nap nem a föld körül kering.
Utoljára szerkesztette: FosTalicskaa, 2015.11.05. 15:17:37
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.11.05. 14:57:59
Together we'll fly someday...
Személy szerint, nekem kifejezetten tetszik, hogy inkább emelték a hp-kat, mert így legalább nem mész bele gyanútlanul olyan szituációkba, ahol azt hiszed hogy 400-as min. dmg-el meg tudsz csinálni a 320 hp-s ellenfelet, hanem tudod, hogy neked van 500-as avg sebzésed, az ellenfélnek pedig van 700 hp-ja, akkor nem fogod erőltetni a dolgot, hanem óvatosan kezeled a helyzetet és még nem fogsz kirusholni rá, mert az rosszul is elsülhet... így már lehet vele tervezni, nincsenek váratlan meglepetések stb.
Max damage you can do to a full HP bot is 90% of his HP. If it has 400 hp, you will never do more than 360, no matter what gun you have.
It's a feature and I learned to live with it. I suggest you do the same.
De itt a hivatalos fórum amit kraven linkelt:
http://aw.my.com/en/forum/showthread.php?42606-Impossible-to-one-shot-in-PvE
És utána rögtön az első válasz egy hivatalos személytől...
Utoljára szerkesztette: FosTalicskaa, 2015.11.05. 14:02:16
(Mert, nem volt benne biztos hogy Sherindan-nel volt, lehetett mással is.)
Utoljára szerkesztette: ikarus44, 2015.11.05. 13:56:04
~Mutass ilyet, mert ilyen nem létezik...
-Itt van.
~de ez biztos ritka lehet nem számít...
-nem ritka.
~de a kenyér drága és ne fizess érte blablabla... és ez a te színvonalad, mert hülye paranoid skizo vagy... még több összefüggéstelen blabla...
Ezért mondom, hogy sokkal inkább hasonlítasz egy vallási fanatikusra aki vakon hisz a szentírásban, mint egy olyan tudományos, gondolkodó valakire akinek hiszed magad aki ösztönösen kételkedik az őt körülvevő, világban, próbál magyarázatot és összefüggéseket keresni az általa tapasztalt jelenségekre stb. De higyj amit akarsz...
Szóval ja, pont ez az a vallásos fanatizmus az ami megakadályoz abban, hogy észrevegyél bizonyos dolgokat amik a szemed előtt zajlanak.
És ha le van írva, hogy egy lövedéktípus átütő taklálat esetén 450-560-ig sebez, de bizonyos esetekben amikor a játéktervezők úgy kívánják, hogy veszítened kell akkor csak 300-310-ig fog sebezni az nem csalás? Mert szerintem nagyon is az. Annyi plusz viszont a fejlesztők felé, hogy ők nem sumákoltak mint a WG, hanem felvállalták, hogy igen ezt beépítettük a játékba sajnáljuk, az ötlet hibás volt, nesze adunk inkább HP-t, így legalább a fő funkciók mint a sebzés számítás nem sérülnek és ez sokkal emészthetőbb mint a "last chance cripple the other player feature"
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Utoljára szerkesztette: Me0w, 2015.11.05. 13:03:06
Ki tudja, lehet hogy műhold segítségével sugározzák a rossz RNG-t.
Mindenesetre elég beszédes az, hogy inkább megnövelték az érintett tankok hp-ját. (Az arti hp buff-ból gondolom, hogy akkor ez a "hiba" már történelem, lehet néhány light és afv is több hp-t kapott időközben, nem tudom olyan tankom még nincs)
Porblem solved. 😄
Me0w: Ott linkelte kraven a hivatalos fórum linket. Szóval ez például létező dolog, és vizsgálat alatt van/volt.
De nyilván megint én +még egy pár játékos a paranoid ostoba, mert felfigyelt egy jelenségre, ami nem stimmelt az általuk megadott leírással/értékekkel.
Utoljára szerkesztette: FosTalicskaa, 2015.11.05. 12:54:33
Számtalan példa volt/van/lesz, ami alátámasztja a "hihetetlen" jelzőt.
DE csak azért lenézni egy játékost, mert ilyet tapasztal, nagy elfogultságra ad okot.
Ahogy korábban is írtam a gond nem azzal van, hogy nyersz vagy vesztesz, hanem, hogy a játék mennyire enged játszani. Ezért nincs meg a fairplay egy ilyen játékban sem.
A leo1a5-öt például soha nem fogom többé pvp-re vinni, mert egy használhatatlan papír mbt, de azért megtette velem azt az első pár körben, hogy folyamatosan 6-7-be hívott be vele pvp-ben.
Mindegy is, aki elvakultan véd egy játékot ott már gondok vannak.
A wot-nál sem azért írtak folyton az emberek, mert annyira elégedettek voltak a rendszerrel, persze ott is farkast kiáltónak titulálták az ilyen játékosokat, akik a rendszerbe láttak.
Utoljára szerkesztette: AJensen, 2015.11.05. 12:45:36
Impossible one-shot

megoldásom hogy feltuningoltam a kártyát így nem tudja annyira lefele dobálni max -50-el de az semmi és az fps sem droppol
CommanDos23
Utoljára szerkesztette: kraven54, 2015.11.05. 12:20:20
Valami hasonló rng megbolondítást már itt is lehetett tapasztalni. Ha artira lőttél és full hp-n volt, akkor nem tudtad kiszedni, mind1 mekkora sebzésed volt. T-64-el HEAT, de AP-nál is átlag 500 körüli sebzések, nagy ritkán lement 450-re, de ha pl gvosdika volt ott a kis 320 körüli hp-jával, vagy nem tudom mennyi volt neki régebben, akkor hoppá, hirtelen csak 302-310 kröül sebeztél csak. De gondolom ez annyira látványos csalás volt a last chance megteremtésére, hogy inkább megnövelték a hp-jukat, hogy legalább kibírjanak egy lövést, mindenféle sumákolás nélkül bárki adja is. Szóval most már valami 6-700 hp-juk lett, nem emlékszem pontosan... Az tudom, hogy az M109-esem is ekörül lehet már.
Utoljára szerkesztette: FosTalicskaa, 2015.11.05. 12:12:45
Pedig az elmúlt időszakba volt jó húzásuk is. Pl. amikor spot sebzésed van akkor jelzi a rendszer, vagy ha kritikus sebzésed van. Egy instant kiosztott, kapott és blokkolt és támogatós sebzés számlálót írhatnának bele.
AW-ban a kiosztott és kapott sebzésszámláló instant benne van.
Csapattagok hp-jának állása.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.11.05. 11:53:18
angelus1991ster.blogspot.hu
Yossarian:
Köszi!
Bár a WoT interface kifinomultabb. Mindekettőnek egymástól kéne másolni.
angelus1991ster.blogspot.hu
Én öt évig wotoztam, és soha nem találkoztam ezekkel a mágikus mellélövésekkel. Vagyis de, találkoztam, csak épp ugyanúgy prémmel, mint prém nélkül. Abban a játékban a legtöbb változóra 25% random faktor érvényes, és pont azt szeretik elfelejteni az emberek, hogy a randomba simán beleférnek a szélsőségek, mert az, hogy nekem 50-50 esélyem van egyest vagy kettest dobni, baromira nem jelenti azt, hogy folyamatosan egy-kettő-egy-kettő sorozatokat fogok dobálni. És ha 100 csata alatt egyszer rohadtul mellélőtt valaki az RNG miatt a 20 méterre lévő ellenségnek, akkor máris előkerültek a vasvillák meg a fáklyák, hogy SerB megint direkt belenyúlt a rendszerbe, hogy elcsessze a játékomat.
Az meg, hogy f2p egy játék, de képesek sokszor a legalapvetőbb dolgokért is pénzt kérni, inkább szóra sem méltató, de ez egyéni vélemény. - Ezzel megint nem értek egyet, a WoT és az AW jelenleg gyakorlatilag egyedülállóak abban a tekintetben, hogy úgy lehet ingyenesen játszani, hogy a fizető játékosok semmilyen játékmenetbeli előnyhöz nem jutnak (bár ez a rendszer a WoT-ban lassan megborulni látszik). Épphogy örülni kéne, hogy nem úgy működnek a dolgok, mint az ingyenesen játszható MMO-k 95%-ában, hogy pénzért kétszer akkorát sebző, meg kétszer több páncélt adó, satöbbi satöbbi cuccot vehetsz. Ebben a játékban jelenleg semmi pay 2 win nincs, maximum egy-két az átlagnál valamivel jobb prémium jármű, de ezek sem kiugróak.