5226
Armored Warfare
http://armoredwarfarehu.blogspot.hu/
http://armoredwarfarehu.blogspot.hu/
-
AJensen #3060 Érdemes lenne a fejlesztőktől kérni egy komplett sérülés modellt, hogy mikor mire számítson az ember, mert így jelenleg olyan, mint egy random faktor. Ez viszont elég hülyeség. Én per pill az elnyelt lövések miatt haragszom a legjobban, hogy olyan helyen is leveszi a lövést, ahol simán át kellene mennie. Más esetben pedig megadja a lövést. Van, hogy épphogy súrolják a torony kupolát és beadja neki a lövést, nálam viszont jó, ha egy 150-est dob. -
AJensen #3059 Ha gyenge a vga, akkor van proci limit, mert nem tudja kihúzni. Egyébként lehet driver hiba. Memóriából mennyi van? 4 vagy 8 giga? -
Az ágyú cső végét lövi ha hátul a motor gyulladna ki az lehetne probléma itt csak a futómű sérül, mert valószínűleg nem adtak egy minimum határt ami alatt már nem sérül.
-
Phara #3057 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Full HD ,High beállítások mellett.Esetleg gyenge a Vga és azért nem jobb a proci?De mintha ez fordítva szokott volna lenni. -
Sz_i_l_a #3056
7vége van
Utoljára szerkesztette: Sz_i_l_a, 2015.11.22. 12:58:29 -
AJensen #3055 Több oka is lehet, de én a vga-ra gyanakszom, esetleg nem játszol fullHD-ban.
Nekem se használja ki a gép a teljes erejét, de nálam a felbontás miatt van. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
azért az lol én tolom a legtöbb dmg-et sőt még spotter is én vagyok xD, anyukák játszanak ebőd főzés helyett vagy mi a fasz hogy 0 damázs?:D
#nehézazéletyay
Utoljára szerkesztette: ToCsEk, 2015.11.22. 12:21:51 -
nem újdonság hogy bugos a HE -
Phara #3052 Off:proci
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!50-55% cpu használat mitől lehet játék közben?Feljebb mért nem megy?FX-6300-as proci. -
Szóval a nehezén már túl jutottam, hiba volna most váltani. Akkor T-80 rulz!
-
AJensen #3050 ToCsEk ez most is így van sok tanknál. Sokszor nem azt adja be, mint amit lőttél. -
yossarianHUN #3049 Fenét, a magasabb szinteket épp hogy a ruszki MBT-k uralják. A T-90 a T8, a T-90MS meg a T9 királya. A T-72 testvérek fosok, az tény, hogy a T-80 be fog-e jönni, az meg attól függ, hogy mit vársz. Ha erős páncélzatot, akkor csalódni fogsz, ha remek ágyút és jó mozgékonyságot, akkor nem. Én nagyon szeretem. -
Érdemes T-80-at venni, vagy ugyanolyan szutyok, mint a T-72-esek?
Elszenvedtem a T-72A-t 95%-ig, a kérdés az: merre tovább? Menjek ezen a vonalon, mert a 80-as kárpótol az előbbi két T tank óriási hátrányáért, vagy felejtsem el az egész orosz vonalat? Sajnos a 0.11 óta abszolút nincsenek partiba a többi tankal.
(Értem én, hogy egy amerikai fejlesztőnél nem lehetnek az orosz cuccok favoritok, de azért ez a nagy hátrány minden területen erős túlzás a részükről. Még akkor is, hogyha a valóságban így van, mert ez egy szimpla lövöldözős árkád MMO, és nem szimulátor. Így a játékban ez a vonal teljesen értelmét veszti.) -
Ezt hogy kell megcsinálni? -
dat splash dmg -
Beteheted a neved fölé a tank portréját a parancsnokok helyett. -
A portrait mire jó, meg hol találom a játékban? -
yossarianHUN #3043 T8-ban jobbak az XP-szorzók, ezért végeredményben kb. ugyanannyi csatára jön ki a kettő. -
Kösz.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Akkor ez , hogy is ?
T7 full+T8 full+5rp =T9 és ez = T7full+475.000rp
Mert akkor T7-el jobban kijön az ember hacsak T8-ban nem kapsz annyival több rp-t csatánként vagy valamit nem értek ?
540.300+1.080.000+5=1.620.305 . . . 540.300+475.000=1.015.300 605.005 a különbség -
yossarianHUN #3041 A kétszerese. Egy milla nyolcvan rugó. -
Akinek van T8-a az leírhatná menyi reputation pont kell a fullhoz, a T7-hez kell540.300rp -
Én még csak úgy találkoztam bekapott lövéssel ha kb 2-3 mp re jött a spot is rám, van késleltetése, mint WoT-ban, nem instant ugrik a szemecske csak egy bizonyos idő után .
Utoljára szerkesztette: ximix, 2015.11.22. 01:50:11 -
AJensen #3038 Akkor marad a legénység skill, bár az nem ad túl sokat. Sajnos vannak kifejezetten lomha jószágok, még light tankok között is, ami nagyon nehezen kanyarodik. BMD az egyik ilyen fajta. -
Szerintem arra kíváncsi hogy egy adott tank teste milyen gyorsan forog.
A turret traverse speed az ott van a statoknál. -
AJensen #3036 Legénység skill között, ill. retrofit mobility-ben is van két fajta is. Max speed = max sebesség, acceleration = gyorsulás. Illetve, ha jól emlékszem van olyan is, ami két bónuszt ad 1x-re. -
Phara #3035 Hull traverse speedet találok valahol a tankokhoz? -
AJensen #3034 PvE-t hárman is lelehet hozni, ha egy jó csapat áll össze. Kerültem be idióták közé, akik az első 1 percben elhullottak. Csak, hogy értsétek a gondot. Spot nélküli lövések sora szokott fogadni.
Egyébként a PvE-t ne hasonlítsuk a Pvp-hez nagyon sok eltérés van. A botok nem dolgoznak össze. -
Itten olvastam eztetet link, bug? -
Userx2 #3032 Sikerült lecsillagozni a Chally T-80 párost, 10 % Hp veszteséggel. Ettől könnyebb már ne legyen.
Lehetne örülni annak is, hogy PVE módban kényelmesen betanuljuk a gyenge pontok (már ameddig vannak), magasabb szintű gépeken. PVE még rá is vezetné az embereket, hogy mit kellene csinálni, amennyiben képesek fejlődésre. Szerintem ez a nehézség probléma mindig fenn fog állni, mert akár 30 korkülönbség is lehet a felhasználók között. Csak azt remélem a fejlesztők helyén tudják kezelni a feléjük küldött jelzéseket.
-
yossarianHUN #3031 Sosem fogom megérteni azokat az embereket, akik amiatt panaszkodnak, hogy nehéz a PvE. A PvE egy könnyű mód azoknak, akik még nem érzik magukat elég combosnak a PvP-hez. Komolyan, akinek beletörik a bicskája a PvE-be (ráadásul mediumon), az mit fog csinálni PvP-ben? A meccs elején vízbe öli magát? -
Userx2 #3030 PVE médium most jó. A hard is.
Leo2, és T-80 is 55-56 mm oldalpáncéllal bír. Ezek tudatában is szívatás T4-ben 2-3 T7-es bot? Szokjad, mert a 7-es gépek ellen 9-eseket hív be. A sidescrape hiányát meg sikerült orvosolni, így a kissé beforgatott botot oldalról sem könnyű sebezni.
-
AJensen #3029 Ha ennek a fele igaz lenne, akkor rég HE-vel lövöldöznék PvE-ben. Röhejesen magasat dobnak a botok HE lövései, ami nem gond, ha úgy talál el, de frontból nem gyenge ponton is beviszi a 200+-t, akkor ott turpisság van, nem is kicsit.
Ráadás valamit nagyon elba**tak, mert közepes szinten 4-es tankokhoz t80, meg leo2 botokat hív be. A szívatás nem egyenlő a kihívással. Főleg amikor spot nélkül jönnek a bot lövések. -
So as many of you have noticed, HE damage has been an issue at high tiers and for Artillery their HE damage has been visibly reduced, This was caused by a couple of issues which I wanted to detail to you guys so you had a better idea of what is actually happening and what we are doing to resolve it. All of the changes I will list here are slated to be tested and then integrated into an upcoming hotfix.
High tier HE damage was being caused by HE explosions that were set to be too large. The enlarged radius made it so the HE explosion dealt damage to weak points which were not near the explosion, making it easier to do damage just by hitting almost anywhere on the vehicle. We reduced the size of the HE explosions so that players are still rewarded for aiming at weak points on vehicles.
The minimum damage on direct fire HE was too high. This allowed HE damage to the frontal armor of MBTs to be an extremely efficient way of dealing damage. For a T-90MS who's base damage is 505, this means the minimum damage against strong frontal armor was 126. Even doing 126 as a bare minimum was too high. We've lowered the minimum from 25% to 10%. This makes the minimum damage 51, which is a better minimum for just slinging shells at the front of an MBT. This also adjusts the entire scale so players should overall see a damage decrease against heavier armor instead of high damage values.
For Artillery HE damage, there was an issue with the HE damage formula where armor could reduce all HE damage. Not many things could trigger the issue with the formula, so it wasn't seen very often except for on artillery. We are updating the formula so that the armor damage reduction calculation is working correctly. After we introduce the hotfix artillery players should find they are doing consistent damage again.
With these changes, HE should work as we originally intended for it - small and relatively consistent damage, but high damage for weak spots and extreme damage for penetrations.
I hope this clarifies these issues for everyone and we appreciate all the good feedback you've been giving us on 0.11. Keep it up! -
AJensen #3027 Végre más is érzi ezt a kis ..... (nem is tudom minek hívjam dolgot). Ugyan ez volt nekem is Leo2 pattan mellé megy, alig sebzés. A 3. ilyen eset után mentem PvE-re, mert ott úgy ahogy.
Bár a mai napon is beszabadult apuci kicsi fia. Akkor már tudtam, hogy ez se fog menni. Ééés úgy is lett, sajnos.
Már alig várom, hogy mindenből csak 5ös legyen, mert a közepes PvE lófa**t sem ad még duplázóra se.
Utoljára szerkesztette: AJensen, 2015.11.21. 13:12:28 -
FosTalicskaa #3026 Hihetetlen módon tegnap óta elfelejtettem játszani. B1 Centauro-val meg Leopard 2AV-val egyszerűen alig tudok sebző lövést leadni. Mind2 pattan mindenről, de fordítva legalább tolják a pofámba a rakétákat 6-800-as dmg-ekkel a láthatatlan kis gyökerek. Amikor A centaauroval 3.-ra is lepattant a blllptttpanzer sorozatlövő rakétás mocsok seggéről akkor úgy ahogy voltam, nyomtam az út közepén egy alt-f4-et.
+-10% meg a kisfaszom... -
yossarianHUN #3025 Helyes. Mondjuk csodálom, hogy ehhez az kellett, hogy az éles verzió kiadása után kapják az irtózatos anyázást a nyakukba, mikor már hetek óta kismillió videót látni a teszt szerverről, ahogy HE-vel szedik szét egymást a T9 MBT-k. -
Good news everyone!
The fix for the 0.11 HE issue is already developed by Obsidian and now it's just a question of when the hotfix will be deployed. I can't give you any specific ETA but it will be done soon. As for the artillery erratic HE performance, the developers are still investigating that issue - we'll get to that soon. -
yossarianHUN #3023 M8 gameplay -
AJensen #3022 Tagnap Leo2-vel Quarterbrake pályán csak 1200 hp daráltak le rólam az artyk. Táras artyk, mert miért is ne. Újabban szokás lett szívatni a játékost az ilyen mocskos húzásokkal.
Utoljára szerkesztette: AJensen, 2015.11.21. 08:58:30 -
Regarding the bots appearing on top of players in PvE
That’s something the developers are working very hard to fix and Update 0.12 will bring significant changes that will improve the situation – not only will the bots not spawn on top of the players anymore, but their spawn points will be harder to predict in order for players not to memorize each mission’s spawn point order in advance.
Na ez jól hangzik. Csak győzzük kivárni.