5226
Armored Warfare
http://armoredwarfarehu.blogspot.hu/
http://armoredwarfarehu.blogspot.hu/
-
AJensen #2780 A pvp-t, ha kikupálják, mert ugye ez még béta, akkor öröm lesz vele játszani. Most az 50-50 arányú sikerélmény nem fest túl jól, de ezek a hibák az erő egyensúlyok balanszolása miatt van.
Ha javítják, akkor beváltják az ígéretet, ha nem, akkor lehet várni a következő tankos játékot. Több választása nincs az embernek.
Utoljára szerkesztette: AJensen, 2015.11.13. 11:59:19 -
Dagohun74 #2779 Hát még azért elvagyok vele, a pvp meccsek bukók többször mint nyerők. Viszont a pve résszel elvagyok ott több a sikerélmény. Viszont a Reactor pályát utálom nagyon, ha arty-val vagyok mindig az a vége hogy egy vbl és hasonló szambázik a bázisunkon és persze megtalál és kaput. Kezdem nagyon nem szeretni azt a pályát.
-
Sz_i_l_a #2778 Az nem fér a fejembe, hogy amikor beharangozták ezt a játékot anno, akkor a kiadó részéről taglalták, nagy elánnal, hogy megnézték a fórumokat a WOT és a WT részéről, hogy azokat a hibákat elkerüljék, amiket ott a felhasználók nagyon kifogásolnak, most viszont kezdenek szép lassan ugyanazok a problémák visszaköszöni, valahogy kezdem elveszíteni a kezdeti lelkesedésemet még megvárom a 17.-ei javítást, mert kíváncsi vagyok, milyen irányt vesznek fel. -
Kronos79 #2777 Azon az MM-en azért is kellene reszelni, mert nagy élmény, amikor az ellenfélnél ott figyel 3-4 pl. Swingfire, nálatok pedig ugyanennyi Sheridan. Ezek a csaták általában bukók. -
AJensen #2776 Ez megy sajnos. És legtöbb esetben mindig a te csapatodban vannak az agyhalott spotter-ek, akik nem csinálnak semmit. Tegnap bemérgesedtem és vettem egy swingfire-t. Mit ne mondjak egyből jobb meccsek születtek a közreműködésemmel. Volt olyan meccs ahol 3600 dmg-el jöttem ki a Swing-el + spot dmg.
Sajnos látniuk kell a fejlesztőknek, hogy a játékosok többsége nem az mbt-kel játszanak. Ebből eredően azok, akik bekerülnek egy olyan meccsbe, ahol több, mint 50%-os a td és spotter arány van, konkrétan reszeltek az mbt-knek .
Változtatni kellene az mm-en, vagy a spotter-eket kellene nerfelni camo-ban. Nagyon idegesítő, amikor nem látod az ellenfeled. Szóval igen a spot rendszer itt sem áll a helyzet magaslatán. Ezért vannak olyan nagy eltérések a k/d arányban a két csapat között, ehhez még vegyük hozzá a bot játékosokat. -
Sz_i_l_a #2775 Én már PVP-be nem járok, minek, látom PVE-ben mit művelnek, ha a botok szívatják őket, akkor mit művelhetnek PVP-ben az ilyenek?! Sajnos amíg nem vezetik be a személyes statisztika alapú MM-et, addig működik a WOT és a WT szindróma, ha nem lenne a PVE már bukott volna a játék, mondjuk ez csak az én véleményem ;) -
kraven54 #2774 10k spot dmgt kb -
FosTalicskaa #2773 Viszont tegnap láttam egy érdekes emberkét. Weasel-el tolta. Semmi dmg-et nem osztott ki, de spotolt 14 enemyt és kapott 3100 xp-t a kiírás szerint. A lista 2. 4500 dmg-el állt 1800-on. Kíváncsi lettem volna részletesben, hogy mit művelt a gyerek, mekkora spot dmget kell összegyűjteni ehhez... -
FosTalicskaa #2772 Sok idióta kezd átszivárogni a WoT-ból. Már nem tudom nem észrevenni, hogy 20 meccsből csak 5 győzelem születik átlagban. A scoutokkal az mbt-k mögött kempelnek, az mbt-k elmennek közelharcolni és sebzés nélkül tömegesen hullanak el. Tegnap azon a pályán ahol középen van egy kör alakú város és lelőnek felette egy gépet, délről indulva a jobb oldalon 3-an tartottunk egy kb 3x-os túlerőt, míg a másik oldalon koncentrálódott az egész csapatunk. Kilőttünk 5 tankot és jó lesebeztük a maradékot, de végül győzött az OP túlerőben lévő scout horda, még úgyis hogy full retardban nyomták, míg a másik oldalon szépen bekempletek és szétlövették magukat. Meccs végén nézem mi 3-an sebeztünk 2k-25k körül a többiek fele meg 2-300, a msáik fele meg semmi... és ilyen a legtöbb. Nem szoktam szidni a csapattársaimat, de aki ennyire béna, az mégis mit élvez? Hogy betölti a játék a csatába, gurul 30 métert sikeresen és meghalhat? Nem értem... -
Dewri #2771 Ha még nem ismernétek, néhány tipp, hogyan kell több kreditbevételhez jutni a játékban:
Kreditnövelés -
FosTalicskaa #2770 Én annyira nem. Mindig van kivel játszani. Egyedül a hajnali órákban lehet érezni egy erősebb visszaesést. -
AJensen #2769 Olyan érzése van az embernek, hogy a fejlesztői időszak alatt eljutottak a 6os szintig, és a fölött csak összedobálták a tankokat.
Jó lenne látni már egy konkrét játékos számot is, mert kicsit soványkának érzem a jelenlegit.
Utoljára szerkesztette: AJensen, 2015.11.12. 23:18:50 -
yossarianHUN #2768 Cserébe gyakorlatilag átüthetetlen lesz szemből. Szerintem jó biznisz. -
Dewri #2767 Azért a Challenger is meg van áldva. Hetes szinten momentán 368 a pen, 438 a sebzés. Az összes hetes MBT SOKKAL durvább:
T-80 - 501/568 (!!)
Leo2 - 440/458
M1Abrams - 429/419
És majd a nagy-patch után emelik kegyesen 423-ra a top lőszer átütését, ami még mindig a legalacsonyabb lesz. HEAT lőszer nincs, csak egy alap HE...
Utoljára szerkesztette: Dewri, 2015.11.12. 23:05:03 -
ikarus44 #2766 Azt hogy sikerült?! :) -
kissssss #2765 "ma is a tank megy csatába én meg maradok a garázsba"
tegnap történt velem.
t-64 veterán tankommal belépek csatába reaktor pályán, mennék a gát felé erre kidob a pályáról meg úgy teljes egészében a játék is összecsokizta a gatyáját, mondom nem baj újra belépek látom veterán t64-el nem tudok játszani ezért megyek a sima t-64 tankommal... ismét reaktor pálya berakott egy már zajló csatába, én gurulok előre látom hogy valaki egy helyben áll a lejtőn közel a gáthoz.... közelebb megyek hogy leolvassam a nevét és először nem hitem a szememnek :DD sikerűt saját magamat megtalálni ugyanazon az oldalon ugyanabban a csatában amiből kivágott a játék 1 perccel ez előtt. -
ikarus44 #2764 Nálam néhány napja fordult elő hasonló. De csak egyszer, és újraindítani sem kellett a játékot.
De én akkor nem rég kapcsoltam be a gépemet, és betudtam annak hogy valamiért még nem töltött be teljesen, és amiatt dobott ki a csatából. -
Hmm ez érdekes, egyszer már volt ilyen vagy 3 hete, most meg tegnap is, meg ma is a tank megy csatába én meg maradok a garázsba, hiába már felnőttek nem kell hogy pesztráljam őket, de hogy ne érezze magát egyedül utána küldetem még egy cimbijét is :) Ilyenkor újra indítom vasat és jó.
Amúgy ha genya lennék elkezdeném beküldeni a vagy x tankomat (t4-ig az összes megvan t5-ből meg 4 ) és csak úgy dőlne a mani, mert kb húszon tank lenne egyszerre csatában, bár mint afk sokat nem keresnék, de a létszám pótolná
amíg nem bannolnának
Utoljára szerkesztette: ximix, 2015.11.12. 21:17:51 -
Userx2 #2762 Tudtátok, hogy T-90 toronygyűrűje már 368-as átütéssel sebezhető? 400 méterről Chall-el sikerült egy 528 -ast odaverni.
-
FosTalicskaa #2761 Az angol + orosz mbt-kből igazi kemény tankokat csináltak, úgy hogy azoknak legalább tűzerejük is volt, de a Leo az gyakorlatilag kapott az összes sebzésére kőkemény egyszámjegyű bónuszt. Kíváncsi vagyok meddig agyaltak ezen az egészen. A hull traverse meg egyéb dolgok pedig eddig sem számítottak tekintve hogy senki sem vitte közelharcba ezt a papírhulladékot, így a célkereszt sem ugrott szét hacsak nem kezdted el unalmadba egyhelyben forgatni a tankot mikor eltűnt a 300 méterre lévő cél... de azt el kell ismerni hogy így szép hosszú a lista, mintha érdembeni változások is történtek volna.
Egy dolog vigasztal, hogy 70% felett járok. -
Szerintem te most viccelődsz
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
én is most tartok épp ott.... -
FosTalicskaa #2759 Targeting Time decreased from 2.9 seconds to 2.5 seconds
Hull traverse accuracy bloom rate halved
Turret yaw bloom decreased from 0.15 to 0.1
Stock AP damage increased from 294 to 317
First AP upgrade damage increased from 309 to 332
Second AP upgrade damage increase from 340 to 348
Stock HE damage increased from 177 to 190
Upgraded SC damage increased from 406 to 435
Azta mindenit. A Leopard 1A5 ezentúl tényleg partiban lesz a saját szintjével! A 2. AP sebzését megnövelték 8-al, meg több hasonló mértékű buff. Erre várt mindenki, ez tényleg pótolja a páncél, álca és tűzerő teljes hiányát. -
OFF
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Még a shazam-ot is letöltöttem és online is próbáltam máshol, de semmi. A shazam az egy vicc (így 4x-l nézve) a kis porbafingók K..jó és egyéb szakszavakkal ajánlják, meg más hsz-ben is beleakadtam, hogy húúú de sipi supi szuper, ja hogy csak ép aktuális nyáltenger zenéket tartalmazza a nagy szörcs endzsin, 2mp után már ugrott is a szám címére ohh jeee.
Más zenét pl akár egy Rózsaszín Pittbull-t meg tedd közelebb vagy 10x eljátszotta és kapott egy uninstallt...
(azt még nem is ragozom, hogy mi mindenhez akar csak úgy hozzá férni pl az aktuális telefonhívás számához what?)
Utoljára szerkesztette: ximix, 2015.11.12. 19:52:23 -
Angelus1991ster #2757 T-62 Veterán tank trailer zenéjének instrumentális változatát megtudnád szerezni? Ha nem nagy kérés. Egyik legjobb hangoló zene. WoT japán pályás intró zenéje óta nem hallottam jobbat.
AW-sek csesznek reagálni :( -
Userx2 #2756 A pirosaknak nincs ilyen problémájuk. Jó kis 7870 very highban is 55-60 fps. GTX 980-at meg megfogja néhány fa, írják a ph-n. Ez nem a játék hibája. Az nvidia gyors, de kevésbé fejlett. -
ikarus44 #2755 Akkor így kezdésnek az XM-1-ről mondhatnál valamit.
(Mert 4%-ra vagyok tőle, és nem tudom hogy a nerf óta van-e még értelme játszani vele, ill. az M1 Abrams a 105-ös löveggel nem gyenge már? mert a sebzését már az M60A3-on is már egy kicsit gyengének találom.)
-
yossarianHUN #2754 A nyolcasok, de főleg a kilencesek kihúzása a cél most, egyébként is magasabb szinteken szeretek játszani. Meg azért ez olyan szempontból is jól fog jönni, hogy így gyakorlatilag akármelyik tankról írhatok majd ismertetőt, anélkül, hogy a kihúzásával kéne vacakolni. -
FosTalicskaa #2753 Mondjuk így kb tönkre is tették a játékodat nem? Elvégre az egész játék alapja a grindfest, hogy haladj előre a tech tree-ben, de így ennyi free xp-vel és tankal a hátad mögött van még motiváció? Azon kívül, hogy gurulsz pár kört a valamelyik tankoddal? -
ikarus44 #2752 Értem. Pedig már azt hittem hogy van a játékban bank, amit minden nap fel lehet robbantani
-
yossarianHUN #2751 Első sorban az interjú miatt adták, arról meg nyilván meggyőződnek, mert megkapják a kérdéseket. Egyébként a blogot is megnézték, bár azon sok néznivaló nekik nincs, mivel magyarul nem tudnak, és magyar kirendeltségük még nincs. De a cikkeket rendszeresen küldjük nekik, így azért látják, hogy nem a semmire simizik a buksinkat.
Ikarus: Ez a valós accom. A tankok szintén az ajándékkosár részét képezték, az összes tankot odaadták, T7-ig bezárólag. A pénzkeresés meg baromi egyszerű, leduplázom a prémeket, esetleg megyek még egy-két kört azzal, amelyikhez épp kedvem van, és máris megvan a napi két milla.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.11.12. 14:06:48 -
#2749 bár csak így működne
-
FosTalicskaa #2749 Vagy csinálunk egy alibi oldalt és írunk nekik, hogy küldjék az összes prémium tankot és több millió free xp-t. :P -
ikarus44 #2748 Igen már vörös a fejünk az irigységtől
-
előkerült a sok irigy ombre
-
Angelus1991ster #2746 "Lám-Lám, ugye-ugye. A húsos fazék, csak a pénz csak a pénz. Megvették kilóra."
Komolyra véve: gondolom ennek ellenében bizonyos ideig kell legyártanod videókat, folyamatosan fordítanod ilyenek. Amúgy gratula. -
ikarus44 #2745 Nem sértésből, de ez a valós accod?
Mert nem fér a fejembe, hogy kb. 2 hét alatt hogy tudtál ennyi ágat kihúzni, és emellett ennyi pénzt keresni? De tényleg.
-
FosTalicskaa #2744 Amikor írtál nekik emiatt. Akkor kértek statisztikát a látogatottságról vagy csak jóváírták a jutalmat? -
yossarianHUN #2743 Mivel blogszerkesztő/interjúkészítő vagyok, dobtak a devek egy csontot:) -
Pricedapro #2742 Neked meg hogy a fenébe van 6milla szabad xp-d? De most komolyan:D -
yossarianHUN #2741 Na mondjuk a textúrakirajzolás az nálam is bűn lassú, garázsban és csata elején egyaránt. Van, hogy 5-10 másodpercbe is beletelik, amíg nagy nehezen ráráncigálja a nagyobb felbontású textúrákat a járművekre a garázsban, úgyhogy jópofa kis folyamatábrán nézheti végig az ember, amíg a baltával faragott krumpliból normális tank válik. Nem tudom mitől van ez, tudtommal az Unreal engine sajátja a lomha textúrázás.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.11.12. 12:49:46