Armored Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Előbb-utóbb minden bekerül, csak várni kell rá. Jobb is így, a WoT-nál láthattuk, mi az eredménye annak, ha a játék fejlesztése helyett elmebeteg iramban nyomkodják ki az új ágakat meg nemzeteket.
Ezt hogy érted? Az MM alapvetően +/- 2 tier alapon rakja össze a csatákat.
Engem leginkább az érdekelne, hogy a jövőben tervezik-e a különböző szinten lévő tankok egy csatába eresztését? Volt EA-ban és van most is, de csak azért, mert nincs elég hk. a saját szinten.
Emmeg miféle himnős?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

angelus1991ster.blogspot.hu

A spot rendszert mikor balanszolják?
ROMOTO
Mikor lesz aktív a camo festés panel?
Inkább arról csipogjanak mikor állítják vissza azt, hogy 4-es tank is mehessen hard pve missziókra!

lehet a koreai tankok is mennek a kínaihoz ez is sárga az is sárga alapon, én ötnél több kereskedőre nem számítok.

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Pluskast
Hmm. Na és a dél koreai (k2 black panther) japán és a francia járművekkel mi lesz?

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Az utóbbit már most meg tudom válaszolni, lesznek, a legközelebbi egy kínai ürge, akinek a kínálatában kínai, lengyel, svéd és cseh tankok lesznek. A negyedik kereskedő pedig valószínűleg az izraeli tankokra fog koncentrálni.
Pluskast
Mikorra várható a tier 9-es és tízes járművek berakása, illetve lesznek majd a közeljövőben új kereskedők is akiktől újabb jármű típusokat lehet vásárolni, vagy marad ez a kettő?
Utoljára szerkesztette: Pluskast, 2015.10.28. 13:33:11

Jeffjohnson
PvE mód fejlesztése, javitása. Mi és mikorra várható.

Közérdekű kérdés: ki mit kérdezne a fejlesztőktől, ami fúrja az oldalát?
Ja valahogy így<#nevetes1>
Igen, és úgy is át kellett volna ütnie. Csak 2 lövésem volt olyan amit értek hogy miért pattanhatott le. (2x lőttem HEAT-et egy másik T-64 oldalába a lánctalp és a test közé, és mind a 2 szerintem a láncba ment. (Bár máskor meg ott is be szokta ütni. <#smile>))
ok, köszönöm a válaszokat.<#alien2><#alien2>
Elcseszték, és ugyanúgy nem került be, mint a prém kompenzáció. Dolgoznak rajta, hamarosan meglesz.
neked kell fel tenni. a matricák között találod a zászlók feletti sorban. kékpajzs/B/karddal átszúrva ha jól emlékszem 😉

"a hülyék a másik oldalon vannak"

ROMOTO
Ez a LAV-300 nagyon adja magát <#vigyor>

nekem végig volt prém accom, és van is. mégse látok a gépeken béta jelet, vagy mi a francot.<#gun>
A páncélvédelmi szorzókat is figyelembe vetted? Merthogy itt ilyen is van, az adott páncél máshogy viselkedik a különféle lövedéktípusok ellen, jobban vagy kevésbé jól véd. Ez pl elég hihető magyarázat a vitatható lepattanókra, nem úgy mint a wotban, ami simán csak szar...

Na, akkor még 3 nappal többet is kapunk 😄
Pluskast
Legalább tudjuk mi az oka.

ximix
ToCsEk

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Pluskast
Pedig itt van

Yossarian: Van még 12 napom.

Nálam se. Neked még volt prémiumod? Mert nekem nem, úgyhogy lehet, hogy azokra nem vonatkozik, akiknek már lejárt a prémje.
ToCsEk
ami nincs benne patchnotesba azt nem történik megváltoztatásra faék egyszerűséggel 😄
prémium time reset vagy kitoldás benne van? nincs! ---> jó hogy nem látsz változást 😄

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Pluskast
Háát én collectors edition vettem de nuku prémium time reset 😞

ROMOTO
Egy tipikus csata a T-64-el amin ha kb. csak a fele annyi lövedékem sebzett is volna ami eltalálta a célpont egy olyan részén ahol TÉNY hogy át teljesen át kellett volna ütnie, akkor szerintem gond nélkül meglett volna a 3000+ dmg-em is.

nekem meg az tetszik hogy ezt írták deh én focus test óta játszok szóval még alpha elött meg lett az account és a matricáknál csak a bétás van 😄
egy kék pajzs bal fentről átlósan lefele egy kard és rajta a B betű. 😛

nem lenne rossz ha ez is olyan lenne mint ami most van wot test szerón hogy egyes festések és matricák plusz bónuszokat ad a tanknak.
köszi a reagokat, beruházok az MBT-re.<#gun>
mekkora retardáltak vannak bent most, senki nem spotol, senki nem megy a pálya valamelyik oldalára(leming train), ha van valamilyen szűk átjáró azt biztos hogy blokkolni fogják, a csata első 10 másodpercében rögtön van 2 teamkiller saját csapatba..... és még tudnám sorolni.

Prince23
Sztem a jelenlegi legjobb T6-os prém tank. Annak ellenére hogy 12.70 sec az újratöltési ideje. Az megéri. PvE-ban is darálni lehet vele, hozza a zsét nagyon jól. Meg a lánctalpas TD, ami jó prémbe. de ez csak az én véleményem. 😄 Object 155-öt is imádom T3-ban.

Az MBT-70 a leggyorsabb T6 MBT😊
Köszi! AMX 10P 90 meg van. MBT-70 kibas...ot lassú <#falbav>, de ha hozza a lóvét akkor beruházok. Egyenlőre lóvét szeretnék gyűjteni<#pias>
Pluskast
Tényleg? Hm. Ez kedves tőlük. Akkor még egy hónapig nem kell prémiumért előfizetnem 😊 jipppíííí 😄

nekem tetszik ez is:

Players who created their accounts before the start of the Alpha phase will receive a special Alpha Tester decal and a special Beta Tester decal
Players who created their accounts before the start of the Open Beta phase will receive a special Beta Tester decal

szép tőlük. de mi van a +25% kredit+reputation kombóval meg az arannyal meg a meg a kredittel meg a....
na várom az ilyen hozzászólásokat<#hehe>

Ha kreditet akarsz farmolni, akkor megéri. Ha burzsuj vagy, akkor MBT-70, ha nem, akkor AMX 10P 90.
Sziasztok!! Megszeretném kérdezni, érdemes-e, prém harckocsit venni és ha igen melyiket. Igaz hogy nem sok választás van de, jó lenne valami jó lóvé hozót választani. Előre is köszönöm a reagokat.
Founder's Pack and Collector's Edition owners will have the Premium Time restarted, both types of bundles will act as if they were just recently purchased and the remaining Premium Time will be reset to the original initial value of the bundle.

Riszpekt.
Sehol, még nem tettek közzé szerverstatisztikát.
Azt hol lehet megnézni, hogy eddig hány játékosa van összesen ennek és hogy mennyien vannak online?
Prince23
Ezt mentem spotterrel: Mondom eltervezem kinyírni a két artyt, és sikerült. Útközben meg ment a spot is 😄 Tier4-3 ellen zajlott, kétszer is eljátszottam ezt a rusht, és bejött, pedig nem hittem el. Először a Reactor mapon kezdtem el, a gáton átmenetem sikeresen, ott se találtak el, csak mikor kivégeztem az artykat. Roughnecken ugyane ezt eljátszottam 😄 A mellé lövéseket élveztem mind két pálya esetében, hihetetlen, hogy mennyien nem tudnak célozni 😄

Utoljára szerkesztette: Prince23, 2015.10.27. 03:18:09

Prince23
Azt én is úgy használom, sunyi MBT az a tank,. rakétával.

ez a starship inkább tankvadászatra jó vagy tűztámogatásra alkalmas, ezzel MBT munkakört képtelenség elvégezni, több értelme van cempelni vele mint előremenni és szétlövetni a tankot.

ROMOTO
Nekem a friss sheridan tesójával volt egy kb 1 perces PvA csatám tegnap, előrerongyoltam kb 10 méterre a többiektől, spawnolt kb 3-4 járgány, 1 et lőttem rámnéztek és benn is voltam a garázsban, jó kis duplázó volt az is <#vigyor>
Azért az is kedves, hogy PvE-ben a botoknál nincs ám szűkülés, ahogy rádnéz, el is talál azonnal. Ez mondjuk alacsony saját hp-nál, 1v1 szituációban kínos...😊

Amúgy sem értettem sosem, miért kell ez a szűkülés dolog, hiszen ahova néz az ágyú, oda lősz, ennyi. Bőven elég lenne a célzás. Pláne itt a modern tankoknál, ahol amúgy is szánalom, hogy 400-500 méterről mellé lehet lőni (ami már II. világháborús tankoknál is vicc kategória volt a valóságban...).
Utoljára szerkesztette: Dewri, 2015.10.26. 20:52:41