Armored Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ma elértem az Urallal 100%-ot, de nem igazán jött be, mozgása nehézkes, páncélzat közepes, és a többi tankhoz képest gyenge tűzerő (minden harmadik-negyedik lövésem lepattan, még a közeliek is).
Steel Beasts/Steel Beasts Pro PE
"Két dolgon nem érdemes mérgel?dni: amin tudsz, és amin nem tudsz változtatni!"
Punishermarko
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2015.11.07. 17:27:52
2015.11.02)
Ma kb. ugyanez... annyi különbséggel, hogy a legtöbb csatámban még a frontvonalig SEM jutottam el, mert rendszeresen kispotoltak, és jöttek az arty lövések meg a rakéták a SEMMIBŐL, és kb. 30sec. alatt kidöglöttem. Komolyan rosszabbak itt az artyk, mint a WOT-ban, mert ott legalább ha melléd lő akkor nem vagy csak nagyon kicsit sebez, és utána egy ideig nyugtunk van tőle. De itt a hatalmas tűzgyorsaságukkal, a pontosságukkal, és a területi sebzésükkel teljesen lehetetlenné tették az MBT-s játékot. (mert biztos nem volt elég hogy eddig is minden más osztály lehetetlenné tette...)
Az eddigi tapasztalataim nem túl fényesek, általában nálunk az artyk csak meghalnak nem pedig a csapatot támogatják.
belépek artyval a játékba, visszaszámláláskor írom hogy szóljanak ha kell füst vagy tűztámogatás..... mi történik? egész játékidő alatt egy lófasz emberke se szólalna meg hogy kellene e támogatás.
azért az éremnek van másik oldala is....
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
A foglalós bug a PvE-ben is ott van. Kilövés után tovább foglal. Egyébként az is érdekes, hogy rád húzzák a lövést a botok. Már akkor lőnek, mikor még az ágyú feléd sem néz. Van egy városi pálya, ahol egy múzeum az utolsó védelmi vonal, nah ott úgy jönnek be a tankok a fák között, hogy fel sem deríted, de még spotter-rel sem.
Hétvégi majomparádé beindult készüljön fel mindenki a szebbnél szebb meccsekre.
Azon a nagy szigetes pályán voltunk.
Mi 3 an voltunk én visszamentem. de hiába lőttem bele nem tudtam lelőni a foglalást. de mi foglaltunk be.
Másik, hogy van ilyen jelzőfény ami mindenkit felderít aki az adott hely közelében van azt ki tudja lőni?
Mit csináltál hogy ilyen lett? Én csak ilyet tudtam összehozni:

Nem tudom érdekel-e bárkit, mert nagyon jól elvagytok itt is, de mi jópáran ezen a "helyen" tanyázunk a játék fórumán:
Foreign thread - Hungary
(Mivel miénk az egyik legaktívabb nemzet, tárgyalnak róla, hogy lesz saját szekciónk, mint a németeknek,lengyeleknek etc.)
Köszöntem a segítséget!
Egyébként:
R9 270x 15.10 beta driver 64bit win 10.
Utoljára szerkesztette: AJensen, 2015.11.06. 18:17:49
de érdekes hogy régi windowsodon jó volt, most meg szar, vga driver ugyan az?
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
A játék folyamatosan visszadob a garázsba, úgy, hogy már rég a csatában vagyok és harcolok. Ezt a kezdeti időkben csinálta a játék utána megszűnt.
Utána gép újra lett rakva minden friss. Játék újra letölt. Most 2 napja megint elkezdte.
Szóval játékban vagyok és kidob a garázsba, a tankom meg bent marad a csatában. Mi ez a dolog??? Hogyan lehet orvosolni???
WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP
A Leo2 alatt melyiket érted a 8-asat vagy a kisebbeket is?
kíváncsi vagyok milyen hatása lesz ezeknek a javításoknak a játékmenetre. Bár a Leo1 A5 tankomnak szerintem mind1, mert annak eddig sem volt páncélja. Azon gondolkodtam, hogy lehet pihentetni kellene azt az egész német ágat, amíg meg nem jön a rebalansz. (gondolom erre még nem mondtak semmit hivatalos oldalról, hogy mikorra várható) Bár szerintem nem olyan vészes, csak kicsit jobban oda kell figyelni, mint a többi ágnál.
Múltkor pl. Leo1a5-el harcoltam Leo2AV ellen, mind2-en csak a másik tornyára láttunk rá és nem bírtam sebezni AP-val, majd átváltottam repeszre és 5 lövésből 3 is 200 felett sebzett, a többi 40-50 volt, azt hittem én vagyok a pro, de ezek szerint csak többet számolt mint lehetett volna . :(
Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2015.11.06. 11:13:49
Reduced the vehicle damage explosion radius of direct-fire (non-artillery) HE shells to reduce the instances where the explosion would deal damage to a distant weak point on the armor. Also updated the HE damage scalars on a per-Tier basis to improve the ability of HE to deal damage to weaker armor. The result of these two changes is that accurate HE shots against on or close to weak armor will deal more damage, while less accurate shots against strong armor will deal less damage.
Added a feature which scales the crew and component damage of all shell types so that the damage output is no longer tied to the vehicle's Tier. This resolve issues where lower-Tier vehicles had a very difficult time destroying the components of higher-Tier vehicles while the higher-Tier vehicles could often destroy the components of a lower-Tier vehicle with a single shot.
Fixed an issue where HE (high explosive) shells could sometimes deal unintentionally high damage against strong armor.
Fixed an issue where AP (armor piercing) shells could normalize on each impact with successive layers of vehicle armor instead of only on the first impact. They now only normalize on the first impact, which will mean that side-scraping will be a more effective defensive tactic.
Az utolsó 3 sor a lényeg. MBT-k örülhetnek. Amíg nem jön egy komolyabb PvE patch addig ennek a patch-nek köszönhetően PvE-ben még nehezebb lesz a kis páncéllal rendelkező járművek élete.
Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2015.11.06. 11:09:53
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
17-e azért még messze van. Hátha belekerül még 1-2 dolog.