5226
  • Userx2
    Ez nem csillagozó kör volt, úgy nézzétek.
    99,9 % - Chally mondom médiumban dailyt megcsinálom..
    Sajnos elfogyott lőszerem, de szép kereset lenne. 1 AFK volt. nem gyenge a médium PVE :)
  • FosTalicskaa
    Egyébként nem weakspotok kellenének, hanem normálisan beállított átütésértékek. A wotban is kifejezetten gyűlöltem, hogy ott egy nagy tank és ilyen külső modulokat, mint a periszkóp legfelső része kell célozgatni mert onnan jön a sebzés. Jobb lenne, ha lennének olyan lemezek amik megfelelő szögben meglőve azért átmegy az AP is...
  • FosTalicskaa
    Én meg a Centauro-val a Challanger 1 oldalát nem bírom beütni derékszögben. Vagyis csak akkor ha rálátok a tank végére, mert azon a részen beadja, de ott is csak 90fokban. Ha csak az eleje lóg ki félig a fedezékből akkor megy így jártam... :P
  • Userx2
    Tegnap bevertem a T-90MS alját a T-80 utolsó előtti ágyújával, meg a T-90-ét is. Kár, hogy nincs visszajátszás, mert én sem tudom pontosan hogy volt és ez is csak egy városi legenda marad. :-)
  • AJensen
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Tőlem lehet mexikói is az sem érdekel. A pénzt azért kapják, hogy normális játszható játékot készítsenek, és nem a síró picsogó majmok után kezdjék el átalakítani a játékot. Vagy mert esetleg lusták odabent legalább 1 embert ráállítani a tesztelésre, aki napi szinten 8 órát játszik minden tankkal, hogy a fizetős játékosok és a leendő fizetős játékosok élvezhető programot kapjanak.
    Még egy tanulatlan ember is tudja, hogy minden játékban az egyensúly a legfontosabb. Ezután csak az emberi leleményesség dönti el ki a jobb játékos.

Utoljára szerkesztette: AJensen, 2015.11.23. 14:23:33
  • FosTalicskaa
    Igaz, hogy a botvadászat nem sok kreditet ad, de azért xp-ben odaveri rendesen a pvp-t.
  • Jeffjohnson
    While our ultimate goal lies in both modes providing the same level of challenge (albeit different kind) and reward, we do recognize that even on hard difficulty, it is currently easier to gather both reputation and credits because the players are not fighting other players, which is why currently the PvP mode is set intentionally to yield better rewards overall. In the future, as the difficulty of high end PvE missions increases, we will be adding appropriate rewards to match that increase.

Talán insane módban fog változni a PvE hozam.
    Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2015.11.23. 14:13:20
  • ximix #3093
    Most nézem, hogy a látótáv növelő retrofitek méteralapúak lettek a százalék helyett.
  • ximix #3092
    Ja hát PvP-ben egy gurult csata nélkül megmondanám, hogy nem gyere be lesz a jármű, pöttyet nagy célpont és papír, alap látótáv se sok, szemből kevés ez miatt flank.
    Oda teljesen más felszerkó is kell, első lenne a látótáv, sebzés,..passz puding próbálya az evés.
    A PvE-t néha már én is unom bár most a combosítás kicsit emelte kihívás szintjét, de egyenlőre az ezzel is, azzal is szeretnék menni miatt PvE választottam, de pl van most egy új fécsör a centit nemmozgók majd 1000xp-t kapnak afk-ként a PvE-ben borzolja kedélyeket + a PvP csatában lassan annyi xp lehet keresni mint egy PvE-ben
    Utoljára szerkesztette: ximix, 2015.11.23. 12:53:46
  • plutoka
    PvE akkor igazalmas már csak, amikor 1 tag AFK / idióta öngyilkos / félszemű vak aki nem tud célozni / azt hiszi PAC-MAN-t játszik és kergetőzik magával / stb...
    Azért amikor t7-es tankkal 28k-t lövök, még csinálok screenshot-ot, de 10-15k között uncsi már. Insane mód jöhetne már :D
  • ToCsEk
    jah hogy pve az senkit nem érdekel :D meglepődtem volna ha pvpben csinálsz ilyet
  • FosTalicskaa
    Egy pillanatra elgondolkodtam, hogy merjem e elkérni a trainert amit használsz. Akkora csataszám mellett, 7300 dmg az nagyon epic. Kb, mintha minden körben le tudnád tarolni az ellenséges csapat felét. De aztán láttam, hogy PvE. :D

De a problémáim, meg ezek szerint a többi játékos problémája, nem a PvE, hanem a PvP. Botok ellen ezen a szinten könnyű kitolni 10+k sebzést, de játékosok ellen már a 2k-nak is örülök, pedig az ERC-vel a végefelé már a 3k volt az átlag, erre jött a B1 Centauro és vele együtt a hidegzuhany.

Igazából, velem is az történt amit yossarian is írt magáról. Egyszerűen meguntam a botokat. Már rutinból látogatom sorra a spawn pointokat és darálom le azokat akik megjelennek ott. És ha ott van a jelentés a 14-15k dmg-ről az sem jelent semmit, csak mintha egy kötelezően elvégzendő munkát letudtam volna...

Egyébként nekem ez a token rendszer sem tetszik. Most valaki heavy ágon végigtolta a tech tree-t, majd kihúz egy light tankot, vagy bármi mást, ötlete sincs arról mik a jó scout helyek, nem lett ránevelve arra, a korábbi szinteken hogy mi is számít jó taktikának azzal a járművel és egy ilyen beszabadul egyedüli spotterként egy nyílt pályára, aztán jön majd a pofáraesés a csapat másodvonalbeli részétől, hogy miért kempel közöttük a light vagy miért megy a városba sarokharcot vívni az mbt-k közé... potenciális noob generáló feature ez az egész.
    Utoljára szerkesztette: FosTalicskaa, 2015.11.23. 12:41:12
  • ximix #3088
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A játék orosz, a szerződést nem láttuk hogy az obszi az rész tulajdonos vagy csak kaptak egy megbízást amit megcsináltak, majd esetleg minden javításér, tartalomér külön fizetnek.... pasz
    Egy ilyen kaliberű játéknál ha te lennél a tulaj te is jogosultságokat állítanál fel, hogy ki mihez férhet hozzá megmerem kockáztatni a bug elhárító csapat nem is látja egyben a játékot csak ami ép a melóhoz kell, nehogy valaki át pattintson a palánkon.
    Mindez a sok óvintézkedés szerintem baromira megnehezíti a játék hiba elhárítását, onnan kezdve hogy valakinek figyelni kell a fórum bejegyzéseket, összeírni, valaki hozzá értő eldönti a prioritást, kielemzik hogy oldják meg ezt leküldik a melósnak nesze, az megcsinálja visszaküldi, ellenőrzik eldöntik melyik javításba kerül, stb rengeteg emberen megy keresztül mire egy bug reportból valami lesz. . + az orosz csók főnökök akik semmihez sem értenek csak vannak
  • plutoka
    Nem 100%, de ha jól olvastam hivatalos forumot, akkor a HE minimal sebzését viszik le 25%-ról 10%-ra. Mondjuk 11.20-kori a topic, fene tudja h mikor érkezik, és mennyi fog érni.

• AJensen
    Vagy a weakspot-okat kell nagyobbra csinálni, hogy beadja, vagy többet kell tenni a tankokra, hogy wotos módon belőhesd a hülye gyereket alsó fronton is.
    Komolyan nem értem a fejlesztőket mi a tök*met csinálnak odabent. Az a szó, hogy balance, vagy bármi ami ezzel kapcsolatos náluk annyira ismeretlen, mint usa gyereknek a gulyás.
    Hogy lehet így játékot készíteni? Minden 2. hónap után fogunk eljutni oda, hogy amit bepakoltak elba**ott dolgokat, arra jön majd egy minimális balance patch.
    Bezzeg a pénzt azt várják, mint a segílyt.
    Utoljára szerkesztette: AJensen, 2015.11.23. 11:49:13
  • ximix #3085
    Urál vagon támogatja ezt a játékot is örüljünk hogy nem a Leo1A5 a top járgány
  • yossarianHUN
    Egyébként már megerősítettek a fórumon valamilyen HE rebalansz hotfixet, csak épp azt nem mondták meg pontosan, hogy ez mit is takar. Remélhetőleg azt, hogy szénné nerfelik a jelenleg nevetséges HE sebzéseket. Ezegyszer követni kéne a WoT példáját, mert ott például nincs gond ezzel.

A T-90MS nerfeléséről is rebesgetnek dolgokat a fórumon, de arról még semmilyen hivatalos infót nem láttam.
  • yossarianHUN
    Ja és azt már meg sem említem, hogy jelenleg az Emesék letaposnak mindent ami szembejön, mert a teszt szerveren az orosz Szerjózsák csak kisírták a végére, hogy buffolják az LFP-jét, így most szemből ugyanolyan átlőhetetlen mint a többi, azzal az ágyúval viszont kettéhugyoz mindent, amit akar. Kivéve a T9 MBT-ket, azokat HE-vel hugyozza ketté.

Lásd:
  • yossarianHUN
    Nekem a Chally 2 és a Leo 2A6 is megvolt, bár most már csak ez utóbbi. A jelen körülmények között semmiképp nem ajánlom, mert valahol a nevetséges és a szánalmas között van jelenleg a T9 MBT játékélmény. Úgy néz ki, hogy normális körülmények között szemből gyakorlatilag egyiket se lehet átlőni, mivel mindegyiken két-három pixel méretű weakspotok vannak, na most ehhez add hozzá az ágyú pontatlanságát, azt, hogy esetleg mozog a célpont, plusz a shot delay-t, és gondolom nem kell magyaráznom, hogy mennyi esélyed van átlőni őket. Ebben csak az a slusszpoén, hogy egymást ugyanúgy nem tudják átlőni a szerencsétlenek, ahogy az alacsonyabb szintűek őket.

Ennek közvetlen következménye, hogy mivel minden századik lövés viszi át őket, így mindenki okádja a HE-t (kivéve szerencsétlen M1A2, akinek még az sincs), főleg a T-90 Emesék, akik repesszel is 4-500-at vernek mindenbe és mindenkibe, és még gyorsabban is töltenek, mint a kollegáik. Repkednek a modulok, sárgul minden, HP farigcsálás mesterfokon. A flankelést szintén el lehet felejteni, mert az Emesét és a (rátétpáncélos) Chally 2-t például gyakorlatilag képtelenség oldalról 90 foktól különböző szögből átlőni, de a Leo és az Abrams se sokkal egyszerűbb.

Összefoglalva jelenleg T9 MBT-vel játszani legalább annyira élvezhetetlen, mint ellene, úgyhogy teljes csőd per pillanat a top tier. Remélhetőleg már kész tervük van valami komoly rebalanszra, mert nevetséges, ami jelenleg ott megy. Ha valaki mégis T9-et akar venni mostanában, akkor azt ajánlom, hogy vagy MBT-től különböző gépet szerezzen, vagy várja meg, amíg csinálnak valamit az MBT-kkel.
  • ximix #3081
    6k dps-el támogató járgány, ha szitu olyan köpni nyelni nem tudnak melletted úgy fogynak az ellenfelek.
    A HEAT lőszerrel T6-ban már nem olyan egyszerű, célozni is kell néha, de amikor bead 7xx-et akkor az jó érzés, a dárdával egyszerűbb az élet csak ott kisebb a sebzés bár egy Csalli2-be sikerült oldalról egy 166x-et bevinni, 16k sikerült kipréselni Perseuson, ugye ott csak "állni" kell és lőni.
    A hp/lőszer egységcsomagot viszonylag sűrűn nyomogatni kell, ha jó a meccs a lőszer miatt, ha kaki akkor meg a hp miatt.

• plutoka
    az szép. lassan át akartam térni MBT-kre, hogy klántagokkal majd lehessen menni insane PvE-t, amihez nem árt egy t8/t9-es MBT. DE most nincs sok haszna emiatt menni PvP-t MBT-vel. T9-ek HE spammelnek, persze miután vártál vagy 5 percet a queue-ban erre az élményre. T7-ben pedig most akartam Chaly-t kihuzni, de marad az AFV-k, meg a low tier grind retrofitekkért. :(
  • FosTalicskaa
    Ja, hogy ez ennyire általános probléma. :D

Egyébként most, hiába nem fekszik nekem a kicsike, attól még át kellene rajta vergődni, úgy hogy ne tépjm ki az összes hajam, mint anno a stock E-75 vagy a régi KV-4-nél.

plutoka: tegnap a leo2 av-mbe lőtt szemből egy PTS-es, T-72A-val 360+ dmg-et repesszel.
    Utoljára szerkesztette: FosTalicskaa, 2015.11.23. 10:41:12
  • plutoka
    Játszotattok már T9-es MBT-kel? Vélemények? Haveroknak elég hamar elegük lett a sok HE spammer miatt ha jól tudom, mert bár 120-200-as csipkedés melett sokáig tart lebontani szemből MBT-t, de megéri spamelni. Főleg h az ágyút folyamatosan szétkapják igy, aztán probálj célozni.
    Főleg ha jól hallotam TS-en a SKILL, PTS, stb "vonalpatkányok" játszanak igy, célzás nélkül sebeznek, szóval valóban "nagyon profi" a stílus.
    Tapasztaltatok hasonlót?
  • yossarianHUN
    Én személy szerint nem vagyok nagy TD-s, úgyhogy ezt inkább átpasszolnám valamelyik kollegának, majd megkérdezem őket, hátha. Egyébként amiket a fórumokon olvasok róla azok alapján egy katasztrófa, sokan a játék legrosszabb járművének titulálják, úgyhogy nem hiszem, hogy egyedi eset a tiéd.
  • AJensen
    Megtetted. :)

Sok panaszt lehet visszahallani, egyébként Clever-nek van fent pár videója róla, igaz nem friss darab, de hasznos lehet. Nézd meg őket, hátha kapsz némi infót!

Az is lehet, hogy nem a te tankod, és azért nem tudsz vele "játszani"!
    Utoljára szerkesztette: AJensen, 2015.11.23. 10:32:16
  • FosTalicskaa
    Meglett ez a B1 Centauro. Egyszerűen nem tudok vele játszani. Kilométerekről felspotolják. Lassan szűkül, nem lő át semmit, pontatlan. Ez volt az 1. tank aminél a min accuracy -20%-ot kellett választanom a lövésznél.

Nem akartok erről a tankról imsertetőt készíteni?
  • Antimat
    bocs, téves
    Utoljára szerkesztette: Antimat, 2015.11.23. 09:57:24
  • yossarianHUN
    Ezen a képen egy M109A6 Paladin van, ami a játékban T8. Ennek a korai változata a gnóm külsejű, "sima" M109, ami T4.
  • ximix #3072
    A fov miatt csalóka, a melletted álló ugyanolyan tank is kisebbnek hathat ha átfordítod a kamerát akkor meg teleszel kisebb, ez ilyen. De biztos vannak problémák én nem nézegetem cm-rel, de a hivatalos fórumon már láttam képeket melyek szerint egykét tankot rossz méretűnek vélnek a playerek.

Utoljára szerkesztette: ximix, 2015.11.23. 09:25:46
  • Antimat
    Ja értem! A korai verziók néztek ki úgy, mint a játékban lévők.
  • Phara
  • f2d
    Ja, az nekem is feltűnt, hogy egy-két harcjármű alak/méret hibás (aránytalan).
  • f2d
    Gyors helyzet jelentés: a 72-esek után a T-80 egyenesen megváltás, még így alap szinten fejlesztések nélkül is. Aki ezen a vonalon nyomul, és még nincs túl rajta, tartson ki, mert megéri (szerintem).

Hogy tudták a T-72-ket így elqrni??? No, mindegy is, ez már csak egy elhomályosodó rossz elmék.
  • Antimat
    Ez az M109 arty elég nyomorultul néz ki a játékban
    Eredetileg nincs ilyen aránytalan csöve
  • ToCsEk
    azért elég vicces ez a 308as átütés mikor egy prém mbtnek 381 lolasd
    szemből semmit nem visz át
  • aru
    Egyértelműen hátsó soros jármű, a páncélja nagyon fos. Hátulról azért jól lehet vele szórakozni. Mindig úgy állok be vele, hogy lefelé néz a cső így kompenzálva van a nulla süllyedés. A B1 utáninak ha jól láttam már 500 körüli átütése lesz, de lehet rosszul emlékszem.
    Utoljára szerkesztette: aru, 2015.11.22. 20:25:01
  • ToCsEk
    hát akkor kénytelen leszek elővenni a bot kemper taktikát, én leszek a cornerking :D
  • aru
    Az utána lévőknek sem lesz lövegsüllyedése arra számíts! Az előtte lévő ERC-90 F4 az egy nagy kivétel a sorban. :D Amúgy én simán 4000 sebzéseket összehozok vele, volt már 8000 is. T8-at is átlő csak jól kell helyezkedni.
    Utoljára szerkesztette: aru, 2015.11.22. 20:21:40
  • ToCsEk
    ez a B1 Centauro mekkora foshalom
    0 átütés, kurvanagy 0 cammo, aimtime egy foshalom mint egy starship, jah az mm meg hab a tortán mass tier7 8 aztán operálj a 300as átütéssel xD jaj kihagytam a legjobbat, zseniális 0 lövegsüllyedés
  • Phara
    Ment privátba...