Armored Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

f2d
A T-72A mennyivel használhatóbb, mint az Ural? Megéri rá beruházni, vagy inkább más vonalon (pl Leopard) érdemes fejleszteni?
Ma elértem az Urallal 100%-ot, de nem igazán jött be, mozgása nehézkes, páncélzat közepes, és a többi tankhoz képest gyenge tűzerő (minden harmadik-negyedik lövésem lepattan, még a közeliek is).

Steel Beasts/Steel Beasts Pro PE

Akkor vagy nem játszottál PVE-t vagy te voltál az.
PVE-ben nem tudod sebezni a csapattársad ;)

"Két dolgon nem érdemes mérgel?dni: amin tudsz, és amin nem tudsz változtatni!"

ah megvan
Punishermarko
És hány csatád van PVE-ben???

Nem tudom nem 1 klánon belül voltak és azóta már bezártam a gémet nem tudom visszanézni a nevüket,hacsak meg nem mondod hol látom az ignored embereket.
Kik végeztek ki???

Kb. 3-3,5 hónapja. De nem szépült meg semmi sem azóta. Csak nekem szerencsém volt az arty-kal, mert nem sűrűn rontották el a meccseimet. De itt szinte állandóan.
Első meccsem ma PVE hard T-72. 4db 6-os a csapatban.Egy 3as szakasz 3. bázis védésnél (gondolom sokat sebeztem majd megöltem valamit)kivégeztek.Most ez mi a faszom?
"mint a WOT-ban, mert ott legalább ha melléd lő akkor nem vagy csak nagyon kicsit sebez, és utána egy ideig nyugtunk van tőle." - eleg regen jatszhattal a wottal, ha igy megszepultek az emlekek..
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2015.11.07. 17:27:52
Ma volt időm megint kicsit huzamosabban játszani, a mult heti fekete nap óta (Hogy értsd:" Jó kis nap volt: Nem ütöttem át semmit, nem találtam el semmit, nem sebeztem semmit, az összes hard PVE-ben, és 2 kivétellel az összes PVP-ben is kikaptam, a T-72-őt le sem tudtam csillagozni Tegnap a bónuszokkal egy nap alatt 0-ról 14%-ra fejlődtem, kerestem kb. másfél millát. Ma kb. 3%-ot fejlődtem... és még veszteségesen is hagytam abba, mert már teljesen kiidegeltem magam... "
2015.11.02)

Ma kb. ugyanez... annyi különbséggel, hogy a legtöbb csatámban még a frontvonalig SEM jutottam el, mert rendszeresen kispotoltak, és jöttek az arty lövések meg a rakéták a SEMMIBŐL, és kb. 30sec. alatt kidöglöttem. Komolyan rosszabbak itt az artyk, mint a WOT-ban, mert ott legalább ha melléd lő akkor nem vagy csak nagyon kicsit sebez, és utána egy ideig nyugtunk van tőle. De itt a hatalmas tűzgyorsaságukkal, a pontosságukkal, és a területi sebzésükkel teljesen lehetetlenné tették az MBT-s játékot. (mert biztos nem volt elég hogy eddig is minden más osztály lehetetlenné tette...)
Igaz, jogos. Ott a pont.

Az eddigi tapasztalataim nem túl fényesek, általában nálunk az artyk csak meghalnak nem pedig a csapatot támogatják.
"ha olyan játékosok játszanának vele."

belépek artyval a játékba, visszaszámláláskor írom hogy szóljanak ha kell füst vagy tűztámogatás..... mi történik? egész játékidő alatt egy lófasz emberke se szólalna meg hogy kellene e támogatás.

azért az éremnek van másik oldala is....

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Artyk füstöt is tudnak lőni. Szóval eléggé nagy támogatásuk "lenne", ha olyan játékosok játszanának vele.

A foglalós bug a PvE-ben is ott van. Kilövés után tovább foglal. Egyébként az is érdekes, hogy rád húzzák a lövést a botok. Már akkor lőnek, mikor még az ágyú feléd sem néz. Van egy városi pálya, ahol egy múzeum az utolsó védelmi vonal, nah ott úgy jönnek be a tankok a fák között, hogy fel sem deríted, de még spotter-rel sem.

Hétvégi majomparádé beindult készüljön fel mindenki a szebbnél szebb meccsekre.
Valószínűleg bug, olyat is láttam már, hogy már csak két tank volt a csapatból, az egyik foglalt, a másik a pálya másik végén kavirnyált, kilőtték a foglalót, és a foglalás még vagy 10 másodpercig nem állt meg. A jelzőfényt az artyk tudják lőni.
Az hogy lehet, hogy egy tankot ír ki ami a bázist húzza, az enemyből egy tank volt már hátra. de kint volt a körből, de húzta a bázist, hiába lőttem bele nem ment le.
Azon a nagy szigetes pályán voltunk.
Mi 3 an voltunk én visszamentem. de hiába lőttem bele nem tudtam lelőni a foglalást. de mi foglaltunk be.

Másik, hogy van ilyen jelzőfény ami mindenkit felderít aki az adott hely közelében van azt ki tudja lőni?
Ez az igazi rate of fire trainer, sry itt modnak hívják... még az ágyút sem hagyta visszahűlni.... :)

Hanyag memória tuning.
<#nevetes1>

Mit csináltál hogy ilyen lett? Én csak ilyet tudtam összehozni:

Így néz ki majd a Challenger 1 weak spot sámája a frissítés után. A zöld területeken már sebezhető 1200-as átütéssel. :-)
Üdv mindenkinek!
Nem tudom érdekel-e bárkit, mert nagyon jól elvagytok itt is, de mi jópáran ezen a "helyen" tanyázunk a játék fórumán:
Foreign thread - Hungary
(Mivel miénk az egyik legaktívabb nemzet, tárgyalnak róla, hogy lesz saját szekciónk, mint a németeknek,lengyeleknek etc.)
Béta driver-t nyomtam fel, de akkor visszafogok állni a régire.
Köszöntem a segítséget!

Egyébként:
R9 270x 15.10 beta driver 64bit win 10.
Utoljára szerkesztette: AJensen, 2015.11.06. 18:17:49
ToCsEk
én ennyit találtam
de érdekes hogy régi windowsodon jó volt, most meg szar, vga driver ugyan az?

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Segítség kellene! Elég sürgős.
A játék folyamatosan visszadob a garázsba, úgy, hogy már rég a csatában vagyok és harcolok. Ezt a kezdeti időkben csinálta a játék utána megszűnt.
Utána gép újra lett rakva minden friss. Játék újra letölt. Most 2 napja megint elkezdte.
Szóval játékban vagyok és kidob a garázsba, a tankom meg bent marad a csatában. Mi ez a dolog??? Hogyan lehet orvosolni???
Ez igy van.

WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP

Jeffjohnson
PvE-ben kicsit más belőni a weak spotokat. Sokszor mondhatni lehetetlen mert úgy forog az AI mint a körhinta, cserébe a seggét és az oldalát gyakran mutatja így nem kell nagyon keresgélni.

Hát ha te mondod. Én szenvedek vele, igaz csak PvE-t játszom MBT-vel. Ott szokott lenni a 7-es és a 8-as Leo-is.

A torony weak spotját igen, amit most majd levesznek róla. Egyébként melyik Leóra gondolsz? A sima Leo 2-t bármilyen tankkal móka belőni, mert az LFP-jén egy sávban, a toronygyűrűjén, és a parancsnoki kupoláján szó szerint nincs páncél. Ez utóbbi ráadásul még megnövelt sebzést is ad.
Oké de eddig se volt móka a leo-t belőni a challenger-rel. Ráadásul már a T-80 as 125mm 3VBM13 APFSDS lőszere már röhögve átlövi, persze tudom függ a szögtől meg a távolságtól is. Majd kiderül.

Na ja, ez jó annak, aki benne ül, de majd mikor beálltok egymással szemben egy másik Challengerrel, és 5 percig csak pattogtok egymásról, az már nem lesz ennyire móka :P
Igazad van pen buffot kap.

Nem sebzést buffot kap a challenger? Én örülök mert ezt az ágat húztam. Már a zárt bétában is bejöttek igazi tankok voltak beálltam és csak pattogtak rólam. Mondjuk a T-90 ről is, de az sokára lesz meg.

Javítják a 0.11-ben.
Ebben csak azt nem értem, hogy konkrétan átlőhetetlenné tenni egy tankot, ráadásul egy olyan tankot, aminek a frontális támadás a fő feladata, annyira elmebeteg ötletnek tűnik, hogy szerintem ezt azért már most is lehet látni, hogy nem jó ötlet. De úgy látszik, ez nem így megy.
Arról van valami hír hogy az ariete grafikai bug-ját javítják?
Na ez pont nem világos, a patch notes-ban csak a 7-est említik (annak volt nagyon bugos a páncélzata), de most valaki azt mondta a fórumon, hogy a 2A5-re is érvényes. De bejön a 0.11-ben a training room is, úgyhogy legalább lesz lehetőségem letesztelni a patch után.
Wot-ban is ugyanez volt mindig. Elmebeteg buff, majd 1-2 hónappal később jött a nerf, amivel középszerűvé tették végül a kérdéses tankokat. Szerintem itt is valami hasonló várható. Csak mondjuk neked pont azért rossz, mert te át is éled ezt, én még tier5-ben nem sok mindent tapasztalok abból mi zajlik tier7-8ban...

A Leo2 alatt melyiket érted a 8-asat vagy a kisebbeket is?

Egyébként a Leo 2 páncélját befoltozzák a 0.11-ben, úgyhogy egy fokkal életképesebb lesz a Leopard ág, csak épp a dolgok fényében ezután még rosszabb választás a brutális szovjet, és a 0.11-től elmebeteg Ariete vonal miatt.
A dolgok jelen állása szerint egyértelműen az Ariete ág fogja vinni a pálmát. Gyakorlatilag a Challenger és az Ariete is weak spot nélküli, frontálisan átüthetetlen tankok lesznek, ÉS még HP buffot, a Chally pen buffot, és rohadás erős oldalpáncélt is kapnak. Fel nem foghatom, hogy gondolják ezt, de rendben, két héten belül meglátjuk. Szerintem irtózatos balhé lesz belőle, mikor majd a most a buff miatt örvendező playerek hisztirohamot kapnak a fórumokon, mert nem tudják átlőni az ellenséges Challengereket és C1-eket, de ezt majd az idő megmutatja.
De ha ez tényleg így működött akkor szerintem tök logikus, hogy sokan a repesz fix 3-400-as sebzését választották a bizonytalan 600 helyett...

kíváncsi vagyok milyen hatása lesz ezeknek a javításoknak a játékmenetre. Bár a Leo1 A5 tankomnak szerintem mind1, mert annak eddig sem volt páncélja. Azon gondolkodtam, hogy lehet pihentetni kellene azt az egész német ágat, amíg meg nem jön a rebalansz. (gondolom erre még nem mondtak semmit hivatalos oldalról, hogy mikorra várható) Bár szerintem nem olyan vészes, csak kicsit jobban oda kell figyelni, mint a többi ágnál.

Majd feltűnik ha T8-ba érsz, ott a T-90-ek boldog-boldogtalanra okádják a HE-t, mert a legkeményebb MBT-kbe is célzás nélkül 4-500-at sebez. A 2A5-re sokszor még Abramsek és Challengerek is kapásból HE-t töltenek, mert krumplik ahhoz, hogy belőjék az 5 gyenge pontja közül valamelyiket.
Botok ellen ezek a dolgok nem tűntek fel. Ott én legalábbis mindig HEAT-el lövöldözök. PvP-ben, pedig azon lepődtem meg, hogy az emberek mennyire nem használják a HE-t. Nagyjából azzal lőnek végig amivel betöltötte őket defaultból a játék.
Múltkor pl. Leo1a5-el harcoltam Leo2AV ellen, mind2-en csak a másik tornyára láttunk rá és nem bírtam sebezni AP-val, majd átváltottam repeszre és 5 lövésből 3 is 200 felett sebzett, a többi 40-50 volt, azt hittem én vagyok a pro, de ezek szerint csak többet számolt mint lehetett volna . :(

Jeffjohnson
Mondjuk az AI úgyis oda lő ahol a gyenge páncélzat van és ennek a (HE) sebzését viszont emelik, ezért lehet nehezebb lesz minden járműnek.
Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2015.11.06. 11:13:49

Jeffjohnson
Firing Mechanism Changes
Reduced the vehicle damage explosion radius of direct-fire (non-artillery) HE shells to reduce the instances where the explosion would deal damage to a distant weak point on the armor. Also updated the HE damage scalars on a per-Tier basis to improve the ability of HE to deal damage to weaker armor. The result of these two changes is that accurate HE shots against on or close to weak armor will deal more damage, while less accurate shots against strong armor will deal less damage.
Added a feature which scales the crew and component damage of all shell types so that the damage output is no longer tied to the vehicle's Tier. This resolve issues where lower-Tier vehicles had a very difficult time destroying the components of higher-Tier vehicles while the higher-Tier vehicles could often destroy the components of a lower-Tier vehicle with a single shot.
Fixed an issue where HE (high explosive) shells could sometimes deal unintentionally high damage against strong armor.
Fixed an issue where AP (armor piercing) shells could normalize on each impact with successive layers of vehicle armor instead of only on the first impact. They now only normalize on the first impact, which will mean that side-scraping will be a more effective defensive tactic.

Az utolsó 3 sor a lényeg. MBT-k örülhetnek. Amíg nem jön egy komolyabb PvE patch addig ennek a patch-nek köszönhetően PvE-ben még nehezebb lesz a kis páncéllal rendelkező járművek élete.
Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2015.11.06. 11:09:53

ToCsEk
kb dupla annyit sebez mint kellene

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Lemaradtam. Mi volt a probléma a HE-vel amit javítani kellett?

Jeffjohnson
Azt hittem több PvE javítás is lesz de egyelőre be kell érni a HE bugok javításával.
17-e azért még messze van. Hátha belekerül még 1-2 dolog.

régebben volt olyanról szó hogy az ariete ága a leggyorsabban kihúzható de teli van weakspottal most hogy ezeket leveszik róluk így akkor már érdemes lesz húzni azt az ágat ha az ember nehéz tankkal akar játszani és nem kell azokkal amik elvileg nehéz tankok de a frontja nem ér semmit?
Inkább buffoljanak ágakat, mégha csak egyesével is, mintsem nerfeljék a ruszkikat mindenféle tekergetéssel, mire odaérne a player.
Prince23
Egy házigazda elkélne ide is, nem? :)