5226
  • oneal1
    köszi!
    pont sikerült még elcsípnem egy kulcsot :)

nagyon tetü módon tölti, ha megállítom akkor vajon előröl folytatja holnap? :D
  • Gyuszopapa
    Köszi.
  • Lokker
  • kissssss
    köszi már kaptam is egyet, most már csak le kéne tölteni... majd holnap.
    Utoljára szerkesztette: kissssss, 2015.07.02. 23:11:01
  • Maala
    MMObomb.com
  • ToCsEk
    ezt ni

• tutyimutyi2
    Mi a faszért csinálja azt ez a kúrva játék hogy a grafikát levettem lowest-re acceptoltam és már MEGINT azzal baszogat hogy olyan kicsire összemegy a képem mint itt a fórumra beillesztett képek és szart se tudok csinálni visszaállítani meg nem tudom mert ha bemek a settingsbe akkor az alját természetesen levágja és nem tudom a visszaállítást elfogadtatni. Mással nem csinál ilyet vagy mit kéne csinálnom hogy a grafikai állításnál ne baszódjon el a felbontás?
  • ToCsEk

t-64
    kimaxolva szerintem
  • ToCsEk

• lammaer
    Tegyél be egy új textúrás artit, arról beszélni is fogunk :D
  • ToCsEk
    új textúrás BMD-2
  • Solten
    Hiaba szedtek ki, van hozza cheat.
  • Pares
    10% RNG, több szempontot figyelembe vevő MM. Engem elsősorban ez érdekel. És azt olvastam, hogy arany lőszer sem lesz. Az arty sem fog zavarni annyira, ha igazságosabb mechanizmust építenek ki rá, tehát nem úgy mint a WoT-ban, hogy láthatatlanul, retorzió veszélye nélkül lövöldözhetnek a pálya széléről, és a felspotolásukhoz is sokszor közvetlen közel kell hozzájuk kerülni, a közeli gyorsan mozgó célpontok elleni célzás nélküli hihetetlen kapáslövésekről nem is beszélve.
  • FosTalicskaa
    Amikor utoljára WoT-oztam akkor már/még nem volt. XD
  • TuskoMobile
    elvlieg aszem most csak akkor látod ha kb 90fokon belül vagy szóval ha felénézel régen viszont bárhonnan lehetett látni a tracert +volt hack is ami még tovább szép vastag fehérben is mutatta ha lőtt az artista és akkor 99% meghalt
  • Torzonborz
    A counter artyt csít miatt szedték ki aztán hónapokkal később tették vissza amikor már ezt meg tudták oldani.
  • lammaer
    Kiszedték volna? Megvan az most is, látni a csíkot ha az emmber jó helyre néz - ennél több segítség nem volt sose, úgy emlékszem (vagy megint az alzheimer dolgozik itt a fejemben)

Csak simán nem éri meg tökölni a counterrel, mert amig az ember keresi hol azellen, simán lőhetné a maust meg a társait.
  • FosTalicskaa
    Hát jah. Viszont azt ne felejtsd el, hogy wotban is volt anno counter-arti feature amit végül kiszedtek, mert a sok papucsállatka nem bírta fejben lekezelni, hogy nem elég a bal klikk és a fikagolyó gyúró kezét ezentúl a wasd gombokon kellett tartania, mert kilőhették, ha nem mozgott.

Szóval nem lennék meglepve, ha rövid idő után innen is kiszednék a a counter lehetőséget, pont az általad említett eset miatt...
  • lammaer
    Hát meg ugye ne felejtsük el, mi történik akkor ha az artiknál megtörténik a kezdeti ütésváltás: az egyik oldal artijai (ahol a hülyébbek vannak, mert őket kicounterelik) megszűnnek létezni a meccs elején és onnantól kezdve ugyanott vagyunk mint eddig.

Sőt ez még rosszabb, mert igy az egyik csapat a meccs jelentős részében arty nélkül marad.
  • TuskoMobile
    Jól mondod tényleg nem okultak belőle sajnos
  • lexlutor
    hehe.. en is pont ennel a resznel kaptam agyverzest :DDD
  • Antimat

+1
  • FosTalicskaa
    Egyébként tök vicces, hogy az itt jelenlévők jó része még 1 percet sem játszott a játékkal, de már úgy az egekben van mindenkinek a vérnyomása egy SPG láttán, mintha már zsinórban 20 csatából kiszedték volna őket ezek a fikagolyó gyárosok. XD
  • FosTalicskaa
    Sajnos erre számítok én is. Jön a warning, aztán vagy maradsz a helyeden és kapod az artilövést vagy megpróbálod kimanőverezni és kockáztatod azt, hogy a full enemy team-től kapsz egy szép kis sortüzet aztán csáó, irány is a garázs. A sok majom meg itt is csak azt tudja lőni akit lát, szóval a kemperek megint jól jártak...

Nem baj, lehet tele kellene rage-elni az összes hivatalos fórumjukat, aztán ha nem lesz életképes a játékuk a wot mellett akkor lehet összekapcsolják ezt az artis dolgot a nagy bevétel hiányával és talán ők hajlandóak lesznek beletenni egy checkboxot a játékba, hogy akarsz artit vagy sem. :P
  • ToCsEk
    lesz persze, van kisebb tierű is, de itt ha el lőtted magad és nem mozdulsz és az ellen artyja nem paradicsom akkor byby kilő a faszba :D
  • lammaer
    Lesz benne, bár megpróbálják kicsit megfogni őket pár dologgal (kapsz early warningot ha lőnek rád, elvben láthatóvá válik lövés után az arty) - ami szerintem csak némi kozmetikai dolog, mert a lényegen nem változtat (orrtúró kicsaphat úgy, hogy te nem tudsz neki visszalőni, max a te oldaladon lévő arty tud utólag bosszút állni érted. Hejjj de jó :D ).
  • lammaer

Nagyon szkeptikus vagyok, biztos az sugárzik át ennyire... meg mérges is, mert nem látom egyelőre hogy bármit is okulnának a WOTból, és ugyanazt csinálják amit ők (illetve végülis okultak, mert másolják a jól bevált formulát, az meg az én bajom hogy nekem meg pont nem tetszik hogy van arty).
    És bevallom tényleg felment a pumpa bennem, amikor a videónál arra a részre értem, amikor boldogan magyarázza a kommentátor hogy ez az arty annyira agilis és szuper, hogy röptiben lehet vele kilőni a gyorsan mozgó célpontokat. Félig még elfogadom hogy ez csak marketing - de akkor is a jó édes moszkvai anyjukat, hogy ide is be kell ezt tenni és még büszkék is rá. Mahára nem tartom viccesnek :(

Early accest mindenhol gyűlölöm, megtalálsz sztem 1-2 topikban ilyen kommentekkel, tehát nem AW specifikus a dolog.

A WOtos kommentedre meg annyit, hogy ha jól emlékszem ott a burzsujcsomagokat akkor kezdték árulni és venni az emberek, amikor a bétában már jól megtoltuk pár hónapig mindannyian a játékot, és ugye arra készültek fel a népek, hogy az éles wipe után minél jobban ki legyenek tömve golddal.
    Szóval marhára nem zsákbamacskát meg early accesst árult akkoriban a WG - aki bevásárolt az tudta hogy mit vesz, mert előtte gurulhatott boldog boldogtalan, sőt a béta alatt kaptuk a napi aranyat is csak úgy heccből. Closed bétára is csak az nem kapott kódot aki nem akart, nem volt ez a sunyulás.
    Az hogy azóta elszaladt velük a ló, az más kérdés, de amikor ott voltak ahol az AW most van, sztem messze korrektebbül csinálták.
  • TuskoMobile
    Lesz arty ebben is? ezt nem tudtam ha tudom akkor kihagyom mert még 1 wot nem hiányzik
    legalább ennyiben reménykedtem hogy ezt nem másolják le és kicsit más lesz ez a játék
  • oneal1
    nem csak máig mennek a szerverek?
  • yossarianHUN
    Komolyan Láma, visszaolvastam itt egy hetet, és néha úgy érzem, mintha téged fizetne valaki, hogy fikázd ezt a játékot:P Ez gyakorlatilag egy alfa, ha ezt nehéz feldolgozni, akkor várj egy fél évet, és aztán fikázd szét (igen, szét fogod, már csak kötelességtudatból is). Akkor nem láttalak balhézni, mikor egy kb. ugyanilyen szinten lévő WoT-ban lehetett M6A2E1-es burzsujcsomagokat venni irtózatos pénzekért.

A T8-as artykról szóló hírcsokrot látva egyébként én is elhúztam a számat, de hülye lennék, ha nem számítottam volna rá. A WoT-ban is beváltak a balf*szmankók, ide is kellettek.

Más: aki esetleg nem olvasta még, a hétvégén (a Round 2 zárásaként) dupla XP-, és tripla kreditszorzó lesz érvényben.
  • Lokker
    Jah, ezt tök ugyan az mint a WoT-ban. Még nem próbáltam ki csak láttam egy videót de tök ugyan az. Szemetek itt is pontosan ugyan az lesz.
  • Gyuszopapa
    Fogyatékosok és gyáva campingezők figyelem itt a vonzó ajánlat és invitáció.Na ezért nem fogom a WOT-ot otthagyni cseberből-vederbe.
    Akkor lett volna jó játék az AW ha kihagyják ezt az arty dolgot de nem kell a fogyatékosok pénze is mert az többszöröse az értelmeseknek.
    Ezek se hülyék hogy a bevétel 90%-át hozó játékosokat ne vonzák ide.
  • lammaer
    O yeah, ettől jön meg a WOTban megfáradt embereknek a kedve egy kis AWzésre :)
    Alig bírtam vissztartani magam attól hogy leszurkoljam az early access beugró díját....
  • ToCsEk

M109A6 Paladin tier8 artyy
  • oneal1
    azt olvasom aki válaszol! :)

köszi az infókat!!
  • lammaer
    Gondolom komoly implementáció kellett a 3x-hez :D
  • Maala
    Azóta a kreditszorzót megemelték, gyorsabban lehet haladni.
  • lammaer
    Nagyon alfa, itt van egy cirka egy hónappal ezelőtti státuszjelentés....link
    De van benne potenciál :)

(amúgy tudom hogy nem engem akarsz olvasni, de nehezen fogsz kiverni bármit a fiúkból, elég szűkszavúak akik benn vannak. Többnyire cak hosszas unszolásra írnak valami részletesebbet, amúgy többnyire csak azt látjuk mi halandók, hogy "nektek se megy a szerver?". Szóval értékeld hogy beszélgetek veled :D)
  • Maala
    A játék jó. Nem sokban fog a WoT-tól különbözni, de már maga a játékmotor is jobb lesz sokkal.

WoT-gyilkos nem lesz, mert akkora az előnye a WoT-nak, hogy ilyen játékot nem lehet készíteni. De attól még tisztességes iparos munka lesz.

Ettől függetlenül nem éri meg kiadni érte pénzt, inkább várj, amíg ingyen is tudsz játszani.
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2015.06.24. 11:52:16
  • Maala
    Ja, de azért kiszámolva 4 db T10 heavy tanknál +1 T10 SPG (4x120+100) már bőven belefér a 25%-os szabályba, hogy a másik oldalon már csak 1-el kevesebb T10 legyen... Sajnos.

Amúgy "hivatalosabb" infó is van, a Matchmaking szabadalmi leírása. De még nem jutottam el odáig, hogy ne aludjak be pár oldal után, így lassan haladok vele. :D

Utoljára szerkesztette: Maala, 2015.06.24. 11:48:38