5226
  • FosTalicskaa
    Hát nem egy MBT. Amikor régebben néztem róla videókat, még aki beszélt róla sem volt világos neki, hogy pontosan mire is lesz majd ez jó. Gondolom, több pénzt sikkasztottak a kelleténél a költségvetésből hadügyminiszériumban éls hogy megússzák a számonkérést, fogtak egy 70-es évekbeli szovjet modellt, betekerték valamilyen radarhullámelnyelő műanyaggal és megszületett ez az ultramodern futurisztikus concept. :D

De számomra is rejtély mi ez a rajongás körülötte. Lehet csak a formája miatt. Ha be is kerülne magas szintre, max csak felderítőként tudnék erre harckocsira gondolni....
  • Lokker
    Lényegtelen, végre nem a vh-s tankokkal kell menni.
  • lammaer
    Gondolod hogy van bármi funkcionalitás benne? Sztem simán csak egy műanyagból kiöntött játéktank...
  • Lokker
    Elég futurisztikus kinézete van. De senki nem panaszkodhat hogy csak papíron létezik.
  • patchaou
    Ízlésficam lvl100
  • kissssss
    azért ennyire nem kellene durvulnia az obsidianak.
  • ToCsEk
    ez a Pl-01

videóban benne volt már sajnos :D
    ez alapján meg bőven van mit berakni, nah meg a nem létező kitalált papíron létező tankokig bezáróan
  • kissssss
    " lengyel fostank amiért mindenki oda van"

erről most hallok először, ez mégis mi lenne?
  • ToCsEk
    szerintem az gyártási évet veszik figyelembe nyilván mi mást :D
    Abramst 1980tól gyártják Leo2őt 79től szóval ez alapján még jó is, nyilván nem rakják rá a ma használt speceket, bár ki tudja :D
    nem kell izgulni sok tank van a világon, tier10 vélhetően t-14, meg az a lengyel fostank amiért mindenki oda van
    eddigi ismert tankok
    Utoljára szerkesztette: ToCsEk, 2015.06.03. 09:46:13
  • FosTalicskaa
    Jól látom, az M1 Abrams egy régi verzióját letették tier7-be a Leopard 2-vel együtt? Hogyhogy? Azt hittem a Leopard 2 az egyik legjobb MBT a világon. Erre itt meg tier 7 sok elavult ócskavas között. Aztán lesz egy M1 Abrams tier8-ban a licenszelt leo2 agyúval? Ezt nem vágom...

Annyira nem ismerem a modern harckocsikat, de akkor mi várható itt tier8,9,10-ben?

Remélem szovjet fejlsztésű wot, op szovjet tankjait, nem fogja követni egy amerikai fejlesztésű aw, ameriaki op tankokkal. Azért még bízok benne, hogy politikailag semlegesek maradnak és nem húz haza a kódjuk, ha már nemzetközi piacra készült a játék.

Mindenestre ez kíváncsivá tett. Van egyáltalán bármi infó a magasabb tierű tankokról?
    Utoljára szerkesztette: FosTalicskaa, 2015.06.03. 00:22:57
  • ToCsEk
    jönnek a tier7es kocsikák round2ben ! :))
  • Angelus1991ster
    C. /User/ Saved Games / Armored Warfare/ Users - valamelyik fájl-t itt szerkeszgesd.
  • tutyimutyi2
    régebbi test-en volt olyan hogy olyanra sikerült állítanom a felbontást hogy nagyon ráközelített a képre és a két oldala a teteje meg az alja nem volt látható és így játszhatatlan volt na most megint ez van velem csak most a vert sync-et kapcsoltam ki és igy most a beállításokban a közelítés miatt nemtok rányomni az apply gombra, régebben valaki írt nekem olyat hogy a játék valameik mappájában valameik fájlt kikell törölni és akkor visszaáll eredeti felbontásra, nemtudja valaki hogy meik ez a fájl?
  • patchaou
    Köszi a válaszokat! Közben mondjuk úgyis tárgytalan lett, mivel billt kellett vennem. Ráadásul vihetem vissza mert némelyik gombot izomból kell nyomni, főleg a "W"-t ami elég gáz XD
  • lammaer
    Egyetértek, az eddigi kommentek alapján elég gyerekcipős a cucc, akinek "értékes" (értsd: nem végtelen) a játékideje az bőven ráér még vele...
  • Solten
    Hi. Eleg optimalizalatlan. High beallitasokkal tegnap volt 50-60 fps, de latvanyra neha akadozott, tegnapelott nem tudtam 30 fole tornaszni akarmit allitgattam nagyon szarul futott. GTX 960 SC. WOT-ot rohogve viszi maxon de a GTX 660-om is boven eleg volt hozza
  • FosTalicskaa
    Én a helyedben kivárnék. Nemsokára úgyis ingyenes lesz mindenki számára. Ráadásul a 14 euródért gyakorlatilag nem kapsz semmit, csak egy hozzáférést az pre-béta teszthez, szóval a játékélmény sem lesz az igazi a sok bug, félkész feature-ok és furcsaság miatt...
  • Userx2
    Nagyon nem jól menne nálad az AW.
    Nagyon optimalizálatlannak tűnik a proci használat a gameben. A csata vége felé, egyre kevesebb mozgó tankkal jócskán emelkedett az FPS-em. Lentebb írtam milyen gépem. Le kellene mérnem a VGA ram fogyasztást is, az 1 GB mennyire kevés a GPU gyengesége mellett. A 4 GB ram határ eset. A procid kevés alapból most, talán ha kész a game, akkor elég lehet.
    Lehet pénzkidobás most megvenned.

Utoljára szerkesztette: Userx2, 2015.06.01. 11:41:50
  • patchaou
    Halihó!

EGy olyan konfigon amin a wot 1080p-n magas beállításokkal 30 és 60 közötti fps-el muzsikál kb hogy szaladna az AW? Gondolom optimalizálás még nemigen van.
    A10-5800k (4,2Ghz)
    2x2Gb 1600Mhz ddr3
    MSI HD 7990 1Gb
    Csak mert nem szeretném azt a 14eurót kidobni az ablakon.
    Utoljára szerkesztette: patchaou, 2015.06.01. 11:03:20
  • Userx2
    Én még ahhoz is noob vagyok, hogy komolyan teszteljek, de azért pár sor a játékról

Látványra rámennek. A kamerán csorognak le a vízcseppek mint a BF4-ben, ami egy tankos játékban talán nem lenne fontos. A tank lövés effektje szépen kidolgozott, sehol nem láttam még ilyen szinten, a fogadott lövések pattanók még kevésbe egyenlőre.

Van lövés irány jelző, de lövedékek látszanak is, kb úgy mint Star Warsban, vagy a Furyban. Van "6. érzék" egyből. Pontosabb ágyúk, nagyobb látó táv. Rekordom 923 m és talált egy T2-es tankkal. Spot rendszert nem ismertem ki, de nagyjából wotos.

Sebzés rendszer még csiszolatlan, többnyire elfogy Hp és nem nagyon vannak modulsérülések. Ezen még sokat terveznek dolgozni, mert a damage panel nagyon részletes és mutatós is.

Az alap beállításokon (nálam high és az is marad) nagyon visszaesett az FPS tegnap estére és nagyon ingadozik is. 22-40 lett a 40-50ből. Tegnap az alacsony FPS miatt 25 perc elég volt belőle. A gépemnek elégnek KELL lenni erre gémre.
    Érzésem szerint a gépigénye magasabb lesz mint a woté a már meglévő látványelemek és pályák miatt is, amik jóval összetettebbek.

Fejlődés: az XP-t elég jól adja (pedig nem játszok jól most ezzel), hamar ki van fejlesztve a tank ellenben a kredited nem lesz meg rá még sokáig. Ezen keresztül ösztönöznek prémtank vásárlásra. Gondoltak a vérpistikékre is. Várhatóan sokkal több noob lesz magas tierben.

Legénységi dolgokról nem sokat tudok mondani, mert nem vagyok jó angolos, leírásokra leszek utalva.

• lammaer
    Hát, ugye van példa a nem HP rendszeres megoldásra is, igy lehet látni hogy néz ki élőben az, amikor full egészséges tankodat egy ágyút ért találat tökéletesen harcképtelenné teszi a játék kezdetén.

Számomra egészséges kompromisszum a HP alapú rendszer a valóság és a játszhatóság közt. Bőven elegendő azzal szívni ha a sérült ágyúd pontatlan vagy egy motortalálat lassítja a tankodat, nem kell még az is hogy mondjuk 10% HP alatt legyen még lassabb/még pontatlanabb. Annak már semmi értelme, semmi játékélmény nincs benne.
  • Dagohun74
    Én nem játszottam a AW-val de valaki elmondaná mitől jobb a WoT-nál mikor egy klón? A grafika, hangok, sebzés, játékmenet vagy mi? Mert a videok alapján semmi nem jön át. Mondjuk nem tartom szerencsésnek a hp rendszert mivel egy 3 hp-s akarmi ne legyen már ugyan olyan effektív mint a full hp-s. Szóval valaki írhatna egy "tesztet".
  • Marfy
    A wot már nagyon flusztráló és idegölő, élményfaktor 0. Viszont ezt eddig élvezem, ez az elmúlt pár nap több szórakozást nyújtott mint a wot az elmúlt hónapban.
    Nem tudom te játszottál-e vele, de ez jóval több mint egy átszinezés és hiába ölt bele valaki a wot accountba több 1000 órát, ha egyszer már abszolute nem nyújt élményt.
    Az AW nem más akar lenni, hanem a wot hibáiból tanulva jobb és eddig úgy tűnik egész jó úton haladnak.
  • Gyuszopapa
    Itt is ugyanaz lesz mint a WOT-ban sajna.Amint lehet elözönlik az amőbák.A fene se bánná csak borzasztó szar érzés mikor kiteszed a beled és ezek az agyhalottak miatt alacsony XP-s és minuszos kredites a köröd.Nemhogy előre haladnál hanem 2 lépést hátra és nem a te hibádból.
    Más baromsága miatt téged is büntetnek.
  • FosTalicskaa
    Ettől félek én is. A játék achilles sarka ez a brainless copy-paste. Aki megutálta a wot-ot azoknak lehet ez az átskinezett játék sem fogja megadni azt a pluszt ami miatt mondjuk bentmaradnának a körben, míg akik még nem utálták meg a wot-ot azoknak vajon lesz e a modern kor elég motiváció, hogy félredobják a több ezer órás accountjaikat, hogy itt folytassák tovább amit ott már elkezdtek...
  • DasIsFuck
    Az a bajom ezzel a játékkal, hogy ha már egy bf köntösbe ültetett wot kópia, legalább adjon valami pluszt.
    Belenéztem Clever streamjébe és 2 csatát láttam, ahol a tipikus 3-15-ös wot szint jött elő.
    Azon kívül, hogy szép meg hangulatos és modern tankok vannak benne nem túl vonzó a játékmenet.

Teljesen bf után érzet csak az a baj, hogy akkor már inkább ülnék le a bf elé.
  • Solten
    Kimaxolva mennyire mokas gyilkologep ez a furge ize... :D

Utoljára szerkesztette: Solten, 2015.05.31. 21:56:02
  • Lokker
    Ejj a mindenit. Az a fránya játék, hogy 3 körnél többet kell menni egy 4-es tankért. Szemét fejlesztők, hogy merik ezt...

Tudnád mekkora szívás volt wot bétában a credit szerzés...
  • Userx2
    Nincs. De nélküle nem is lehet itt haladni? Patton meglett, de a T62-A-ra nem gyűlik kes. Gondolom a 4-eseket nem fogom tudni kifarmolni 3-áig. Érdekes a WG hajós játékában 3 jó, de nem epic körrel meglehet keresni egy 4-es hajó árát. És az egy szem 4-es prémhez nem is nagyon nyúlok amit a csomaghoz kaptam.
  • joe38
    Sziasztok. bevettem magam a játékba, háát nagyon vegyesek a tapasztalataim. Szép grafika( még lowon is),jo fizika,de furcsaságok azért akadnak. Remélem a spotolás nem ilyen lesz majd,mert szerintem elég rosszul sikerült,ha már wot hasonmás csináltak a spotolást megoldhatták volna normálisabban is.Fura pl. hogy volt olyan,hogy az enemytől senki nem láthatott volna normál esetben,de vhogy rejtélyes módon mégis kimutatta hogy felderítettek és rám is lőttek,ráadásul azt is úgy hogy biztos hogy nem találhattak volna el,pl,dombon át lőttek ki,szóval még elég gyerekcipőben van a játék az biztos.
  • yossarianHUN
    Ez az MBT-70 egyébként mennyire OP? Nézegettem az adatait ingame, és úgy rémlik hogy a T6 Leo 2-nél erősebb a páncélzata, nagyobb a sebzése, az átütése, kb. ugyanolyan a mozgékonysága, csak a tűzgyorsasága rosszabb. Van valakinek?
  • Angelus1991ster
    Csak 15-25 fps körül nem kéne behalni.Első napon furcsa mód működött.
  • Antimat
    Nincs gond a tankváltáskor nálam.
  • Userx2
    Ma nem voltam fent, de tegnap végignyomtam és csak annyit tapasztaltam tegnap, hogy nem kétszer kelett rányomni a tankváltáskor az új tankra.
  • Angelus1991ster
    Mi a francért lehet, hogy garázsban tankváltáskor meg sem mozdul a játék? Másnak is befagy?
    Support van egyáltalán? mert nem találtam.

, amikor a garázsban van 30-50 fps, csatában 10-18 között. (Ez oké, wot-ban régen ezt megszoktam, itt sem gond.) csak bereked az egész.
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.05.29. 18:46:55
  • yossarianHUN
    Nem lesz olcsó, de ez van, így 8 év (és kisebb sufnituningok) után megérett az idő egy teljes vérfrissítésre.
  • Hans von Luck
    Bocs, benéztem...PMet elnéztem AMnek...kialvatlanság...
    Utoljára szerkesztette: Hans von Luck, 2015.05.29. 14:15:58
  • ToCsEk
    nem én nem játszok mivel nincs accesem de elmondom neked
    EU SZERVER ESTE 6TÓL 9IG VAN NYITVA HÉTVÉGÉN MEG ESTE 5TŐL ESTE 10IG

nem értem a kérdésed az
  • Lokker
    Szerintem te direkt csinálod...
  • Hans von Luck
    Te most játszol? Mert szerintem te nem értetted a kérdésemet...
    Per pillanat mindkét szerver halott...nekem legalábbis nem megy...