5226
Armored Warfare
http://armoredwarfarehu.blogspot.hu/
http://armoredwarfarehu.blogspot.hu/
-
tutyimutyi2 #1059 ha korábban már részt vettél valameik teszten akkor tudsz most is játszani,én is elöször a január végi focus test-en tudtam részt venni és azóta is engedi. -
#1058 SS: Stress Test will be delayed so there will be time to download the client, no worries.
-
#1057 na kíváncsian várom akkor a 8 órát :)
-
Dagohun74 #1056 Este 8-tól reggel 8-ig megy a PTS. Ott lehet játszani tesztelni. Érdekes lett a 0.9. És van pár bug is pl. a ramka nem töltette be a rakétákat 4 másodpercnél megállt és kész. Szóval van mit javítani megint. -
#1055 nekem van ill volt korai hozzáférésem
most is tudsz játszani? -
Dagohun74 #1054 Majd open bétánal. -
Dagohun74 #1053 Public test server-en. De oda csak az early acces-sel rendelkezők mehetnek most. -
tutyimutyi2 #1052 mivel hogy azt a tankot elvileg mindenki megkapja aki részt vesz a tesztelésben szerintem majd csak open beta-ban vagy béta után kapjuk meg. -
Angelus1991ster #1051 Object 155-öt az early acces-esek megkapták már?
-
#1050 ezt most melyiken próbáltad a PTS-en vagy az early acces-en? -
Dagohun74 #1049 Tegnap kipróbáltam a teszt szervert 0.9 verzióval. Nos 5 csatát mentem Pve-ben mindet buktuk. Brutál szívás lett amit eddig lazán végig toltam most mindegyik bukó volt. az 5. meccs után elfüstölt a gépem. Így csak ennyire futotta de valami nagyon megváltozott. A T-90 est és a C1-et átlőtte szinte az összes bot, forgattam a tankot mint busman a polaroidot semmi nem használt. Ráadásul rendere mínuszos lett a csata. Most már számolja a lőszer fogyás és a javítást is. Médiumon se lett jobb a helyzet az extreme fokozatot ki se tudtam próbálni. -
tutyimutyi2 #1048 mellesleg ha nézed a naptárat akkor látod hogy csütörtök reggel 8-tól szombat reggel 8-ig tart. -
#1047 itt az infó -
#1046 Na most jött a hír, lesz stress teszt. open beta előtt. és most hétvégén!
September 24-25.
All gamers are welcome to join the game, see the new content and get a reward of a 7 day premium account as well as a cool forum title. -
#1045 Október közepén várható hogy elhagyják az EA program keretét, és talán closed bétában már lehet tolni. -
Dagohun74 #1044 Na kijött a 0.9 patch.
0.9 a PTS-en
Valószínűleg a jövő hét. A wipe meg a open béta miatt volt, ennyi. aki founder pakkot vett az hamarabb kezdi az open bétát. -
tutyimutyi2 #1043 a wipe az azért volt szerintem hogy ugye voltak tank cserék meg új tankok oszt a wipe által át tudtál menni másik ágra amit szeretnél kipróbálni hameg ugyanazt akartad akkor egyszerűen arra toltad vissza az összes free xp-t
-
#1042 közben olvasgatva én is 1-2 hetet kaptam válasznak -
Dagohun74 #1041 1-2 héten belül. Bár nincs irva semmi konkrét, ezt rebesgetik. Most jön majd a 0.9 update, gondolom a teszt szerverre és utána. -
#1040 Ha nem lesz open beta akkor miért volt vipe? -
tutyimutyi2 #1039 hát figyu ha azt nézzük hogy mennyi teszt volt az early acces elött szerintem ebben az éveben nem lesz open. -
#1038 lehet tudni már esetleg, hogy mikor nyomhatja már vele mindenki? -
#1037 Van egy fontos különbség a két játék között amit csak akkor érzel ha kipróbáltad, ez a játékélmény. Lehet hogy a két játék nagyon hasonló kinézetre de itt véget is érnek a hasonlóságok. Az AW-nál sokkal jobban odafigyelnek az apró részletekre amik általában idegesíthetik a játékosokat. Pl amikor a tier X-es tank behozza a tier I-es loltraktort, AW-ben a platoonban max 2 tier-es különbség lehet mert nem engedi elindítani a csatát. -
Lokker #1036 "amiket látok hallok" véletlenül se "amit tapasztaltam" ez elmond mindent... -
Gyuszopapa #1035 Lehet hogy minden jósággal fel van vértezve ez a játék és állati jó,de sajnos az amőbaáradatot itt is meglehet találni.
Amíg nyerés alapján osztják el a dolgokat addig mindenkit zavarni fog hogy agyhalottak miatt kevés xp-t és egyebeket kap.
Teljesítmény alapján kellene.Hiába lenne az agyhalott a nyerő csapatban de nem csinált semmit tehát ne is kapjon semmit.
Ennyi.Ez uzoválná a teljesítmény növelésére,mert most az van hogy lófasz teljesítményre több xp-t kap mint a másik csapatban aki kisebezte legalább az életerejét.
Utoljára szerkesztette: Gyuszopapa, 2015.09.17. 16:41:16 -
FosTalicskaa #1034 Jajj ne kezd el magad ismét lejáratni. Ismerem a WoT-ot, több évig játszottam vele. Fogalmazzunk úgy, hogy az AW mindent UI megoldást átemelt az elődjétől, azzal a különbséggel, hogy ők már "gyárilag" integrálták a saját interfészük tervezésénél a nagyon népszerű és hasznos wot-os community által készített modokat is. Kb. pont ilyen lenne egy friss wot install is, ha a lusta wg hajlandó lenne, modokat beépíteni a saját játékába. Néha ezt egyébként meg is teszik: pl a hp csíkok beállítása sem volt mindig olyan részletes... csak náluk ez a folyamat sokkal tovább tart. De nyilván hogy itt van a WoT 2.0 amit nem ők készítenek így új lendületet kapott annak a játéknak is a fejlesztése. Főleg, hogy úgy jelenleg ez az egy cím tartja el őket...
0t3p: Hát ha átmész nem kell sokmindent újratanulnod. Azonnal harcedzett veteránnak fogsz számítani. :D
-
#1033 Én lőttem már meg "nem látható" tankot. Ha nagyon messze van azért itt is eltűnik hiába van nyílt mezőn. Lásd elhullott a spotter és nincs arra senki. -
Dagohun74 #1032 Én találkoztam már eltűnő tankokkal ahogy hátráltam kiesett a látótávomból és eltűnt, oda lőttem és mintha a tank se lett volna ott. Nem sebeztem. -
Dagohun74 #1031 Részemről még mindig a WT a legjobb harci szimulátor, DE sajna a gaijin elcseszi ahogy azt kell. Viszont ebben a AW-ban benne van az ami nincs a WT-ben, a küldetések. Persze egyszerűek mint a 100-as szög de vannak. És ez szórakoztat. A hajós részről meg annyit hogy szerintem csak jobb lehet mint a WG féle. -
Lokker #1030 Még mindig látszik, hogy közöd nincs a játékhoz... Jelenleg ott tartunk hogy a WoT emeli át a fícsöröket az AW-ból.
Gondolom a WT hajós játéka ugyan olyan "megváltás" lesz mint a tankos... -
#1029 Volt szerencsém nekem is kipróbálni. Olyan érzésem volt, mintha egy jól optimalizált moddolt wottal játszanék, ugyanolyan segghülye játékosokkal. A környezeti elemek (pl: eső - rádobtak a hangulatra) De legalább nem tűnt el a szemem láttára egy több tonnás tank :) Én simán váltok majd, főleg ha itt is találok magamnak megrendelőket :)
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2015.09.17. 13:24:32 -
FosTalicskaa #1028 Én sem értem miért erőltetik a pvp-t. Az egyetlen érdekes rész és valódi újdonság a játékban az a co-op csaták lennének, nem pedig ez a gagyi wot klón pvp játékmenet. és amiket látok hallok, ezek a szerencsétlenek legalább a faszságokat is ugyanúgy lemásolták az original játékról...
szóval a wot veteránok ha átváltanak erre a játékra max csak annyit fognak érezni, hogy kicserélték a tank modelleket modernebbekre + új pályák amiket be kell tanulni, de minden más maradt a régiben. -
Dagohun74 #1027 Mi a fenéért kell az artynak minden lövés után látszania? Egyáltalán nem jelentős a sebzése. Nem tud kilőni semmit 1 találattal, mint a WoT-ban. Ellenben a chellenger tank egy állat, nos annak már van páncélzata. Ez a játék így kb. 800 csata után tetszik, de csak a Pve része. Részemről a Pvp felejtős tiszta WoT érzésem van egy-egy csata után, főleg mikor a duplázott nem tudom 5. meccs után se letudni. Magasabb szinten a hard Pve xp-ben hozz annyit mint egy kicsit rosszabb Pvp kör, pénzben messze elmarad. Szóval míg nem jönnek a hajók a WT-be (a Wg-s hajós bőven rossz lett.) addig bőven megfelel.
Utoljára szerkesztette: Dagohun74, 2015.09.17. 10:46:30 -
#1026 tier9 tankok -
#1025 MBT-70-et, hogy gyűlölöm. Még a T72 harckocsim fejlesztett lőszerével is csak alig alig tudom átlőni, a Leo1A5 meg gyakorlatilag semmit nem tud vele mit kezdeni. Bár az a HK egy hulladék szerintem. -
#1024 "Tier 7 and 8 premium vehicles are planned for the distant future and will not appear in 2015." Hát a 2015 végéig idő intervallum az aztán nagyon disztent fjúcsör -
tutyimutyi2 #1023 minek raknak be egy pályára olyan boss-t? és miféle skill? még a kupola ami általában gyengepont se sebződött. -
#1022 prémium tank infók -
#1021 Az egy boss. Skill kell hozzá, hogy kinyírd. -
tutyimutyi2 #1020 pve-ben találkoztam olyan enemy-vel hogy medium citromsárga szinezésű hp és a neve meg valami lee-chu-sin szarság volt és senki sem bírta átlőni (b1 centauro, ramka, terminator, pzh2000, expeditionary) arról mit kell tudni csak úgy odarakták a készítők hogy szórakozzon vele aki akar? vagy egyáltalán meglehet azt sebezni?