5226
  • tutyimutyi2
    http://www.kephost.com/image/S2UT
    a játékban a pve módban van egy olyan pálya hogy: Operation: Wildfire és az volna a kérdésem hogy miért látok mindent ilyen fehérben a körvonalakat meg világoskékben illetve mit tudnék tenni annak érdekében hogy ez a pálya ne így nézzen ki?
    ez a pálya sima pvp-ben eső nélkül normális szinű de pl. a ghost field ott szintén esik az eső de ott nincsen ez a nagy fehérség
    Utoljára szerkesztette: tutyimutyi2, 2015.08.17. 17:14:43
  • tutyimutyi2
    400 feletti pen??? a fejlesztett heat lövedéke az 267penes a rakétáinak van 400 feletti penje, hát a starship az szerintem is csak supp jellegű bár az igaz hogy van toronypáncélja de van rajta egy a tornyához képest óriási kupola mint gyengepont. kv-2 feeling páncél semmi hosszú töltés és nagyot odabasz.
  • Terawatt
    Starshipről mit gondolsz? nagyon support mbt-nek érzem, mert szépet sebez ha átüt,de toronypáncélon kívül nincs armorja. Armor pent se nagyon értem még, mert papíron van 400 fölötti penje, de gyakorlatban nem olyan jól üt át ha a tank armorját nézem.

WoTban sokkal könnyebb szerintem tornyozós stílust játszani, mert van lövegsüllyedés, amit itt nem érzek :D Az is lehet, hogy csak a dombok nagyon másak .
  • Zoli105
    hm érdekes nekem ezt írja ki egy bizonyos idő után !
    CryEngine Error
    DXGI_ERROR_DEVICE_REMOVED
    mi lehet a probléma ? telepítsem újra vagy mi ? :O
  • tutyimutyi2
    A sidescrapelésnek van értelme itt is csak éppen nem mindegy hogy meik tankal csinálod pl én t62-vel és t64-el könnyedén pattintok a pattont nézve csinálhatod a sidescrapelést de a tornyodon ott virít a wotból megszokott kupola mint átlőhető gyengepont illetve ha a hasadból egy kis rész is kilátszik akkor azt már nevetve lövik át.aztán a main battle tankoknál a páncélzat leginkább arra jó hogy a tárasoknak pl amx-10p ha main battle tankal találkozik azt csak repesszel bírja sebezni így 20-30 sebzés/lövedék helyett csak 2-3 sebzés/lövedékre képes továbbá megvan az esélyed arra hogy a 2 "TD" ág tagjai (a lav-300 és a scorpion ága) nem tud beütni csak akkor hogyha talál rajtad valami gyengepontot,
    én pl a lav-300-al a chief mk.5-öt nem tudom átütni szemből oldalról is csak a tornya oldalán lévő valamien gyengepontot.
  • Terawatt
    Na első nap végi benyomás: tier 3ban az m60nak már végre volt páncélja, amit wotos beidegződéssel szépen ki lehet használni. Megvan a tier4es starship vagy mi a neve, egy kört mentem vele eddig. Wotos t29 feeling. teste papír tornya brutál, szépet sebez.

Tetszik, hogy még a lassabb tankoknak is van akkora sebessége, hogy ne fulladjon bele egy légy a számba. :D Jó lesz ez srácok ;)
  • Terawatt
    Nincs is páncél ott. :D Tier 5 ahol már van igazán. Mindenesetre megpróbálom így felfogni, hogy majd itt is az lesz. Ebből kifolyólag az automata ágyús harckocsik nagyon OPnak tűnnik itt.
  • ToCsEk
    én nem játszok vele, de vwot low tierben sincs páncélnak sok értelme
  • Terawatt
    Észrevétel eddig: akárhor belövik az ember hiába main battle tankkal megy és fordítva is. Célozz és találd el onnan meg sebzés akármit csinálsz feelingem van. Sidescrapeléssel szintén, mert a tornyot bármikor átlövik. (t2 patton) Mit csinálok rosszul? szerk.: tier 3asra gondoltam, hogy ők röhögve lőnek, és ezért nem látom akkor minek értelme van a lassú páncélozott cuccnak.
    Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2015.08.15. 16:32:49
  • Terawatt
    Beruháztam egy founder packra, szedem is a gamet. Kíváncsi leszek :)
  • Zoli105
    Hurrá sikerült bejutnom :D haveromtól kaptam kulcsot :D hát az első benyomások :
    -aztakurvaéletbe ! :O
    -beszarás :O
    -kurva jó :D
    stb :D
    Wotot alázza mint a rosseb :D
    Viszont mivel még csak zárt béta van pár optimalizációs hibája ! :( az egyik hogy kegyetlenül igénybe veszi a procit , ami sajna rendesen melegszik ! (bár ez betudható annak is hogy már egy hete stabilan 40 fok van és hát ezt nem szereti a gépem :( )
  • ToCsEk
  • Vagtazo
    csak én nem tudok rá kattintani a feltételek elfogadására? ( miután indul a játék terms accept )
    görditeni tudom de se cancel se accept
  • Zoli105
    hm khm elég vicces kedvükben vannak xD (kicsit wg és gaijin szaga van a dolognak :( )
    de remélem az mmobomb.com-on osztanak majd kulcsot :)
  • ToCsEk
    kód nélül nem tudsz játszani hiába pts.
    még lehet várni az open bétára ez még csak early accesos bullshit bohóckodás
  • Zoli105
    hm akkor elindult :D de úgy nézem csak augusztus 13tól lehet tölteni nem ? :O
    http://aw.my.com/us/news/general/early-access-4-now-available-download
  • kissssss
    ezt a public átbaszást már a world of warshipsnál is eljátszották de azt meg a WG fejleszti.
  • Zoli105
    hm ez mókás , mer akkor ez nem public még XD no mind1 csak legyen már béte kulcs osztás vagy mi xD
    am az MMobomb-on kívűl van más oldal amit figyelni kellene armored warfare béta kulcs osztás ügyében ?
  • ToCsEk
    oda is kell elvileg, eléggé érdekes ez :D
  • Zoli105
    a public szerverre gondoltam :)
  • kissssss
    kell hozzá invite code, fogalmam sincs most honnét lehetne ilyet szerezni.
  • Zoli105
    Hogyan és honnét lehet leszedni ? nézem a hivatalos oldalt de csak fizetős packkal lehet bejutni ! :(
  • ToCsEk
    publik szerver indulás
  • ToCsEk

soon Public fuck jeah :D
    Utoljára szerkesztette: ToCsEk, 2015.08.02. 20:22:25
  • ToCsEk

Early acces test 4: August 13th, 2015 till August 30th, 2015. The Early Access 4 will be available 24 hours a day
    Utoljára szerkesztette: ToCsEk, 2015.07.29. 15:15:19
  • Angelus1991ster
    De ez , hogy? Remélem egy darabot megtarthatunk :D
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.07.26. 11:03:22
  • yossarianHUN
    Jól látom, hogy a teszt legfrissebb felvonásában megkaptunk minden prémtankot, és minden simát T4-ig bezárólag? Nem tudtam, hogy ez így fog menni.
  • Zoli105
    Hnm akkor ezek szerint majd lesz Early acces code giveaway örűlet ? :O csak gondolom figyelni kell mint atom :D
  • ToCsEk
    early acces 4 tankok
  • ToCsEk
  • ToCsEk
    ERC 90 “Sagaie” francia tier3 tank destroyer
  • ToCsEk
  • ToCsEk
    CHIEFTAIN MK.5 tier 5 mbt
  • zsupeti
    Tök mindegy,mert most sem enged be a játékba,és ahogy nézem nincsenek kismillióan.
    Újratelepítem,azt majd kiderül.
  • Lokker
    Valószínűleg, mert én nyitástól este 8-ig nyüstöltem egy-két ki-be lépkedéssel karöltve.
  • zsupeti
    Nem bírtam ma belogolni a játékba,mert ez az üzenet fogadott állandóan:
    Failed to Connect.Login Timed Out.

Nálam van a hiba?
  • ToCsEk
    jön tier2be m48patton

• Lebowski
    nem maradt véletlenül valakinek egy kulcsa??
  • oneal1
    köszi! :) remélem addig felszenvedi magát a gépemre amig indulnak a szerverek
  • Lokker
    Nem, ott folytatja ahol megállítottad. Teszteltem. :)