5226
Armored Warfare
http://armoredwarfarehu.blogspot.hu/
http://armoredwarfarehu.blogspot.hu/
-
#819 a játékról érdekelnének infók azoktól akik már próbálták -
#818 nem az early access ről kértem tájékoztatást köszi -
lammaer #817 Hmm.. érdekes ez az oldal. Vhogy a vége mégis többnyire az hogy passzolnak a tierek... különben mindjárt ordít az egységsugarú user hogy "fucking MM they have 1 more top tier"....
Ez megint sztem olyan parasztvakítás mint az hogy a lőszerek, páncélzat dőlési szögek, modulok tankbeli elhelyezkedése meg a tankok egymáshoz viszonyított térbeli helyzetet is gondosan modellezve van, s ez alapján számítják ki az átütést meg hogy mi sérül. Gyakorlatilag viszont a randomisten dönti ell, hogy egy seggbelőtt tanknál az elöl ülő lövész fogja mellel levenni a lövedéket és elnyelni a sebzést.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.06.24. 11:38:55 -
#816 Tessék, forrás.
Kiragadott részlet:
"The matchmaker does not try to match vehicles by vehicle tier."
"The only relevance of vehicle tier is to determine the battle tier."
Meg utána az egész rész a Vehicle Weight-ről.
És igen, kicsit már out-of-date, de hát ez a kapitalista nyugatiak sorsa, magukra hagyják őket a játékmechanika kifundálásával.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2015.06.24. 11:30:02 -
lammaer #815 Persze hogy érdemes!
Miért várjon szegény fejlesztő a pénzére, hát neki is élni kell valamiből amíg programoz... de megígéri hogyha most kifizetsz mindent, olyan játékot fogsz kapni ami tökéletes lesz, és minden igényedet kielégíti. És azt is megígéri hogy nem fogja félkészen hagyni, és mindíg hallgatni fog a véleményedre :D
Early ACCESS rulez! -
FosTalicskaa #814 14 euróért nem kapsz semmit csak hozzáférést egy félkész játékhoz ami vagy megy amikor ráérsz a játékra vagy nem. Utána lehet fél év múlva már a nagytömegeknek is meg fog nyílni stabilabb játékkal, kevesebb buggal, ingyen!
Ha neked ennyi megér vagy 4500ft-ot akkor csak bátran... -
#813 sziasztok!
érdemes kipengetni érte a 14 eurot?
hogy haladnak a fejlesztéssel?
van aki rendszeresen nyomja? -
#812 Erre van valami forrás is, vagy csak saját ötletelés az MM működéséről? Csak mert én nem egészen ezt tapasztaltam... -
lammaer #811 Hát, ha megnézet a WOTban is, vhogy az usákoknak mindíg jobb eventjeik vannak :D MÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ -
#810 Ez a nyugati fejősteheneknek készül, remélhetőleg nyugati szintű supporttal is. :) -
lammaer #809 Azért annyira ez nem jellemző emlékeim szerint, ritkán van ilyen csuklás, és akkor persze mindenki ordít is, hogy szar az MM.
Legalábbis amennyire én láttam, a tetején eléggé szoktak ügyelni hogy a tierek darabra stimmeljenek, néha van 1-1 elcsúszás, plusz az alján lehet némi kavar, de ők úgyis csak plankton, sokat nem számítanak. -
lammaer #808 Viszont nem vagy annyira messze a valóságtól, legalábbis ami a ruszki kapcsolatot illeti.
Az armored warfare-t a my.com tolja, a my.com viszont a mail.ru érdekeltségi körébe tartozik... forrás
Szóval isten tudja, de lehet hogy az Armata egy kicsit jobb lesz balance okokból mint a nyugati párja :D
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.06.23. 18:57:08 -
#807 Ezt rosszul tudod.
A fejlődésben tieralapú besorolás van, de a csatában nem. Az igaz, hogy a csatának van adott tier szintje szintje, de ez inkább egy "pool"-t jelent, hogy mennyi a maximum pont, amit el tud viselni. Ezen belül adott tank adott pontot ér (pl. lightok többet, kb. mint egy egy tierrel nagyobb tank). Tárasok is több pontot érnek. Aztán így próbálja meg az MM egymáshoz passzintani a csapatokat, valszeg vmi (erősen) módosított hungarian method segítségével.
Emiatt lehetséges, hogy egyik csapatnál mondjuk 4 10-es van, másiknál 6, cserébe elsőnél 8 9es van, a másiknál meg csak 5db, a maradék meg 8as. -
Lokker #806 Szerintem egyértelmű volt. :D -
#805 Bocsánat srácok, én csak tréfának szántam, dehogy olvastam, hogy átcsábítottak wg-s programozókat (hiszen ez amcsi cég, a wg meg belorusz).
Azt hittem, egyértelmű a szarkazmus zsömi hozzászólására. -
#804 fasza :) köszi. -
#803 Igen, de a csapatösszeállításnál tier alapú besorolás van, és a pontkülönbségek emiatt annyira nem elhanyagolhatóak. -
Lokker #802 Ez most is így van WoT-ban. Kisebb tankkal nagyobbat sebzel több xp és fordítva. -
#801 Alapprobléma a tier-be osztás, de senki sem tudott eddig jobbat kitatálni erre ilyen játékmenet mellett. Talán a Navy Fields volt ilyen téren poénos, mert egy kisebb hajóval ott is megtalálhattad a feladatodat, nyilván nem az ellenfél über-csatahajójának mész neki. Sajnos a World of Tanks minden erénye mellett a tier-alapú fejlődés és elosztással egy "etalon" is lett, és emiatt hirtelen mindenki ezt kezdte el másolni.
Sokkal értelmesebb lenne a régebben jól bevált megoldás, mely szerint egyszerűen a járműveknek van egy 'pontértéke', aztán ezzel lehet játszani a végelszámolásnál, ha gyenge harckocsival lősz ki erőset, rengeteg pontot kapsz, ha erőssel gyengét, akkor alig kapsz valamit...
Utoljára szerkesztette: [NST]Cifu, 2015.06.23. 16:38:13 -
davidbog #800 Igen az. Ez egy M60A2 "Starship". A 1972-től állt rendszerben, teljesen új tornyot kapott. A fegyverzete egy MGM-51 Shillelagh 152 mm-es ATGM. az egész harckocsi hatalmas bukta lett, a fegyverzet és a hozzá tartozó kezelőszervek miatt. (A Starship gúnynevet is azért kapta mert annyira nehéz volt kezelni akár egy űrhajót.) 1990 körnékény kivonták őket a szolgálatból és a több mint 500 M60A2 jelentős részét átépítették M60A3-á.
Utoljára szerkesztette: davidbog, 2015.06.23. 16:31:36 -
FosTalicskaa #799 Én a gayjin óta inkább nem becsülök semmit. Majd a jövő eldönti meg tud e telepedni a wot mellett még egy tankos játék. :) Viszont amiket látok/hallok a tesztelőktől az nem túl biztató. Jó játék lesz biztosan, de egy mmo-nak nem elég egyszerűen jónak lennie, népszerűséget is össze kell kaparnia, amit elég kétségesnek tartok a klónjátékmenet miatt. De remélem nem lesz igazam... szeretnék már egy jó arcade-os tankos játékmenetet. -
lammaer #798 Hát, mivel a WOTban azt látjuk, hoy a tömegeknek elég kihozni egy sok kreativitást igénylő új tankot (pl Cromwell berlin), ezért simán sikeres lesz az AW pusztán azzal, hogy van benne sok más és sok új tank. -
Lokker #797 Elsőre a t49 ugrott be róla wot-ból az ágyú miatt. :D Szóval én is amcsira teszem a voksomat. Az a torony a tetején meg hát tényleg kicsit wtf. :D -
#796 azért kérdezem én is mert nem tudok róla semmit, facera posztolták :D
elég érdekes az a torony
ez valami amcsi lehet szerintem -
kissssss #795 fogadjunk hogy valamilyen francia esetleg brit tankmutáció. -
Lokker #794 Ha elmondod mi a neve könnyebb lenne utánanézni, modern tankokkal hadilábon állok. :) -
ez létező tank?:D -
#792 3. fázisban jönnek a tír8 kocsikák
jól sejtettem hogy nem éri meg bevásárolni tier6 prém tankokat :) persze gyűjtöknek meg gazdagoknál elfér :D
Utoljára szerkesztette: ToCsEk, 2015.06.22. 16:12:34 -
FosTalicskaa #791 Én azért bíztam benne, hogy a WoT-ból kiábrándult vagy éppen kiábrándulófélben lévő hihetetlen mennyiségű biomasszát próbálják meg alap célközönségnek meghatározni... de úgy látszik a wot aktív játékosaira fáj a foguk. Azon viszont meglepődnék, ha a sok WoT-os otthagyná ezért a játékért a több ezer órás accountját, csak azért, hogy itt újra visszakerüljön tier 1-be. -
lammaer #790 Nem volt nyílvánvaló az első screenshot után? :) -
FosTalicskaa #789 "Úgy hallottam, sok wg-st átcsábítottak emiatt."
Ennél rosszabb hírt nem is olvashattam volna. Legalább most már tudjuk mire számíthatunk hosszútávon.... -
zsömi12 #788 Sziasztok. 1 hete van módom egy kicsit ismerkedni ezzel az új játékkal és megosztanék egy két tapasztalatot azokkal akiknek nincs módjuk még játszani.Több évig nyomtam a wot-t de abbahagytam mert nem tetszett a fejlesztői stratégia .Ami pozitívum számomra a láthatóság, ami látható egy épület mögött az látható is marad ha előjön és nem válik láthatatlanná mint a wot-n, vagy ha látod 300 m-n akkor végig látod ha közelít ellentétben a wott-l. Ez a normális nem pedig amit a wot-n csinálnak. Ami viszont sajnos megegyezik egy tendencia jelenleg,és nem értem a logikáját ha kifejlesztesz és megveszed az új járművet sajnos itt is sorozatban csak is vereség sokáig. Pedig szerintem főleg egy alap harcjárműnél elkelne egy semleges programozás vagy egy kis segítség a csapat összeállításban, de nem valószínű ilyenkor mindenkinek a csapatban alap felszereltségű a járműve és kezdők a legénység tagjai. -
#787 Pedig de.
Úgy hallottam, sok wg-st átcsábítottak emiatt. -
zsömi12 #786 Üdv mindenkinek! A mai napig úgy történt minden ahogy az elvárható volt számomra ,hol ez a csapat győzött hol a másik ami természetes .Viszont ma letöltött egy updete-t ami után valami megváltozott. Kb 2 győzelem az elején és azóta csak vereség úgy 10 de nem olyan nagy küzdelmes csatákban hanem mintha mi csapatunk nem is lenne a csatatéren.A legnagyobb pontossággal leadott lövés sem talál el semmit, minket meg a leggyengébb löveg is sebez. Megmondom őszintén a WOT-n volt hasonló észrevételem aztán emiatt is hagytam ott több év után.Remélem ez csak egy rossz széria nem pedig egy fejlesztési tendencia!!! -
Userx2 #785 Talán hétvégén nem is dolgoznak fejlesztők...: -
#784 Akkor még nem mértek statot :D csak játszottak az emberek, nem törődtek a számokkal. Akkor még az élmény volt a lényeg -
Angelus1991ster #783 Sok köcsög már most sír a statja miatt. WoT bétánál is ez volt? Akkor is korán jöttek és voltak a statbuzik?
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.06.20. 12:53:20 -
tutyimutyi2 #782 én meg azt hittem hogy valamit sikeresen elírtak :) -
#781 Azt jól látom, hogy ma este 5-től vasárnap 9-ig egyfolytában nyitva a szerver? Az király lesz -
Userx2 #780 Passz. Nálam megvan minden.