5226
Armored Warfare
http://armoredwarfarehu.blogspot.hu/
http://armoredwarfarehu.blogspot.hu/
-
tutyimutyi2 #779 mitől lehet az hogy amit eddig csináltam a játékban azt most lenullázták? -
tutyimutyi2 #778 dejó 7kor nyitották meg a szervert és most fél kilenckor meg kidob csatából merthogy mára bezárják a szervert
Utoljára szerkesztette: tutyimutyi2, 2015.06.18. 20:25:31 -
tutyimutyi2 #777 miért van vajon 300-as ping-em?
elég nehéz így eltalálni a mozgó tankokat :( -
Hans von Luck #776 Úgy néz ki még mindig bütykölik... -
tutyimutyi2 #775 másnak se megy még a szerver?
-
tutyimutyi2 #774 az egész early acces test 2-re vonatkozik
http://aw.my.com/us/news/general/introducing-early-access-test-2 -
zsömi12 #773 Jelenleg nincs is szerver.Estére vonatkozik, vagy hétvégére? -
tutyimutyi2 #772 for test purposes the scale of economy was changed as such: reputation income was increased 3 times, credit income 8 times
magyarán háromszoros xp és nyolcszoros pénz szorzó van jelenleg -
Hans von Luck #771 Akkor ma talán tovább tolhatjuk :) -
#770 Még sincs teszt ma?
Ja, már látom:
2015.06.16 - (17:07 CEST) EU server is currently experiencing issues with authentification. The test will start a bit later today. We are actively working on correcting this issue.
Utoljára szerkesztette: Antimat, 2015.06.16. 17:37:23 -
yossarianHUN #769 Nem, szerintem egyszerűen lemaradtál a tömegtől. A többség szerintem mostanra 4-es 5-ös géppel rohangál, és mivel pár ezer ember van fent összesen, nem tudja megoldani az MM, hogy mindenki jól járjon. Akik az átlaghoz tartoznak, azok kapják a normális leosztásokat, a 6-os 7-es gépek szinte mindig pedózhatnak a kicsik ellen, a kisebbek meg szinte mindig szopnak a nagyok ellen. Legalábbis nekem ez az elméletem, aztán jövő hétvégén megnézhetem gyakorlatban, mert a héten egy percet nem fogok tudni játszani. -
besti #768 Ha nem haladsz gyk. játszhatatlan. Gondolom, hogy ne legyen sor van egy MM escape - ennek eredményeként csak tier 5-6-os meccsben vagyok tier 2-vel. Marha jó....
Vagy itt is van "scout" mm?
Utoljára szerkesztette: besti, 2015.06.14. 12:58:42 -
yossarianHUN #767 Ez a Sheridan nagy troll a derpjével. -
#766 új textúrás OF-40
-
Userx2 #765 Valóban jobb. Nincs már 20 FPS és több kreditet is ad. Előző teszten még 7-8 k- se nagyon volt meg átlag körre 4-es szinten, most meg 2 k sebzésre 60 k. Tegnap óta le se állt a szerver. -
#764 Alakul a dolog, dolgoztak az optimalizacion, sokkal simabban fut. Az uj motor es agyu hangok szuperek. -
yossarianHUN #763 Másnak megy a szerver? Engem nem enged be. -
#762 Szerintem semmi. -
Userx2 #761 Ez engem is érdekelne, ha vége a korai fázisnak mi az ami megmarad a fejlesztéseimből. -
atee73 #760 Jott egy 300+ mbytos patch.
Remelem a reload perk bugot javitottak mert tegnap kicsit sok volt a gyorstuzelo (1-2 sec) tank -
FosTalicskaa #759 Lehet az a beállítás még be sincs kötve. :D -
#758 Köszi.
Akkor holnap folytatom a T62-t már csak fele xp hiányzik a T64-hez. :) -
yossarianHUN #757 Egyébként milyen élsimítás van most a játékban? Nálam még 4x-re állítva is olyan szőrösek az élek, hogy valami borzalom. -
yossarianHUN #756 Nem. -
lexlutor #755 jah:) sikerult amodulvasarlast kineznem magamnak :)
bocs! -
#754 Na, volt wipe az EA 1. fázis után? -
FosTalicskaa #753 Lehet az original kép szélesebb és így folytatódik a sárga csík: x 10^1 és lexlutor azt a verziót nézte, mert ezen a képen max a modulvásárlás az ahol 220k körüli szám van.
Utoljára szerkesztette: FosTalicskaa, 2015.06.09. 23:58:44 -
#752 Szerintem 21.905 -
#751 -
lexlutor #750 az 220k meccs! -
FosTalicskaa #749 22k meccs eu-n egyáltalán nem tűnik soknak... -
#748 early access round1 statok
-
#747 22-es csapdája ezek szerint nem mond semmit... -
Angelus1991ster #746 Mi? Most mi van?
Early macesz csomagok - korai hozzáférést jelentenek. Kérdés YossarianHun! Vajon eraly macesz után megmaradnak a megszerzett tankok?
( mégis honnan ez a sok Yossarian, Renton is az, fimből van ez? ) -
lammaer #745 Se orosz, se amerikai tankokat nem említettem....tehát más témáról volt szó...tehát nem vittem tovább :P
Plusz én nem is fértem bele a felosztásodba, mert felháborodva se voltam, de nem is voltam csendben. Új kategóriát kell kreálnod nekem Nnyeeenyenyeeeeeee :P
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.06.08. 22:35:45 -
yossarianHUN #744 Szerk.: Téves riasztás, én néztem be. -
yossarianHUN #743 Na gyerekek, most látom, hogy az AW oldalon semmi nyoma a Founder's Pack-os garantált early access-emnek. Nyugtassatok meg, hogy csak én vagyok a béna, és a pár héttel ezelőtt vett Founder's Pack nem csak az EA első fordulójába adott belépőt, és nem kell újra megvenni ahhoz, hogy a másodikba is bekerüljek.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!JKülönben itt kapok agyfaszt. -
TuskoMobile #742 legalább pörgött a fórum xD
max azt néztem be hogy priviben kellett volna a fejtágítás -
FosTalicskaa #741 Látod, és te is viszed tovább! :D
Utoljára szerkesztette: FosTalicskaa, 2015.06.08. 16:42:21 -
#740 JUNE 10th to JUNE 24th
EU Server:
5pm - 9pm CEST on weekdays
4pm - 10pm CEST on weekends
NA Server:
7pm – 11pm EST on weekdays
6pm – midnight EST on weekends