5226
Armored Warfare
http://armoredwarfarehu.blogspot.hu/
http://armoredwarfarehu.blogspot.hu/
-
#939 Vannak még új játékosok, és nagyon csalódott WoT játékosok is. És plsuz ott van még az igen jól kiépített PVE része is, ami Hardon veszett nehéz, de ha jó az 5 fős csapat, akkor talán boldogulni lehet. Insane nehezségi fok is avn benne.... Olyat még nem mentem. Szal a coop része eddig jó, s ráadásul ez még jobb is lesz ezen része. -
FosTalicskaa #938 És mi az eddigi vélemény? Láttok ebben a copy paste halmazban akkora potenciált, hogy a wot-ból kiábrándult tömegeket visszacsábítsa a tankos mmo-k világába? Mert, hogy a WoT függők nem hagyják ott a sok ezer órás accountjukat ezért abban én biztos vagyok... -
#937 Szexyk -
#936 új tankok -
#935 Head startra leszek kíváncsi. Szerintem max 3 nappal lesz előbb mint a rendes kezdés. Hosszú távon ez persze Tök mindegy, de kíváncsi leszek rá. Ha nem rontja el a szerver gondok jó móka tud lenni az ilyen. -
#934 huhh lehet..most neztem az oldalon..open beta-tol varhatoak csak..sorry -
#933 A bundle extrái nem akkor lesznek elérhetőek, amikor megjelenik a játék mindenki számára? open beta vagy hivatalos megjelenés..? -
Bébá70 #932 Az EA4-ben mindenkinek elvették az eddig kifejlesztett tankokat. Cserébe kaptál egy csomó fejlesztési pontot, amivel visszatudod fejleszteni a tankjaidat. Prémium tankot senki nem kapott. -
#931 bocsánat ha hülyeséget kérdezek, de mint founder most rég óta belogoltam, és egy darab prémum tankom sincs es 0 aranyam..csak a 2 alap tank... ez valami új ficsor? -
#930 Mikor volt wipe? Már kb. 4-5 hete el se indítottam. -
#929 Ha vkit érdekelne cseréért egy Lord of War bundle, az katt ide részletekért: LoW ajánlat cserére -
#928 Igen, de nagy a látótávolság ahhoz képest. Léginkabb a sunyibb tankok tudnak eltűnni -
#927 Amúgy itt is eltúnik a tank a szemünk láttára, mint a WoT-ba? -
tutyimutyi2 #926 miért van az a swinfire-rel hogy olykor olykor úgy dönt hogy még ha a pofámban is van az enemy csak akkor megy arra a rakétám ha be zoommolok? -
#925 olyan mint a wotban a test szerver külön kliens és azon tesztelik először az újdonságokat.
A public test server is definitely just that, a TEST server You play on advanced versions of the game. Obsidian is still actively working on these versions, so you can expect a fluid environment. Players may experience more issues with crashes, downtime, progression resets at any time, progression lost due to crashes, new bugs, and other potentially negative side effects. The advantage to the player is the ability to test new vehicles, help the developer out by providing feedback, and see where the game is heading.
This server will be available to the most dedicated testers that want to experience the latest raw version of the game and are not afraid of experiencing additional bugs and crashes. You have been warned =) -
#924 Á ez az üzi kimaradt a vásárlós résszel. Na mindegy. Kezdek megbarátkozni a starshippel, de alig várom a t5öst -
#923 #903
...
Tudom mit olvastam és nem vitatkozni jöttem :)
Már csak azt nem értem, hogy akkor miért "public", de mind1, várok.
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2015.08.18. 22:13:36 -
#922 Kód nélkül nem tolható, ami azért nekem egybű azt sugalja, hogy ha bent vagy a teszten akkor próbálhatod. Mindegy, lényeg hogy akkor tisztázódott, hogy founder pack kell a pts-hez -
#921 #890
... -
#920 A kolléga viszont pont az ellenkezőjét írta... -
#919 Szerintem élőben majd ezt a tankot pvevel fogom kihúzni mert nagyon idegesítő hogy nincs páncélja és még át se lő másokat nagyobb tierben. +1 tierbeli tankoknak 3 lövés vagyok. -
#918 t3as patton nagyon szépen pattintott és ez a starship már csak egy support nagyot lövő tank. Következő stat alapján megint jó lesz. Reménykedek benne. -
Dagohun74 #917 Mondjuk az arty-val kihúzom a végéig. Akkor szokott 10 perc is lenni. Valahogy nem érzem a MBT-ben az erőt jó sebeznek de minden átlövi őket jelen tierben ahol vagyok. Gondolom később valamivel jobbak lesznek? -
#916 hentes állatokat fogsz ki akkor. 3-4 percnél nálam általában 4-5 tank hullik össz. még csak el és belassul ahogy elkezdik félteni az emberek a seggüket -
Dagohun74 #915 Hát nem tudom most tier4-ben járok és nem tűnt fel. -
#914 Tier4ben már azért nem ilyen gyors. :) -
Dagohun74 #913 Hali.
Vettem a egy founder-t mert ki akartam próbálni. Nos a pvp része nem jött be 5-6 perc egy csata általában, a 3-4 percben már 10-4 valamelyik csapatnak. Ez a láthatóság dolog továbbra se tetszik. Viszont a pve része tetszik. Még vannak bugok rendesen de alakul ez. Mbt-t nem használok de az összes többi "kaszt" jó móka. A grafika nem rossz de a növényzet nagyon ronda számomra. Mondjuk médiumon használom a beállításokat így van 40-50 fps, gondolom lesz ez is jobb. A hangok, nos a tankok hangjai unalmasak mindnek szinte egyforma búgó hangja van ezen lehetne még dolgozni. Összességében tetszik de csak a pve rész miatt. Van mit csiszolni rajta de alakul mint púpos gyerek a prés alatt. A fejlesztések ötletesek p. a td-ket nem kapod meg egyből ki kell osztani bizonyos mennyiségű sebzést azután nyílnak meg, és a gépeken belül nincs fantázia torony és ágyú hanem külömböző lőszerek és technikák. így hirtelen ennyi. -
#912 már leírtam hogy KÓD nélkül NEM játszhatod pts-t mivel az is early acces bullshit
vagy veszel foundert vagy kunyerálsz valakitől kódot akinek van még, vagy vársz giveaway-ra ami nincs most.
-
#911 De gondolom Te bevásároltad magad. Ha nem akkor áruld el a trükköt :) Ez a launcher mégcsak nem is hasonlít ahhoz amit le tudtam szedni :)
-
#910 Launcherben nekem ott van és tölthető is.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#909 Na, My.com oldalon az armored warfare melletti skyford cuccra kattintva letölthető a launcher. Viszont a launcher azt írja ki, hogy nem elérhető számomra a PTS. Teszek majd egy próbát akkor is amikor nyitva lesz a szerver. (bár nem azt írta, hogy most nem elérhető, hanem hogy számomra nem elérhető...) -
#908 arcpálma!
De mégis hogy indítanám el? Ezek szerint a PTS is csak akkor elérhető ha csengetek... Fasza hogy fél óra elment a reggelemből egy téves infó miatt... :)
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2015.08.18. 09:03:43 -
#907 amikor elindítod a játékot az a my.com launcher -
#906 Lehet hogy kiböki a szemem, de a my.com launchert keresem 20 perce XD -
tutyimutyi2 #905 ha leszeded a my.com launchert azt megnyitod és ott van olyan hogy Game Directory és ott van a Skyforge bal oldalán az early acces változat és a jobb oladlán a Public Test Server változat 13,56 gigát ír nekem rá.
bár ahogy nézem ott még az van hogy bizonyos időben van csak nyitva a szerver.
Utoljára szerkesztette: tutyimutyi2, 2015.08.18. 08:56:26 -
#904 Jól eldugták. Egy linket vagy egyéb infót arról hogy merre van esetleg tudnál közölni? -
tutyimutyi2 #903 lejjeb szó volt arról hogy mien public ez hiszen kóddal tudsz részt venni vagy ha bevásárlod magad, azt elmondanám bár még nem próbáltam de az early accesen kívűl a my.com-ról letölthető egy PTS (Public Test Server) variáns is. -
#902 4essel tudok jönni -
tutyimutyi2 #901 szakaszba keresek embert pvp-re és pve-re 3-as 4-es 6-os tankokkal rendelkezem jelenleg. -
#900 grafkari bug azon a pályán. nekem lotroban volt régen ilyesmi, vagy amikor a texturák betöltése csúszott. Kedvencem amikor a lovam megkapta a cipőm texturáját és fűzős fejű lovam volt.