• Userx2
    #680
    Én még ahhoz is noob vagyok, hogy komolyan teszteljek, de azért pár sor a játékról

    Látványra rámennek. A kamerán csorognak le a vízcseppek mint a BF4-ben, ami egy tankos játékban talán nem lenne fontos. A tank lövés effektje szépen kidolgozott, sehol nem láttam még ilyen szinten, a fogadott lövések pattanók még kevésbe egyenlőre.

    Van lövés irány jelző, de lövedékek látszanak is, kb úgy mint Star Warsban, vagy a Furyban. Van "6. érzék" egyből. Pontosabb ágyúk, nagyobb látó táv. Rekordom 923 m és talált egy T2-es tankkal. Spot rendszert nem ismertem ki, de nagyjából wotos.

    Sebzés rendszer még csiszolatlan, többnyire elfogy Hp és nem nagyon vannak modulsérülések. Ezen még sokat terveznek dolgozni, mert a damage panel nagyon részletes és mutatós is.

    Az alap beállításokon (nálam high és az is marad) nagyon visszaesett az FPS tegnap estére és nagyon ingadozik is. 22-40 lett a 40-50ből. Tegnap az alacsony FPS miatt 25 perc elég volt belőle. A gépemnek elégnek KELL lenni erre gémre.
    Érzésem szerint a gépigénye magasabb lesz mint a woté a már meglévő látványelemek és pályák miatt is, amik jóval összetettebbek.

    Fejlődés: az XP-t elég jól adja (pedig nem játszok jól most ezzel), hamar ki van fejlesztve a tank ellenben a kredited nem lesz meg rá még sokáig. Ezen keresztül ösztönöznek prémtank vásárlásra. Gondoltak a vérpistikékre is. Várhatóan sokkal több noob lesz magas tierben.

    Legénységi dolgokról nem sokat tudok mondani, mert nem vagyok jó angolos, leírásokra leszek utalva.