5226
Armored Warfare
http://armoredwarfarehu.blogspot.hu/
http://armoredwarfarehu.blogspot.hu/
-
#1019 Neten azt írták, hogy overclockolt videókártyánál fordulhat elő ez a hiba. -
Szeret6996 #1018 Sziasztok!
Találkozott már valaki olyan problémával, hogy amint a garázson belül elked a játék egy másik tankot betölteni, vagy akár upgrade után a játék leáll ezzel!! Valaki tudna segíteni?
-
#1017 Ezt az 1.100 aranyat miért kaptuk?
Érdemes valamelyik 100 arany körüli prém tankot kipróbálni belőle? Mert prém napra nem tudom, megéri-e (nem sok napot lehet venni érte) -
#1016 Fasza trailer volt. Pálya is hangulatosan néz ki. -
Dagohun74 #1015 Csak ha open lesz akkor kapod meg.
-
#1014 -
Angelus1991ster #1013 Object 155-öt megkapta valaki? Vagy az early acces után lesz elérhető? -
99lufi #1012 még az alfateszt idején kapásból 50-55 Gb volt a játék, minden eggyes EA verzió 10-15 Gb.
nem kell meglepődni, ekkora kapacitást kell biztosítani a játék számára. -
lexlutor #1011 nekem kb ennyit fel is zabalt a telepites soran. a telepitofileok torlese utan ment le 13-15G-re. -
#1010 hát igen nekem is annyit ír, hogy azt töltené le, de rögtön feljön egy ablak hogy neki 52 gb kell. el se kezdi. na mind1. -
#1009 Én nem :( -
kissssss #1008 valahol 15 és 16gb között van a játék jelenleg. -
#1007 Hi!
Kaptam e-mailt, hogy letölthetem a játékot. Le is szedtem azt a kis fájlt ami a my.games-t telepíti, viszont az állandóan hülyeséget ír ki mekkora hely kell a játéknak. Volt már 50 Gb, 98 Gb stb de mindig több mint amekkora helyem van. Ez valami bug? -
#1006 hát ilyen ez, valamikor ea5 (ami szept20ig tart) után jön.
nah lehet örülni itt a csoda lengyel tankotok
ez se rossz
Utoljára szerkesztette: ToCsEk, 2015.09.08. 15:11:30 -
FosTalicskaa #1005 Szóval az oroszok már most nagyobb prioritást élveznek? Hiszen még el sem indult a játék... :D Vicces, hogy tavaly még azt mondták a fejlesztők, hogy ez a játék a nyugati célközönséget célozza meg. Bár már akkor is sántított az a kijelentés egy mail.ru gyémántfokozatú szponzorral a hátuk mögött. :) -
Dagohun74 #1004 jaja -
Angelus1991ster #1003 Más is kapott 1,100 gold-ot? -
#1002 oroszoknál szeptember 13.án indul az openbéta
eu us szerverről nincs infó, talán októberben valamikor -
lammaer #1001 Úgy látszik licencelték a WGs matchmakert is :D -
Dagohun74 #1000 Hát nem tudom valószínűleg kevés a játékos, de a MM tegnap T5-ös chief. és a T5-ös T-72-mel csak T8-sok közé rakott. Nem igazán volt siker élményem. Mentem PvE-ni, viszont azzal kihúzni a köv. szintet.....
Az arty jó móka nem fog "one shot-oni". Medium itt az apc-k, brutál erősek. Lehet hogy papír mind de igazából T5-ig nem vettem észre lenne páncél, esetleg az orosz vasaknál van hogy pattan. -
FosTalicskaa #999 Itt is meglesz a kő papír olló elv. Már most is van heavy-medium-light arty... stb felosztás, csak lehet egy két osztálynak más neve lesz. Ja és mit is szoktak ilyenkor modani: Hosszas tesztelés után úgy látták jónak, hogy megtartsák ezt a felosztást... (a wotban jó pénzt keresnek ezzel akkor valószínűleg ők is nagyon fognak kaszálni majd) -
SzocsA #998 Én is ma vettem. :D
sharpshooter mit ad -20% ot? skillbe.
nem nagyon tudok angolul. -
#997 Azzal lövök.. meg nincs más neki. -
Kronos79 #996 Igen. Én is azzal kerültem be. -
#995 A G2A-s kódok működnek? Csak mert számlám nincs és nem szeretnék senkit megkérni egy fake cucc megvételére.. :) -
kissssss #994 mentem néhány kört az új verzióval,eddig nem rossz de ugyanakkor jó párszor belassult a játék amin meg is lepődtem mert a gép meg van hozzá bőven, remélem lesz még további optimalizálás. -
Kronos79 #993 Ezek modern tankok, így nincsenek nehéz tankok. Az artyk a wot battle assistant modja szerint lőnek. Tárasak és minden lövés után esik a camojuk és a térképen bejelölődnek. -
Kryon #992 Heavy helyett MBT van.
Kipróbáltam, tetszetős, de kénytelen voltam leszedni, mert a my.com nagyon lelassította a gépem.
Más is tapasztalt ilyet? -
Kronos79 #991 Ha jól rémlik a Scorpion HE-vel puffogtat. -
SzocsA #990 Azt beállítottam de magát a klienset is máshová akartam telepíteni nem a Cre.
Amúgy heavyk nem is lesznek? megvan a t54 :D tök jó tank
és az artyk úgy lőnek mint a wotban? -
#989 Mentem pár kör PvE-t, de csak én érzem, hogy durván kevesebb zsét és XP-t kapunk meccsek után, és hogy a Medium mintha nehezebb lenne? Valamint a Scospio tank célzásomnál mindig Piros jelzést kapok, hiába keresem az enemy tank gyengéit, nekem mindenhol piros jelzést ad be. De ez csak a Scorpióval.
EA4 jóval farmolósabb volt szerintem. Most ahogy látom inkább nerfeltek. -
lexlutor #988 my.com kliensben vagy a bal felso sarokbana my.com menure kattintasz vagy jobb felul a belejentekezesi nevedre feljona settings menupont. itt lesz a game/downloads menupont amit keresel. -
SzocsA #987 A klienset, hogy lehet máshová telepíteni? csak simán felrakja magát az app/local.... mappába. nem oda akarom. -
#986 csak 5öt kell visszaolvasni -
SzocsA #985 Ez is ingyenes mint a wot? Hogy lehet bekerülni a játékba? amúgy van hír hogy mikor lesz nyílt a game?
Kihúztam az összes tankot a wotban, kell valami új. -
Angelus1991ster #984 Ez az Object 155 mikor lesz számunkra elérhető? -
#983 Köszi meg is vettem a havernak. Remélem mükszik, de ha nem se buktam sokat. -
lexlutor #982 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!G2A-n AW early access 700Ft -
#981 Szeretnél kérdezni? Kell alpha meghívó hozzá, vagy founder csomagot veszel ami 14 eurótól kezdődik és többek között meghívót is tartalmaz. -
kopasz110 #980 Sziasztok.Kérdezni szeretnék? Hogy lehet letölteni az armored warfaret?