5226
  • Terawatt
    Neten azt írták, hogy overclockolt videókártyánál fordulhat elő ez a hiba.
  • Szeret6996
    Sziasztok!
    Találkozott már valaki olyan problémával, hogy amint a garázson belül elked a játék egy másik tankot betölteni, vagy akár upgrade után a játék leáll ezzel!! Valaki tudna segíteni?
  • Antimat
    Ezt az 1.100 aranyat miért kaptuk?
    Érdemes valamelyik 100 arany körüli prém tankot kipróbálni belőle? Mert prém napra nem tudom, megéri-e (nem sok napot lehet venni érte)
  • Terawatt
    Fasza trailer volt. Pálya is hangulatosan néz ki.
  • Dagohun74
    Csak ha open lesz akkor kapod meg.
  • ToCsEk
  • Angelus1991ster
    Object 155-öt megkapta valaki? Vagy az early acces után lesz elérhető?
  • 99lufi
    még az alfateszt idején kapásból 50-55 Gb volt a játék, minden eggyes EA verzió 10-15 Gb.
    nem kell meglepődni, ekkora kapacitást kell biztosítani a játék számára.
  • lexlutor
    nekem kb ennyit fel is zabalt a telepites soran. a telepitofileok torlese utan ment le 13-15G-re.
  • Mnemomic
    hát igen nekem is annyit ír, hogy azt töltené le, de rögtön feljön egy ablak hogy neki 52 gb kell. el se kezdi. na mind1.
  • Pluskast
    Én nem :(
  • kissssss
    valahol 15 és 16gb között van a játék jelenleg.
  • Mnemomic
    Hi!

Kaptam e-mailt, hogy letölthetem a játékot. Le is szedtem azt a kis fájlt ami a my.games-t telepíti, viszont az állandóan hülyeséget ír ki mekkora hely kell a játéknak. Volt már 50 Gb, 98 Gb stb de mindig több mint amekkora helyem van. Ez valami bug?
  • ToCsEk
    hát ilyen ez, valamikor ea5 (ami szept20ig tart) után jön.
    nah lehet örülni itt a csoda lengyel tankotok

ez se rossz
    Utoljára szerkesztette: ToCsEk, 2015.09.08. 15:11:30
  • FosTalicskaa
    Szóval az oroszok már most nagyobb prioritást élveznek? Hiszen még el sem indult a játék... :D Vicces, hogy tavaly még azt mondták a fejlesztők, hogy ez a játék a nyugati célközönséget célozza meg. Bár már akkor is sántított az a kijelentés egy mail.ru gyémántfokozatú szponzorral a hátuk mögött. :)
  • Dagohun74
    jaja
  • Angelus1991ster
    Más is kapott 1,100 gold-ot?
  • ToCsEk
    oroszoknál szeptember 13.án indul az openbéta
    eu us szerverről nincs infó, talán októberben valamikor
  • lammaer
    Úgy látszik licencelték a WGs matchmakert is :D
  • Dagohun74
    Hát nem tudom valószínűleg kevés a játékos, de a MM tegnap T5-ös chief. és a T5-ös T-72-mel csak T8-sok közé rakott. Nem igazán volt siker élményem. Mentem PvE-ni, viszont azzal kihúzni a köv. szintet.....
    Az arty jó móka nem fog "one shot-oni". Medium itt az apc-k, brutál erősek. Lehet hogy papír mind de igazából T5-ig nem vettem észre lenne páncél, esetleg az orosz vasaknál van hogy pattan.
  • FosTalicskaa
    Itt is meglesz a kő papír olló elv. Már most is van heavy-medium-light arty... stb felosztás, csak lehet egy két osztálynak más neve lesz. Ja és mit is szoktak ilyenkor modani: Hosszas tesztelés után úgy látták jónak, hogy megtartsák ezt a felosztást... (a wotban jó pénzt keresnek ezzel akkor valószínűleg ők is nagyon fognak kaszálni majd)
  • SzocsA
    Én is ma vettem. :D

sharpshooter mit ad -20% ot? skillbe.
    nem nagyon tudok angolul.
  • Prince23
    Azzal lövök.. meg nincs más neki.
  • Kronos79
    Igen. Én is azzal kerültem be.
  • patchaou
    A G2A-s kódok működnek? Csak mert számlám nincs és nem szeretnék senkit megkérni egy fake cucc megvételére.. :)
  • kissssss
    mentem néhány kört az új verzióval,eddig nem rossz de ugyanakkor jó párszor belassult a játék amin meg is lepődtem mert a gép meg van hozzá bőven, remélem lesz még további optimalizálás.
  • Kronos79
    Ezek modern tankok, így nincsenek nehéz tankok. Az artyk a wot battle assistant modja szerint lőnek. Tárasak és minden lövés után esik a camojuk és a térképen bejelölődnek.
  • Kryon
    Heavy helyett MBT van.
    Kipróbáltam, tetszetős, de kénytelen voltam leszedni, mert a my.com nagyon lelassította a gépem.
    Más is tapasztalt ilyet?
  • Kronos79
    Ha jól rémlik a Scorpion HE-vel puffogtat.
  • SzocsA
    Azt beállítottam de magát a klienset is máshová akartam telepíteni nem a Cre.
    Amúgy heavyk nem is lesznek? megvan a t54 :D tök jó tank
    és az artyk úgy lőnek mint a wotban?
  • Prince23
    Mentem pár kör PvE-t, de csak én érzem, hogy durván kevesebb zsét és XP-t kapunk meccsek után, és hogy a Medium mintha nehezebb lenne? Valamint a Scospio tank célzásomnál mindig Piros jelzést kapok, hiába keresem az enemy tank gyengéit, nekem mindenhol piros jelzést ad be. De ez csak a Scorpióval.

EA4 jóval farmolósabb volt szerintem. Most ahogy látom inkább nerfeltek.
  • lexlutor
    my.com kliensben vagy a bal felso sarokbana my.com menure kattintasz vagy jobb felul a belejentekezesi nevedre feljona settings menupont. itt lesz a game/downloads menupont amit keresel.
  • SzocsA
    A klienset, hogy lehet máshová telepíteni? csak simán felrakja magát az app/local.... mappába. nem oda akarom.
  • ToCsEk
    csak 5öt kell visszaolvasni
  • SzocsA
    Ez is ingyenes mint a wot? Hogy lehet bekerülni a játékba? amúgy van hír hogy mikor lesz nyílt a game?
    Kihúztam az összes tankot a wotban, kell valami új.
  • Angelus1991ster
    Ez az Object 155 mikor lesz számunkra elérhető?
  • BalikaHUN
    Köszi meg is vettem a havernak. Remélem mükszik, de ha nem se buktam sokat.
  • lexlutor
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    G2A-n AW early access 700Ft
  • Terawatt
    Szeretnél kérdezni? Kell alpha meghívó hozzá, vagy founder csomagot veszel ami 14 eurótól kezdődik és többek között meghívót is tartalmaz.
  • kopasz110
    Sziasztok.Kérdezni szeretnék? Hogy lehet letölteni az armored warfaret?