5226
  • Prince23
    Akinek szüksége lenne egy Lord of War Bundle-ra, részletek itt: http://sg.hu/forum/uzenet/1239267298/255449
  • Solten
    Itt is kiveteleznek a ruszki plebszekkel?? Azt hittem csak a WG ilyen elmeroggyant.
  • Dagohun74
    Na jó ez most kicsit zavaros. Lesznek feladatok de csak az orosz szervereken nem?
  • Lokker
    Tök lényegtelen hogy hanyas tier csak ne legyen gyengébb a kifejleszthető társainál, mint ahogy a WG csinálja. :D
  • Zoli105
    khm itt van pár finomság ! :O prémtank(3 fajta prémtankot is hozzád vágnak?! :O ) és aranyeső ? :O
    http://armoredtalk.com/2015/09/03/armored-warfare-project-armata-open-weekend-and-specials/
  • ToCsEk
    tier3 lesz, biztos nem lesz tápállat :D

ea5be jönnek tier9-10es tankok

leopard 2a6
    leopard 2a7+
    t-90ms
    t-14 aramata
  • Lokker
    Remélem ők nem olyan használhatatlan szutykot adnak mint a WG. :)
  • Zoli105
    minden zárt bétás megkapja az OBJ155 prémtankot :P
    http://aw.my.com/en/forum/showthread.php?26240-Object-155-Early-Access-Reward
    Utoljára szerkesztette: Zoli105, 2015.09.03. 23:57:12
  • ToCsEk
    fv721 fox
  • Terawatt
    Tier 3as mbt-nél jó volt, mert szépen beálltam akkor pattogtak, de ez a csillagromboló nagyon support tank. Utána lévő megint jónak tűnik, de csodát nem várok egyenlőre, nehogy pofára essek.
  • Pluskast
    Igen sajnos ezt én is tapasztalom. Szerintem ez nagy faszság. Azért ezek MBT-k és elég röhej, hogy egy 30-as gépágyú átüti szemből a HK-at.
  • Dagohun74
    Rosszul fogalmaztam. A pve összességében kap kevesebbet mintha pvp-nél.
    Pluskast. Én néha úgy érzem nincs is páncél. Főleg mikor APC-kel kerülök szembe egy MBT-vel. Kicsontoz seccperc alatt.
  • Terawatt
    Nagyon azon múlik mennyit sebzel. Volt olyan köröm ahol nagyon sokat elhalásztak előlem, mellé lőttem azt alig kaptam, de volt ahol lazán jobban jött mint egy átlag feletti pvp meccsből.

Ha változatos lesz, akkor lenyomok én 150-200 pve-t egy tankért :D
  • FosTalicskaa
    Egyébként meddig tesztelnek még? Mikor lesz open a cucc?
  • Pluskast
    Akik játszanak vele és próbálgatják a PTS szerveren nem tapasztaltátok, hogy az új patch következtében a sérülés modell rosszabb lett? Olyan mintha a harckocsik porcelánból lennének. Sokkal többet sebeznek a lövedékek és hamarabb elpusztul a vasad.
    Utoljára szerkesztette: Pluskast, 2015.09.02. 15:27:04
  • Dagohun74
    Azért a 0.7 verzióban a pve meccsek alatt voltak érdekes dolgok. Pl.: alám popolt az Ai. Viszont a 0.8 asban javították. Mondjuk tier 4 felett kihúzni pve-ben a köv. tankot.... . Annyira nem osztja az xp-t meg a creditett a pvp-hez képest. A 0.8-ban emeltek rajta.
    Utoljára szerkesztette: Dagohun74, 2015.09.02. 14:02:38
  • Terawatt
    PvE arra lesz jó nekem, hogy ha nem tetszik egy tank pve-n részen áthúzom. :) Meglepően nem olyan egyszerű. Volt amikor egy kis rakétás tankunk hozta le végül. :)
  • Lokker
    Csak épp itt nem igazán úgy mennek a dolgok mint a WoT-ban. Megint elhamarkodott következtetéseket vonsz le. Már ott tartunk hogy a WoT próbálja átvenni a fícsöröket az AW-tól. Igazából sokkal élhetőbb a játék pvp része. pve-t nem toltam az hidegen hagy.
  • FosTalicskaa
    Még nem játszottam vele. De mint WoT veterán, szomorúan látom, hogy olyan feature-ket emelnek át amik miatt a wot-ot is megutáltam... De remélem a pve rész az ütős lesz...
  • Pluskast
    10-ig
  • Prince23
    Ja már látom, meddig fog tartani, ez is hó végéig?
  • tutyimutyi2
    pár kommentel lejjeb írta valaki hogy szept. 3
  • Lokker
    Szerintem rengeteg fájlt felül ír a meglévőben azért ekkora
  • Prince23
    Mikor lesz az EA 5? most e hónapban?
  • tutyimutyi2
    azon gondolkodom hogy mekkora lesz maga a béta utáni játék azt nézve hogy már early acces elött is nagy volt aztán jött az early acces4 10+ giga update aztán most jön az early acces5 (már lelehet tölteni az update-et) és ez is 10 giga plusz miközben kb. 5-10 új tank-ból meg 1-2 új pályából áll, mindez wotban kb. 1-1,5 giga lenne.
  • Dagohun74
    Nos a pvp meccsek itt se tartanak tovább.
  • Pluskast
    Na majd akkor otthon megnézem köszi! Tegnap szomorúan konstatáltam, hogy vége lett az early accsess-nek. Pedig a T-64 nagyon bejött, nagyon kemény kis harckocsi :)
  • Terawatt
    Ott sokat dob, hogy nehezebb lőni a ballisztika miatt (kivéve arcade, az kuka). Itt ha instant látnánk egymást 5 percig tartana egy meccs. :D
  • Dagohun74
    Nincs gold ammo, még ...... . Reméljük nem is lesz.
  • Dagohun74
    Este 8-tól megy a test server reggel 8-ig. Szept. 5-ig. Szept 5-től meg kezdödik az 5. early acces. A PvE része jó a PvP sem rossz de nekem személy szerint a láthatóság a rákfenéje ennek az árkád lövöldének, hozzá teszem közel 2 év War Thunder után nehéz megszokni.
  • Pluskast
    Bocsi de tudtommal most nem megy a játék, majd csak szeptember 3-tól fog újból menni. Vagy valamit benéztem?
  • Terawatt
    Szerintem valahol jó meg nem is ez a spot rendszer. Lehetne gyűjtögetni az érveket. Itt szerintem elég nagy a látótáv és csak a tényleg sunyi tankok tudnak meglógni. Olyan nincs, hogy 10 méterről eltűnik egy tank, csak mert hogy bokor. Ezt majdnem tier 5ig eljutott tapasztalatok alapján mondom. :)
  • Lokker
    Azért kérdeztem. :) Már azt hittem valami mással játszok. :D
  • Terawatt
    Tudtommal nincs itt gold ammo. :)
  • Lokker
    goldammo? nyúlbogyó? what???
  • FosTalicskaa
    Ne már. Itt is az várható, hogy valami nyúlbogyó szétbombázza a tankodat szemből gold ammoval és te még csak nem is fogod látni?! Nice.
  • Dagohun74
    Most a teszt szerveren nyomom inkább lévén költözés stb... miatt, csak este tudok játszani. 0.8 verziótól jó lesz a PVE része néha néha még nehéz is. Pedig legtöbbet médiumon játszom. De a 0.7-es és a 0.8 verzió PvE része ég és föld. Ráadásul csiszolgatják a reward részét a PvE-nek . A PVP nem rossz de az istentelenül szar láthatóság (WoT) megmaradt.
  • FosTalicskaa
    Oh, a pve-ről meg is feledkeztem. Remélem jól összerakják azt a részét és lehet benne úgy is játzani, hogy nem kényszerítenek pvp-re a fejlődéshez. Én már kicsit meguntam a többi playert. Warframe-ben is olyan jó az az érzés, hogy haverokkal a világ ellen aztán jöjjön csak a horda... :)
  • Pluskast
    Én kb 3 napja kaptam meghívót. Régen nagyon sokat wotoztam. Azt kell mondjam, hogy kellemesen csalódtam. Játékmenetben eléggé pörgős. Vannak jó és szar köreim, de eddig lényegesen kevesebbet idegeskedtem mint a wotban. Talán ehhez az is hozzájárul, hogy nincsenek bennem azok a prekoncepciók amik a wotban, értve ez alatt, hogy pl a Király Tigris miért olyan szar amilyen, vagy, hogy a német nehéz tankok miért olyanok amilyenek. Igaz még csak tier 4-ben vagyok. A játékmenet kb majdnem ugyanaz. Nincs nemzetekre leosztott tech fa ami érdekes megoldás és még azt sem tudom mondani, hogy baj lenne. A pénz és az xp elég rendesen jön még vesztett csata esetén is, bár valószínűsítem, hogy ez azért van mert a játék zárt béta. A járművek tetszenek és elég sok van belőlük (gondolom ennél jóval több lesz még benne) azt nem tudom, hogy itt tier 8 lesz a maximum vagy majd később jönnek bele még nagyobb harckocsik is (gyanítom, hogy igen mert pl a Leopard 2-ből a legnagyobb amit megszerezhetsz az az A5 és iugye mint tudjuk az A7 a legújabb variáns). Szóval nekem eddig bejövős és lehet létjogosultsága a piacon.
  • Terawatt
    Hangulatra nekem jobban bejön, de hogy hosszútávon mi lesz az kérdéses :)