Bless Online

← ElőzőOldal 10 / 10

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

El kell kezdenem építeni a Bless-hez meg a BDO- hoz egy gépet 😊

Pár hónapja, a Bless online fészbúk oldalukon bejelentették, hogy nincsennek megelégedve a karakterek animációjával. Túl műanyagos hatásúak, azért finomítottak rajta. Őszintén szólva, a megjelent minta képen én csak a fények lágyabbá tételét és elmozítását vettem észre, de lehet Ti sas szeműbbek vagytok és más változást is észrevesztek.

Köszi a választ már csak azt remélem hogy f2p lesz és akk tuti kipróbálom 😄
A játék kész a Nyugati régióba is már csak kiadóra várnak és megkezdõdhet az EU open béta.Pontos dátumok nincsenek,ahogy lesz kiadó lesz dátum is
Sziasztok nem tudjátok hogy kb mikor jelenik meg hogy lesz e eu-s szeró vagy na-ra szerver ?
Már régebben is felfigyeltem rá, de még nem sokat tudok róla 😊 Majd én is gyûjtöm az infót
Nem biztos,hogy labdába rúghat ilyenek mellett mint Black Desert vagy Arche Age de azért érdemelhet kis figyelmet,ki tudja😊
TopicFav 😊

Annyira tudtam,hogy jön egy ilyen kérdés.
Ha neked nincs szükséged rá akkor nem teljesen mindegy?😊)

Jó tudom ott a Tera ami leginkább hasonlít Bless-re és pont most töltöm is mert sikerült rátaláljak de ha jól tudom nincs benne target(tab+egér).
Tehát nekem se biztos,hogy muszáj és akarom Bless-t de tetszik maga a játék és érdekel is.
U.Engine még az ami miatt kiváncsivá tett a game
Miért van szükség még egy tucatmmo-ra?

shaken, not stirred

Üdv!
Egy új játékról lenne szó ami Medieval Fantasy világban játszódó,UE3-as (olvastam olyat is,hogy UE4!?) grafikus motorral és 2 frakcióval ellátott Online MMORPG.

Alliance-ok:Hieron és Union

Races(párat említek csak):Amistad,Aqua Elf,Iblis,Siren,Pantera és a többi

Classes:Guard,Zerker,Pala,Ranger,Assassin,Mage,Warlock,Mystic

Van tab-target ill.auto-target,gyors utazás sárkányon,world boss-ok,Siege,Dungeon,minden
Viszont ami rossz hír,hogy idei,Nyugati megjelenés már nem valószinü.
CBT1 most volt vége,CBT2 a nyáron.

Na pár video:
Kedvenc😊

Gameplay:

Character preset:

De sok-sok videot találtok még a játékról.

← ElőzőOldal 10 / 10