Bless Online - Current Generation Mmorpg
-
p2501 #67 Megértem, hogy nekik is kell a pénz, jogosan, hiszen ez egy szolgáltatás blabla semmi nincs ingyen, senki nem dolgozik ingyen...És engem nem is zavar a cash-shop, de szerintem akkor is kell egy mérték, amin nem lépnek túl. Tehát ha costumök, szinezők, mountok, petek, egy két scroll ez-az van a shopban akkor az teljesen vállalható, amig ezek nem adnak jelentős előnyt másoknak (ilyen 1-5%-os buffok mondjuk premium potiból vagy kajából még nem tettek senkit legyőzhetetlenné..). De ha már jelentős előnyöket lehet szerezni pvp-ben vagy gearelődés terén akkor az már zavarna (pl ha ritka és drága dolgokat lehetne pénzért csak úgy megvenni, amíg mások mondjuk 1-2 hetet farmolnak, addig van aki ott azonnal megveszi... az gáz)... nem a pénz miatt, mert én nem tudom megvenni, hanem elvi kérdésből. És azt is elfogadom, hogy a fizetős játékos mindig előrébb lesz a free játékos előtt, de a kérdés az, hogy mekkora ez az előny. Ha simán behozható és nem olyan jelentős, akkor kit érdekel. Ha viszont van, aki 1 hónap alatt premiummal eljut oda, ahova a f2p mondjuk 3-4 hónap alatt tudna csak, az már tréé. :D