1016
1585982264.jpg
Mount & Blade II: BannerLord
  • Wreck86
  • Although
    Új frissítés a bannerlord oldalon. Karakter arcmimika ami a beszélgetésnél fog megjelenni. Blog 7
  • rico86
    Amit én várok tőle az hogy pl több élet legyen a városokban falvakban , az inventoris kép egész jól néz ki a grafika tetszetős de ha a játékmeneten fejlesztenek és jól moddolható lesz akkor valszeg méltó folytatás lesz!
  • Piszkos  Fred
    +fav, a Warband számomra minden idők egyik legjobb játéka volt
  • haxoror
    vevős!
  • precise
  • NagyiBMX
    Én is +fav! Imádtam az előző részt, muszáj voltam csinálni egy bannert neki, remélem tetszik. :D
  • Master91
    Hatalmas fav!!!4
  • PrasCo
    Elnézést a dupláért: Még annyit, hogy úgy emlékszem, a játék tulajdonképpen a Warband egyfajta előzménye lesz "történetileg".
  • PrasCo
    Ha egyetlen játék van, amit a jövőben - amúgy teljesen esztelen módon - tekintet nélkül bármiféle kritikára vagy előzetesre meg fogok vásárolni teljes áron, akkor az ez lesz. favtopik!
  • Fenrir
    Remélem, hogy lesz hozzá Prophesy of Pendor mod :)
  • dartonite
    Varos,nagyon!
  • precise
    A TaleWorlds Entertainment már nekilátott, hamarosan pedig el is fog készülni a Mount & Blade-sorozat második részével.

Ha szereted a független fejlesztők játékait, és imádod a lóhátról vívott küzdelmet, akkor a te játékod a Mount & Blade. A sorozat első része 2008-ban jelent meg, amit 2010-ben a Warband, 2011-ben a With Fire and Sword, majd 2012-ben a Napoleonic Wars kiegészítő követett -- hamarosan pedig itt a teljes értékű folytatás.

A TaleWorlds Entertainment bejelentette: készül a Mount & Blade II: Bannerlord, melyről egyelőre csak annyit árultak el, hogy nagyobb, véresebb és izgalmasabb lesz, mint az elődje. Természetesen ismét egy fiktív középkori birodalomban engednek minket szabadjára, ahol aztán brutális harcokban vehetünk részt.

A csapat egyelőre nem mondott pontos megjelenési dátumot, de azt ígérik, hogy hamarosan, pár hónapon belül meg fog jelenni a játék.