1016
Mount & Blade II: BannerLord
-
Although #213 Anyám, csak egyszer elkészüljenek vele. 1 hét szabit kiveszek csak emiatt. -
#212 Mount & Blade 2: Bannerlord developer unsheathes physics-based combat system -
yossarianHUN #211 "kit érdekel ha tényleg taktikai szinten több minden lehetséges lesz"
Engem, például. Engem speciel pont nem izgatnak a csaták "taktikai" újításai, formációk, anyámkínja, ezeknek úgysem lesz semmi jelentősége. Ahogy az eddig megjelent videókból is ékesen látszik, a csapatok találkozásától fogva a harc úgyis egy irdatlan gangbang taktikai mélységeivel rendelkezik. Amivel nincs baj, így volt ez eddig is, csak ne áltassuk már magunkat azzal, hogy mi majd itt Nagy Sándorhoz méltó taktikázásokat fogunk művelni. Mert nem. -
Hunor1 #210 semmi új a francba már :(( -
Although #209 Elképesztőek vagytok. Minden videon látható még a harc taktikai szint is javul, remélhetőleg így lesz. Látszik a mozgáson is. Lehet animációba nem de kit érdekel ha tényleg taktikai szinten több minden lehetséges lesz. A többi újdonságról mint a kocsmában a toborzás teljesen más lesz, ne is beszéljünk. Nem értelek benneteket. Egy ilyen kis cégtől. Mit vártok, ha belegondolok érdembe a Morrowind óta a TES mit fejlődött, egy napon nem lehet őket említeni ezzel a 10 fős török bandával. Pedig ők óriások.
Edit: Ha elkészül nagy friska lesz ez is a nagy cégeknek.
Utoljára szerkesztette: Although, 2017.08.26. 22:11:02 -
#208 Csak várjuk.. várjuk hogy egyszer elkészüljön.. :( -
#207 Beszt gem evor, persze hogy erdekel.Igaz csak az SP resze.
Koszi!
-
#206 Hogyne érdekelne... tök mindegy mikor készül el, nem lesz más hasonló játék. -
#205 Nem tudom érdekel-e még valakit, de hátha:
-
Hunor1 #204
Utoljára szerkesztette: Hunor1, 2017.06.26. 10:22:43 -
Hunor1 #203 egyetértek.
de azért a csatatér nagyon életszerű lett, atmoszférája van. nagyon tetszik. -
yossarianHUN #202 Hát a harcrendszertől nekem se esik le az állam, egy minimálisan púderezett Warband, egy az egyben. Hiányolom a csapások súlyának, energiájának érzetét, vissza kéne hogy adja a játék, hogy egy acélfegyver egy páncélozott testbe csapódik, ehelyett még mindig csak "átsiklik" a kard az ellenfeleken. Ezen kellett volna fejleszteniük, nem az utcai gengszterbanda mechanikákon, ez a harcrendszer az első rész megjelenésekor ütős volt, de most már nagyon eljárt felette az idő. Ez a shield bash sem tudom minek kellett, első blikkre ugyanolyan röhejes és értelmetlen, mint a rúgás volt a Warbandben. No meg a béna halálanimációkon is a szívemhez kapkodok, szerintem látványossá akarták tenni őket, de ez, hogy megcsapod karddal, és csinál egy triplaszaltót, inkább nevetséges.
Nagy reményeim vannak a játékban, de azért ezeken illene csiszolniuk a megjelenésig, mert pont a harcrendszer adja a M&B játékok szívét-lelkét. -
#201 Bocs a tripláért, ez így már jobban néz ki:
itt a lényeg. -
#200 Azt a k...
Na jó.
Maradjunk annyiban, hogy semmit sem szalasztottatok el. Volt egy perc karddal csapkodás, ami ismételten úgy nézett ki, mint egy jobbfajta Warband-mod. Valahol már kezdem ingatni a fejem. -
#199 Valószínűleg baromira meg vagyok ezzel késve, de ha valaki épp most olvasná ezt, a Taleworlds hamarosan színpadon lesz ITT.
(forrás) -
Although #198 Leírtak alapján mostanra eddigi infokkal együtt látható nem szimpla bőr lesz szinte minden elemében fejlődik átalakul. A toborzás is sokkal komolyabb lesz mint írják, stb. Ez alapján azt mondom új szintre emelik a játékot minden szempontból, ha egyszer elkészül persze :) -
Although #197 Érdekes anyag, pár képpel infoval.
Blog
-
#196 Amennyire követtem a híreket, kábé arról volt inkább szó, hogy valami háromszor újrakezdték a fejlesztést, mire sikerült formábaönteniük egy egységes, kidolgozandó koncepciót.
...amit akkor se tudok hova tenni, mert amit eddig voltak kegyesek nyilvánosságra hozni, az úgy kábé Warband v1.8 plusz egy tisztességes mod, kis odacsípéssel. Amivel a világon semmi baj nincs, leszámítva, mennyit kotlanak rajta. A várakozásaim tehát nem verdesik az eget, de így is jó szórakozást várok tőle. Majd. Egyszer. Valamikor. -
Hunor1 #195 ha elfogyott a pénzük akkor adják ki early alfa fázisban, ahogy sok másik játéknál is teszik -
yossarianHUN #194 Na igen. Csak remélni merem, hogy azért tart ennyi ideig, mert tökéletesen akarják kiadni a srácok a játékot, nem pedig azért, mert elfogyott a pénz/lelkesedés. -
Hunor1 #193 ezt most már kibbaszottul elhúzzák a srácok ! rettenet sok idő eltelt a bejelentés óta. ráadásul félévekre úgy eltűnnek a nyilvánosság elől az alkotók hogy már sík ideg vagyok. azért egy két szép videót, infót kinyomhatnának havonta . -
#192 Az egy dolog hogy mára olcsóbb és könnyebb hozzájutni a PC játékokhoz, de a warez is rettenet leromlott a régi szép idők óta. Most már top torrentben is ott a backdoor, ha pechje van még egy titkosító ransomware is mellette, hogy tudja a pistike hol a helye. Jogvédők pezsgőt bonthatnak, mert Magyarország tiszta lesz mint a patyolat, zenét/filmet tölteni legális már(de magát a letöltést is kiöli a legál streaming), játékot/programot letölteni meg öngyilkosság. -
#191 Egyetértek a többiekkel. Ha ránk hallgatsz, nagyon távol maradsz attól a torrenttől addig, amíg a játék hivatalosan meg nem jelenik (meg még egy kis időre aztán), attól az oldaltól pedig, ahol ilyenek fent vannak, utána is.
Különben meg nem akarok belepofázni az életedbe, de ettől még nem teljesen világos előttem, hogy 2017-ben még miért pöcsöl valaki warezzal a bankkártyás fizetés, a 25-80%-os Steam leárazások, auto-patchek, workshop és általános support korszakában. -
Although #190 Sőt a lentebbi video alapján megint halasztottak, az valami fake cucc lehet valószínű telenyomva trójai cuccokkal :) -
#189 Hát azért óvatosan azzal a torrentel mert elvileg tényleg nincs még kész. :) De lehet én maradtam le valamiről. :P -
lupu500 #188 Szia, a játékot már le lehet tölteni torrent oldalakról Mount&Blade 2 Bannerlord a neve. Akkor húzom le ha lehet magyarítani vagy tartalmaz magyar feliratokat. Ezért kérdeztem -
#187 Szia! Még nem jelent meg a játék. Ha a Warband-re gondolsz Steam-en tartalmaz Magyar feliratot. -
lupu500 #186 Hali mindenkinek! Tuja valaki honnan lehet magyarítást leszedni a M&B 2-höz ? -
Although #185 Hihetetlen hány bőrt le lehet húzni róla :) Türelmetlenség nagy úr :) Nem tudom lehet, benne van, hogy már a kifejezetten pc műfaj is gyárt konzolra portot, ez okozza? Nem értem miért kell egy Tormentet vagy egy Bannerlordot portolni a szar konzolokra. -
Hunor1 #184
Utoljára szerkesztette: Hunor1, 2017.03.26. 15:32:58 -
yossarianHUN #183 -
Árcsi1488 #182 Sziasztok! Ha szeretnétek egy jót beszélgetni a Bannerlordról illetve megosztani véleményeteket megfigyeléseiteket, a következő facebook csoportot szeretném ajánlani az oldal még nagyon új de remélem páran azért támogatjátok az oldalt
https://www.facebook.com/mountandbladeIIbannerlordMagyarorszag/?fref=ts -
#181 sajnos -
yossarianHUN #180 Nincs még. -
#179 Nem sok játékra mondom de ezt ea megveszem ha már lehet végre. Bármem tudom. Van már megjelenés? -
#178 Hogyne lenne majd online rész! :) Én amiatt vagyok hypeolva. Régebbi részekben is volt online csaták amik nagyon jól mentek. Kedvencem az egyedi pályák. Szerintem esténként még mindig van olyan szerver ahol 80-100fő veri egymást. -
#177 Kifejezetten gyönyörű. Ha azt vesszük, hogy az első résznek a grafika volt messze a legnagyobb hibája, érthető hogy ennyire rágyúrtak. Azt lehet amúgy tudni, hogy online rész lesz e? Mert a másik nagy hiba a sztori teljes hiánya volt, ezt lehetne ellensúlyozni az online résszel. Vagy lesz normális offline mód, volt róla szó? -
#176 Köszi a linket! :) -
#175 Mount & Blade 2: Bannerlord teases its gorgeous Calradian Empire in new screens -
Végülis ez is egy vállalható kommunikációs stratégia. Amíg kijön, addig talán majd a KCD-vel kihúzom.