1016
Mount & Blade II: BannerLord
-
#173 :((( -
#172 Bakker akkor ebből idén sem lesz semmi.. -
#171 óh :(
Work is progressing, but there's still no sign of a release date. -
DivXion94 #170 "MINIMUM:
Processzor: Intel i3-2100 / AMD FX-6300
Memória: 4 GB RAM
Grafika: Intel HD 4600 / Nvidia GT730 / AMD R7 240
Tárhely: 40 GB szabad hely "
40 GB ? Az úgy derék. Gondolom a HD textúrák miatt 40 gb. -
Although #169 Felkerült a steam oldalra a weboldal tájékoztatása alapján.
Bannerlord -
Hunor1 #168 hopsz, ez nagyjából a siege defense videó, csak ebben van egy rész ami abban nem volt ( a csatát megelőző + a kirohanás ) + a német-angol kvartyogás :)
-
Hunor1 #167 Nem tudom hogy ez a vidi volt-e már ? nekem új, tessék:
-
#166 Tényleg szép lesz. :) -
#165 I want Bannerlord from Johny Slovak
I will also sell out my friends to get Bannerlord. Usually I prefer to get women but Bannerlord is better than sex. -
Hunor1 #164 ha hozzák a szokásos Cossaks nívót + a szép grafika, akkor nekem megéri . -
#163 Aztán lehet siránkozni az eltolt preorder miatt, és a Blitzkrieg 3 fanokkal pacsizni. Nem árt visszaemlékezni, hogy a GSC Gameworld egyszer bezárt, majd szűk 2 éve nyitották meg ki tudja milyen pénzből és milyen emberekkel. Majd szépen kijön, és 1-2 hét alatt Youtube-ról kiderül milyen is lett valójában.
Bannerlord meg itt van a nyakunkon, most már bármelyik évtizedben kijöhet.
Utoljára szerkesztette: s1lkforrent, 2016.09.05. 22:54:00 -
Although #162 Olvasd el amit írtam, nem gondolom idén ki fogják adni. -
#161 Úgy rémlik, hogy mindenképp idén ki akarták adni, szóval nem ártana mostanában hír erről :) -
Hunor1 #160 addig is nekem a cossacks 3 a biztos vétel ! 20.-án
-
#159 Pont így gondolom én is.. de egy megjelenés már jól esne :) nincs nagyon hasonló kaliberű játék a páston. Ez annyira egyedi és komplex hogy tuti vétel lesz. Remélem nem rontják el.. -
#158 Mindamellett azért örülök két dolognak:
Egyrészt nincs early access, nem fizettetnek félkész játékért, nem bátorítanak informálatlan döntés meghozatalára. Tekintve a mai trendeket, ez roppant szimpatikus.
Másrészt a nyomás ellenére nem adnak megjelenési időpontot. Ez, azt hiszem, inkább pozitívan sül el, semmint negatívan, mivel kisebb az esélye, hogy egy - esélyesen amúgy is csúszó - nulladik napos patch mellett is bugos, szenvedő cucc kerül az asztalra.
Tehát adják ki, ha majd kész lesz (és kész lesz, amikor kész lesz), akkor egyrészt mindenki immár felelősen eldöntheti, kell-e ez neki, másrészt az értékelések egy valós állapotot fognak vizsgálni, nem egy kvázi-bétát.
Úgyhogy, bár türelmetlenül várom, elnézem a Taleworlds-nek, ha nem sietik el. :) -
#157 Dehogy..majd egyszercsak.. 2017ha szerencsénk van..:( -
steweee #156 megjelent már ? miketl javitottak a második részben ? az elsőben azért elég komoly hibák voltak a "mászkágatós" részben, a csatánál meg leginkább a hadvezetés hiánya. a bunyózás az viszont nagoyn jó volt benne, ha vki értette a csinját binját és odafigyelt akkor nagy dolgokat lehetett alkoktni, előzőek hiján hamar elhalálozni.... -
#155 Köszi, még nem próbáltam.
Csak a Full Invasion Amber modban voltak rá utaló cuccok, meg karakterek.
M. -
#154 Nem, egy különálló játék.
Bár, annak nem/sem a legjobb... -
#153 With Fire & Sword amúgy tényleg M&B vagy Warband alá megy? -
#152 1 valamit benéztem sajnos. Megvettem az NW-t, a Vikingeset is, de a Fire and Swordot is, ami utólag esett le, hogy síma M&B mod. :( -
Hunor1 #151 nekem a Viking nem jött be :( -
#150 Ha nem akarsz multizni komolyabban, akkor szvsz elég a warband. Persze egy fan úgyis ki akarja próbálni az összest (ahogy én is megtettem) :) -
#149 Köszi az infót!
Eddig csak natúr Warbandom volt, most akkor begyűjtöm a többit. :)
M. -
Kilop #148 Péntekig leárazás van steamen mount and blade-et illetően, Napoleonic Wars pl €2.5, ami teljesen megéri az árát ;) Viking Conquest €3.5, sima Warband meg €5. Személy szerint úgy érzem itt az ideje beruházni egy NW-ra :D -
#147 Pedig a nagy szervereken mindig volt shield wall a nagyobb csomópontokon, addig üvöltözték a team chatbe :D -
#146 Így volt, de a "free for all" így nézett ki a Napoleonic Wars-ban is, ami pedig híres volt, mennyire jó a multijában a vonalharcászat. Az is - de valamilyen csapat, közösség, klán kell hozzá. Warband multiban is láttam már annak idején a lépcső tetején egységes, példaszerűen beállított klán-pajzsfalat, de hát nem az volt az általános. :)
Első közelítésben itt se az lesz - de nincs ezzel gond, amíg lehet találni jobbat is annak, aki akar és hajlandó belefektetni.
Utoljára szerkesztette: PrasCo, 2016.08.22. 20:13:59 -
yossarianHUN #145 Hát a Warbandben így is volt, úgyhogy azért a multival nincsenek nagy reményeim. Ha esetleg beleraknak valami karakterfejlődési rendszert, akkor esetleg, de ugye eddig még az sem volt. -
Hunor1 #144 szégyenlem de én nem multiztam a MB-el eddig . A Bannerlorddal viszont biztosan. De eddig azt hittem a multi egy nagy katyvasz, mindenki csépeli egymást rendszer/taktika nélkül , és mindenki veszettül ugrál hogy nehezebb legyen eltalálni :) -
#143 Az is jópofa volt, ahogy feltöltötték az üres helyeket a faltörő kos körül. Nem igazán fogjuk megállítani szerintem singleben. Előre látom srácok mekkora csaták lesznek multiban. *instant orgazmus* -
Hunor1 #142 eszméletlen hangulatos ! nagyon tetszik hogy az ellenfél több módon és helyen próbál betörni a várba ! kurvára várom már :)
Utoljára szerkesztette: Hunor1, 2016.08.19. 20:57:47 -
#141 Kapunál kicsit nagy volt a káosz :) -
#140 Köszi a videót, épp indítom. :) -
Kilop #139
Ostrom a védők szempontjából! ;) -
#138 -
Hunor1 #137 majd ezt is millióképpen moddolni fogják , úgyhogy sok potenciál van ebben a részben is . -
#136 Áhh casual toltam. Viszont voltak rpg modok és ott egy ideig játszottunk csapatba és vicces volt felcsérkedni. (Szúrkáltam az arcát tőrrel és gyógyult ) -
#135 Hja én egyszer beléptem egy klánba vagy mibe, pár hetet nyomtam de elég is volt :D Maga az élmény persze páratlan, de nem szerettem volna az életemet egy multis szarra áldozni :) Nem bírták felfogni, hogy ha van időm jövök, és akkor is zaklattak amikor jeleztem hogy nem érek rá. Csak az nem értettem hogy akkor mire volt jó a jelentkező rendszer... -
#134 Hangulatra jó volt. Meleebe elég szar voltam, csak hogy egy kis ökritika is legyen, viszont iíjászkodás jól ment és hangulatos volt.
Napóleonos rész is tetszett (multis dlc), de azt csak keveset toltam.