1016
Mount & Blade II: BannerLord
-
#373 Warband-ban eltakaríthatóak voltak options-ból, nagyon meg lennék lepődve, ha itt nem ez lenne a helyzet. -
#372 Támogatom! :) -
lonvard #371 Jó lesz, csak remélem a fej fölötti ikonok eltüntethetőek. -
#370 -
#369 Jaja ez lemaradt hogy ez egy mod még csak. -
Hunor1 #368 itt egy másik. Váltogatják benne a támadó és védekező oldalakat. az AI semmivel sem jobb mint a Warbandban. de gondolom ez amiatt van hogy ez egy MOD a bétához. viszont a "map" a vár az fantasztikusan hangulatos! :)
-
#367 hát van még mit javitani :-) -
#366 -
Hunor1 #365 tedd azt, megértelek. én viszont már az első nap meg fogom venni. biztosan lesz egy csomó klassz mód is hozzá hamarosan , úgyhogy azokkal kivárom a teljest. -
#364 Hát... ennyi év várakozás után én már kivárom az 1.0-át akármi lesz. Csak a teljes "kész" játék érdekel már. -
Hunor1 #363 A Bannerlord? szerintem akár egy év v. még hosszabb ideig is.:( de addig is a modderek majd dobnak rajta sokat! ami a legjobban zavar az az hogy az early verzióban még nem tudunk saját királyságot létrehozni:(((( -
JonasSandor #362 Meddig lehet örliben majd? -
#361 Nem a Bannerlord. A már első látásra is fos Knights of Light adatlapjáról van, ma jött ki EA-ben.
Egyébként nagyon nem favorizálom az Early Access cuccokat, de a Bannerlord 8 év fejlesztés után, félkészen is érdekel. -
#360 kiváncsi vagyok -
Hunor1 #359 már mint a Bannerlord? ezt honnan másoltad ide ? -
#358 "This game is unplayable and isn't even fit to be in early access."
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2020.03.01. 10:00:15 -
#357 Ez tetszett. Hasznos volt ez az értékelés?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
شكراً لكم على هذه اللعبة واتمنى ان تستمروا بتطويرها وتحسينها
وهذه بعض الملاحظات من تجربتي مع اللعبة:
- المرحلة الاولى صعبة جداً جداً حيث استغرقت مني اكثر من ساعة لإنهائها مع انها يفترض ان تكون كدرس لتعليم اللعبة
- المرحلة الثانية حاولت لعبها لكن لا افهم ما المطلوب عمله واخسر كل مرة بدون سبب واضح
- موسيقة الواجها الرئيسية لا تتوقف عند بدا اللعبة وتسبب الازعاج عند مشاهدة مقطع البداية
- حاولت تخفيض صوت الموسيقى لكن الخصائص لا تعمل
- عند اخسارة اللعبة تقوم باعادة المرحلة من اولها ومن ثم اعادة تنفيذ نفس المهمات مرة اخرى وهو شيء مزعج ويسبب الملل
- السيف ضعيف جداً لذلك توقفت عن استخدامه وكنت استخدم فقط القوس والسهم
- الصوت في مقطع البداية متاخر عن الفيديو
- اللعبة ثقيلة جداً مع اني وضعت كل الخصائص على ادنى مستوى
:)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Oké, fordítóval minden lehetséges, de mókás ilyet olvasni steames játéknál. :)
-
#356 Na, hamarosan kiderül.
Knights of Light -
#355 -
Although #354 Tetszik megtartották az alapot nem csináltak belőle egy csili vili "pompomlányt".
Az alap a harc ugyanaz, csak graf jobb, a stratégia fejlettebb. Talán az egész jobb lesz a régi alapokon. -
#353 Faja lesz. -
#352 -
#351 igen de ez csak akció rpg, a M&B jóval összetettebb, stratégia,taktika,rpg,gazdaság,stb -
#350 Meglátjuk. Hasonló kultúrkörből jön, mint a M&B. -
#349 No offense de számomra ez elég gyengének tűnik, két okból. Az egyik a három méteres hátraszaltó , a másik pedig hogy a leírás alapján csak a kardozásban és a csapat irányításban hajaz a Mount and Blade-re, egyébként nem igazi open world sandbox. -
#348 És akkor még itt van ez is:
Azt írják:
"Inspired by The Witcher and Mount & Blade. Set in Middle East during medieval age. Story is based on a historical battle at the 7th century in Iraq. Rich story with two playable characters. Relive the battle events and lead your troops to victory."
Videók
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2020.02.21. 16:25:27 -
#347 hiphip.. -
#346 Március 31-én jön $49.99 / £39.99-os áron, Steam-re és Epic-re.
(Epic-en ha nem használta el az ember, még érvényes lesz a 10€-s kupon.)
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2020.02.20. 11:29:53 -
#345 Miért van hozzá kvázi az Egy Gyűrű szövege a tapipados részre írva? :D -
#344 most fedeztem fel hogy androidra is van egy klon. ugyanugy van stratégiai és taktikai térkép ahol mi is harcolhatunk
-
#343 Veil of Crows-t nem sokan heggesztik és már nem teljes állásban, szóval ott belassul az tuti. Freemannél mi a szitu? -
#342 Sajnos mind ez a Freeman, mind a Veil of Crows döglődik, vélhetően nem lesznek befejezve.(hogy a Freeman kapott 1.0 verziót az nem azt jelenti hogy el is készült a játék) -
Hunor1 #341 hmmm, igen. csak sajnos engem a modern hadviselés nem izgat , inkább a kardozás! :) maradok a warband modoknál inkább, aztán jöjjön a Bannerlord+a módjai:)))) -
#340 Elég korai alpha óta követem és játszogatok vele. Nem egetrengető játék, de elvagyok vele :) -
#339 mostanában jött hozzá elég komoly frissítés, mármint mennyiségileg, mert még nem próbáltam rá az új verzióra.
Amit játszottam vel azok alapján a M&B 'első' részére hasonlít, csak még annak a felszínes potikája itt még kevesebb.
Egyébként a csapatmenedzselős, kereskedős rész az egy az egyben. -
#338 kijött egy klón, modern hadviselésre hegyezve, kint van a virágbolti verzio, talán érdemes kiprobálni
pcguru teszt
Utoljára szerkesztette: Montanosz, 2019.10.05. 11:14:47 -
#337 nagyon várós -
Hunor1 #336 tudom volt már fenn videó a gamescomról sok. ez most új. a lényeg hogy itt az elfoglalt kastély managelése is látható (hogy miket építhetünk, fejleszthetünk) :
-
lonvard #335 Jaj de jó a zene hozzá. Kevés az egység. 9-10 egység van az első részben, akkor a másodikban ne legyen 7. Óvok.
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.09.08. 10:28:45 -
Although #334 Jobb lesz mint gondoltam. Pedig mikor a pesszimisták írták ez kb. mint az előző rész. Modereknek egy aranybánya lesz.