1016
1585982264.jpg
Mount & Blade II: BannerLord
  • PrasCo
    Warband-ban eltakaríthatóak voltak options-ból, nagyon meg lennék lepődve, ha itt nem ez lenne a helyzet.
  • zorrobomber
    Támogatom! :)
  • lonvard
    Jó lesz, csak remélem a fej fölötti ikonok eltüntethetőek.
  • zorrobomber
  • zorrobomber
    Jaja ez lemaradt hogy ez egy mod még csak.
  • Hunor1
    itt egy másik. Váltogatják benne a támadó és védekező oldalakat. az AI semmivel sem jobb mint a Warbandban. de gondolom ez amiatt van hogy ez egy MOD a bétához. viszont a "map" a vár az fantasztikusan hangulatos! :)
  • Montanosz
    hát van még mit javitani :-)
  • zorrobomber
  • Hunor1
    tedd azt, megértelek. én viszont már az első nap meg fogom venni. biztosan lesz egy csomó klassz mód is hozzá hamarosan , úgyhogy azokkal kivárom a teljest.
  • Normen76
    Hát... ennyi év várakozás után én már kivárom az 1.0-át akármi lesz. Csak a teljes "kész" játék érdekel már.
  • Hunor1
    A Bannerlord? szerintem akár egy év v. még hosszabb ideig is.:( de addig is a modderek majd dobnak rajta sokat! ami a legjobban zavar az az hogy az early verzióban még nem tudunk saját királyságot létrehozni:((((
  • JonasSandor
    Meddig lehet örliben majd?
  • zorrobomber
    Nem a Bannerlord. A már első látásra is fos Knights of Light adatlapjáról van, ma jött ki EA-ben.

Egyébként nagyon nem favorizálom az Early Access cuccokat, de a Bannerlord 8 év fejlesztés után, félkészen is érdekel.
  • Montanosz
    kiváncsi vagyok
  • Hunor1
    már mint a Bannerlord? ezt honnan másoltad ide ?
  • zorrobomber
    "This game is unplayable and isn't even fit to be in early access."
    Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2020.03.01. 10:00:15
  • AnuluWork #357
    Ez tetszett. Hasznos volt ez az értékelés?

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

شكراً لكم على هذه اللعبة واتمنى ان تستمروا بتطويرها وتحسينها

وهذه بعض الملاحظات من تجربتي مع اللعبة:

- المرحلة الاولى صعبة جداً جداً حيث استغرقت مني اكثر من ساعة لإنهائها مع انها يفترض ان تكون كدرس لتعليم اللعبة
    - المرحلة الثانية حاولت لعبها لكن لا افهم ما المطلوب عمله واخسر كل مرة بدون سبب واضح
    - موسيقة الواجها الرئيسية لا تتوقف عند بدا اللعبة وتسبب الازعاج عند مشاهدة مقطع البداية
    - حاولت تخفيض صوت الموسيقى لكن الخصائص لا تعمل
    - عند اخسارة اللعبة تقوم باعادة المرحلة من اولها ومن ثم اعادة تنفيذ نفس المهمات مرة اخرى وهو شيء مزعج ويسبب الملل
    - السيف ضعيف جداً لذلك توقفت عن استخدامه وكنت استخدم فقط القوس والسهم
    - الصوت في مقطع البداية متاخر عن الفيديو
    - اللعبة ثقيلة جداً مع اني وضعت كل الخصائص على ادنى مستوى

:)

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Oké, fordítóval minden lehetséges, de mókás ilyet olvasni steames játéknál. :)

• AnuluWork #356
    Na, hamarosan kiderül.

Knights of Light
  • zorrobomber
  • Although
    Tetszik megtartották az alapot nem csináltak belőle egy csili vili "pompomlányt".
    Az alap a harc ugyanaz, csak graf jobb, a stratégia fejlettebb. Talán az egész jobb lesz a régi alapokon.
  • Carmang
    Faja lesz.
  • zorrobomber
  • Montanosz
    igen de ez csak akció rpg, a M&B jóval összetettebb, stratégia,taktika,rpg,gazdaság,stb
  • AnuluWork #350
    Meglátjuk. Hasonló kultúrkörből jön, mint a M&B.
  • zorrobomber
    No offense de számomra ez elég gyengének tűnik, két okból. Az egyik a három méteres hátraszaltó , a másik pedig hogy a leírás alapján csak a kardozásban és a csapat irányításban hajaz a Mount and Blade-re, egyébként nem igazi open world sandbox.
  • AnuluWork #348
    És akkor még itt van ez is:

Azt írják:
    "Inspired by The Witcher and Mount & Blade. Set in Middle East during medieval age. Story is based on a historical battle at the 7th century in Iraq. Rich story with two playable characters. Relive the battle events and lead your troops to victory."

Videók
    Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2020.02.21. 16:25:27
  • MarkBlade
    hiphip..
  • zorrobomber
    Március 31-én jön $49.99 / £39.99-os áron, Steam-re és Epic-re.

(Epic-en ha nem használta el az ember, még érvényes lesz a 10€-s kupon.)

Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2020.02.20. 11:29:53
  • Terawatt
    Miért van hozzá kvázi az Egy Gyűrű szövege a tapipados részre írva? :D
  • Montanosz
    most fedeztem fel hogy androidra is van egy klon. ugyanugy van stratégiai és taktikai térkép ahol mi is harcolhatunk

• Terawatt
    Veil of Crows-t nem sokan heggesztik és már nem teljes állásban, szóval ott belassul az tuti. Freemannél mi a szitu?
  • s1lkforrent
    Sajnos mind ez a Freeman, mind a Veil of Crows döglődik, vélhetően nem lesznek befejezve.(hogy a Freeman kapott 1.0 verziót az nem azt jelenti hogy el is készült a játék)
  • Hunor1
    hmmm, igen. csak sajnos engem a modern hadviselés nem izgat , inkább a kardozás! :) maradok a warband modoknál inkább, aztán jöjjön a Bannerlord+a módjai:))))
  • Terawatt
    Elég korai alpha óta követem és játszogatok vele. Nem egetrengető játék, de elvagyok vele :)
  • b-type
    mostanában jött hozzá elég komoly frissítés, mármint mennyiségileg, mert még nem próbáltam rá az új verzióra.
    Amit játszottam vel azok alapján a M&B 'első' részére hasonlít, csak még annak a felszínes potikája itt még kevesebb.
    Egyébként a csapatmenedzselős, kereskedős rész az egy az egyben.
  • Montanosz
    kijött egy klón, modern hadviselésre hegyezve, kint van a virágbolti verzio, talán érdemes kiprobálni

pcguru teszt

Utoljára szerkesztette: Montanosz, 2019.10.05. 11:14:47
  • Montanosz
    nagyon várós
  • Hunor1
    tudom volt már fenn videó a gamescomról sok. ez most új. a lényeg hogy itt az elfoglalt kastély managelése is látható (hogy miket építhetünk, fejleszthetünk) :
  • lonvard
    Jaj de jó a zene hozzá. Kevés az egység. 9-10 egység van az első részben, akkor a másodikban ne legyen 7. Óvok.
    Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.09.08. 10:28:45
  • Although
    Jobb lesz mint gondoltam. Pedig mikor a pesszimisták írták ez kb. mint az előző rész. Modereknek egy aranybánya lesz.