Mount & Blade II: BannerLord
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
remélem az új rész változatosabb lesz, mert van benne nagyon sok 5let és érdekesség
Utoljára szerkesztette: nearo, 2015.01.31. 13:47:52
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
viszont így sok év után gondolom rendgeteget fejlődött a dolog, ha ez a legújabb szivesen kipróbálnám
Szerk.: ráadásul a Warband vásárlói feltehetőleg a történelmet szegről-végről ismerő és szerető emberek voltak, akik elsősorban a kiváló harcrendszer és a sandbox játékmenet miatt vásárolták a programot. Én tehát úgy látom, hogy marketingszempontból az elhelyezés kiváló, hiszen akinek tetszett a Warband, az feltehetőleg nagy százalékban vevő lesz erre is. Én is.
Mittomén, egy Skyrim esetében teljesen érthető lenne az érvelésed, ha egy DLC hirtelen nem a Dragonbornról és Skyrimről szólna, hanem egy hammerfelli kovácsgyerekről, ez a játék jellegéből következik itt is.
Utoljára szerkesztette: PrasCo, 2014.10.17. 14:01:00
De nincs jelentősége. Ők maguk is kis cég de még kisebb modereket is támogatnak. Nyílván a bevétel jó része a moder csapaté lesz.
Ugye az eredeti játék Khergit, swádia, meg a többiek, ez meg egy új világ. Tehát nem dlc az eredetihez, ha szigorúan vesszük. De ettől ők még azok akik egy szerethető kis amatőr csapat 😊
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Ficsőrből idéztem lentebb, szóval én már biztos olvastam. Idéztelek 😊
Egyébként látszik amatőr kis csapat ez 😊
Kiadnak egy teljesen más világról szóló modot dlcként a warbandhoz 😊
úgy egyáltalán mit értesz "fizetős" alatt?
Utoljára szerkesztette: nearo, 2014.10.17. 10:20:50
"Tactic camera for an overview of the battlefield." #29 végül csak lett ilyen amire gondoltam. 😊
Gondolom fizetős lesz, amit részben sajnálok, mert annyi jó mod van amit lehet tölteni és fanmade, hogy kár lenne érte. Ha ingyenes lesz akkor számíthatunk arra, hogy rengeteg ember vissza fog térni és jó reklám lenne a bannerlordnak. <#email>#email>
Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2014.10.17. 10:08:23
Utoljára szerkesztette: Although, 2014.09.22. 18:02:54
Szerintem várjuk meg, hogy a Bannerlord háttéranyaga mit mond erről - bár meglepne, ha viszonylag egyértelmű megfeleltetést találnánk a továbbiakra. 😊
Vlandians = Swadia
Sturgians = Nord
Aserai = Sarranid
Khuzaits = Khergit
Battain = Vaegir
Empire = Rhodok
Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/
Szeretnék egy hazai oldalt létre hozni ahol a Bannerlordal kapcsolatban lehetne képeket ,ha lesz videókat megosztani és értékelni.
Az oldal célja összefogni a magyar bannerlord közösséget és együtt játszani ,segíteni egymást amikor csak lehet.
Akiket érdekel jelezzék nekem:
Elérhetőségek: skype: szaszizoltan
email:[email protected]
Részleteket később itt vagy közlök amikor lesz gameplay esetleg béta részvételi lehetőség!
Az a gond továbbra sincs megjelenési dátum. Akár még 1 év is lehet, sajnos. Így nem várnék komolyabb gameplay-t. Hacsak nem, egyáltalán nem akarják bejelenteni a megjelenési dátumot. 😊
Utoljára szerkesztette: Although, 2014.08.30. 08:41:14