1016
Mount & Blade II: BannerLord
-
#253 Amivel semmi baj nincs... majd visszajön az ha megjelenik -
#252 Jó, igazad van, alighanem. Valszeg az a baj, hogy már elveszítettem az érdeklődésemet a játék iránt. -
#251 Általában egyetértek veled, de ezt most ugye te se gondolod komolyan? :) Az mindig jó ha egy developer kommunikál a reménybeli vásárlókkal, mindemellett persze megértem ha türelmetlen vagy velük. Azok után hogy a Kenshi 12-13 évig készült, és mostanában elég sok játék van aminek évekig követgetem a fejlesztését, azt veszem észre, hogy egyre türelmesebb vagyok ilyen téren, csak megszokás kérdése az egész. Igen, jó érzés hogy bejelentik a Fallout 4-et, és pár hónap múlva már el is indíthatod, de könnyen a játék javára válhat, ha más utat jár be a fejlesztő, és hosszú évekig információt cserél a fanokkal. Ennek pedig része a dev blog is.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2019.02.15. 14:01:36 -
#250 Most őszintén? Ezek még érdekelnek valakit? Semmi megjelenési dátum, továbbra sem. Ha nem tudnak semmi érdemlegeset mondani, akkor inkább maradjanak csöndben. -
#249 Dev blog -
#248 Csináltam neki topikot, oda dobáltam képeket-linkeket, érdekességeket még róla. -
Although #247 Roppant érdekesnek tűnik. -
#246 Amíg kijön el lehet ezzel is szórakozni:
Nem kicsit jó... a legjelentősebb különbség a fantasy/japán világ és az, hogy direktben irányíthatod az egész "seregedet". -
#245 Első szinten amikor elkap egy portyázó csapat -
#244 Mount and Blade 2: Bannerlord will let you talk your way out of (and into) trouble -
Hunor1 #243 egy jó videó, az enciklopédiát elég jól bemutatja, egységek stb. azt nem értem hogy ezek a buzi törökök miért nem adják ki demóba ezt a gamescom-on bemutatott verziót ???!!
Utoljára szerkesztette: Hunor1, 2018.09.22. 22:49:30 -
#242 Biztos belehalnak. A multiba különösen. Esetleg ha ennyire considerable a beleverni kívánt effort, akkor kiadhatnák Paradox módra darabokban, de már egyből kiadáskor. 200 euró semmiség lenne egy ennyire várt játékért. -
#241 Mount and Blade II: Bannerlord Plans for Co-Op DLC -
#240 Hát ez alapján nem sok változás lesz a Warband-hoz képest. Ugyanaz a harc, ugyanaz a darabos rossz mozgásanimáció, valamivel jobb grafika és érdekesebb terep, térkép. Azért ebbe is beletolok valsz 2-300 órát majd mint a Warbandba :) -
Hunor1 #239 egészen friss videó anyag ! végre !
Utoljára szerkesztette: Hunor1, 2018.08.21. 01:46:43 -
Hunor1 #238 bocsi az offért.
tud valaki olyan mod-ot a warbandhoz amelyben lehet tetszőleges helyen outpostot építeni, majd azt fejleszteni kastélyra-várra?. köszi. vagy legalább meglévő falut fejleszteni várrá(helyőrséggel) -
Although #237 Rossz a koncepció. Úgy látom dolgoznak a konzolos verziókon is. Erre nincs erőforrásuk szerintem. Előbb kiadni a PC verziót aztán dolgozni a konzoloson. -
Oltred #236 Értem, köszi. -
Hunor1 #235 SEMMIT nem lehet tudni ! hónapok óta kussolnak, egyszerűen nem kommunikálnak velünk. nyeszlett dev.blogokat írnak pitiáner dolgokról amik senkit nem izgatnak. forrong a steam fórum is emiatt . nem mennek az E3 játék expóra sem... lehet valamivel kurvára beakadtak és nem jutnak egyről a kettőre . -
Oltred #234 Sziasztok!
Tud bárki bármit, hogy mi lesz a játékba bele építve? Mennyire fejlődik a diplomácia, a kapcsolatok kiépítése, a hűbér rendszer, esetleges adóztatás állíthatósága avagy a házasság előnyei-hátrányai ( gyerekek esetleg )?
Minden infót meghallgatok! :)
Köszönöm a segítséget.
Oltred -
#233 Megértelek, a belső fórumokon is elszaporodtak ezek a vélemények, de - részben... - nézzük az érem másik oldalát is: Úgy egy évvel ezelőtt háromhavonta, ha kijöttek valami szemétre való anyaggal. Az akkori kritikákra válaszul született meg a heti devblog, ami üdvözlendő, de ezzel viszont szerintem a ló túloldalára estek, mert egy folyó fejlesztéssel kapcsolatban ember nincs, aki heti rendszerességgel hónapokon és hónapokon át mindig szemkápráztató áttörésekről és marketing-bonbonokról írjon.
Úgyhogy ja', a kritikád jogos, de azért figyelembe kell vennünk, hogy ez még mindig jobb, mint amilyen eredetileg volt. Akkor hat hónapja nemhogy videóval, hanem semmivel nem jöttek ki. -
Hunor1 #232 Most már kurva ideges vagyok erre a TaleWorlds-ra ! kibbbbaszottul szarul csinálják a "kommunikációjukat" ! 6 hónapja képtelenek egy új videó anyaggal kijönni ???!!! -
#231 Nem lehet pontosan mikor jelenik meg, avagy "majd amikor kész lesz". Jó eséllyel még idén, de mivel semmi ígéret nincs és nem is volt soha, így az is lehet hogy csúszik tovább.
TaleWorlds explain why Mount & Blade II: Bannerlord doesn't have a release date
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2018.01.11. 14:53:20 -
steweee #230 jó volt az elődje, tele fasza ötletekkel, kihívással, igaz sosem sikerült komolyabb eredményt elérni benne, de harcban már egészen jó voltam a sok verekedős és shooter játék miatt
ennek mikorra várható a megjelenése ?
ha a játékmenetbeli kissé unalmas és ismétlődő dolgokat feldobnák vmivel, korszakalkotó játék lehetne
később meg ötvözni lehetne a total war harcaival, egyéni harc parancsnokokkal + birodalomépítés = total siker :) -
Hunor1 #229 Karácsony előtti dev. blog , benne 2 animációval .
dev. blog + 2 animáció
Utoljára szerkesztette: Hunor1, 2018.01.03. 11:06:08 -
Hunor1 #228 Viszont egy "rongyos" brigáddal nem szeretnek játszani az emberek :)) jó lesz ez -
#227 tul páncélozottak az emberkék, valojában max egy bőrmellényre vagy fémlemezekkel erősitett mellényre futotta az átlag katonáknak meg esetleg valami ocska sisakra, láncing is a inkább a hivatásos katonáknak volt, egész pontosan a szedett-vedett öltözék volt a jellemző -
#226 Mount & Blade 2: Bannerlord explains how damage is determined in combat
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.11.20. 16:54:22 -
#225 m&b wiki
"Weapon Crafting is a new feature. As you progress around the map, you will find weapons with unique parts which you can then apply to your own weapon, changing its statistics and appearance. For swords, the parts that can be changed are the blade, hilt, handle and pommel." -
Doma #224 Valoban a kraft rendszer lenne az ujdonsag... -
#223 Az ablak tetején a Shining Star feliratból gondoltam erre. -
Hunor1 #222 ha 2018-ban sem jönnek ki vele akkor lázadás lesz ! :) -
Hunor1 #221 inkább ez egy craft menü lesz . -
Hunor1 #220 mi végre ? -
#219 Végre mi? Nevesített loot is lesz? -
Doma #218 Végre!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Although #217 Igen elnézve ezt a videot, több százas egységeknél érdekes gép kell majd hozzá. -
Although #216 :
Utoljára szerkesztette: Although, 2017.11.06. 08:51:25 -
Hunor1 #215 ja kb. meg egy új atom PC-t ! -
Although #214