1016
Mount & Blade II: BannerLord
-
Hunor1 #93 szerintem töltsd csak le, és játsz. nagyon jó mod, különösen a Manor szisztémája tetszett, az semelyik másik mod-ban nincs benne . -
gamling3 #92 Sziasztok!
Az 1257AD modot hogyan érhetem el steamben? Vagy csak simán letöltöm és megy? -
#91 inkább csúsztassák jövőre, de ne legyen bugos, mert az ilyen játékot jobban tönkretesznek a bugok mint bármi mást :D -
steweee #90 nagyon jó lesz, ebben biztos vagyok. többször nekifutottam az első résznek (warband, dlc stb.) de tele van hibákkal ajáték. mármint soxor unalmas, egyhangú, ugyanazok a dolgok, stb.
de amúgy nagyon jó az 5let, hátha ebbe már minden klappolni fog -
Although #89 Nem vagy egyedül. Rég vettem ki szabit magamnak de erre lehet egy hetet :) -
Hunor1 #88 az jó lenne, már nagyon várom! -
Although #87 Idén kiadják az biztosnak tűnik. -
#86 Ahogy elnézem a blog időbélyegeit, szerencsés esetben majd olyan április-május magasságában esetleg lesz valami... :D -
Hunor1 #85 semmi új videó ? :( -
Hunor1 #84 jajh... az akkor hosszú lesz! addig is marad a warband, de szigorúan csak modokkal .
( apropos, valaki jártas itt a moddolásban? mert szeretném a manor system-et -1257AD- átültetni a most új crusaderes témájú modba ) -
#83 nem hiszem, azért egy 4-5 hónappal előbb illene szólniuk -
Hunor1 #82 szerintetek mennyi lehet a megjelenés még? 2016 első negyede?
-
Although #81 Ja, reménykedjünk egy kurd banda nem robbant a környékükön :)
Várós, nem is kicsit. -
#80 A településnevek ismét elképesztők lettek :D -
Hunor1 #79 uhh, de kibaszottul várom már ! kínomban újraraktam a warbandot, és az 1257AD moddal tolom megint:) -
Although #78 Működésben az új térkép van friss blog bejegyzés is a hivatalos oldalon.
: -
Although #77 Kis részlet a videohoz tartozó blogból
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!One thing that we didn't show in the video, though, was our deployment screen. All of the siege weapons are placed freely by the players, so there is full control over how to assault the walls. Once the siege begins, the player can also order troops to change what they're doing on the fly, throughout the battle. Of course, these weapons need to be constructed first.
After this, we see a short clip of the world map and village management. Graphically, we have made huge strides here, to improve the look and feel of Calradia. Though there are also some significant gameplay changes evident here. Castles are now fully integrated with villages, which means that settlement produces goods and has economic impact. The four sides of a village can all be made into different types of production, with the unique option of turning one into a castle.
Röviden nagyjából arról szól ami nem látható a videoban. Az ostromgépek szabadon helyezhetők, de elöszőr le kell gyártani őket
valamint komplex gazdaságban gondolkodnak. Megéri a várakozást szerintem. -
#76 Hát már jó lenne egy dátum, hogy mikor jön ^^ -
adam13192 #75 Mélyen tisztelt honfitársak! Íme egy oldal, ahol folyamatosan követhetitek az első sorból a Mount&Blade II híreit, videóit, képeit! Késésben a játék, de nyújtson vígaszt mindnyájunknak az, hogy egyszer úgyis eljő a nagy nap, mert ami késik, nem múlik! Álljatok be a dicső magyar zászló alá, és kövessük együtt az eseményeket!
https://www.facebook.com/pages/Magyar-Mount-Blade-k%C3%B6z%C3%B6ss%C3%A9g/280218455380479?fref=ts -
#74 50 másodperc körül van egy kis új látnivaló
-
#73 Még a For Honor csigázott fel mostanság:
http://forhonor.ubisoft.com/game/en-GB/home/ -
#72 Férfiként te is menj be arccal -
#71 Azért én az AI-t is szívesen látnám javítva.
Mert mit csinált terepen az ellenséges AI? Arccal előre, aztán futás. Vár védésekor pedig beálltak egykupacba, és hagyták, hogy lenyilazzam őket :) -
#70 Régóta várjuk már. Egyet értek, pont énis ezt mondtam havernak, hogy ha csak szebb graf meg siege lenne már megvenném. :D A custom mapokon csata warbandben felejthetetlenek voltak. Thermopülei pálya és public szerveren tök idegenekkel meg tudtuk csinálni, hogy a lovasság felsorakozik és visszaszámlálásra indult meg a roham a szurdokba. Atya ég mennyi emlék. -
#69 Akár azzal is reklámozhatnák, hogy "Olyan, mint a Warband, csak jobb." - és megvenném. Megvenném három példányban.
Na jó, egyben. Csak lobogtassanak be egy körülbelüli megjelenést. Igaz, az is érthető, és talán bölcs is, ha nem teszik. :) -
#68 Már a with fire and swordban/vagy vmi napoleonos volt a neve? lényeg az, hogy abban is voltak ágyúk és hangulatos volt, de valahogy ez a középkori téma jobban érdekel. Megvettem azt is, de az a nagy reload time és pontatlanság/zságbamacska sok volt. Pár órát toltam addig szórakoztatott, de kifújt :) -
haxoror #67 -
#66 Állat :)
Ostromgépek nagyon hiányoztak az első részből. -
#65 Hú ez nagyon jól néz ki. :) Már biztos tuti a vétel.
-
Although #64 Közben szép csendben márciusba is tettek fel egy kis infot.
március update
-
Although #63 Hát egy ilyen kis indie cégtől nem rossz ez de tény vannak lehetőségek jobbításra. -
#62 Azt javaslom, előbb független kereskedőként gyűjts egy kis vagyont (Helyi árviszonyok tanulmányozása), közben tápold fel a katonáidat. Fogadj fel nevesített hősöket a fogadóból, hogy segítsék a képességeikkel a sereget. Vegyél részt lovagi tornákon, vagy csak szimplán harcolj a küzdőtéren. Aztán ha egy kicsit felszívtad magad, keresd meg az egyik szimpatikus uralkodót, és legyél a vazallusa. Teljesíts neki küldetéseket, és ha jó viszonyba kerülsz vele, akkor adni fog neked birtokokat (falvak, várak, város), amik ha elég gazdagok, akkor elég szép pénz hoznak a költségvetésedbe. -
steweee #61 hát amiket megkaptam küldetéseket : irtsd ki a banditákat, kísérd el a karavánokat, szállítsd le a cumókat vmi másik településre.kb. ennyi
-
#60 És mit csináltál ezidő alatt? Szaladgáltál a térképen, és irtottad a banditákat? Ennél kicsit többről szól a Warband :) -
steweee #59 hát ma egész délutántól eddig a warband-el játszottam. az első néhány órában frenetikus öröm, hogy milyen gyöngyszemre bukkantak, újrakezdtem vagy 4x amikor már tudtam hogy mit hogy, aztán igazán hamar el is untam ezután, mert annyira monoton és egyhangú
remélem az új rész változatosabb lesz, mert van benne nagyon sok 5let és érdekesség -
Hunor1 #58 remélem már nem sokáig mert bár 4 különböző újabb modot is kipróbáltam, most már qrvára unalmas a warband---40-50 napnál nem bírom tovább, legyen akár brytenwalda akár L' Agile mod rajta. :(( -
#57 Igen, a legújabb lesz, de még nincs kész. Viszont a legelsőnek már most is van egy folytatása, mount&blade warband néven keresd - de itt sg-n nincs külön topicja, a sima Mount & Blade topicban találsz róla infot, mert alapjaiban ugyanaz, mint az első rész.
Utoljára szerkesztette: nearo, 2015.01.31. 13:47:52 -
#56 Még fejlesztés alatt van a cucc. -
steweee #55 ez a legújabb tagja a sorozatnak ? még a legislegelsőt próbáltam,tetszett de túl nehéz volt és picit unalmas is
viszont így sok év után gondolom rendgeteget fejlődött a dolog, ha ez a legújabb szivesen kipróbálnám -
Árcsi1488 #54 Nagyon jók lettek a zenék, illenek a népekhez. De dobhatnának már egy dátumot is.