1016
1585982264.jpg
Mount & Blade II: BannerLord
  • Hunor1
    valami koreai srác már játszik is vele! kibaszott egy nyelv! :))

https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=BRc6OwZyXns&feature=emb_logo
  • Hunor1
    MA VAN A MEGJELENÉS !!! :))) kb 12-től
  • AnuluWork #411
    Pedig ma lenne időm. Édes istenem, először március 4 óta! :) Holnap már nem lesz. :(
  • zorrobomber
    Nyugi, én is beszívtam ezt a visszaszámlálót, pedig tudtam a dátumról :D Wishful thinking, már készítettem a bankkártyámat :)
  • AnuluWork #409
    Ok. Nem tudtam.
  • MarkBlade
    31-én jelenik meg EA-ban.
  • AnuluWork #407
    Lejárt a számláló. A steamen nem lehet megvenni?
    Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2020.03.30. 11:26:22
  • Hunor1
    Valaki tudja hogy mivel egyelőre nincs lehetőség salyát királyságot alapítani, legalább egy nemzeten belüli klánnak lehetünk a vezetője? és azok hogyan lehetnénk? beházasodással? egyáltalán lehet házasodni az early kiadásban?
  • Hunor1
    visszaszámlálás
  • Hunor1
    1 nap! úúúristen, ezt is megértük:)))
    addig is :
  • AnuluWork #403
    Köszi.
  • MarkBlade
    Cdkeyen 36 euro..
  • AnuluWork #401
    Mennyibe fog kerülni, ha megjelenik 31én?
  • Hunor1
    a jelenlegi béta igen. de az early már kampányos lesz! :))
  • zorrobomber
    Only multi, ugye?
  • JonasSandor
    Zárt bétáznak páran.
  • MarkBlade
    A saját elvárásaimal nincsen gond. Nagyfiú vagyok tudok dönteni :)
  • Although
    Gameplay video alapján már azért látod milyen állapotban van a játék. Már ha az aktuális állapotban készült.
    Az alapján saját elvárásaidhoz tudsz véleményt alkotni.
  • Voltan
    Nyilván nem akarom ekézni, tudom én is, hogy EA lesz, nyilván fognak még rajta hegeszteni.
  • MarkBlade
    Még EA ban sincs a jaték. Tuti fognak csiszolni rajta. Ha meg nem a modderek megteszik. A legjobban szeretem a mostani társadalomban /és itt nem rád gondolok/ hogy úgy húznak le játékokat hogy megnéznek videókat a még meg sem jelent játékról. Nem az a bajom hogy véleménye van az embernek mert az egy természetes dolog. Az a baj hogy akár pozitív akár negatív véleményt mond úgy hogy nem játszik/játszott vele. Én is várok mérlegelek a vásárlással és el fogpk gyengülni és megveszem végül. Mert szeretem az ilyen tipusú játékot és mint lejebb írták nincs ilyen más.. egyáltalán semmilyen. Ez persze lehet jó és rossz is egyben. De az elöző játékuk nekem nagyon tetszett így megelelőlegezek nekik egy + jelet látatlanban is. Mert ilyen a szerelem az ember sokszor csalódik de aztán mindig megpróbálja. Nem akarok senkinek beszólni. Csak azért írom ezen sorokat mert a realitás ezt kívánja. Várjuk meg a negatív kritikákkal a játék megjelenését. És addig hátralévő időt próbáljuk átvészelni covid mentesen!
  • Hunor1
    figyu, ez egy MOD!! itt NINCS AI !! azért van csak tömörülés . a rendesben valamire jobb lesz az fix
  • Voltan
    Nekem a gaming és egyéb dolgok mellett a középkori hadviselés egy nagy gumicicám, elég sokat foglalkozom a témával. Az ostrom szívás, igen, és valóban nem egyszerű bejutni, de ha már bent van az ellenség, az nem áll meg a kapu előtt. A videóban csak annyi történik, hogy egy rakás ai odaszabadul egy minimális gócpontba, és csépeli egymást egy helyben. A karakter is simán elsétáll a tumultusból, a tömeg nem is foglalkozik vele. A legkevésbé sem realisztikus. A Warband-ben is jobban szétszóródak a népek, bár lehet, hogy azért, mert jóval kevesebb egység volt, nem tudom. Ez így ebben a formában kicsit vicces.
    Persze a Warband a maga idejében kiváló volt, és valóban nincs éppen túlkínálat ebben a stílusban, de ennél azért ma már én kicsit többet várnék.
  • zorrobomber
  • MarkBlade
    Ödzinte leszek. Ha csak azt hozza amit az első rész szebb grafikával elégedett leszek. Az is igazán jó a florisal lett.. szerintem ez is modkirály játék lesz.
  • zorrobomber
    Ebben már lesznek formációk, és a terep adottságokat is figyelembe veszi a gép. Már ez rengeteget fog javítani az élményen.
  • Montanosz
    hiába ha eccer elveszi a játékélményt
  • zorrobomber
    Melyik game az ami jobban csinálja? Mármint amihez az elvárást igazítani kell. Persze, jobb lenne a jobb AI, de még mindig nincs más ehhez hasonló cím. Nem rosszabb nincs, hanem semmilyen. Egyébként meg nem vagyok nagy várostrom szakértő, de pont ettől volt szívás, hogy kevés betörési ponton kell bejutni sok egységnek, nem?
  • Voltan
    A vár gyönyörű, de a csata? Ugyanaz, mint a Warband-ben volt, egy 10 négyzetméteres körbe tömörül mindenki a kapunál, és moshpit, mint a Slayer koncerten tavaly. Értem, hogy rengeteg egység, meg szép, meg minden, de azért ennél már kicsit többet kéne... Vagy máshogy AI szempontból.
  • JonasSandor
    Kérdés hogy hány évig lesz örli exesz.
  • Hunor1
    ugyan az a vár, de itt védekezésben

• Hunor1
    Újabb remek kastély harc ( már hogy a vár kibaszott hangulatos és teljesen realisztikus!)

• Although
    Elkezdtem forgatni az egeret körbe tudjak nézni :)
    Az jó ha támogatni akarja őket valaki. A bosszankodás a félkész játék miatt már nem lesz jó.
    Early persze. Modereknek is idő kell amíg összekalapálnak valamit.
    Meglátjuk. Várom a Bloodlines 2-t is. Még nem tudom mikor jön ki jópár cím van ami jó lesz. Rég volt ilyen jó év.
  • Hunor1
    én +már annyira ki vagyok éhezve rá hogy azonnal megveszem. ha bugos is akkor is élvezni fogom. ráadásul a modok is amik kijönnek rá sok a steamworkshopban jelenik meg . elnézve egyi másik videót , valami eszméletlen jó pályák(mapok) vannak lemodellezve, már csak a custom battlék is hatalmas élményt jelentenek majd!

Utoljára szerkesztette: Hunor1, 2020.03.10. 21:36:26
  • Carmang
    EA: akarjátok-e aktívan segíteni a program fejlődését azzal, hogy tulképp tesztelők vagytok, és folyamatosan jelentitek a hibákat?
    Ennyit kell eldönteni a megvétel előtt.
  • zorrobomber
    Én az EA első napokat megvárom, és a visszajelzések alapján döntök.
  • Although
    Igen ez szól ellene. Gondolom így az early szezonra úgy ahogy összerakják, így nézve nem is rossz. Az AI meg a legnagyobb falat lesz mire tényleg jól muzsikál. Ez az ami miatt gondolkodom rajta. Most vegyem meg vagy később.
  • Montanosz
    hát a videokban egy ember sem boldogult a lépcsőkkel több helyen, több száz meg a létrával :-)
  • zorrobomber
    Több ezer... :) Legalábbis az utolsó videóban 1000 vs 500 a felállás.
  • Although
    Kíváncsi leszek az új motor ami 64bites gondolom, hogy muzsikál több száz egységnél.
  • Although
    Pár nap és indul a móka.