1016
Mount & Blade II: BannerLord
-
Hunor1 #293 ezt most találtam! a kiírás szerint 2019-es .
-
#292 Felháborodás ide, vagy oda azzal senki nem jár jól ha kiadják úgy, hogy nincs kész. Inkább üljenek rajta még egy évig, de legyen megcsinálva rendesen. Én ennek szurkolok :) -
Hunor1 #291 aug 20-ától végre jön a gamescom! nagyon kivi leszek mivel rukkolnak elő a Bannerlordnál! ha most sem adnak infót a megjelenésről akkor kurva nagy felháborodás lesz!! -
#290 már akkor is voltak tranzvesztiták :-D -
#289 Keresgéltem régi képek között és random screenshotra bukkantam:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Régi szép idők, amikor egy ilyen jött veled szembe (f)pallossal =)
-
Although #288 M&B dobozát nézegettem. Megvegyem ne vegyem :) Aztán megvettem lehet másnap. -
#287 Azt én már akkor vettem meg, amikor fillérekért volt az alap game dobozosan. Aki azt az artot rajzolta se volt túlfizetve, annyira műanyag feelingje volt a kardnak.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Bevallom én a kisebbik százalékba tartozok most már akik a multit várják jobban. Lotr és más fantasy egyedi pályák roppant szórakoztatóak voltak nekem 100 fős szerveren. Voltak roleplay szerverek is, ahol kb az Ark vagy más gyűjtögetős túlélő játék ősének mondható gameplay volt helyi klánokkal, munkákkal amiből lehetett pénzt szerezni és fegyverkezni. -
Although #286 Mekkora veteran vagy :) No nem korban :) Nézegettem a dobozt még az internet meg steam nem volt ekkorra szám.
Nem a megjelenés ideje volt. kicsit később a Age of Conan kitöltötte az időm, ezt mégis megvettem :D
Egy időre nagyon beszippantott. -
#285 Emlékszem amikor az első rész még ki se jött és atom gagyi alfa volt - kvázi majdnem derékszögű baltával vágott élek voltak a domborzaton és azon mászkáltam fel s alá tomb raider 1 Lara model szintű csatlósaimmal - most negyed évszázados vagyok - ha család nincs is, de tökéletes komment volt :D
szerk.: wow - videó csatolva
Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2019.08.08. 13:07:13 -
#284 sokan még a topikllakók közül amikor az első rész megjelent még gyermemekek voltak, mára felnőtt férfiak saját családdal :-D -
Hunor1 #283 én meg leszarom a multit. csak végre csinálnák meg készre a single kampányt, aztán KÉSŐBB adják ki hozzá a multi részt. hihetetlen hogy ennyi ideig elhúzzák már a megjelenést ! :(((( -
#282 remélem ez a bot szerű kockás mozgást is kiveszik meg hogy közelharban nyilazunk, szobában lovasrohamot intézünk baromságokat ami már 10 éve is gáz lett volna -
Although #281 Nagyon morci leszek ha ebből is multi lesz. -
Hunor1 #280 skirmish béta(zárt) gameplay video :
béta skirmish -
Hunor1 #279 Faszomat a multijukba! engem csak a single érdekel a M&B-ből .... :(( -
JonasSandor #278 Év elején kijöhet. -
#277 Dev blog -
#276 Akkor még egy év... ? :D -
JonasSandor #275 Elindult a zárt bétája. -
#274 Kösz a figylemeztetést, kb 100 órám van már a játékban és semmi probléma nem volt géppel, sem a klienssel. Sokat heggesztettek már adolgon. Közben előlépet elsőszámú kedvencé a játék (Mármint a Conquerors Blade), pár cimbim is kipróbálta és nem tudnak lejönni róla. Szal Mount And Blade pótló valóban. Nagyon szóakoztató, csapatban kimondottan megunhatatlan. Még a barátnőm is játszik nagy lelkesedéssel.
Persze ettől még nagyon várjuk a Bannerlord megjelenését, de addig legalább van mivel játszani :) -
#273 Nézd, meglátjuk. De az semmi szín alatt nem egészséges, hogy indie címnek indult a projekt, majd az eszetlen scope creepnek hála 2 évenként kvázi új játék elkészítését kellett újra és újra vállalni, de alap rendszereket meg így megtervezni is necces, nem kivitelezni. Pl a netkód az eredeti kickstarter projekthez, ha nem is lett volna tökéletes, de elment volna szódával. Most 100 rendszerhez kell varázsolni valamit, természetesen teljes persistance-hez 1 szerverre.
Ha megcsinálják, nagyot fog szólni. Csak csinálják meg -
#272 Emlékszem még a nagyon alphákra, ahol ps1-es szint volt még a grafika :D -
#271 A Mount and Bladeről valamikor 1998-1999 körül olvastam egy magyar újságban. Rá kb. 8-9 évvel (?) jelent meg végül úgy, hogy a törökök sok reklámot nem nyomtak éveken át a megjelenésig.
Tehát ami most van, az már egész jó az ő szintjükön. :) -
lonvard #270 Sem fejlesztési időben, sem költségekben nem egyedülálló, amit arra a játékra fordítanak. Plusz eleve két játékot fejlesztenek egyszerre, és ez lesz a valaha volt egyik legkomplexebb játék, amihez hasonlót senki nem csinált. Úgyhogy teljességgel indokoltak a költségek. :P -
#269 Ez szomorúan hangzik :/ Csak adják ki így, a modderek majd elvégzik a maradék munkát :D -
#268 Mint mondottam, szerintem örülhetünk ha egyáltalán megjelenik. Pl Best Way ukrán fejlesztő stúdió évek óta dolgozott a Nuclear Union akció-TPS-RPG játékán, kb 2014 végére ki is adták volna. Csak épp ugye jött az év eleji Nagy Hazafias puccs, az stúdió ukránjainak egy része a felcsapó hazafias áhítattól megőrült, az oroszok inkább eliszkoltak, a ruszki kiadójuk pedig szerződést bontott velük, így az egész projekt kiválóan becsődölt egy pillanat alatt. -
#267 Ide commentelem azt, hogy így mindenki lássa, hogy röhögtem. Viccet félretéve ennyi pénzből olyan Bannerlordunk lenne, hogy mind a 11 sugárfertőzött ujjunk megnyalnánk. Nekem eléggé leült már a hype-o-meterem mutatója, mert a jó munkához idő kell már kezd a ló túloldalára átesni. -
#266 Persze hogy jól van, mivel 3 AAA játék ára rá lett verve már, és kb M&B III idejére lesz kész talán, ha és amennyiben még _legalább_ egy újabb AAA játék fejlesztési költségét megkapja. Nem mondom hogy nem lesz így, de azért lássuk az arányokat, hogy hány penészes pizzából épül a Bannerlord, és hány gyémánttaligát kapnak Robertsék minden hónapban.
Ha a törököknek ennyi pénze lenne kokóra, már a teljes kerület kihalt volna túladagolásban. -
#265 Csak óvatosan... -
#264 A várakozás alatt ki lehet ezt is próbállni. Szinte Mount And Blade, csak mindenki online. Conquerors Blade A rossz értékelés leginkább a szervereknek szól, estefelé nagy a lag, sokszor lefagynak a csaták, de maga a játék nagyon jó, részemről 8/10. Hozza a Mount And Blade hangulatot. A várostromok izgalmasak, ostromgépekkel, létrákkal. Irányíthatunk egy hőst, és vele 30-36 fős egységeket. Egyszerre egy egységet vihetünk magunkkal, de ha elfogytak (vagy ha mi magunk elestünk) bármikor behozhatunk egy másikat amíg bírjuk. A nagy térképen masírozhatunk mint a Mount And Blade-ben, beleköthetünk más játékosokba, vagy kereshetünk kincseket stb. Lehet házakat (klánokat) alapítan stb. Szal Mond And Blade pótló :)
Utoljára szerkesztette: Normen76, 2019.06.13. 05:55:16 -
Hunor1 #263 nem:(((( idén is kihagyják . kibaszott lassan készítgetik sajnos:((((( -
#262 Star Citizen koszoni szpeen jol van. -
Although #261 E3-ra nem mentek ha jól látom? -
#260 Már van. -
#259 Látom nincs még topikja, és eléggé M&B utánérzés (a világtérkép):
Battle Brothers -
#258 A Freeman olyan Jagged Allianceosnak tűnik, csak FPSben. :) -
Although #257 Veil of Crown érdekesnek tűnik. -
#256 Ennek a becsületes neve a development heck és a Star Citizen fanok tudnának róla mesélni.
Ott inkább szervezési problémák miatt folyik szét épp 250+ millió dollár, itt a törököknél szerintem pénz sem igazán van a fejlesztésre, így vagy
fusiban fejlesztik, vagy bőséges bérmunkát vállalnak mellé, ami nyilván elnyújtja a végtelenségig a fejlesztésre fordítható időt. Persze lehet hogy csak bénák mint CR-ék, de én speciel nem azon morgok hogy mikor jelenik má meg, hanem csoda ha össze tudják egyáltalán hozni. Szóval nem az a lényeg hogy a pohár most félig teli, vagy félig üres, hanem örülhetünk hogy az Erdogánó nem lopta/lőtte szét még azt poharat.
Btw, illette már a mélyen tisztelt pulikum fényös tekintetével a Veil of Crows, illetve a Freeman: Guerrilla Warfare játékokat, mint amiket szerfelett a MnB inspirált? (ergo MnB klónok)
Utoljára szerkesztette: s1lkforrent, 2019.03.15. 17:44:21 -
Although #255 Azért ha érted miről beszél valamint kulcsszavakat is tudsz keresni abból le tudsz vonni következtetéseket.
És ja ezzel az üljünk meg egy fenékkel 3 lovat nem mostanában fog megjelenni. Legyen konzol verzió ezt már tudjuk most meg emberünk lelkesen esteli egyidejűleg dolgozik"I spend my time creating both singleplayer and multiplayer scenes. Multiplayer scenes have a slightly different workflow, which I will elaborate on." Esélyes, ebben az évben sem fog megjelenni.
-
#254 Addigra nyugdíjasok leszünk. Ami elég nagy truváj, tekintve, hogy a mi generációnk aligha lesz nyugdíjas :D