1585982264.jpg
Mount & Blade II: BannerLord
  • yossarianHUN

Ez a grafikai fejlődés kellett, mint egy falat kenyér, már csak azt remélem, hogy változatosak is lesznek a helyszínek, nem ugyanaz a 3 kocsma, meg város fog újra meg újra ismétlődni. Az embermodellek baromi jók, merem állítani, nem nagyon láttam még RPG-ben ilyen élethű emberi karaktereket.

A harcrendszerben én még egy pici fejlesztésnek örülnék, például jó lenne, ha valahogy jobban lehetne érezni az ütések/vágások súlyát harc közben, nem pedig csak huss, kvázi ketté kellett volna vágnod szegény ördögöt, de az csak hörög egyet, megpördül, és hanyatt vágódik. Lehet, hogy csak én vagyok szadista, de én személy szerint a csonkolást/roncsolást is mindenképp betenném a játékba, tudom hogy emeli a korhatárt, de azért már mégiscsak viszonylag realisztikus középkori daráldáról beszélünk. Mikor lóháton nagykalapáccsal szájba gyűröd a szemből neked vágtató lovast, abból válltól felfelé nem sok kéne, hogy maradjon.

A párbeszédek és RPG elemek is gyanúsan átemeltnek tűnnek az első részből, remélem ez csak a látszat, és azért mélyítettek valamennyit a szerepjátszáson, mert azért az elsőben a párbeszédek sokszor nevetségesek voltak, egyáltalán a kommunikáció meg egész egyszerűen nagyon korlátolt.

Na de mindent összevetve nagyon ígéretes a dolog, örülök, hogy nem hagyták félbe a fejlesztést. Én nagyon várom.
    Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2016.03.09. 01:40:20