1016
1585982264.jpg
Mount & Blade II: BannerLord
  • hapi
    Egyenlőre virágboltival, de csak azért mert a warband engem nem fogott meg, irányítás, grafika, menük stb. nem tudtam belemerülni, ezért nem mertem megvenni. Ez most tetszik egyenlőre, ha megragad tuti megveszem mert, rengeteg mod és patch várható még!
  • Hunor1
    sokat fog ez még javulni, bővítik a kampány részt is még. no és persze a MODok!! :)))kurva jó modderek vannak ám! :)
  • zorrobomber
    Én már a karakter kreálónál elvesztem... ha a játékban is ennyi fantázia lesz, akkor GOTY :)
  • Voltan
    Neem, nem multiztam, sosem szoktam. Viszont nagyon sokat játszottam vele, és szerettem.
    Egyébként beletoltam most még valamennyit, és azért kezdek bemelegedni. De mondjuk pont az AI-n nem látom a fejlődést a legkevésbé sem. Custom csatában próbáltam ostromot, hát az továbbra is elég vicces.

Mindegy, hangulata megvan, és alapvetően természetesen jó játék, hiszen az előd is az volt, de azért azt gondoltam, hogy kicsit több újítás lesz benne. No sebaj.
  • Hunor1
    bannerlordba nincs fps mutató? nem akarnék felrakni semmilyen segédprogramot, egyszer már összeomlott miatta a rendszerem:(
  • Hunor1
    így van. nekem eddig (csak tutorial) tetszik! és is sokat warbandoztam de itt már a gyakorlótéren elvéreztem :))) képtelen vagyok megölni a trénert ! csapkod mint állat, alíg tudok találatot bevinni.... én nem fanyalgok, nekem megérte ennyiért is! akinek van melója nem jelenthet gondot 20 rongy sem...
  • MarkBlade
    Mert elsősorban azok vették akik az elsőt játszották. És ahoz képest még így látatlanban is javult. Azért ez egy réteg játék és hiába jön bárki NEM AAA kategória! Nem említhető nagy nevekkel aminek már a csilliárd bőrét nyúzzák le és csak a nevével eladják a xart is. Aki szerette az elsőt annak ez is tetszeni fog jó valószínűleg.
  • Although
    Meglepő de nagyon pozitív a steam mérleg.
  • Although
    Néztem a fejlesztő videoját. Azért azt mondani ez a Warband szint erősen túlzás. Az ostrom fejlődött, az ai is. Tudomásul kell venni ez nem lesz akció játék. Ez látszott. Ami zavar az a lag ez érdekelne mennyire erős gép kell. Komolyan itt egyesek olyanok mintha legalábbis a Bio új korszakalkotó játékát várnák.
  • zorrobomber
    Azért bátor dolog tizenplusz ezer Ft-ot kiadni olyan játékért, ami előzetesen sem tetszett. Ráadásul a harc itt csak egy szelete a játéknak, a többit meg nem 3 óra alatt fogjuk megítélni. És EA... Hát, meglátjuk, kvázi én is buktam már, mert giftet aktiváltam...

Warband-ben amúgy multiztál? Ott azért nem ártott ha tudsz védekezni :) (nem egyszerű de azért működik)
  • nearo
    akkor asszem pár év múlve lesz jó ez a játék is... :D
  • Voltan
    Igen, sajnos. Most már beletettem 3 órát, tehát a refundot buktam, és sajnos a grafikát leszámítva, meg egy két apróságot a taktikai irányításban (minimális eddig) szinte SEMMIVEL sem jobb, mint mondjuk a Warband. Ami persze egy jó játék. VOLT 10 évvel ezelőtt.

Hát, ezt beszoptam. No, még próbálkozom, hátha, hátha.
  • AnuluWork #441
    A gamesplanet.com, van egy flash sale, mellé egy video alatt volt egy promo code: LORD5

38,99 dollárt ír így.
  • Palinko
    Igen ez nekem is feltűnt, a modelleket bár felújították, meg biztos sok mindent változtattak, de ez már egy kingdom come után, meg a sok dolog után amit az első rész kiadása óta láttunk nagyon kevés. Pedig az első sok kellemes órát okozott nekem is bár egy idő után ismétlődő lett de azért nagyon jó volt. Most ez a második még vonzott mert favoltam a topicot de hogy eljött a kiadás napja már semmi nem maradt ebből a vonzalomból. Általában amelyik játékoknál ilyen elhúzódó a fejlesztés az semmi jót nem tartogat, azért figyelem majd a véleményeket és próbálom kiszűrni majd melyik a nosztalgia miatt elfogult, de egyelőre úgy érzem ez a rész nálam kimarad. Pedig jó lenne egy középkori RPG, csak nem ennyire fapados.
  • Voltan
    Háát, a harc pontosan ugyanolyan továbbra is, mint az elődben volt, szerintem ez ma már kicsit kevés. Pajzs nélkül továbbra is esélytelen hárítani szinte bármit is, ráadásul mintha rosszabb lenne a lóról való harc, mint a korábbiakban, szinte alig találok el valamit, OK, hogy az elején még nyilván nem valami tápos a karakter, viszont a régibe beletettem rengeteget, és ezt valahogy nem érzem igazán...

Nem tudom, ebből lehet, hogy refund lesz, csak sajnos már játszottam 1.5 órát, még nem akarom eltemetni rögtön...
  • tombadillo
    hát én várok, 20 rugóért nem veszem meg. lehet, hogy nem is viszi a gépem, szal meglátjuk. pedig nagy rajongója voltam/vagyok.
  • AnuluWork #437
    Steam. Pont a WS miatt. Ráadásul, mindjárt le is tölti, de nem csak én töltöm, és még finom vagyok ... :)
  • zorrobomber
    Nyilván így van. Epic-en elvileg él még a 10€-s kupon, de gondolom steam-en lesz workshop támogatás (?). Ha igen, akkor nem kérdés hogy ott kell megvenni.
  • tombadillo
    lehet, hogy csak steames példányt vesz figyelembe, de azt automatikusan, nekem dobozos volt mind a kettő eddig.
  • tombadillo
    ja, most meg 45. szomorú
  • AnuluWork #433
    Steamen MOST, kupon nélkül nekem 39,99 volt, ami 14412 volt a mai árfolyamon.
  • AnuluWork #432
    Nem foglalkozom ezzel. A Home Office miatt szinte zéró a havi benzinem, nem vettem sem én, sem az asszony bérletet, tele a hűtő, a srácoknak nem kell kajapénzre eltenni, nem fizetek osztálypénzt, elmaradt az idei színházuk, kirándulásuk, stb. Nem fűrészelek fingot szááááázéééé, örülök, hogy tölti és mindjárt befejezi. :)
    Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2020.03.30. 13:31:11
  • tombadillo
    45 euró, az 20 rugó most asszem. vagy tévedek?
  • b-type
    Nekem 5euro-t ír jóvá a Steam, így 14ezer, viszont általában 13-14 ezer körül lehet megvenni, én még várok mert oda még nem tették ki ahova erős kuponom van.
  • tombadillo
    úgy volt, hogy ad plusz 10 % engedményt, ha már megvan valamellyik korábbi rész. de nem kérdez rá? szal na.
  • AnuluWork #428
    14412 volt steamen -20%os árral (39.99 euró). Kliens helyett a steam honlapon sikerült megvenni.
  • tombadillo
    20 rugóért nem drága egy kicsit?
  • Montanosz
    twichen már tolják ja élőben
  • nordan
    az a cég aki nem preloadoltatja a játékát 3-4 nappal vagy akár egy héttel előre is az kb. hülye.......minden egyes AAA játéknál el kell játszani ugyanazt?
  • Hunor1
    picsába! miért nem tették korábban preloadra ?????!!!!!! és akkor most már csakregizni kéne áááááhhh:((((
  • AnuluWork #423
    Nem klienssel, netes felületen IS ugyanez a helyzet. Na ezért hülyeség - főleg "karantén idején" -, hogy nem teszik ki az árat időben!

Attól még indulhat 12től, csak nincs ilyen gebasz.
    Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2020.03.30. 12:17:17
  • Hunor1
    elvileg menne, de hiába klikkelek a kosárba tesz-re egyelőre semmi. de nyilván túlterheltek
  • AnuluWork #421
    Inkább várok kicsit.
  • Hunor1
    próbáljátok a hivatalos Talaworlds oldalon megvenni, aztán a steamen leregisztrálni
  • AnuluWork #419
    Na, a kliens be is szart, nem rakja a kosárba. :)
  • AnuluWork #418
    Figyu, de tényleg, bár earlyt ritkán vettem 0day, de ha jön valami, pl. március 30., akkor ott az ár, meg lehet venni hónapokkal előtte is, még akkor is ha CSAK aznap 12 órától lehet játszani. Ezt a részt nem értem, de mondom, earlyt 0day sose vettem.
    Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2020.03.30. 12:00:50
  • Hunor1
    ahh, nem érted hogy NÁLUNK az déli 12 óra??? remélhetőleg csak pár perc
  • Voltan
    5 perc múlva kezdődik
  • Voltan
    Itten van egy ilyen, itt is 30-át írnak:
  • AnuluWork #414
    Steamen is ezt írták, mégsincs semmi vételi lehetőség. :(