Evolve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nagylaci
Lesz béta PC -re is! Január 16 -tól lehet majd bétázni és aki részt vett a Big Alpha nevű tesztben, illetve akinek megvan a Steam könyvtárában a Left 4 Dead vagy a Bioshock Infinite(?) azok is automatikusan részt vesznek majd. "Csak" annyi lesz játszható majd mint a Big Alpha -ban, szóval a Goliath és a Kraken szörny oldalról illetve a Tier1 és 2 a vadászok oldaláról. A teszt időtartamáról még nem írtak semmit. Érdekesség, hogy az XBOX -osoknak nyílt teszt lesz és játszhatnak majd evakuációt is, illetve amit ők unlockolnak a bétában azt megkapják majd a teljesben is! Fene a pofájukat... 😄
Az eredeti hír a játék oldaláról:

The Evolve Xbox One Open Beta is Coming January 15, 2015!

Enyhén őrült infografika a Wraith -ról:

Utoljára szerkesztette: Nagylaci, 2014.12.18. 15:59:00

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

Nagylaci
Na itt is van a hivatalos trailer:

És egy komplett meccs is a Wraith -al:

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

Nagylaci
Egy Wraith reveal videó felkerült XBOX One valamilyen szolgáltatására! Nem ismerem a cuccot azért írom ilyen körülményesen... 😄 Viszont pár ügyes és gyors júzer felvette kamerával. Bár így már elmondható, hogy nem kell sokat várni egy jó minőségű hivatalos jutúb verzióra sem.

Wraith Video on Xbox One!

Doom 4
Teljes evakuáció hátékmód.

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

Doom 4
Azért ez érdekes lesz. Mármint ha a hunterek nem rosszak, de az elején mégis kikapnak, vagy akár fordítva. A küzdő felek kiismerhetik egymást, és a végére sikerül nyernie annak aki az elején gyengébb volt.

Amúgy az egyik videóban mondta, vagy írták valahol, hogy a az utolsó meccs fog számítani, de gondolom lesz pontszámlálás is. Mint a L4D játékokban.

Nagylaci
Igazából két új játékmódot is bejelentettek az egyik ugye a Rescue. Ebben a vadászoknak a pályán szétszórt "incapacitated" (tehát földre került) civileket kell először felsegíteni, majd egy mentőhajóhoz kísérni. A vadászok nyernek ha egy bizonyos számú civilt kimentenek, a szörny pedig akkor ha megöl egy szintén előre meghatározott mennyiséget. Ezek a civilek úgy működnek mint a bot irányította vadászok, tehát lehet őket "pajzsozni", gyógyítani, földről "felszedni", ugyanúgy strike -okat kapnak és csak a harmadik jelent "instant" halált.

Evolve Tutorial Rescue
Evolve Rescue Mode: Developer Commentary

A másik játékmód a Defend ahol a vadászok erőtérrel védett átjárókat védenek a pályán, konkrétan kettőt. Ebben a játékmódban a szörny azonnal Stage 3 -ben van (szóval teljesen kifejlett) és folyamatosan, hullámokban Goliath "minionokat" kap segítségül. Mindkét erőteret egy-egy generátor táplálja amit a szörnyek elpusztíthatnak és mehetnek a következő ellen. A második ilyen átjárót elpusztítva egy hatalmas mentőhajót kell a vadászoknak védeni ami éppen "tankol". 😊 Nyilván ha sikerül bárhol elég ideig feltartani a szörnyeket akkor a hajó elmegy és a vadászok nyertek, ha a szörnyek elpusztítják a hajót akkor -nyilván- ők nyertek. Természetesen mindkét játékmód véget érhet valamelyik fél pusztulásával is!

Evolve Tutorial Defend
Evolve Defend Mode: Developer Commentary

Ezen kívül még bemutattak egy "kampány szerű" 😊 módot is Evacuation néven ahol öt pályát kell egymás után teljesítenünk különböző játékmódokban és attól függően, hogy melyik fél nyeri a pályát a következőre valamilyen bónuszt fog kapni. Ilyen lehet szörnyként a sokkal több vadállat (könnyebb kajálni...) vagy a generátor pusztulása miatt a következő pályán radioaktív felhők amik sebzik a vadászokat vagy vadászként páncélozott lövegtornyok a pályára, elektromos kerítés, stb... Ennek az öt pályás "kampány" -nak a vége mindig logikusan mindig Defend játékmód, de az első négy lehet bármelyik mód.

Itt a képen látható is, hogy Hunt, Nest, Rescue, még egyszer hunt majd a végső Defend mód került sorra. Az érdekes, hogy a játék mintha azt nézné, hogy ki nyert többet az ötből mert az látható, hogy: "Final score: 03 Hunters, 02 Monster". Ebből viszont az következik, hogy aki megnyeri az első három pályát az már mindenképpen nyert? Furcsa lenne, nem tudom... Viszont azt is számolja, hogy hány telepes halt meg illetve lett megmentve ami csavar egyet a dolgon, csak még nem értem hogyan. 😄

Evolve's Evacuation Mode: The Mode You've Been Waiting For?

Doom 4
Érdekesnek tűnik 😄 A Resuce ahogy látom olyan lesz mint a Nest, csak fordítva a Hunterknek kell védenie.

Doom 4
És ehhez: magyarázat

Doom 4
Seen that? <#mf1>

Doom 4
Én azzal is el lennék egy fél évig simán, de mérget vettem volna rá hogy lesz még több játékmód.

Nagylaci
Új játékmód: Nest

Evolve: Nest Mode Reveal - Monster Gameplay - IGN First
Evolve - IGN First: Evolve - Nest Reveal - Hunter's Perspective

Na ez már sokkal jobban hangzik nekem mint a "sima" Hunt ahol ha jó a szörny akor 10 percig folyamatosan menekül/rejtőzik a vadászok elől miután Stage3 -ban simán lealázza őket. Ebben a játékmódban azért a szörny alaposan rá van szorítva, hogy megtámadja a vadászokat! Az meg elég jó poén, hogy ki tud kelteni magának egy "kis" bébi szörnyet! 😊 Állítólag még vannak spéci játékmódok érdekes csavarokkal, na én ezeket várom leginkább mert nekem a Hunt mód önmagában nem tűnik túl izgalmasnak.

Doom 4
Illetve egy kis érdekesség, ha még nem írtam volna: Még az alfa alatt mértem le, és szerintem ez azóta nem változott. Amikor meghalnak a Hunterek és megkapják a 2 perces vissza számlálót, ahhoz nyugodtan hozzá lehet csapni még 30 mp-t. Lemértem, ahogy leszámolt a 2 perc bedob az űrhajóba, és míg földet érsz, irányíthatod a karaktered az + 30 mp. Ez alatt nagyon sok mindent meg lehet tenni! <#eplus2> Pl, ha mondjuk csak Maggie éli túl és elmegy, vagy úgy akarsz nyerni, hogy a Power Relayt szeded szét, akkor ahhoz jó tudni, hogy a Power realy szétütéséhez kb 40-50 (50 a max, ezt nem tudtam pontosan lemérni.) mp szükséges Ergo, ha 10 másodpercel a számláló vége előtt kezded el akkor még simán tiéd <#email>

Doom 4
A Refueling szerintem faszántos lett. Bár csak akkor tudjuk meg igazán ha játszunk rajta. Amúgy igen tényleg a pályáknak van egy "homokóra" szerű elrendezésük azaz két terület egy szűk átjáróval összekötve. Lehet ha egy nagy "kör" alakú lenne akkor túl könnyen el tudna bujkálni a Monster így a gyengébb csapatok biztos, hogy nem találnák meg Stage 3 előtt, ez meg azt okozná, hogy még OP-bbnak tartják a Monstereket. A Sivatagos pályák nekem se jöttek be annyira. Na jó ez így nem igaz, csak olyan hasonlóak. Mondjuk az is tetszik mert amikor először megláttam nekem a Riddick 3 ugrott be, és ez jó mivel én fanja vagyok az összes Riddick filmnek <#awink>

Nagylaci
Közben bemutattak két új térképet is.

Evolve: Rendering Plant Map Reveal - IGN First
Evolve: 'Rendering Plant' Map Gameplay - IGN First

Evolve: Refueling Tower Map Reveal - IGN First
Evolve: Refueling Tower Map Gameplay - IGN First

Szóval eddig hét map lett bemutatva:

Fusion Plant
Dam
Distillery
Armory
Orbital Drill
Refueling Tower
Rendering Plant

Nem tudom nekem ezek a térképek valahogy nagyon erősen egy kaptafára készültek... Persze ettől még lehet, hogy ügyesen vannak összerakva és különböző módon lehet majd játszani rajtuk, de hogy egy jó részüket kinézet alapján meg se nagyon tudnám különböztetni egymástól az biztos. Pedig ennek a játéknak nagyon kellene a változatosság ezen a szinten is szerintem!

Doom 4
Zsíír <#finom> Valami olyasmire számítottam 3. szörnynek ami földi, nem túl nagy, és eléggé mozgékony. Ez meg valami hasonlónak néz ki 😄 Nekem tetszik remélem ez lesz az <#mf1>

Nagylaci
Mondjuk nekem legkevésbé a trapperek tetszenek úgy általában, persze ez tök szubjektív nyilván. Én az assault -al úgy vagyok, hogy végül is néha teljesen elmebeteg módon harcolni mindenféle kötöttség nélkül az mókás valamilyen szinten. A többiek meg vigyázzanak rám! 😄

Úgy néz ki, hogy a Turtle Rock -nak nem sikerült vigyáznia eléggé a harmadik szörny titkára mert kering egy kép a neten ami ha hamisítvány akkor elég ügyes. Belinkelem a képet "SPOILER" -ben, szóval csak az nézze meg aki nem bánja ha jó eséllyel le van lőve a poén előre!!!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Doom 4
Not bad, bár nem tudom, eddig ez fogott meg a legkevésbé.

Nagylaci

Doom 4
Igen. Mondjuk azért Lazarus is tud idegesítő lenni, főleg ha a monster nem fókuszálja ki, de ez elég OP-nek tűnik. Na majd bétában meglátjuk 😄
Am van itt olyan aki képben van most a videókártyákkal?

Nagylaci
Igen messze ő tűnik a leghatékonyabb gyógyítónak a háromból. Viszont a minden medic -nek class alapon meglévő "Healing Burst" képessége így tök feleslegesnek tűnik. Gyakorlatilag lövöldözi ezeket a "burst" -öket elég gyorsan ahová csak akarja, akár saját magára is.

Doom 4
Érdekesnek tűnik 😄 Végre egy Medic ami normálisan tudja healolni magát

Nagylaci

Doom 4
Kis érdekesség. Számok az alfából.

Nagylaci
Új térkép: Armory

Evolve: Armory Map Reveal - IGN First

Evolve: 'Armory' Map Gameplay - IGN First

Végre egy napfényes map, persze azért az árnyékok miatt ez is elég sötét...

Doom 4
Már meg ne haragudj, de az nem az alfa hibája, hogy komplett idióta vagy <#banplz>

Doom 4
Hat azt mondják, hogy ha leap strikeval támad a szörny akkor azt leszedi, szerintem a növényből is kiszedi, bár azt nem tudom, hogy mondjuk az egész pályán keresztül, vagy csak 1 falon át. Mindenképpen érdekes ötlet.

mester1987, Since: Story nem lesz, single player meg max úgy ahogy a L4D2-be annyi külömbséggel, hogy ki tudod választani, hogy kivel menj, a szörnyet is bele értve.

Én úgy tudom hogy nem lesz story - single player mod, only multi de javítsatok ki ha tévedek...

Lehet tudni, hogy bármilyen egyjátékos kampány várható-e a januári megjelenéssel majd esetleg vagy valami sztorimód hozzá majd?
Nagylaci
Engem az érdekelne, hogy a Railgun -al vajon ki lehet -e szabadítani a húsevő növénybe gabalyodott, vagy más módon elkapott társainkat nagy távolságból mindenféle felületen keresztül?! Nem lenne rossz felhasználási módja a fegyvernek.

Systore
ez az a játék, ahol szó szerint fájdalmas rossz játékosokat nézni. de legalább a karakter jónak tűnik
Nagylaci

És akkor miért kell (ilyen) véleményt alkotni? Nem nézel utána, nem tudod miről van szó, de azért felveszed videóra, hogy...? Nem értem mi értelme volt ennek. <#nemtudom>
Kb mintha leülnék sakkozni, mikor csak annyit tudok, hogy a paraszt az előre tud csak lépni és ennek örömére jól lehúzom mások előtt mert más a lóval ugrott egyet.
Ne csinálj ilyet többet.
Köszi! Egy egyszerű gémer pontosan ezt látja, ami a videóban is van.
Nagylaci
Abban ugyan igazad van, hogy ha nem akarom akkor nem indítom el de ha valamit megosztasz bárhol nyilvánosan akkor ne csodálkozz ha az emberek véleményt fognak mondani róla... Ez a videó pedig mind minőségében, stílusában, informatívságában értékelhetetlen. Abban egyébként igazad van, hogy a töltési idők közel elfogadhatatlanok, de, hogy pont semmit nem tudsz erről a játékról az teljesen nyilvánvaló. A Stage1 Goliath -al meg sem próbáltad bekajálni az állatokat, folyamatosan menekülve, lopakodva, szaglászva kijátszani a vadászokat amíg el nem éred a Stage3 -at amikor is már elég nagy előnyöd van ahhoz, hogy lenyomd őket. Ez egy olyan játék ahol a józan paraszti észnek legalább akkora szerepe lesz (ha nem több) mint a "közönséges" FPS skill -nek. Szóval akinek nem megy ez a játék (főleg a szörnyekkel) lehet, hogy valamin el kellene gondolkodnia...

Na srácok ne flameljetek, mindenkinek lehet saját véleménye.
@DonTaipo : Azt azért ne felejtsd el hogy egy alpha verzióval játszottál, általában nincsenek optimalizálva, ennek köszönhető a hosszú töltési idpő, bízzunk benne hogy gyorsabb lesz, szerintem még egy esélyt megérdemel a játék, nekem egyébként nagyon tetszik és nagyon egyedi.

Még szerencse hogy ebben nem te döntesz😊, a nem akarod nem indítot el.
SweeneyTodd
Jajjj de jóóóó , ide is megosztottad a csodálatos videódat , kérlek ne !

Ez minden, csak nem videó teszt , végig se tudtam már nézni , szörnyű ahogy játszol, legalább valamit elértél volna a játékokban amikről videótesztet készítesz , de 10-20perc után véleményt alkotni na mindegy dobjuk a témát , viszont szerintem sokan leszünk ezzel így ebből a fajta videótesztből kímélj meg bennünket a fórumon.

http://trafikavarosszelen.tumblr.com I PSN : motkany91

Systore
videó alapján hatalmas kezsüel vagy, mindegy
Systore
most komolyan a monitort kamerázod? ott van a fraps vagy akármi más a neten, amivel fel tudsz venni a játékból
Utoljára szerkesztette: Systore, 2014.11.09. 05:02:25

Ilyen állapotok vannak az alfában
Nagylaci

Nagylaci
Lazarus karaktere elég nagy telitalálat szerintem:

Doom 4
Megnéztem a videót is. Elég szívatósnak tűnik. 😄 Na majd a bétában meglátjuk milyen lesz.

Nagylaci
Elírás...

Doom 4
Wait what?! A videó címe, hogy Abe a 4th trapper. Ki volt a harmadik? 😮

Nagylaci

Doom 4
Első videó 😄 Jól néznek ki a karakterek, és tessék, itt az új játékmód, Nest ahol tojásokat kell majd szétkapni ha jól láttam, meg még nem tom.

Doom 4
Igen sajnos így van... én is jeleztem a 2k forumán, hogy gond van srácok, pl 2x kaptam olyat, hogy Complete a Match, és egyszer, hogy Win a Match, de azt is csak akkor amikor már folyamatban lévő játékba dobott be.

Nagylaci
Nekem Bucket és Lazarus Elite skin -je is meglehetett volna de bugos a rendszer és egy csomószor nem számolja a haladást.