536
Evolve
-
#256 Van amúgy hivatalos Magyar megjelenési idő ami február 9. 23 óra egy perc. Szóval akinek addigra meglesz a játék már hétfő este játszhat vele. -
#255 Én arra vagyok talán a leginkább kíváncsi, hogy maradt e még valami felfedezni való a játékban, vagy a mindenféle alfákban/bétában láttunk már mindent? -
#254 Várom már a 10.-ét.......
-
#253 EVOLVE companion app! :) Android -ra, iOS-re, és Windows Phone operációs rendszerekre tölthető le. Alapjában véve egy egész jól sikerült "match 3" típusú játék ahol szerezhetsz "Mastery Boost" -okat. Ez annyit jelent, hogy ha ezeket megveszed a játékban akkor felére csökkenti az adott hunter eszköz fejlesztéséhez szükséges feladatok számát MAJD A PC -s vagy KONZOLOS EVOLVE -ban! Ehhez be kell legyél jelentkezve mind a mobil app -ban mind az EVOLVE -ban ugyanabba a 2K account -ba. Ingyenes, kicsit nehéz de egy próbát azért megér.
Evolve Hunters Quest – The Hunt Goes Mobile -
#252 Ilyen lesz az egyjátékos mód
Ezt csak az időtöltés kedvéért végigszüttyögöm majd.A multija nem érdekel. -
Stief #251 Nagyon sokszor csapják be az embert a kiadók, és nem keveset kérnek el a játékért. -
Stief #250 Én már nagyon várom, de azért meg kell hogy mondjam tartok is tőle! -
#249 Ja, úgy értem! :) Annyiért egész biztosan megérte megvenni, még ha netán sok aggodalom be is igazolódik majd a játékkal kapcsolatban a jövőben... -
#248 Sajnos már nem tudok. Én az utolsó előttit vettem meg, és még aznap este elfogyott az utolsó is. :/
Utoljára szerkesztette: Doom 4, 2015.01.28. 22:26:52 -
#247 Annyiért én is vennék 2 db-ot!
Szerezz nekem egyet....
Utoljára szerkesztette: scomcomputers, 2015.01.28. 18:49:29 -
#246 Az alfa után felkerült a játék steamre de elrontották az árazást, ismerősöm ismerőse bevásárolt csomó kulcsot, így 6000 forintért vettem meg a játékot. -
#245 Megvetted a játékot 50 euróért?! Szerintem azért az már elég nagy különbség ahhoz képest amennyibe itthon kerül majd. Itt a fórumbejegyzés amiben leírják mik a legfontosabb változások amik majd a véglegesben lesznek a bétához képest:
Post beta tuning adjustments
A Wraith éppenséggel elég keményen meg lesz változtatva, ez már egy "átlagos" nerf -nél is komolyabbnak tűnik, és mivel a fejlesztők ezt (vélhetően) konkrét adatok alapján teszik, nyilván lehet a dologban valami... -
#244 Nekem már megvan a játék, alfa után megvettem Steamra, én nagyon gondolkozok rajta, hogy felupgradeljem a PC Monster Race editionra, de nem tudom még, mert VGA-t is kell vennem.
Wraith pöppet tényleg erős volt, de mondjuk az, hogy ha warpolsz az rögtön megszakítja a Decoyt, akkor kb. alig lehet majd elkerülni az arénát... -
#243 "Egyszerűen a legtöbben nem használják ki a vadászuk teljes arzenálját, vagy a csapat teljes agyatlanságban működik, vagy mindkettő egyszerre.."
Ebben 100%-ban egyetértünk. DE ezek szerint nem találkoztál olyan Wraith -el aki CSAK a Suprenova+Decoy kombót nyomatta folyamatosan! Ennyi volt a trükk és garantálom, hogy nagyrészt vesztettél volna. -
Chob #242 Lehet, hogy kicsit erős volt a Wraith, de abban is biztos vagyok, hogy a legtöbben rohadt bénán játszottak ellene. Én ahányszor Wraith ellen voltam mindig nyertem., és pedig felmentek stage3-ba is. Egyszerűen a legtöbben nem használják ki a vadászuk teljes arzenálját, vagy a csapat teljes agyatlanságban működik, vagy mindkettő egyszerre.. Ez az igazság. -
#241 Hú ez a nagy pörgés itt a fórumon! :D Hát azzal kapcsolatban, hogy melyik változatot kéne megvenni sok értelmeset nem lehet mondani... Bár ez egyenlőre nem egy Watch Dogs (az kimaxolta ezt a témát...), de már itt se nagyon lehet megmondani pontosan mihez mi is jár és mi érné meg akkor. Izé... :) Szóval szerintem szigorúan csak az alap játék, aztán majd kiderül, hogy van e kedve az embernek plusz pénzt kiadni különböző újdonságokért. Amúgy még ha nem is veszel meg semmilyen DLC -t az új szörnyekkel és vadászokkal akkor is játszhatsz majd együtt. Szóval én pl. biztos nem veszek szörnyet tartalmazó DLC -t, de attól még vadászhatok majd azokra a szörnyekre! Én még ilyen "kódos" oldalról sosem vásároltam nem tudok ajánlani semmit, nekem elő van rendelve a CD Galaxis -tól nem lakom túl messze simán beugrom a példányomért majd.
Amúgy meg olyan videót nem nagyon lehet találni ahol 15 perc értelmetlen rohangálás után a szörny aláz 2 perc alatt mert nyilván senki nem ilyen videókat tölt fel a megosztó oldalakra. Én is törölni akartam azt ahol sehogy sem találjuk, de végül győzünk csak azért töltöttem fel mert ott látszik, hogy a Sound Spike -okat mennyire könnyű kijátszani a szörny részéről. Lehet (sőt biztos!), hogy mi is lehettünk volna ügyesebbek, de az önmagában tény, hogy azok a vackok alig-alig találták meg a szörnyet.
A béta óta viszont bejelentették, hogy a Wraith decoy képességének nagyobb CD -je lesz, ha warp -ol azonnal megszűnik a decoy IS és a cloak IS! Ez azért beismerése annak, hogy a Wraith elég csúnyán OP lett bármennyire utálom is ezt a kétbetűs jelzőt... Amúgy a béta telemetriai adatokból az derült ki, hogy a Wraith győzelmeinek aránya 70% -os volt. Picit ijesztő ez a jövőre nézve és a kiegyensúlyozottságra gondolva. -
Stief #240 Valaki írjon már valamit:) Ki honnan fogja megvenni ezt a játékot? -
Stief #239 Szia lenne még egy kérdésem van valami tanácsod avval kapcsolatban hogy milyen packba vegyem meg vagy melyik oldalról? Csak letöltő kód érdekel! Kösznöm amúgy bő leírásokat és videókat!
Utoljára szerkesztette: Stief, 2015.01.24. 14:27:37 -
Stief #238 Szia!
Ez tényleg fasza kis videó volt nagyon köszönjük a nép nevében is. Viszont megint csak hunterek győztek, tudsz véletlenül egy olyan videót mutatni ahol szörnyet tényleg jól játszva, megutatkozik hogy igen is erősebb mint a vadászok? És ahol nem tudnak győzni a hunterek. -
#237 Én azt vettem észre, hogy amik az alfa alatt voltak elérhetőek a 3 térkép azokon nagyon jól lehetett menni, de a két új térképen nehéz volt. Pl Krakennal mentem és egyszerűen lealáztak, pedig nem vagyok béna, de az a csapat nagyon komoly volt... Állandóan megtaláltak, nem hagytak elmenni, nem igazán tudtam semmit csinálni ellenük. Lopakodás kb a második megtalálás után lehetetlen volt, csak észnélküli menekülés, de semmi esélyem nem volt. Egyszerűen olyan jók votlak, hogy az nem igaz. Mondjuk Krakennel a bétában első meccs volt, jó párat misseltem, de pl a lightning striket is folyamatosan tudták dodgeolni... Azután mentem wraithel, azzal meglettek, de utána másnap du. ig nem is mentem monsterrel. -
#236 Ezen a térképen amúgy is könnyű szörnnyel játszani. Még goliathtal is. A több térkép meg túl kicsi. Esetleg az a havas még jó. -
#235 Itt egy videó csak erős idegzetűeknek, amin talán látszik mi is történik amikor a szörny nem akarja, hogy megtalálják. Itt én játszottam trapper -ként Griffin -el aki ugye egyszerre maximum 5 db. ún. sound spike -ot tud elhelyezni a térképen. Ha ezeknek a spike -oknak a közelében a szörny bármit csinál nem lopakodva azonnal látható a helyzete. Viszont mivel a szörny a meccs elején látja, hogy kik a vadászok a trapper -nek megfelelő taktikával fog menekülni. Így helyeztem el őket:
Ennél többet nem nagyon lehet tenni, a lényeg, hogy egymást ne nagyon fedjék át és minél nagyobb részét lássák a pályának. Na ehhez képest így nézett ki a meccs:
EVOLVE PC closed technical test gameplay 2 -
Stief #234 Hmm... Igen ebben van igazság, azért köszönöm! Kicsit félve de lehet megveszem!
Köszönöm a hozzá szólást! -
#233 -
#232 Szívesen. Abból nincs semmi baj, hogy elmondod a véleményedet, csak látom, hogy tényleg nem ismered ezt a játékot. :) Ami nem baj persze. Elmondom miért tévedsz abban, hogy a szörny jobb lett volna. Szóval a játékban ha valakit leüt a szörny akkor azt egy rövid ideig fel lehet segíteni a földről, utána meghal és asszem' másfél percet kell várnia a respawn -ra. És még ha sikerül is felsegíteni akkor is kap egy ún. strike -ot ami azt jelenti, hogy elveszít némi életerőt véglegesen és a második ilyen után már instant halál ahogy leütik. Na viszont Lazarus -nak van egy olyan eszköze (a fura kesztyű) amivel a társait a haláluk UTÁN még egy jó ideig fel tudja támasztani mindenféle büntetés (tehát a strike -ok) nélkül. Na most mi azzal a csapattal DIREKT játszottunk arra, hogy egy társunk (jellemzően szegény Hyde az assault) halála árán beviszünk egy csomó sebzést a dögnek (amíg a földön fekvővel van elfoglalva) én meg utána szépen visszahozom a játékba és kezdjük elölről. Ezt viszont az első egy-két ilyen alkalom után a szörnynek észre kellett volna vennie és vadászni rám ugyanis az a rengeteg szörny által leütött, megölt játékos így ebben a formában semmit sem ért... -
Stief #231 Szia! Nagyon köszönöm a videót és az összefoglalót! Végig néztem most pár videót elejétől a végéig. Nagyon tetszett. Azt észrevettem hogy nagyon gyorsan eltud tűnni, a monster:) Viszont a videóból és többiből egyáltalán nem érződik hogy hátrányba vannak vadászok. Bár én nem játszottam játékkal és az biztos hátrány, de azt látom hogy vadászok folyamatosan vissza tudnak spawnolni. És pl te játékodban a szörny elég jól játszott és ha nem lett volna ennyi spawn képességetek hát az kell hogy mondjam szörny jobb volt. De még egyszer mondom nem leszólni akarom, csak nagyon ezt jött le a videókból.
Utoljára szerkesztette: Stief, 2015.01.22. 17:20:46 -
#230 Itt egy meccsem az utolsók közül, Lazarus -al játszva. Igen, a szörny nem nagyon fogta fel egész meccs alatt, hogy pontosan mi is történik körülötte, de hát nyilván itt ez vastagon kell, hogy jól teljesítsen az ember...
EVOLVE PC closed technical test gameplay
Hú ez durván hosszú lett, inkább SPOILER -be teszem! :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha a véleményemet kérdezed a játékról akkor azt kell mondjam, hogy az finoman szólva is elég vegyes. Nekem már eleve elég szimpatikus a TRS -ben, hogy ők legalább tényleg próbálgatnak valami új színt belevinni ebbe a mostanra totál unalmassá vált FPS műfajba. Akik nem tudnák ők "követték el" az eredeti L4D -t is ami ugye szintén eléggé rendhagyó módon nyúlt az amúgy meglévő játékelemekhez. Egyébként egy videóban mesélték is, hogy részben az ottani "Tank" elleni elég elborult harcok inspirálták ezt a játékoz. Szerintem a Goliath eléggé hajaz is a L4D tankjára. Szóval én úgy vagyok vele, hogy mindenképp szurkolok a játéknak mert szerintem már a rajongóknak is unalmas a Battle Of Callfield Duty 643... :D Mostanában nagyon kellene a vérfrissítés. Már a Big Alpha -val is elég sokat játszottam, most meg ezzel a "nembétahanemzárttechnikaiteszt" -el is sikerült rengeteget, úgyhogy már így megjelenés előtt is sikerült elég sok tapasztalatot szereznem a játékkal kapcsolatban.
Úgyhogy ebből az eleve elég lelkes hozzáállásból nem sikerült a játéknak mégsem 100% -ig megfognia. Egyenlőre eleve csak a "Hunt" játékmódot próbálhattuk ki mi PC -sek, ami szerintem elég rossz döntés volt. Ugyanis ezzel a játékmóddal van a legtöbb gond amennyire én látom. Igaz ez azzal együtt/annak ellenére, hogy a TRS bevallása szerint ez a játék központi játékmódja erre lett belőve az elveben(???) tökéletes egyensúly... A legnagyobb gondot szerintem elég könnyű körülírni és az azzal kapcsolatos, hogy a fejlesztők láthatóan úgy gondolták, hogy a szörnynek minden körülmények között meg kell adni azt az előnyt, hogy elmenekülhessen és/vagy lopakodva kvázi láthatatlanná váljon a vadászok elől. Na most ezzel az a probléma, hogy mivel a szörny messze Stage3 -ban a legerősebb nem egy kvantumfizika kigondolni, hogy a legutolsó fejlődési szint előtt hülyeség harcba bocsátkozni a vadászokkal! Ez viszont egyre több játékban vezet oda, hogy 10-15 perc össze-vissza rohangálás után a vadászokra ront a brutálisan erős szörny akinek alig vagy semmi sérülése nincsen és úgy szétkapja őket, hogy csak minimális esélyük van a sikerre. És itt követett el egy ordas nagy hibát a fejlesztő csapat ugyanis nem lenne ez feltétlenül gond ha ezt a folyamatot valamilyen feladattal, mellékküldetéssel, tennivalóval (OK, nevezzük ahogy akarjuk) élvezetessé tették volna a vadászok számára. Viszont most a játékban az van, hogy ha a szörny ügyesen kerüli a vadászokat akkor azok konkrétan csak szétunják az életüket is. Na most kérdem én, már közepes távon mit gondol a fejlesztő hova fog ez vezetni? Ki akar majd egy olyan játékkal játszani ahol az egyre ügyesebbé és ravaszabbá váló szörnyek szépen lassan MINDEN egyes meccset ilyen dögunalom/rape bájos kombóvá fognak tenni?! Nem hiszem, hogy nagyon mellé nyúlok ha azt mondom, hogy az újdonság "varázsának" elmúltával ez hamar visszavetheti a játék iránt az érdeklődést.
Itt rögtön kitérnék arra, hogy a hivatalos fórum tele van olyan véleményekkel miszerint ez a fenti állítás nem is igaz, csak a szörnyet nem üldözni kell hanem "vadászni rá", meg ketté kell válni és "elvágni az útját"... Aha... Az első érv nettó hülyeség ami azt illeti. Nyilván még az sem tudja miről beszél aki emlegeti ezt a marhaságot, inkább ezek csak túlhálypolt hülyegyerekek akik szeretnének belelátni a játékba valami olyan mélységet ami nincs is. Azon semmilyen "felsőbbrendű" taktika nem segít, hogy mire beröffented a jetpack -edet a szörny már a térkép másik oldalán napozik. A kettéválás és "útelvágás" meg kivitelezhető, csak általában nem jó semmire. Eleve trapper -ből csak egy van. Szóval az a kettős ahol nincsen trapper mit csinál a szörnnyel?! Nyilván semmit... Tudom, sokszor próbáltuk. Elviharzik a fenébe te meg tök boldog lehetsz, hogy milyen jól elvágtad az útját. :) De még ahol ott a trapper ott is sokszor úgy átrohan a szörny, hogy mire szerencsétlen eldobja azt a vackot és végre leereszkedik a búra a szörny már visszafelé jön, nemhogy el. :)
Amúgy is érdekes a készítők mennyire a szörny "oldalát" kedvelhetik jobban. Egyértelműen ő kapja gyakorlatilag mindenből az előnyösebb, erősebb képességeket. Azt pl. kevesen tudják, hogy ha lősz a szörnyre akkor annak gyorsabban töltődik a "staminája" ami a gyakorlatban azt, jelenti, hogy az ugrás/dash képességet sűrűbben tudja használni. Nem tudom értitek e, de a szörny még abból is hasznot húz ha lőnek rá!!! Ezért nem szabad amúgy messziről lőni rá mert egyrészt figyelmezteted, hogy a közelben vagy, másrészt még gyorsítasz is rajta... De még lehetne ezeket a "szemétségeket" sorolni. A trapper nagy nehezen elkapja a dögöt erre az pillanatok alatt levadássza őt és megszűnik a dome. Miért is?! A kupola talán igényli a függőlegesen álló trappert vagy mi a szösz?! :) Ezt pl. ki kellene venni a játékból szerintem. Ha a trapper sikeresen levadássza a szörnyet akkor az viselje a következményeit ennek. Aztán az is nagyon "kedves", hogy a vadászok pár eszköze/fegyvere még őket magukat is akadályozza. Gondolom mindenki aki játszott tapasztalta, hogy egy rosszul ellőtt Orbital Barrage milyen nagy károkat tud okozni maguknak a vadászoknak, vagy Hyde gázgránátjai amik csigává változtatják őket. Ez utóbbi azért különösen nagy szemétség mert már így is sokkal lassabb vagy a szörnynél, úgyhogy ez aztán tényleg nagyon kellett. A gáz lassító hatását teljesen ki kellene venni amíg az Orbital knockback -jét kissebre állítani vagy teljesen kivenni azt is. Illetve ide sorolható az is, hogy a szörny vertikális felületeket leküzdő képessége (mászás... :) korlátlan és villámgyors, addig a vadászoké rettenetesen korlátozott és relatíve lassú. Itt szerintem ott van elcseszve a dolog, hogy a szörny nagyon gyors kell, hogy legyen Stage1 -ben mert akkor még gyenge, tényleg menekülnie kell. De már Stage2 -ben elég komoly kihívást jelent, de a brutális sebességelőnyét még ekkor is megkapja, nem is beszélve a Stage3 -ról ahol már lényegesen erősebb a vadászoknál és még mindig jóval gyorsabb. Én úgy gondolom, hogy szépen lassítani kellene rajta minden fejlődéskor. Stage 2 -ben minden falmászásért levonnék tőle egy stamina pontot (az fogy ugráskor is), Stage3 -ban pedig valamennyivel visszavenném az általános mozgási sebességét is. Szerintem ez abszolúte izgalmasabbá tenné a játékot mert amikor erősebb a szörny akkor már nem olyan nagy gond neki ha utolérik és még magyarázni is lehetne a dolgot azzal, hogy a mérete miatt egyre lomhábbá válik. Szóval én azt hiszem, hogy ez egy remek ötleten alapuló technikailag jól kivitelezett játék de ez a 4v1 formula szinte lehetetlenné teszi a tökéletes kiegyensúlyozottságot és nekem folyamatosan az volt az érzésem, hogy fejlesztők lényegesen jobban "szeretik" a szörnyet mint a vadászokat. Viszont így ebben a formában csak akkor éri meg a pénzét ha van négy (vagy inkább több) haverod akikkel szinte mindig együtt tudsz játszani mikrofonnal kommunikálva(!) mert pubokban ez a játék szinte élvezhetetlen lesz. -
#229 10k fél játékért, és 22k (jó esetben, ha cd kulcs) a teljesért kiábrándító. mondjuk még mikor képek voltak csak belőle, már akkor a dlc-t reklámozták. a két bétát kifejezetten élveztem, de ez így egy vicc.
várok, amíg esik az ára, vagy talán addigra már nem is fog érdekelni
Utoljára szerkesztette: Systore, 2015.01.22. 03:53:37 -
#228 Engem is meglep, hogy akár itt a forumon, akár facebookon, egy Gamer vagy akár E-Sport csoportba sem említették.
Amúgy
Bár cseles, mert ha rákattintasz,, hogy pl win lose ratio ott azért már más a helyzet :D
Utoljára szerkesztette: Doom 4, 2015.01.21. 23:17:07 -
#227 Nekem bejön,kb 10 órát toltam bele,viszont akikkel játszottam(magyarok és nem magyarok) azt írták,hogy többet vártak tőle....
-
#226 Én megkaptam steam-re ,de mivel multis nem érdekel.
Ha tettek volna bele single részt még tolnám is ,de így -
Stief #225 Szia! Megszeretném kėrdezni hogy mi a vėlemėnyed a jàtėkròl? Szerinted tėged mennyi időre fog lekötni? Megėri a pėnzėt? Köszönöm előre is a vàlaszod. -
#224 Hogy ehhez a játékhoz mennyire nem szól hozzá szinte senki! kicsit fura, nálunk ennyire kicsi az érdeklődés iránta, vagy mi a szösz?! Ti mennyit bétáztatok? Én lehet, hogy egy "kicsit" túltoltam a dolgot (szerencsém volt gyakorlatilag egész hétvégén azt csináltam amit akartam) mert a végén 165. voltam az összesített listán 22 játszott órával! :D Feloldottam mindenkit és Lazarus -nak meglett az Elite skin -je. (Ami amúgy elég lehangolóan szimpla szerintem...)
-
#223 Nem rossz játék az biztos:
Szép a grafika, a cryengine teszi a dolgát!
-
#222 Van egy felesleges béta kulcsom: 83TWY-LZCQG-X3J7Z
Jó játékot! -
#221 Indítsátok újra a Steam klienst!!! -
#220 Mondjuk közben hazaértem legalább! A "Big Alpha" -nál is ez volt 23 után már játszottam is talán. :D -
#219 -
#218 Magyar Steam csoport. -
#217 Bújtam, a TRS fórumot, elv eltolták egy órával de nem tudom mert nem dev írta.