536
Evolve
  • TDC Geronimo
    Én azért még nem temetném. Elég jó és ésszerű változtatások vannak a patch noteba.
  • TDC Geronimo
    PSen nekem 10 sec alatt talál mindig játékot
  • Doom 4
    Tervezett Patch note. R.I.P. Wraith.
  • Jeffjohnson
    Akkor egyelőre várok meglátjuk mi lesz 2 hét múlva.
  • Nagylaci
    Elég csúnyán visszaesett a játékkal játszók száma ami azt illeti... Délelőttönként konkrétan van, hogy nem is találok teli lobby -t. Illetve jó néhány játékost már névről felismerek annyira ugyanazokat adja állandóan. Csak remélni merem, hogy ez a megjelenés körüli hype elmúlása miatt van és azért ennyinél beáll a játékosszám mert a megjelenéshez képes elég komoly a visszaesés... De összességében nem vészes a helyzet általában elég gyorsan lehet játszani.
    Sajnos a játékban a Wraith nevű szörny olyan mértékben OP lett és természetesen emiatt brutálisan túl is van használva és az ellene lejátszott meccsek annyira UNALMASAK, hogy ez is rendkívül rossz hatással lehet a játékosszámra. Patch meg még sehol...
  • Jeffjohnson
    Nagyon gondolkodom a játék megvételén. Így pár hét játék után milyenek a benyomások? Mennyien játsszák? Könnyű játékot találni?
  • Doom 4
    Hogy lehet-e esport az Evolveból? ESL Tournament
  • Stief
    Dommal értek egyet, de hogy a játék nem balancos az biztos! Profi csapatnál semmi képen nem! És abszolút nem marhaság az hogy lassabbak a szörnyek. Góliáttal kifejezetten futás, futás, és simán lehagytak, esélyem nem volt. Bármit tettem csattogott a hátamon a golyó pedig nagyon sokat játszom monsterral. És nem tartom magam szarnak!
  • Doom 4
    Igen erről beszéltünk, de én az alatt a 14 perc alatt, folyton üldözöttnek éreztem magam. Na biztos meglehetett volna verni őket is, lehet hogy egy 10. játék után sikerült is volna, csak sajnos már nem volt időm többet játszani... Csak ügye azért volt szokatlan, mert alfa alatt nem, beta alatt 3x kaptam ki szörnyként, de abból az egyik az volt mikor öcsém kipróbálta a Wraithet, a másik meg már egy menet közben lévő goliath illetve egy kraken volt. De a Goliath után emlékszem ugyan azon csapat ellen mentem egy Wraithet bosszúból és az össze is jött xD Szóval ja na. Azért kíváncsi leszek majd amikor már mindenki nagyobb szinten lesz, akkor milyen statisztikákat fog hozni a játék.
  • Nagylaci
    Na azért ez így már sokkal érthetőbben hangzik! :) Jól játszó szörnyeknél (és te elég jó vagy szerintem) az szokott lenni a probléma, hogy amikor az átlag(!) PUB után összefut egy tényleg egyénileg is képzett jól koordinált csapattal hirtelen semmi sem működik ami addig a "szerencsétlenkedő" lassú, sűrűn hibázó véletlenszerűen összeverődött hunter csapatokkal szemben! A játék teljesen jól van kiegyensúlyozva nagyon magas szintű csapatjáték esetén! Ezért van az, hogy ha az megvan a huntereknél akkor hirtelen megszűnik az a kényelmes hunterszopatás amit a legtöbb játékban a szörnyek művelhetnek. Ebből a szempontból nincs itt baj, csak szörnyként olyan ritkán futtok össze igazi, komoly ellenféllel, hogy egyenlőre nem tudtok jó taktikát kidolgozni ellenük. Ilyenkor ugye hozzájuk kerül a meglepetés előnye is hiszen nagyon sok szituációban teljesen máshogy, sokkal profibban reagálnak mint amihez hozzászoktatok.
    Wraith -ről meg annyit, hogy harcban ha a hunter -eknek egy csöpp eszük is van akkor egyáltalán nem OP! A gond ott van, hogy ha egy Wraith játékos nem akarja, hogy elkapják akkor nem kapják el... És szépen létrejönnek az unalmas 15 perces meccsek amiknek a végén már a győzelemnek sem tudsz igazán örülni mert a folyamat ahogy eljutottál oda dögunalom volt. Ez az igazi baj a Wraith -el!
  • Doom 4
    Ja azt elfelejtettem, hogy volt olyan, hogy arena de volt jó pár halott állat, és ügye általában ilyenkor, Decoy és zaba a pajzs miatt, de az se ment, mert Hyde eldobott, egy gránátot azt csókolom...

Kraken defeat
  • Chob
    Nem csoda, hogy kikapsz egy olyan csapat ellen, főleg kisebb pályán. Caira rendkívül erős, miatta folyamat a seggedben vannak, a Wraith meg nagyon puhatestű, és ha folyamat piszkálnak szép lassan véged van. A másik pedig Hyde, ha ellene mész akkor a decoy kilőve, mert a tűz kiszed cloak-ból. Cabot-ról meg már nem is beszélek :D . Talán az egyetlen gyengébb láncszem az Griffin, Abe/Maggie jobb nála.

Én is átéltem már azt amit te nem egyszer, de annyira nem érdekel, a Goliath-ot favorizáltam mióta játszok a játékkal.
    Utoljára szerkesztette: Chob, 2015.02.26. 05:51:15
  • TDC Geronimo
    Számomra is érthetetlen. Nem egy játékkal játszunk szerintem.
  • Doom 4
    Kár, hogy nem vettem fel de mobilon a térképet meg tudom mutatni. Ugyan az a csapat, először a Refueling Toweren Goliathal mentem. Ott egyszer sikerült átvernem őket, így Stage 2 be fejlődtem, és meg tudtam verni őket. 7 perces volt a játék. Ha az utolsó engage után elmenekülök lehet Stage 3 ba is tudtam volna menni, de túl erősnek ítéltem őket, hogy csak úgy szórakozzak velük. Így is talán 1,5-2 élet csíkom maradt.

Második meccs Wraithel volt. 14 Percig tartott, sikerült eljutni stage 3 ba de kb fele életem volt meg. Medlabon volt, volt Tyrant szóval hp regen buffot felszedtem, tölöttem az életem úgy támadtam de kikaptam. Egyszerűen sokszor hiába menekültem, mert valaki mindig szembe jött, és nem volt elég időm rá, hogy elintézzem azt az egyet (arra főleg nem lett volna időm, hogy teljesen megöljem őket, mert a többiek már ott voltak. Igazából éreztem, hogy kikaptam már mikor először elkaptak az arénába, de azért csak küzdöttem.

Pálya elején úgy rám találtak, hogy nem hittem el. Tehát nem riasztottam madarakat, se kajával, se úgy hogy beléjük mentem. Maximum az élővilág hangjai után mehettek vagy nem tudom. Így a térkép alapján az elején ha megölöm az assaultot, lehet valamivel könnyebb dolgom lett volna, bár amilyen gyorsan utolértek mindig, biztos képtelen lettem volna rá, a pajzsa miatt... Szóval menekültem. (Mindig ability rechargot viszek, de lehet, ha Traversal stamina rechargot vittem volna, akkor több harcot megúszok...) Elkaptak amikor fejlődtem stage 2-be. Egyszerűen muszáj volt meglépni, különben végig üldöznek, és Stage 1-be halok meg. Mielőtt S3-ba is úgy léptem, hogy láttam az arénát ahogy ledobják, akkor gyorsan fejlődés hátha sikerül. Azt megúsztam sebzés nélkül, de utána rögtön rám találtak, szóval megint futás... A végén próbáltam a Medicet fókuszolni, de addig Cabot miatt teljesen ledaráltak, mire meghalt én is meghaltam. De a harc elején meg Cabotot próbáltam támadni, de semmi esélyem nem volt, mert egyszerűen annyit gyógyított Caira rajta, hogy teljesen felesleges volt. Az biztos, hogy azok a srácok már rég ismerik egymást, és folyamatosan kommunikáltak. A helyezkedésük is jó volt, és a 2 Aréna is olyan helyen volt ami nekik kedvezett... És nem tudom milyen perkeket hoztak, de mintha egyszerre lett volna, Damage Reduction, meg Jetpack rajtuk. Jó nyilván rajtam is múlott a dolog, volt egy pár abduction amit misseltem rendesen, de Goliathal egyáltalán nem éreztem azt amit a Wraithel. Goliathal magabiztosan bementem a harcba, és csak azért nem futottam el amikor leszedték az armoromat, mert már nagyon low hp-n voltak.

És már nekünk is sikerült legyőzni, nem egy Wraithet, meg amikor az Evacot játszottuk azt is végig nyertük, és mi lett volna, ha 4-en már évek óta játszottunk volna együtt. Egy összeszokott csapat nagyon könnyen elintézik a Monstert. Majd kiderítem androidról, hogy lehet felvenni akkor lehet felrakom majd a vissza játszásokat, meg feltöltés alatt van Krakenes defeat is, azt csak azért, hogy mások is tanulhassanak a hibáimból.
  • Nagylaci
    "100% hogy a Wriath lett a leggyengébb szörny!"

"Nagyon lassúak a szörnyek a vadászokhoz képest"

OK, megírnátok, hogy ezeket a kommenteket pontosan MELYIK játékkal kapcsolatban írtátok?! Mert, hogy ez az EVOLVE viszonylatában két akkora ORDAS marhaság, hogy az már fáj...
  • Stief
    A szörnyek alapvetően gyengék, most egy profi csapat ellen voltam, hihetetlen gyorsan megvertek vagy 5* egymás után 5 percnél tovább nem éltem. Nagyon lassúak a szörnyek a vadászokhoz képest. Teljes sebességgel sem tudtam őket lerázni. A tapasztalatom szörnnyel csak egy módon lehet nyerni ha csapat nem egymással kommunikáló emberekből áll.
  • Doom 4
    Oké, 100% hogy a Wriath lett a leggyengébb szörny! Egyszerűen Caira, Cabot, Griffin, Hyde... Semmi esélyem nem volt.
  • Morinad
    A nemzetiszocializmus nem deviancia, hanem az ostobaság önkéntes elmélyítése.
  • Doom 4
    Mondjuk azért, hogy Daisy használható legyen, kell egy minimális ész is! Engem amikor követtek, akkor állandóan be tudtak keríteni, szóval mindig legalább 1 ember a másik irányból jött. De volt olyan is, hogy egy srác Goliathal volt és vagy 3 szor elkaptuk domeba, úgy hogy bújkált. Mindig bebújt egy bokorba, és nem vettük észre. Egyszer az tűnt fel, hogy Daisy áll a bokor előtt néz felé és piros a jelecske a feje felett. Azt végül észrevettem én is benne a szörnyet.
  • Stief
    Ja és ami még kurva bosszantó, ha elbújok daisy jelez, akkor elég a vadásznak letenni a doomot és látja hogy tényleg ott vagyok e. Mert ha nem, írja hogy nyomd meg a 4 gombot. Ezt nagyon utálom.
  • Stief
    Igen amúgy ezt is érzem daisy kicsit erős a keresésben túlságosan is. Kicsit gyengíthetnének rajta!
  • Doom 4
    Movment speed perk, vagy nem tudom, de ilyen egy jó hunter team. Én a hétvégén Wraithel belefutottam egy teamba, és alig bírtam fejlődni stage 2-be mert folyamatosan a seggembe voltak... Úgy sikerült, hogy egy arénából kicsusszantam, akkor gyorsan még 2 warp, és egy szikla mögött, de másfél csík életem bánta. A végén nyertem, de megszenvedtem rendesen. Am Daisy volt velük végig követett... Még átverni se nagyon tudtam őket.
  • Stief
    Wraith ellen nagyon jó support robot. Folyamatosan követni kell az uav-val. Ezáltal mindig folyamatosan sebezgetni hogy az alap healtje lemenjen, mert 3. állapotban is kevés az armorja és egy félig lesebzett wraith már gyengus. Most így nyertünk utoljára. Engem egy dolog zavar, Góliáttal voltam és nagyon levertek, elméletileg gyorsabb mint a vadászok de egyszerűen nem tudtam lerázni őket. Elbújni sem tudtam. Olyan érzésem volt hogy mindig látnak. Nagyon megvertek. Volt olyan eset hogy bebújtam egy bokorba még a fejemen is átmásztak, és nem vettek észre, itt meg bármit csináltam kiszúrt az assaultos gyerek, és gyorsabb is volt mint én.
  • Doom 4
    Igazábó kíváncsi lennék arra, hogy egy jó wraith ellen hogy lenne jó. Azt kéne csinálni, hogy folyamatosan 1 csapatnak 1 wraith ellen addig amíg nem nyernek a hunterek. :D
  • Stief
    Sajnos nem értek veled egyet. Azt gondlom nagyon jól balancoltak szörnyek egyetlen overpower egység van az lazarus, ha valaki csapatban dolgozik vele akkor mindegyik szörny halott. És nagyon remélem ezt javítják a következőben. Bár valószínű mert néztem a hivatalos fórumot és mindenki panaszkodik rá.
    Utoljára szerkesztette: Stief, 2015.02.19. 09:04:47
  • Nagylaci
    Igazából mindkettőtöknek igaza van egyszerre! A hivatalos fórum is ezzel van tele, hogy igazából nem OP a Wraith, szóval nem egyensúly problémák vannak vele, hanem sikerült egy olyan szörnyet készítenie a TRS -nek amire DÖGUNALOM vadászni. Függetlenül attól, hogy a végén megnyered a meccset vagy sem. Szerintem a Wraith egy hatalmas nagy baki így ebben a formában és érdemes belegondolni, hogy ez már "agyon" lett nerfelve a bétához képest! Akkor vajon mennyire rosszul lőtte be ezt a fejlesztő?! :)
    Amúgy szerintem ott követtek el nagy hibát, hogy a játékmenet lényege a szörny üldözése, hogy folyamatosan ott lihegsz a szörny nyakában, hogy elé kerülsz, zaklatod, nyomás alatt tartod. Na erre csináltak egy szörnyet aminél pont ez nem működik. Óriási ötlet volt kiherélni a játék talán legfontosabb elemét...
  • silverchain
    Neki van a legkevesebb Hp-ja, és a legkevesebb páncélja. Ha elvesszük a gyors helyváltoztatás képességét, akkor mivel kompenzáljuk? Mert a kaszabolás képességet nem számítva, a Wraith DPS sem a legjobb a 3 közül.
  • TDC Geronimo
    Wraithot nagyon elcseszték. Iszonyat unalom ellene játszani, állandóan 15-20 percesek a meccsek és csak rohangálásból áll. A másik kettő ellen sokkal jobb, de a 4. szörny a behemoth is normálisnak néz ki. Ezzel kezdhetnének valamit
  • davidgt
    Sziasztok!
    Csapattársakat keresek akikkel össze tudnánk dolgozni. Legtöbbet krákennel mentem most 56-dik voltam a ranglistán, viszont mennék én emberekkel is de ott 10-ből 9-szer elég bénák a csapattársak.Amúgy assault a kedvencem de sokszor traperrel megyek mert általában a többi játékos traperrel csak rohangál össze vissza nem nézni a szörny útját és mire oda ér a szörny már kereket oldott. Amúgy nem értem külföldi fórumokon miért hordják úgy le szerintem üdítő játék a sok cod és battlefield után. Nyilván ezt is meg lehet unni de ez úgyan úgy igaz a cod és bf-re is mert ott is ha egyedül pubol az ember azért azok is hamar unalmassá válnak. Steam nickem : davidgt
  • Doom 4
    Stealth módban ráugrasz, és akkor addig ütöd, míg földre nem kerül, vagy meg nem sebeznek. Ez az úgynevezett Pounce attack. A másik ami csak úgy harc közben földhözvágja, az meg csak egy anámíció, akkor szokott bekövetkezni, amikor már kevés élete van a vadásznak, akkor az utolsó ütés helyett elkapja és földhöz csapja. Földhöz csapás
    Sneak attack (pounce)
    Utoljára szerkesztette: Doom 4, 2015.02.16. 20:23:22
  • Stief
    Monsterrel steal modban eltudom kapni vadászt, de láttam olyat hogy csak simán elkapta és földhöz vágta. Hogy lehet elkapni az ellenfelet van más mód is rá?
  • Stief
    Jah hát csak ez így durva! Túl gyorsan tudja egymás után használni!
    Utoljára szerkesztette: Stief, 2015.02.15. 11:28:37
  • Doom 4
    Hehe, ez azért lehetett mert Lazarus volt a Medic. Neki nincs healja csak a Healing burst ami az összes medicnek van (Class Ability, 4 es gomb) Viszont van egy úgynevezett Lazarus Deviceja, ami annyit tesz, hogy ha földön van, vagy akár teljesen meg is halt a karakter 45 másodpercig fel tudja éleszteni, és még a Striket sem kapják meg amitől kevesebb lenne az életük. Ezért ha Laz van a csapatban akkor (mondjuk én amúgy is) Medic focus! És figyelni kell mert van CLoakja, szóval néha nehéz megtalálni.
  • Stief
    Most visszanézem és elemzem
  • Stief
    Srácok gondba vagyok! Valaki aki ért a játékhoz keressen meg steamen mert, tegnapi meccsem baszottúl elkeserített. Rosszul értelmezem ha egy vadászt kinyírok annak idő bünti lesz ugye? Mert tegnap hiába öltem meg őket vissza teremtek és folyamatosan kikaptam. videó is készült az esetről!
  • TDC Geronimo
  • Doom 4
    Na valami ilyenre gondoltam, köszi szépen
  • Morinad
    SMAA 1X Homályosítja az összes textúrát, ami az élekig fut. Eléggé erőforrás igényes.
    SMAA 1TX - Default (ez valami hybrid lehet, de nem tudom mi)
    FXAA Ez a leggyorsabb, ez is homályosít, legkevésbé hatékony.
    TXAA Ez egy elég egyedi megvalósítás, nem túl jó (szoftveresen nagyon lassú és nem jobb, mint a másik kettő), de az nvidia kártyák egy részébe be van drótozva, azokon gyorsan fut.
  • Doom 4
    grebber ples " Tudok én is guglizni köszi" Na mind1 megnézegettem, igazából amíg nem szerzek be egy pár plussz hűtést a gépbe addig inkább hanyagolom az élsimítást xD
  • grebber
    Élsímítási eljárások (milyen meglepő )

Miért jó melyik jó ,meg nézd meg magadnak.Az a jó amelyik jobban eltünteti a szemed elől a recéket és nem csökkenti nagyon az fps értéket.
    Kipróbálni semmiből nem tart. Bár szemre nem hinném hogy fogsz látni eltérést, de fps-ben tuti lesz.