Evolve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok. Nem tud valaki kulcsot olcsó áron?

Doom 4
OBS (Open Broadcaster Software), Mirillis Action (az mondjuk fizetős, de ott a virágbolti verzió), ez mind a kettő kimélő. Én ha Frapsal vettem fel akkor nem tudtam játszani, Mirillisel Left 4 Dead 2 ből még egy kisebb sorozatot is csináltam.

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

Nagylaci
Ha nVIDIA kártyád van akkor ott a ShadowPlay, AMD -nek nem tudom van e hasonló megoldása, de én régebben az MSI Afterburner nevű programot használtam. Illetve OSD infók kiíratására még most is azt használom, de tud képet rögzíteni illetve videót felvenni a játékokból.

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

Sírtam mikor az első szörnyes játékomról nem készítettem gameplayt, annyira jól sikerült, tényleg kibaszott jól el lehet rejtőzni, folyamatosan üldöztek nem tudtam lerázni a vadászokat, erre következő sarkon egy bokorba bebújtam, úgy elmentek mellettem mint a szar, utolsó vadászt elkaptam észre se vették 😊 Akkor örömömben majdnem bepisáltam. 😄
Vazze mondjon valaki valami gép kímélő játék felvevő programot, mert akarok készíteni gameplay videókat!
Doom 4
A 274-es hozzászólásban ott van Chronos profilja, vedd fel és majd tudunk játszani 😄 Én ma kerestelek de nem találtalak meg.

Kellene egy magyar csapat 😊
Steam a felhasználó nevem stief83 megvettem az evolvét 😊
Doom 4
Én alapból megrendeltem a Konzolok Szervizénél, de ügye közbe jött a hatezres lehetőség arra lecsaptam, de öcsémnek fentartottam a rendelést, szóval ma érkezik hozzánk is dobozosba.

Amúgy tegnap este egyet játszottam csak multiba, másik kettő solo volt, de meglepő hogy mekkora szórakozás volt az is. Single Palyerben odaveri az L4D sorozatot.

Nagylaci
Gondolom szinte mindenki kódot vett, itt van pár dobozkép:

Utoljára szerkesztette: Nagylaci, 2015.02.10. 11:05:36

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

Nagylaci
Akkor most egy picikét álmos lehetsz... 😊

Doom 4
Én tengap este vártam. Elmúlt éjfél, utána majd egy órát telepített, és nem indult aztán kb fél óra bénázás után csináltam egy javítást steamon és utána jó lett. Aztán játszottam gyorsba 2 menetet, de sajnos eddig ennyi. Mindjárt megyek suliba, én általában du/estefele leszek.

Nagylaci
Itt a Steam profilom linkje aki gondolja vegyen fel EVOLVE -ozni, délelőttönként elég sokat tudok majd játszani és akkor még a mikrofont is használom. 😊 Nemsoká mehetek a játékért a galaxisba...

Már majdnem lvl8 vagyok, nagyon bejönnek a játékmódok és az evacuation. Mondjuk az, ahol a szörnnyel védeni kelll a tojásokat kicsit húzós tud lenni, mert 1-2 hunter túl erős arra, pl. a 2 support, Hank és Bucket. Hank 1 bombázással lezúz 1 tojást, Bucket turret is kemény meg a rakéta. Lesz mit csiszolni, de amúgy jó az, még most jelent meg, meg kell szokni az új játékmódokat.
Kicseszettűl várom! És én most itt szopom a kolbászt a melóba 😞
Na valaki már tesztelgeti?
Utoljára szerkesztette: Stief, 2015.02.10. 05:09:30
Holnaptól én is vevő vagyok egy kis játékra, összedobhatnánk egy hunter teamet.

Egy n?nek legalább két férfira van szüksege: Az egyik ápolt, finom, gyengéd, kedves, ?szinte, megért?. A másik, pedig nem meleg.

Hát, aki nem veszi meg annak jó lesz, de a mutiplayer az igazi ennél a játéknál, szóval én továbbra is várom, hogy megkapjam végre a kulcsomat!
scomcomputers
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ne basszál ki velem!!! <#falbav>

* Scomcomputers the future of computing!*

Nagylaci
"Evolve Multi 10 Steam Unlocked Version-3DM"

Hátbesz@rok... 😄

Kicsit félek a balance patchektől hogy sok síró kis gyerek miatt elbaszták.
Doom 4
Én elgondolkoztam a PC Monster Race változaton is. Egy oka van, hogy nem azt vettem, hogy VGA-t is kell cserélnem. Alapból ellene vagyok így a DLC-knek, de akár nézzük a CoD, BF sorozatot ott is 2x kell megvenned a játékot kb., akkor fizetős MMO-k? Az is drága. És van aki mondjuk a LoL-ba ölt már bele tízezreket, vagy akár felhozhatnám ezt is. Nekem nincs CS:GO-m, WoWoztam egy darabig, majd nyáron szerintem megint vissza nézek, de nekem az Evolve az ami annyira tetszik, hogy képes vagyok még plusz pénzt rá áldozni plusz tartalomért. LoL-al is szoktam játszani, mindösszesen egy skint vettem ott is és kész többet nem költöttem rá. Pedig ott semmi pluszt nem ad hozzá csak egy karakter máshogy néz ki, itt meg azért több tartalmat kapsz egy DLC-ben.
Utoljára szerkesztette: Doom 4, 2015.02.09. 18:52:58

Nagylaci
Igen én már biztosan megveszem, de mivel az enyém dobozos lesz a galaxistól ami csak holnap 9:30 -kor nyit még ha át is veszem nyitás környékén, akkor is csak valamikor dél körül tudok majd játszani. Akkor majd nyomhatjuk együtt viszont! 😊

Itt a tök hivatalos infó a PC -s megjelenésről:

"PC:
Zone 1 – “Asia”Feb/09/2015 - 07:01 PSTZone 2 – “Europe”Feb/09/2015 - 15:01 PSTZone 3 – “Americas”Feb/09/2015 - 21:01 PSTZone 4 – JapanMar/04/2015 - 10:01 PST"

Szóval Európában PST szerint 15:01 -től lesz játszható ami azt jelenti, hogy ma éjfél utántól.

Fpocok:
Igen a sok DLC baromi gusztustalan és átláthatatlan, és én is pokolba kívánom az egész rendszert, de attól még gondolhatom úgy hogy az "alap" játék kiegészítők nélkül nekem megéri az árát. A DLC -kben az a legjobb, hogy ha akarom tojok rájuk, meg sem veszem...

scomcomputers
Olvasni tudsz?Akkor olvass vissza legalább 5, azaz öt darab hozzászólást( #257 )....
<#falbav>

Fpocok: Mit kellene látni bazze?
<#merges2>
Utoljára szerkesztette: scomcomputers, 2015.02.09. 15:22:47

Azt hiszem 23:01től lehet játszani...

Nem tudjátok mikor jelenik meg a játék? Éjszaka már lehet majd tolni?
Csak mert várom a kulcsomat a G2A-ról.
Fpocok
Van olyan aki ezt elolvasta és utána azt mondta magában... "Igen baszki, ez kell nekem. Kurvára megveszem".

Normálisak vagytok?

Parasite Eve 2, best game EVER!

@Chronos : Gondolom Te megvetted a játékot, ha van kedved játszhatunk együtt 😊
Utoljára szerkesztette: Since, 2015.02.09. 07:48:11

Megvettem szóval remélem nem lesz vele gond 😊 szörny akarok lenni es sok pulyka vadászt le akarom nyomni!
Nagylaci
Ja nem, bocsánat ez az XBOX-os megjelenés ami nem egyezik meg a PC-s megjelenéssel. Szóval egy órával később 10.-én nulla óra után lehet majd vele játszani...

Nagylaci
Van amúgy hivatalos Magyar megjelenési idő ami február 9. 23 óra egy perc. Szóval akinek addigra meglesz a játék már hétfő este játszhat vele.

Nagylaci
Én arra vagyok talán a leginkább kíváncsi, hogy maradt e még valami felfedezni való a játékban, vagy a mindenféle alfákban/bétában láttunk már mindent?

scomcomputers
Várom már a 10.-ét.......

<#eljen>

Nagylaci
EVOLVE companion app! 😊 Android -ra, iOS-re, és Windows Phone operációs rendszerekre tölthető le. Alapjában véve egy egész jól sikerült "match 3" típusú játék ahol szerezhetsz "Mastery Boost" -okat. Ez annyit jelent, hogy ha ezeket megveszed a játékban akkor felére csökkenti az adott hunter eszköz fejlesztéséhez szükséges feladatok számát MAJD A PC -s vagy KONZOLOS EVOLVE -ban! Ehhez be kell legyél jelentkezve mind a mobil app -ban mind az EVOLVE -ban ugyanabba a 2K account -ba. Ingyenes, kicsit nehéz de egy próbát azért megér.

Evolve Hunters Quest – The Hunt Goes Mobile

grebber
Ilyen lesz az egyjátékos mód

Ezt csak az időtöltés kedvéért végigszüttyögöm majd.A multija nem érdekel.

Next PC upgrade: 2022

Nagyon sokszor csapják be az embert a kiadók, és nem keveset kérnek el a játékért.
Én már nagyon várom, de azért meg kell hogy mondjam tartok is tőle!
Nagylaci
Ja, úgy értem! 😊 Annyiért egész biztosan megérte megvenni, még ha netán sok aggodalom be is igazolódik majd a játékkal kapcsolatban a jövőben...

Doom 4
Sajnos már nem tudok. Én az utolsó előttit vettem meg, és még aznap este elfogyott az utolsó is. :/
Utoljára szerkesztette: Doom 4, 2015.01.28. 22:26:52

scomcomputers
Annyiért én is vennék 2 db-ot!
<#eljen>
Szerezz nekem egyet.... <#wave>
Utoljára szerkesztette: scomcomputers, 2015.01.28. 18:49:29

Doom 4
Az alfa után felkerült a játék steamre de elrontották az árazást, ismerősöm ismerőse bevásárolt csomó kulcsot, így 6000 forintért vettem meg a játékot.

Nagylaci
Megvetted a játékot 50 euróért?! Szerintem azért az már elég nagy különbség ahhoz képest amennyibe itthon kerül majd. Itt a fórumbejegyzés amiben leírják mik a legfontosabb változások amik majd a véglegesben lesznek a bétához képest:

Post beta tuning adjustments

A Wraith éppenséggel elég keményen meg lesz változtatva, ez már egy "átlagos" nerf -nél is komolyabbnak tűnik, és mivel a fejlesztők ezt (vélhetően) konkrét adatok alapján teszik, nyilván lehet a dologban valami...

Doom 4
Nekem már megvan a játék, alfa után megvettem Steamra, én nagyon gondolkozok rajta, hogy felupgradeljem a PC Monster Race editionra, de nem tudom még, mert VGA-t is kell vennem.

Wraith pöppet tényleg erős volt, de mondjuk az, hogy ha warpolsz az rögtön megszakítja a Decoyt, akkor kb. alig lehet majd elkerülni az arénát...

Nagylaci
"Egyszerűen a legtöbben nem használják ki a vadászuk teljes arzenálját, vagy a csapat teljes agyatlanságban működik, vagy mindkettő egyszerre.."

Ebben 100%-ban egyetértünk. DE ezek szerint nem találkoztál olyan Wraith -el aki CSAK a Suprenova+Decoy kombót nyomatta folyamatosan! Ennyi volt a trükk és garantálom, hogy nagyrészt vesztettél volna.

Lehet, hogy kicsit erős volt a Wraith, de abban is biztos vagyok, hogy a legtöbben rohadt bénán játszottak ellene. Én ahányszor Wraith ellen voltam mindig nyertem., és pedig felmentek stage3-ba is. Egyszerűen a legtöbben nem használják ki a vadászuk teljes arzenálját, vagy a csapat teljes agyatlanságban működik, vagy mindkettő egyszerre.. Ez az igazság.
Nagylaci
Hú ez a nagy pörgés itt a fórumon! 😄 Hát azzal kapcsolatban, hogy melyik változatot kéne megvenni sok értelmeset nem lehet mondani... Bár ez egyenlőre nem egy Watch Dogs (az kimaxolta ezt a témát...), de már itt se nagyon lehet megmondani pontosan mihez mi is jár és mi érné meg akkor. Izé... 😊 Szóval szerintem szigorúan csak az alap játék, aztán majd kiderül, hogy van e kedve az embernek plusz pénzt kiadni különböző újdonságokért. Amúgy még ha nem is veszel meg semmilyen DLC -t az új szörnyekkel és vadászokkal akkor is játszhatsz majd együtt. Szóval én pl. biztos nem veszek szörnyet tartalmazó DLC -t, de attól még vadászhatok majd azokra a szörnyekre! Én még ilyen "kódos" oldalról sosem vásároltam nem tudok ajánlani semmit, nekem elő van rendelve a CD Galaxis -tól nem lakom túl messze simán beugrom a példányomért majd.
Amúgy meg olyan videót nem nagyon lehet találni ahol 15 perc értelmetlen rohangálás után a szörny aláz 2 perc alatt mert nyilván senki nem ilyen videókat tölt fel a megosztó oldalakra. Én is törölni akartam azt ahol sehogy sem találjuk, de végül győzünk csak azért töltöttem fel mert ott látszik, hogy a Sound Spike -okat mennyire könnyű kijátszani a szörny részéről. Lehet (sőt biztos!), hogy mi is lehettünk volna ügyesebbek, de az önmagában tény, hogy azok a vackok alig-alig találták meg a szörnyet.
A béta óta viszont bejelentették, hogy a Wraith decoy képességének nagyobb CD -je lesz, ha warp -ol azonnal megszűnik a decoy IS és a cloak IS! Ez azért beismerése annak, hogy a Wraith elég csúnyán OP lett bármennyire utálom is ezt a kétbetűs jelzőt... Amúgy a béta telemetriai adatokból az derült ki, hogy a Wraith győzelmeinek aránya 70% -os volt. Picit ijesztő ez a jövőre nézve és a kiegyensúlyozottságra gondolva.

Valaki írjon már valamit😊 Ki honnan fogja megvenni ezt a játékot?
Szia lenne még egy kérdésem van valami tanácsod avval kapcsolatban hogy milyen packba vegyem meg vagy melyik oldalról? Csak letöltő kód érdekel! Kösznöm amúgy bő leírásokat és videókat!
Utoljára szerkesztette: Stief, 2015.01.24. 14:27:37
Szia!
Ez tényleg fasza kis videó volt nagyon köszönjük a nép nevében is. Viszont megint csak hunterek győztek, tudsz véletlenül egy olyan videót mutatni ahol szörnyet tényleg jól játszva, megutatkozik hogy igen is erősebb mint a vadászok? És ahol nem tudnak győzni a hunterek.
Doom 4
Én azt vettem észre, hogy amik az alfa alatt voltak elérhetőek a 3 térkép azokon nagyon jól lehetett menni, de a két új térképen nehéz volt. Pl Krakennal mentem és egyszerűen lealáztak, pedig nem vagyok béna, de az a csapat nagyon komoly volt... Állandóan megtaláltak, nem hagytak elmenni, nem igazán tudtam semmit csinálni ellenük. Lopakodás kb a második megtalálás után lehetetlen volt, csak észnélküli menekülés, de semmi esélyem nem volt. Egyszerűen olyan jók votlak, hogy az nem igaz. Mondjuk Krakennel a bétában első meccs volt, jó párat misseltem, de pl a lightning striket is folyamatosan tudták dodgeolni... Azután mentem wraithel, azzal meglettek, de utána másnap du. ig nem is mentem monsterrel.