536
Evolve
  • Győri Devi
    ez még alpha nincs még jól optimalizálva, nekem fut gondok nélkül szerencsére, de olvastam több embertől is hogy kb 10 fps-el megy nekik erősebb config ellenére is
  • MaRee
    Sikerült két meccset játszanom, sajnos egyikben sem nyertünk. Assault emberkével voltam, hát ez elég káosz még így nekem, mindenki ugraburál lövöldözik mindenhova, mindenhol robbanások és tűz, tiszta akciófilm. A játékmenet valószinüleg fun lenne, ha nem 10 fps-em lenne teljesen low beállításokon is egy olyan gépen, amin pl Bf4 fut mediumon 40-50 fps-sel. Nem tudom hogy nálam van-e gond, vagy még ennyire optimalizálatlan a játék, mindenesetre bosszantó.
  • sznus
    Van egy felesleges kulcsom:
    AEL22-50PW2-8ZGW5
  • silverchain
    DQ4VK-N6NJI-F9NNF

Kódot felhasználtam, köszönöm:)
  • Győri Devi
    Eddig egyszer voltam sajnos csak kraken ellen de stage 1-en már meghalt szóval nem okozott túl nagy problémát akkor. Lazarusnak jó tényleg hogy feltudja venni a halottakat és nem kell dropshipre várni, de nincs med gunja meg tranq gunja ami elég nagy veszteség szerintem.
  • Doom 4
    Ki unlockoltam azóta Lazarust, nem rossz, bár még senkit nem szedtem fel vele x'D. A kraken meg elég OP lett, mert játszottam ellene is meg vele is, és minden esetben az nyert aki a Krakenel volt. Na jó mondjuk egyszer eljutott stage 3 ba, full armorral jött, de lesebeztük kb. fele HP-ra mielőtt meghaltunk. Lehet nem lenne olyan OP ha mondjuk mindenki 10 körüli szinten lett volna.

Az XP rendszer néha tényleg fura, de alapból jónak találom az ötletet. Mármint, hogy az nem is számít, hogy nyertél vagy vesztettél, és az egyéni teljesítményed alapján fejlődsz. Szóval hibáa játszol 10 meccset ha nem csinálsz semmit, viszont ha tényleg oda teszed magad akkor hamar fejlődhetsz.
  • MaRee
    Nekem eddig nem sok mindent sikerült kezdeni a játékkal, először matchmakingnél bugolt be, utána végre bejutottam,volt kb 10fps-em, majd crashelt az egész :D
  • Győri Devi
    sokan nem tudják egyáltalán hogy mit kell csinálni. Assault a legegyszerűbb de még azzal is sokan bénáznak, mint például lightning fegyót akarják nyomni messziről... de ez van.

Monstert szerintem egyáltalán nem nehéz elkapni csak mindig az a gond, hogy egyedül lihegek utána Val-al mert a többiek kis szörnyeket ölögetnek vagy nem is tudom mit csinálnak.

Viszont az xp rendszer elég fura ezekkel az achikkal vagy rosszul méri a statokat a rendszer mert volt, hogy 10k xpt kaptam arra hogy olyan 100 sniper lövést ráraktam máskor meg csak 500-at pedig a 200-hoz közelített már a szám. Meg néhány perk sem működik szerintem, de hát alpha majd véglegesben csak jó lesz.
  • zzeN
    Itt van 4 ha valakinek még nem jutott:

ZII07-4K2K6-697YT
    ZII39-AJXHZ-9BE0W
    ZII44-CAHPL-WZ09N
    ZII4R-53J7J-0NY9G
  • Doom 4
    PXMKR-9CTZ6-D5Z3R ISmerős felhasználta!
    Utoljára szerkesztette: Doom 4, 2014.11.01. 16:35:18
  • sznus
    32JWE-73QYR-HMZT9-t vittem! Köszi!
  • Doom 4
    Na. Tegnap illetve ma hajnali 4-ig játszottam level 10-en hagytam abba, most level 13 vagyok, Medicből is mindjárt ki unlockolom a második karaktert Lazarust, és Monsterből már megvan a Kraken.

Eddigi benyomásaim. Amikor medicel voltam, és akkor majdnem az összes játékot megnyertük, még ha a Goliath level 3-as full armor volt akkor is. Egyszerűen ha jó a csapat akkor nagyon nehéz dolga van a Monsternek. Viszont másik kézről, nagyon nehéz jó csapatot találni, bár ez nem annyira zavart a meccsek többségében Monsterrel voltam. Goliathal 2x vesztettem, először azért mert alacsony volt az FPS, aztán meg jó csapat ellen mentem. Viszont nem egyszer volt, hogy Eljutottam level 3 ba, anélkül, hogy sebzést kaptam volna a huntereketől. Krakennel eddig kettőt játszottam, egyik 4 perces volt, level 1, full armor és nyertem, a másikba eljutottam level 2 ig, viszont érdekes volt mert mintha, nem lehetne annyira jól lopakodni vele mint a Goliathal.

Gyakori hibák amiket a Hunterek elkövetnek, hogy a nem azt csinálják mai a szerepkörük. A Medic nem Healol, Support nem ad pajzsot vagy Cloakot, és van olyan is, hogy a Trapper nem dobja el a Mobil Arénát... Ja meg amikor elkapott egy növény, ott áll mellettem a Medic, és nem lő bele a növénybe, csak e-vel próbál felszedni az Priceless .

A sneak attack, ami nem teljesen tiszta még de kezdek rájönni asszem
  • Luciferkee
    32NG3-NK58V-AKN5J kódot használtam!

Köszönöm szépen!
  • Digitman
    Köszönöm.
    A 46NFX-MXIFN-QH526 kulcsot használtam.
  • Győri Devi
    steamen belül activate a product/termék aktiválásánál
    steamen Devi néven futók ha gondoljátok megkereshettek
    Utoljára szerkesztette: Győri Devi, 2014.11.01. 12:43:01
  • Since
    Akinek van kedve együtt játszani írjon privit :)
  • MaRee
    A kodokat hova kell beirni hogy letolthessem a jatekot?
  • SweeneyTodd
    Én is bedobok párat !

32JIT-JHV5F-DCDNH
    32JWE-73QYR-HMZT9
    32LI8-KQML6-9W4HE
    32NG3-NK58V-AKN5J
  • nfrequency
    Na, akkor letudom a gamer365 podcast-et és teszek egy újabb próbát.
  • Győri Devi
    Késő este már jó volt, kb. 2ig nyomtam és level 8 vagyok.
    Elég ritka a szoros meccs mert vagy aláz a szörny vagy a hunterek aláznak, mert sokan még nem tudják mit kell csinálni.
  • nfrequency
    Főleg, hogy nem is működik :)
    Ma még nem próbáltam, de tegnap elakadtam a csapatkeresésnél, minden alkalommal.
  • Győri Devi
    most meg már túl sok kulcsunk van :D
  • nfrequency
    Steam kulcsok az Evolve Alpha körhöz. Ma reggel tele volt a postaládám ezekkel, nekem meg egy elég :)
    PXKL4-EG3Z9-NIA2A
    PXL82-V7R3Z-HRFJB
    PXM4N-CB2W2-BTNMX
    PXMKR-9CTZ6-D5Z3R
    475JC-NNG5A-X6MV0
    475JM-MMVNZ-2W2XH
    475K9-EIFNZ-MRCEY
    475KI-0HAYR-B7KMZ
    46VYM-IY650-FEBPM
    46VYP-2PT3C-4A62Q
    46VZB-ZVIET-4VE9V
    46VZN-8M2IY-8RGY4
    46NFX-MXIFN-QH526
    46NHE-HDX7E-M63M9
    46NL4-P5JKQ-C5BEZ
    46NL9-GDN6P-P6PQ3
    DQ4VK-N6NJI-F9NNF
    DQ329-FQQIJ-MB0MP
    DQ0V0-C4HDJ-YBLCJ

Kérlek jelezzétek ha sikeresen aktiváltatok egyet a kulcsok közül.
  • Győri Devi
    Kaptam ma pár kódot PC-re, akinek kell használja fel nyugodtan. Jah és lehetőleg írjátok be hogyha felhasználtátok valamelyik kódot, hogy mások ne próbálkozzanak vele, mert steam letilthat egy időre túl sok próbálkozásnál. :)
    4WNLV-QK4NM-JYZ6Z
    4WNMP-9BWZG-X0C7X
    4WNNP-XFF2G-BG9AL

4QKYG-P38AC-9LN2N
    4QN5L-5TIW0-DQ08T
    4QNZZ-FYAYD-GLF42
    4QR2F-CEVVI-9CIX2
  • Systore #71
    végre tolhatnánk, erre nem jó a matchmaking
  • Nagylaci
    Valami gond van a játékkal szerver oldalon a fejlesztők már jelezték a hivatalos fórumon illetve, hogy mint az őrült dolgoznak rajta. Én addig jutottam, hogy már keresne játékot, de sosem talál.
  • TVelvet
    Direkt nem dob be 10 perc után sem?:)
  • Doom 4
    2 óra múlva( nagyon remélem) már menni fog a dolog. Am ha gondoljátok csinálhatunk csapatot, csak ki szeretném a monstert is próbálni :D Amúgy meg jövök medicnek :D
  • Nagylaci
    Nekem soha egy pillanatra sem volt még hajlandó kapcsolódni a szerverekhez. A gond nem nálam van, a Titanfall simán megy. Egyenlőre csúnyán túl vannak terhelve a szerverek.
  • Doom 4
    Én egy kört mentem, Medicel (Monster van 1.-nek beállítva de gondolom mindenki azzal akar menni.) high beállításokon, de hát 15-20 FPS körül nem igazán tudtam játszani. Mondjuk Heal az ment, a Monstert eltalálni már nehezebb volt, de 9 perc alatt megnyertük így is. Ami + poén, hogy aki monsterrel volt egy angol srác a másik 3 Hunter meg 3 random magyar volt, szóval a kommunikációval nem volt gond :D Most le vettem low ra meglátjuk így milyen lesz, de nem nagyon talál embereket.

Amúgy érdekes mert bedobott sok lobbyba ahol voltunk 4-en, de volt aki beszélt, meg írt és olyanok akik lent a 4 hely egyiken se voltak ott :O
  • Győri Devi
    nekem még 2 kört sikerült mennem mielőtt meghaltak volna a szerverek
  • Nagylaci
    Nekem már fut, de nem csatlakozik a szerverekhez...

Ezt nézegetem:

Utoljára szerkesztette: Nagylaci, 2014.10.31. 17:24:58
  • Doom 4
    Nekem még 15 percet ír, kb a felénél tart.
  • Nagylaci
    Ja nem, még csak most telepíti magát szóval ezzel elszöszöl egy keveset...
  • Nagylaci
    Na lehet játszani! De előtte persze letölt meg telepít valamit. :)
  • Doom 4
    Asszem 2 perc a respawn :D remélem normálisan fog menni az embereknek akiknek adtam kulcsot, és normálisan együtt tudunk működni :D Amúgy valakinek véletlenül van még egy feles kulcsa? Tegnap reggeltem még az IGN-es meg két Curse-os kódot de egyik se jött meg még :/ .
  • Nagylaci
    Ha a szörny leüt valakit akkor az a földre kerül és csak valami "vízipisztollyal" tud lövöldözni és lassan elvérzik. Ekkor a társai még felsegíthetik, de ez eleve veszélyes mert ha a szörny nem teljesen hülye akkor ott kempel a földre került játékosnál. Viszont még ha sikerül is felsegíteni az életerejének csak 2/3 -a marad már meg onnantól a MECCS VÉGÉIG. Ráadásul a következő földre kerülésnél ha fel is segítik már csak fél életereje marad. Ez a büntetés tehát. Ha meg nem sikerül felszedni akkor asszem' másfél perces respawn timer után kerül csak újra játékba. A büntetéseket strike -nak hívja a játék és kettő után már instant respawn timer van, akkor már nem lehet többet felsegíteni a földről a játékost.
  • MaRee
    Amit nem értettem, hogy ha szörnyként megölök egy vadászt, akkor azt bármikor fel lehet támasztani? Sok meccsen ezért vérzett el a szörny, mert hiába ütött le valakit, az pár másodperc múlva vígan lövöldözött megint.
  • Nagylaci
    Igen, két dolgot lehet látni. Vagy a szörnnyel játszó játékos se nagyon érti mit kellene csinálnia és akkor kiegyenlített a játék, vagy a szörny elég ügyes és akkor lealázza a szervezetlen csapatot. Később a tapasztalt, ügyes csapatok ellen a szörnyeknek nagyon nehéz dolga lesz szerintem. Engem ami nagyon idegesít, hogy nem igaz, hogy nem lehet felfogni azt hogy ne szaladgáljon egyedül senki!!! Azért ez nem kvantumfizika... Talán az Assault eltávolodhat a többiektől valamelyest egyedül is a Personal Shield miatt, de neki is NAGYON közel kell legyen a segítség.
  • MaRee
    Én két címmel is regeltem, de egyet sem kaptam még

Tegnap a streamek alapján az AI iszonyat durva mármint a vadászok részéről, az összes játékost felülmúlta, de nyilván bele kell szokni még a játékba az embereknek. Szörnyként meg elég nehéznek tűnt a játék, de lehet csak a streamer volt béna.