536
Evolve
  • Doom 4
    Én azzal is el lennék egy fél évig simán, de mérget vettem volna rá hogy lesz még több játékmód.
  • Nagylaci
    Új játékmód: Nest

Evolve: Nest Mode Reveal - Monster Gameplay - IGN First
    Evolve - IGN First: Evolve - Nest Reveal - Hunter's Perspective

Na ez már sokkal jobban hangzik nekem mint a "sima" Hunt ahol ha jó a szörny akor 10 percig folyamatosan menekül/rejtőzik a vadászok elől miután Stage3 -ban simán lealázza őket. Ebben a játékmódban azért a szörny alaposan rá van szorítva, hogy megtámadja a vadászokat! Az meg elég jó poén, hogy ki tud kelteni magának egy "kis" bébi szörnyet! :) Állítólag még vannak spéci játékmódok érdekes csavarokkal, na én ezeket várom leginkább mert nekem a Hunt mód önmagában nem tűnik túl izgalmasnak.
  • Doom 4
    Illetve egy kis érdekesség, ha még nem írtam volna: Még az alfa alatt mértem le, és szerintem ez azóta nem változott. Amikor meghalnak a Hunterek és megkapják a 2 perces vissza számlálót, ahhoz nyugodtan hozzá lehet csapni még 30 mp-t. Lemértem, ahogy leszámolt a 2 perc bedob az űrhajóba, és míg földet érsz, irányíthatod a karaktered az + 30 mp. Ez alatt nagyon sok mindent meg lehet tenni! Pl, ha mondjuk csak Maggie éli túl és elmegy, vagy úgy akarsz nyerni, hogy a Power Relayt szeded szét, akkor ahhoz jó tudni, hogy a Power realy szétütéséhez kb 40-50 (50 a max, ezt nem tudtam pontosan lemérni.) mp szükséges Ergo, ha 10 másodpercel a számláló vége előtt kezded el akkor még simán tiéd
  • Doom 4
    A Refueling szerintem faszántos lett. Bár csak akkor tudjuk meg igazán ha játszunk rajta. Amúgy igen tényleg a pályáknak van egy "homokóra" szerű elrendezésük azaz két terület egy szűk átjáróval összekötve. Lehet ha egy nagy "kör" alakú lenne akkor túl könnyen el tudna bujkálni a Monster így a gyengébb csapatok biztos, hogy nem találnák meg Stage 3 előtt, ez meg azt okozná, hogy még OP-bbnak tartják a Monstereket. A Sivatagos pályák nekem se jöttek be annyira. Na jó ez így nem igaz, csak olyan hasonlóak. Mondjuk az is tetszik mert amikor először megláttam nekem a Riddick 3 ugrott be, és ez jó mivel én fanja vagyok az összes Riddick filmnek
  • Nagylaci
    Közben bemutattak két új térképet is.

Evolve: Rendering Plant Map Reveal - IGN First
    Evolve: 'Rendering Plant' Map Gameplay - IGN First

Evolve: Refueling Tower Map Reveal - IGN First
    Evolve: Refueling Tower Map Gameplay - IGN First

Szóval eddig hét map lett bemutatva:

Fusion Plant
    Dam
    Distillery
    Armory
    Orbital Drill
    Refueling Tower
    Rendering Plant

Nem tudom nekem ezek a térképek valahogy nagyon erősen egy kaptafára készültek... Persze ettől még lehet, hogy ügyesen vannak összerakva és különböző módon lehet majd játszani rajtuk, de hogy egy jó részüket kinézet alapján meg se nagyon tudnám különböztetni egymástól az biztos. Pedig ennek a játéknak nagyon kellene a változatosság ezen a szinten is szerintem!
  • Doom 4
    Zsíír Valami olyasmire számítottam 3. szörnynek ami földi, nem túl nagy, és eléggé mozgékony. Ez meg valami hasonlónak néz ki :D Nekem tetszik remélem ez lesz az
  • Nagylaci
    Mondjuk nekem legkevésbé a trapperek tetszenek úgy általában, persze ez tök szubjektív nyilván. Én az assault -al úgy vagyok, hogy végül is néha teljesen elmebeteg módon harcolni mindenféle kötöttség nélkül az mókás valamilyen szinten. A többiek meg vigyázzanak rám! :D

Úgy néz ki, hogy a Turtle Rock -nak nem sikerült vigyáznia eléggé a harmadik szörny titkára mert kering egy kép a neten ami ha hamisítvány akkor elég ügyes. Belinkelem a képet "SPOILER" -ben, szóval csak az nézze meg aki nem bánja ha jó eséllyel le van lőve a poén előre!!!

• Doom 4
    Not bad, bár nem tudom, eddig ez fogott meg a legkevésbé.
  • Nagylaci
    Parnell a Tier3 assault:

Evolve: Introducing Parnell the Assault - IGN First
  • Doom 4
    Igen. Mondjuk azért Lazarus is tud idegesítő lenni, főleg ha a monster nem fókuszálja ki, de ez elég OP-nek tűnik. Na majd bétában meglátjuk :D
    Am van itt olyan aki képben van most a videókártyákkal?
  • Nagylaci
    Igen messze ő tűnik a leghatékonyabb gyógyítónak a háromból. Viszont a minden medic -nek class alapon meglévő "Healing Burst" képessége így tök feleslegesnek tűnik. Gyakorlatilag lövöldözi ezeket a "burst" -öket elég gyorsan ahová csak akarja, akár saját magára is.
  • Doom 4
    Érdekesnek tűnik :D Végre egy Medic ami normálisan tudja healolni magát
  • Nagylaci
    A harmadik medic Caira:

Evolve - Introducing Caira The Medic - IGN First
  • Doom 4
    Kis érdekesség. Számok az alfából.
  • Nagylaci
    Új térkép: Armory

Evolve: Armory Map Reveal - IGN First

Evolve: 'Armory' Map Gameplay - IGN First

Végre egy napfényes map, persze azért az árnyékok miatt ez is elég sötét...
  • Doom 4
    Már meg ne haragudj, de az nem az alfa hibája, hogy komplett idióta vagy
  • Doom 4
    Hat azt mondják, hogy ha leap strikeval támad a szörny akkor azt leszedi, szerintem a növényből is kiszedi, bár azt nem tudom, hogy mondjuk az egész pályán keresztül, vagy csak 1 falon át. Mindenképpen érdekes ötlet.

mester1987, Since: Story nem lesz, single player meg max úgy ahogy a L4D2-be annyi külömbséggel, hogy ki tudod választani, hogy kivel menj, a szörnyet is bele értve.
  • Since
    Én úgy tudom hogy nem lesz story - single player mod, only multi de javítsatok ki ha tévedek...
  • mester1987
    Lehet tudni, hogy bármilyen egyjátékos kampány várható-e a januári megjelenéssel majd esetleg vagy valami sztorimód hozzá majd?
  • Nagylaci
    Engem az érdekelne, hogy a Railgun -al vajon ki lehet -e szabadítani a húsevő növénybe gabalyodott, vagy más módon elkapott társainkat nagy távolságból mindenféle felületen keresztül?! Nem lenne rossz felhasználási módja a fegyvernek.
  • Systore #155
    ez az a játék, ahol szó szerint fájdalmas rossz játékosokat nézni. de legalább a karakter jónak tűnik
  • Nagylaci
    Az új Cabot nevű support:

Evolve: Introducing Cabot the Support - IGN First
  • Madi92
    És akkor miért kell (ilyen) véleményt alkotni? Nem nézel utána, nem tudod miről van szó, de azért felveszed videóra, hogy...? Nem értem mi értelme volt ennek.
    Kb mintha leülnék sakkozni, mikor csak annyit tudok, hogy a paraszt az előre tud csak lépni és ennek örömére jól lehúzom mások előtt mert más a lóval ugrott egyet.
    Ne csinálj ilyet többet.
  • DonTaipo
    Köszi! Egy egyszerű gémer pontosan ezt látja, ami a videóban is van.
  • Nagylaci
    Abban ugyan igazad van, hogy ha nem akarom akkor nem indítom el de ha valamit megosztasz bárhol nyilvánosan akkor ne csodálkozz ha az emberek véleményt fognak mondani róla... Ez a videó pedig mind minőségében, stílusában, informatívságában értékelhetetlen. Abban egyébként igazad van, hogy a töltési idők közel elfogadhatatlanok, de, hogy pont semmit nem tudsz erről a játékról az teljesen nyilvánvaló. A Stage1 Goliath -al meg sem próbáltad bekajálni az állatokat, folyamatosan menekülve, lopakodva, szaglászva kijátszani a vadászokat amíg el nem éred a Stage3 -at amikor is már elég nagy előnyöd van ahhoz, hogy lenyomd őket. Ez egy olyan játék ahol a józan paraszti észnek legalább akkora szerepe lesz (ha nem több) mint a "közönséges" FPS skill -nek. Szóval akinek nem megy ez a játék (főleg a szörnyekkel) lehet, hogy valamin el kellene gondolkodnia...
  • Since
    Na srácok ne flameljetek, mindenkinek lehet saját véleménye.
    @DonTaipo : Azt azért ne felejtsd el hogy egy alpha verzióval játszottál, általában nincsenek optimalizálva, ennek köszönhető a hosszú töltési idpő, bízzunk benne hogy gyorsabb lesz, szerintem még egy esélyt megérdemel a játék, nekem egyébként nagyon tetszik és nagyon egyedi.
  • DonTaipo
    Még szerencse hogy ebben nem te döntesz:), a nem akarod nem indítot el.
  • SweeneyTodd
    Jajjj de jóóóó , ide is megosztottad a csodálatos videódat , kérlek ne !

Ez minden, csak nem videó teszt , végig se tudtam már nézni , szörnyű ahogy játszol, legalább valamit elértél volna a játékokban amikről videótesztet készítesz , de 10-20perc után véleményt alkotni na mindegy dobjuk a témát , viszont szerintem sokan leszünk ezzel így ebből a fajta videótesztből kímélj meg bennünket a fórumon.
  • Systore #147
    videó alapján hatalmas kezsüel vagy, mindegy
  • Systore #146
    most komolyan a monitort kamerázod? ott van a fraps vagy akármi más a neten, amivel fel tudsz venni a játékból
    Utoljára szerkesztette: Systore, 2014.11.09. 05:02:25
  • DonTaipo

Ilyen állapotok vannak az alfában
  • Nagylaci
    Új térkép: Orbital Drill

Evolve: Orbital Drill Map Reveal - IGN First
  • Nagylaci
    Lazarus karaktere elég nagy telitalálat szerintem:

• Doom 4
    Megnéztem a videót is. Elég szívatósnak tűnik. :D Na majd a bétában meglátjuk milyen lesz.
  • Nagylaci
    Elírás...
  • Doom 4
    Wait what?! A videó címe, hogy Abe a 4th trapper. Ki volt a harmadik? :O
  • Nagylaci
    Az új Abe nevű trapper:

Evolve: Introducing Abe the Trapper - IGN First
  • Doom 4
    Első videó :D Jól néznek ki a karakterek, és tessék, itt az új játékmód, Nest ahol tojásokat kell majd szétkapni ha jól láttam, meg még nem tom.
  • Doom 4
    Igen sajnos így van... én is jeleztem a 2k forumán, hogy gond van srácok, pl 2x kaptam olyat, hogy Complete a Match, és egyszer, hogy Win a Match, de azt is csak akkor amikor már folyamatban lévő játékba dobott be.
  • Nagylaci
    Nekem Bucket és Lazarus Elite skin -je is meglehetett volna de bugos a rendszer és egy csomószor nem számolja a haladást.