536
Evolve
  • JethroHUN
    18:00 óra elmúlt és még mindig aktiválatlan a béta steam...
  • Vándorr
    Köszönöm, közben sikerült szereznem :)
  • Győri Devi
    Felhasználtam! Köszönöm a kulcsot!
  • Nagylaci
    Visszaigazoltalak, de sajnos a két kulcsomat már odaadtam. Majd megnézem hátha kaptam még valahova...
  • SweeneyTodd
    Pc béta teszt kúúúcs... aki kapja marha.

4fei5-atrgj-my3pw
  • Vándorr
    Sziasztok!

Chronos, felvettelek, de ha esetleg van még valakinek kulcsa azt megköszönném, szeretném kipróbálni a játékot, de nincs meg a feltétel, hogy kapjak kulcsot sajnos!
    Köszi!
  • Nagylaci
  • Since
    Azt esetleg lehet tudni hogy a mi időnk szerint mikor kezdődik holnap a béta?
  • Since
    Jó rövid teszt lesz... Kevés időm lesz sajna
  • Nagylaci
    Ha jól sikerült kisilabizálnom akkor helyi idő szerint 20. -án kedden hajnal ötkor lesz vége a tesztnek.

XBOX -on már ma 18 órától játszhatnak a népek.
    Utoljára szerkesztette: Nagylaci, 2015.01.15. 15:12:25
  • Since
    Felvettelek... Meddig lesz béta? Hétvégén nem tudok játszani, viszont holnap rátudok nézni...
  • Nagylaci
    Bár aki részt vett a zárt alfában azt úgyis meghívták, de ha valakinek mégis kellene van két kódom ehhez a bétához. Aki akar vegyen fel a Steam -en, itt a profilom linkje: (szerintem így egyszerűbb mint csak felhasználó név alapján) Hátha tudunk játszani a hétvégén.

Chr0n0s_HUN_
  • Nagylaci
    Köszi, igazad van ez valahogy elkerülte a figyelmemet. Szóval akkor holnap délután hattól lehet majd játszani vele.
  • Panzeradler #203
    Ez volt emailben:

"In about a month, Evolve will launch! However, you won’t need to wait until February 10th for this new taste of what Evolve is like. You have been invited to join us for the hunt come January 16th at 9am PST. "
  • Nagylaci
    A zárt béta előtölthető annak akit már meghívtak vagy van L4D vagy Bioshock Infinite a Steam könyvtárában. Csak még azt nem tudom, hogy mikortól meddig lehet majd játszani?

• Doom 4
    A videóban Behemoth teszt részleteket láthatunk.

Utoljára szerkesztette: Doom 4, 2015.01.14. 18:36:01
  • Nagylaci
    Igen ez a Behemoth trailer eléggé meglepett. Azt gondoltam volna, hogy húzzák még egy jó darabig mielőtt bármit is mutatnak róla. Viszont közben már van hivatalos PC -s gépigény ami sokaknak érdekes lehet.

MINIMUM REQUIREMENTS:

INTEL CPU: Core 2 Duo E6600
    AMD CPU: Athlon 64 X2 6400
    SYSTEM RAM: 4GB
    NVIDIA VIDEO CARD: GeForce GTX 560
    ATI VIDEO CARD: Radeon HD 5770
    VIDEO MEMORY: 1GB
    HARD DRIVE: 50GB
    RECOMMENDED REQUIREMENTS:

INTEL CPU: Core i7-920
    AMD CPU: A8-3870K
    SYSTEM RAM: 6GB
    NVIDIA VIDEO CARD: GeForce GTX 670 or GTX 760
    ATI VIDEO CARD: Radeon R9 280
    VIDEO MEMORY: 2GB
    HARD DRIVE: 50GB
  • Doom 4
    Behemoth Reveal Trailer!

Utoljára szerkesztette: Doom 4, 2015.01.13. 20:56:13
  • Doom 4
    De ps4-re lesz. BÉTA
    "PS4 Players: Starting January 17th, we’ll be holding a smaller closed technical test on PS4. Were you invited to the Big Alpha? If so, check your email, and you can participate in the closed technical test, which is limited in scope and will not include Evacuation or have Hunter and Monster unlocks carry over to Evolve’s launch. You will need a PlayStation Plus membership to play."
  • SweeneyTodd
    hüpp hüpp... ps-re nem lesz béta ?
  • Since
    Casual szinten játszom, nem nagyon érdekelnek versenyek, viszont a bétához össze lehetne csődíteni a magyar népet ha van rá igény.
  • Doom 4
    Na hamarosan jön a béta, és találtam egy bajnokságot. Bajnokság. Érdekelne valakit a dolog?
  • Doom 4
    Új videó a Wraithtel.

Nem értem igazából ez a második videó, ahol valaki a Wraithel játszik, és kikap a Defendben, botok ellen. Nem hiszem el, hogy olyan kemények a botok...

Viszont mindenképpen érdekes, mert láthatunk egy új skint a Wraithnek.
    Utoljára szerkesztette: Doom 4, 2014.12.26. 19:37:24
  • Doom 4
    Hát igen valóban tradicionális Single tényleg nincsen de engem nem is érdekel. Én max. akkor fogok egyedül játszani vele, ha elmegy a netem. Ugyan olyan lesz mint a L4D sorozat. Ugyan úgy lesz benne a single, annyi különbséggel, hogy menet közbe tudsz váltani a Hunterek között, illetve lehet Monsterrel menni. L4D-ben is addig játszottam Singlet ameddig nem jött össze a Hamachis brigád, aztán amióta felköltöztem Steamra azóta max Custom mapokat próbálgattam egyedül.
  • grebber
    Ilyen botok elleni ugyanaz mint multiban az nem single és nem is érdekel.
  • Doom 4
    "Only multi", akkor nem figyeltél eléggé
  • Nagylaci
    A klasszikus értelemben vett single player nem lesz, de a játék bármelyik módja bármilyen szemszögből játszató lesz akár egyedül is offline, vagy coop -ban esetleg. Szóval játszhatsz szörnyként bot vadászok ellen, vagy hunterként úgy, hogy akkor még játék közben váltogathatsz is, hogy éppen kivel akarsz szaladgálni. Illetve lehet azt is, hogy 1, 2 vagy 3 haverral mentek a bot szörnyre.
  • grebber
    Only multi sajnos :(
  • Fradi88
    Sziasztok!

Ebbe a játékba lesz valamiféle campaign is vagy csak multi?
  • Doom 4
    Végre, egy mozgékony Monster :D Talán eddig a Wraith tetszik a legjobban. A 4.-amit megfogok kapni DLC-ként pl nagyon nem vonz, Goliathal élvezetes volt játszani, Kraken meg lecsúszott a 3. helyre. Persze a 4 ből csak kettőt ismerek, de valszeg Wraith lesz a favorit :D
  • Nagylaci
    Lesz béta PC -re is! Január 16 -tól lehet majd bétázni és aki részt vett a Big Alpha nevű tesztben, illetve akinek megvan a Steam könyvtárában a Left 4 Dead vagy a Bioshock Infinite(?) azok is automatikusan részt vesznek majd. "Csak" annyi lesz játszható majd mint a Big Alpha -ban, szóval a Goliath és a Kraken szörny oldalról illetve a Tier1 és 2 a vadászok oldaláról. A teszt időtartamáról még nem írtak semmit. Érdekesség, hogy az XBOX -osoknak nyílt teszt lesz és játszhatnak majd evakuációt is, illetve amit ők unlockolnak a bétában azt megkapják majd a teljesben is! Fene a pofájukat... :D
    Az eredeti hír a játék oldaláról:

The Evolve Xbox One Open Beta is Coming January 15, 2015!

Enyhén őrült infografika a Wraith -ról:

Utoljára szerkesztette: Nagylaci, 2014.12.18. 15:59:00
  • Nagylaci
    Na itt is van a hivatalos trailer:

És egy komplett meccs is a Wraith -al:

• Nagylaci
    Egy Wraith reveal videó felkerült XBOX One valamilyen szolgáltatására! Nem ismerem a cuccot azért írom ilyen körülményesen... :D Viszont pár ügyes és gyors júzer felvette kamerával. Bár így már elmondható, hogy nem kell sokat várni egy jó minőségű hivatalos jutúb verzióra sem.

Wraith Video on Xbox One!
  • Doom 4
    Teljes evakuáció hátékmód.
  • Doom 4
    Azért ez érdekes lesz. Mármint ha a hunterek nem rosszak, de az elején mégis kikapnak, vagy akár fordítva. A küzdő felek kiismerhetik egymást, és a végére sikerül nyernie annak aki az elején gyengébb volt.

Amúgy az egyik videóban mondta, vagy írták valahol, hogy a az utolsó meccs fog számítani, de gondolom lesz pontszámlálás is. Mint a L4D játékokban.
  • Nagylaci
    Igazából két új játékmódot is bejelentettek az egyik ugye a Rescue. Ebben a vadászoknak a pályán szétszórt "incapacitated" (tehát földre került) civileket kell először felsegíteni, majd egy mentőhajóhoz kísérni. A vadászok nyernek ha egy bizonyos számú civilt kimentenek, a szörny pedig akkor ha megöl egy szintén előre meghatározott mennyiséget. Ezek a civilek úgy működnek mint a bot irányította vadászok, tehát lehet őket "pajzsozni", gyógyítani, földről "felszedni", ugyanúgy strike -okat kapnak és csak a harmadik jelent "instant" halált.

Evolve Tutorial Rescue
    Evolve Rescue Mode: Developer Commentary

A másik játékmód a Defend ahol a vadászok erőtérrel védett átjárókat védenek a pályán, konkrétan kettőt. Ebben a játékmódban a szörny azonnal Stage 3 -ben van (szóval teljesen kifejlett) és folyamatosan, hullámokban Goliath "minionokat" kap segítségül. Mindkét erőteret egy-egy generátor táplálja amit a szörnyek elpusztíthatnak és mehetnek a következő ellen. A második ilyen átjárót elpusztítva egy hatalmas mentőhajót kell a vadászoknak védeni ami éppen "tankol". :) Nyilván ha sikerül bárhol elég ideig feltartani a szörnyeket akkor a hajó elmegy és a vadászok nyertek, ha a szörnyek elpusztítják a hajót akkor -nyilván- ők nyertek. Természetesen mindkét játékmód véget érhet valamelyik fél pusztulásával is!

Evolve Tutorial Defend
    Evolve Defend Mode: Developer Commentary

Ezen kívül még bemutattak egy "kampány szerű" :) módot is Evacuation néven ahol öt pályát kell egymás után teljesítenünk különböző játékmódokban és attól függően, hogy melyik fél nyeri a pályát a következőre valamilyen bónuszt fog kapni. Ilyen lehet szörnyként a sokkal több vadállat (könnyebb kajálni...) vagy a generátor pusztulása miatt a következő pályán radioaktív felhők amik sebzik a vadászokat vagy vadászként páncélozott lövegtornyok a pályára, elektromos kerítés, stb... Ennek az öt pályás "kampány" -nak a vége mindig logikusan mindig Defend játékmód, de az első négy lehet bármelyik mód.

Itt a képen látható is, hogy Hunt, Nest, Rescue, még egyszer hunt majd a végső Defend mód került sorra. Az érdekes, hogy a játék mintha azt nézné, hogy ki nyert többet az ötből mert az látható, hogy: "Final score: 03 Hunters, 02 Monster". Ebből viszont az következik, hogy aki megnyeri az első három pályát az már mindenképpen nyert? Furcsa lenne, nem tudom... Viszont azt is számolja, hogy hány telepes halt meg illetve lett megmentve ami csavar egyet a dolgon, csak még nem értem hogyan. :D

Evolve's Evacuation Mode: The Mode You've Been Waiting For?
  • Doom 4
    Érdekesnek tűnik :D A Resuce ahogy látom olyan lesz mint a Nest, csak fordítva a Hunterknek kell védenie.
  • Doom 4
    És ehhez: magyarázat
  • mester1987
  • Doom 4
    Seen that?