536
Evolve
-
#135 Azt mondom. :D Tegnap este, és ma is már egyre nehezebben megy a játék, hamarabb megtalálnak a vadászok, és teszik a dolgukat. Most is kb azért nyertem, mert a Medic meghalt valamiért épp amikor stage 3 ba léptem, így gyorsan össze szedtem a pajzsot, és kihasználva a helyzetet nekik mentem. És eléggé megizzasztottak. Meg Maggie a harpoonokkal őrületbe tud kergetni... De azelőtt meg assaultal voltam, randomokkal, egy 20-as és a maradék 10 es alatti volt, és így is lehoztuk a játékot. Végig kergettük a Monstert de a Trapperünknek soha nem sikerült elkapnia... Így Stage 3-ba teli élettel és pajzsal kellet legyőznünk. Ja mind két esetben Goliathról volt szó. (Azt próbálom kihúzni az Elite skinig)
Egy kis érdekesség: Új pályák, karakterek. -
#134 Hoppá... Bocsánat, igazad volt, rossz hozzászóláshoz nyomtam a "válasz" gombot! Doom 4 -nek szántam... :) -
#133 ja jó, csak azt írta, hogy az enyémre válaszoltál -
#132 Engem már vert rommá level 1 kraken az indulási helyen. Tudnám mit csináltak eddig a játékkal ha ennyire kiegyensúlyozatlan?! -
#131 Krakennel stage 1-el lelehet hozni. maxold ki a vortexet, 2 perc alatt max shieldre zabálod magad, ha mákod van CD reduction buffot is szerzel onnantól reszeltek a huntereknek. Nem kell mást csinálni krakennel csak levegőből dobálni a vortexet és mindenki megdöglik :) persze mindenféle kiszögellések, dombok mögé elbújni amikor cd-n van a vortex. Stage 1 ből lehozható -
#130 Nem is neked válaszoltam! :D Amúgy van igazság abban amit mondasz.
Állítólag béta csak XBOX one -on lesz.
Utoljára szerkesztette: Nagylaci, 2014.11.04. 13:52:31 -
#129 nem, azt mondom, hogy ha az ellenfél krakennel van azt te nem látod, és nem tudod kiválasztani azt a huntert, ami ellene sokkal effektívebb -
Since #128 Az fasza és utána várni kell a hivatalos megjelenésre, vagy lesz előtte PC-s béta? -
#127 Asszem' helyi idő szerint este kilencig. -
Since #126 Biztos vagyok benne hogy lesz egy kis balanceolás, és én is úgy érzem hogy elég OP a szörny, vagy tényleg egy összeszokott csapat kell. Meglátjuk mit hoz a jövő, viszont a játék ötletes, és nagyon tetszik :) -
Since #125 Meddig tart az alpha azt tudja valaki? -
#124 Szóval azt mondod, hogy a szörny addig nem nagy ügy amíg ügyetlen aki játszik vele? :) Csak én érzek itt egy pici zavart? :D A gond az, hogy a szörny JÓVAL gyorsabb a vadászoknál és az egyetlen tranquilizer (na ezt most jól írtam?!) kivételével nem tudod lassítani szóval ha fut mint a bolond nagy valószínűséggel nem fogod utolérni. A másik pedig, hogy ha a búra alatt kipécéz magának valakit akkor azt agyon is veri/lövi (tökmindegy). Baromi jó amikor én veszettül teamworkölnék :) de ha Hank nincs a játékban akkor sehogyan sem segíthetek az elpusztuló medic -nek. Hank emiatt szuper hasznos, egyrészt a shield miatt, másrészt azért az orbital barrage -ből kihúzza a belét a szörny az tuti... :) A probléma NEM AZ, hogy a szörny OP. Annál rosszabb a helyzet... A szörny egyedül van, nagyon erős, nagyon gyors és egyszerűen használható/tanulható brutális képességei vannak. Ezzel szemben a vadászoknál csak a hajszálpontos időzítés és koordináció működik és még akkor is elképesztő könnyű hibázni a káoszban még a legjobb játékosnak is és az utolsó probléma, hogy a szörny ezeket a relatíve pici hibákat is nagyon könnyen ki tudja használni. Ez a játék így ebben a formában pub -okban nem fog működni. Csakhogy a játékosok nagy része nem tud folyamatosan "edzeni" egy négyfős, összeszokott csapatban hanem csak leül és random módon játszik egyet. Idővel minden szörny "UltraHard" :) nehézségi fokozatba kacsolja majd ezt a játékot és akkor az átlagos/gyenge játékosok vagy csapat nélküliek ott fogják hagyni. Persze ha coop -ban a bot szörny ellen izgalmas lesz az változtathat ezen, de azt a részét még nem igen láttuk. -
#123 az a baj, hogy mivel olyan csodásan van megcsinálva a matchmaking, hogy nem látni, hogy az ellenfél milyen szörnnyel lesz, így nem is lehet felkészülni kraken ellen, szóval esetek többségében kraken ellen gg. -
#122 De ez a szörnyek is csak akkor OP-k ha jól játszanak vele. Volt olyan a hétvége folyamán, hogy haverról játszottunk, és vagy 7-8 meccset játszottunk egy srác ellen, és az utolsóra sikerült csak legyőzni. Végig vert minket, aztán az 5. meccs környékén elkezdtünk gondolkozni, stratégiát váltani, máshogy játszani. (Haver trapper én meg medicel voltam, és itt olyanokra gondoljatok, hogy amikor rátaláltunk, direkt nem dobtuk le az arénát, max a harpoonokat, és próbáltuk idegesíteni, sebezni, legalább a pajzsot leszedni.) És a végére úgy sikerült, hogy 3-an lettünk ismerősök, egy randommal, de az is marha jól játszott, így nem simán, meg kellet küzdeni vele, de stage 3 majdnem full hp, és full pajzsos szörnyet legyőztük.
És Kraken is csak akkor OP ha tud is vele játszani az ember. Meg igazából, pl Maggievel kraken ellen esélytelen menni. Nem véletlenül került át Griffin a második set hunterbe. Lazarus+Griffin elengedhetetlen a kraken ellen. De volt olyan, hogy véletlenül 4 en lettünk magyarok, tudott is midneki játszani, és Krakent is elkaptuk pedig nem játszott szarul a gyerek. Mondjuk nem jutott Stage 3 ba sem.
Meg azért később már (22-es szinten vagyok) a Perkek sem elhanyagolhatóak. Csak még mindig nem tudják az emberek, hogy kéne játszani. Volt olyan is, hogy Stage 2 be elkaptuk Goliathot, valamiért én lettem a Support (pedig utolsó helyen volt) lesebeztük, és úgy nertünk, hogy a végére Goliathnak 2 teljes csík élete volt, és én éltem egyedül. De lehoztam a meccset -
#121 Valami ötletfoszlány hogy nálam miért nem akar elindulni?
Semmit nem dob ki rámegyek steam-en hogy játék és nem történik semmi. -
#120 Mondjuk baromi nehéz összedolgozni amikor a kupola alatt :D a szörny elkezd tombolni... Arról nem is beszélve, hogy akit kinéz magának (medic) azt kinyírja és NEM TUDOD megállítani. Legfeljebb beledarálsz elég sok sebzést, de akkor is -1 medic ami nagyon nagy baj! -
#119 egyszerűbb persze , mert csak magaddal kell foglalkozni,míg a vadászokhoz jó csapatmunka kéne :) -
#118 Nekem eléggé úgy tűnik, hogy itt olyan egyensúlyi problémák vannak, hogy az őrület!!! OP nem OP, a szörnnyel SOKKAL egyszerűbb játszani mint a vadászokkal! -
#117 Kraken baromi OP. Mentem vele vagy 40 kört, lvl 25-n álltam meg a végén. Egyszer nem tudták lehozni.
Vicces amikor a szörny üldözi a vadászokat :)) -
#116 Elvileg meghosszabbították a tesztet holnap délutánig, de gyakorlatilag meg nem működik a játék...
"As a big thank you to all of our players, we’re also extending the Big Alpha test for ALL platforms until Tuesday, November 4th at 12PM Pacific (8PM UTC). We’re also rolling out increased server capacity for PlayStation 4 tonight." -
#115 Na ez jó teszt volt letöltöttem nem indul. De véletlenül se írna ki semmit se :( Shift del -
Federation #114 LvL 15 lettem. Meglátom megveszem e. Sokat kell még ezen pofozni, de nem rossz. Mondjuk nem egy TFall, BField, CDuty, L4Dead, de legalább bemerték vállalni az újítást a műfaj keretein belül. Az optimalizációtól is félek kissé. -
#113 kraken az op
goliathal egyszer lehoztam stage 1-en, mert valahogy utólértek, és arénát rám rakta a trapper. de elég húzós volt így is -
#112 Stage 1 be is nekik lehet menni Krakenal simán hozható, főleg ha nem Griffin a trapper. De volt már, hogy a full pajzsos Stage 1 es Goliathal megnyertem, mert rá voltam kényszerülve, hogy harcoljak. :D Szerintem nagyon fasza lesz. Am meg Itt nem 50 euró -
#111 Értem én, hogy rá van kényszerülve, tudom a játék lényegét, de sajnos pont ezért nem tetszik. És igen, nagyon túl van árazva. Inkább a "Hunt: Horrors of the Gilded Age" játékot választom. Kicsit más a séma, de számomra sokkal megnyerőbb, és nem mellesleg ingyenes lesz. -
#110 igazából a szörny menekülésre van kényszerülve, mert fejlődnie kell. stage 1-en nekimenni a huntereknek szerintem nem túl okos, mert nem lehet tudni, hogy milyen szintű játékosok. talán veszek majd egy kulcsot g2a-n, meglátom, de ez az 50 euró vicc.
Utoljára szerkesztette: Systore, 2014.11.02. 15:17:46 -
#109 Ki picsázott volna el? 5-en vagyunk a pályán, és abból csak 1 az ellenség... aki nem támad, hanem menekül. Ennek aztán sok értelme nincs így. Már te is írod, hogy unalmassá fog válni, mert az is. Semmi izgalom nincs benne. Ennél még a BF3 is jobb, ott legalább van kit lőni, és van aki lő is rám. -
#108 lol, játszottál 2 meccset max, azt gondolom elpicsáztak
az a baj ezzel a játékkal, hogy megjelenéskor nem lesz elég kontent, aztán majd hányják a dlc-t hozzá. ez ilyen titanfall 2.0 lesz
jó játék, csak senki nem játszik majd vele, mert unalmassá fog válni. mod support meg gondolom nem lesz hozzá -
#107 Viszált Iván, örültünk -
#106 Na hát ennyi volt, törlöm is le, ritka szar játék, nem tudom mi tetszik benne annyira egyeseknek, de ez rohadt unalmas. 4 ember rohan 1 szörny után, hogy megöljék, azt ennyi. Akkor már inkább L4D, vagy Killing Floor. -
#105 Most már nálam is jó, nem tudom mi volt a baja. -
#104 nálam jó -
#103 Nektek megy most a játék? Eddig nem játszottam vele, el se indítottam, de mondom most kipróbálom. Elindítom, nyomok egy entert amikor villog a start felirat, és utána kidobja, hogy failed to connect my2k servers (vagy hasonló). Csak nekem nem jó? -
#102 Lesz több pálya, és majd folyamatosan jönni fognak hozzá az új pályák, és azok ingyen lesznek. Fzizetős DLC-k a karakterek lesznek majd. Kijövetelkor, alapból benne lesz 3 set Hunter, és 3 darab Monster. -
silverchain #101 Nekem high beállításokkal fut a gépen, pedig nem mai a videokártya: AMD 5850. (Tessalation nincs bekapcsolva) . Nekem eddig ez az év egyik legjobb játéka, csak egy bajom van vele, szerintem hamar meg fogom unni, mert kevés pálya van benne. Talán a végleges kiadásra többet is beleraknak. -
#100 Milyen géppel tolod? -
#99 Nyugalom a végeleges is ilyen lesz ez a Cryengine. -
#98 Kérelk ne tedd ezt... fáj vissza olvasni egy picit, de még oldalt se kell lapozni.
Utoljára szerkesztette: SweeneyTodd, 2014.11.02. 06:15:57 -
metalbull1 #97 Sziasztok!
Esetleg, ha valaki tudna nekem küldeni egy kulcsot, megköszönném. :) -
#96 Én úgy játszok vele, hogy levettem lowra, mindent kikapcsoltam, és 1280×800 felbontásra raktam. Így stabilan fut a játék 40 körüli FPS-el, és a meccsek nagyrészét megnyerjük :D Eddig 19 óra játék van benne, holnap rakok még bele pár órácskát :D