536
Evolve
  • Stief
    Na ez tök jó! bár lehetnének egy kicsit személyesebb célok is, amit egyénileg kell teljesíteni!
  • Nagylaci
    St. Patrick’s Trapper Challenge Weekend

A lényeg, hogy helyi idő szerint 20. -án reggel 5 órától, 23. -án reggel 5 -ig 35000 meccset kell nyernie a közösségnek hunterként, úgy hogy a trapper Griffin. Ha ez sikerül akkor mindenki aki játszott ebben az időszakban kap egy ún. trapper predator skin set -et. Ami egy zöldes skin csomag minden trappernek. A dolog érdekessége még, hogy a fenti oldalon kirakott képen van két fegyver ami egyenlőre ismeretlen! Szóval megmutatták a tier4 trapper fegyvereit gyakorlatilag. Mutatom:

Utoljára szerkesztette: Nagylaci, 2015.03.18. 10:47:24
  • Nagylaci
    Persze az, hogy egy játék teljesen "kihaljon" azért nem valószínű. Az EVOLVE -al az történik amit soha a büdös életben nem szeretne egyetlen fejlesztő sem, hogy egy nagyon szűk rétegjátékká válik. Ami nem túl meglepő mert az is. A megjelenése előtt az történt, hogy a 2K a komoly marketingeszközeivel elhitette az emberekkel, hogy ez egy bárki számára bármilyen szinten élvezhető casual játék komoly esports potenciállal. Na most valójában pedig az van, hogy casual szinten public játékokban az EVOLVE gyakorlatilag élvezhetetlen. Aztán erre még dobjuk rá a mostanában nem túl jól csengő DLC -k és 20 féle kiadás körüli cirkuszt meg azt, hogy a játékban rengeteg komoly bug maradt, illetve a súlyos egyensúlyi problémákat és szerintem a fejlesztőknek komoly rémálmai lehetnek ez idő tájt.
  • Stief
    Szerintem azért egy kemény mag marad. Titanfall is működik még. Max majd akciózzák a játékot.
  • Nagylaci
    Elég durva ennyi idő után, de SEMMIT nem mondanak róla sehol! A játék (legalábbis PC -n) eszement gyorsasággal veszíti a játékosokat úgyhogy akkora hibákkal mint maga a KOMPLETT Wraith a játékban több mint egy hónapja nem lépni semmit az most már kezd kritikussá válni. Ez itt egy olyan világ ahol vagy gyorsan reagálsz a dolgokra vagy véged van... Ráadásul közben megjelent a Battlefield Hardline is ami ilyen körülmények között úgy viheti el a maradék játékosok egy részét mint a huzat. Szerintem sajnos(!) az EVOLVE hihetetlen rövid idő alatt jutott kritikus állapotba ami túl sok jót nem jelent a jövőre nézve...
  • Stief
    Tud valaki vamlit a balance patchről? Vagy majd az új pályákkal együtt jön majd? :)
  • Stief
    Kraken aftershockja nem valami jó :( Most tesztelgetem.
    Amúgy most nézem a gameplayt, hogy eléggé tele lesz épülettel ami talán szörnynek is kedvez. Persze aki sokat játszik az tapasztalhatja hogy elakadni is baromi könnyű. Volt hogy két fa közé akadva haltam meg a szörnnyel :( Plusz néha tapasztalom evolució után egy párszor megakadt az irányítás egy rövid időre, persze ez a ritka.
  • Nagylaci
    Igen, én is gameplay videó alapján mondom, hogy kicsi. Kis térképen meg úgy általában nehéz lerázni a vadászokat...
  • Stief
    Mondjuk a térképekről nem tudnám meghatározni hogy kicsi.
  • Stief
    Sajnos az baj hogy kis pályán evolválni nehez.
  • Nagylaci
    A két új map -al kapcsolatban nagyon úgy néz ki, hogy durván a vadászoknak fognak kedvezni! A Broken Hill Foundry egyszerűen csak kicsi. Ezáltal a szörnyeknek szinte lehetetlen (vagy legalábbis nagyon nehéz) lesz kihasználniuk a sebességükből adódó előnyüket, főleg a szinte 100% -ban használt Maggie - Daisy ellen.

A másik Broken Hill Mine nevű bár elég nagynak tűnik négy kisebb területre oszlik három tökéletes "choke point" -al. Egy értelmes csapat tűrhető trapper -el itt is könnyedén folyamatos nyomás alatt tarthatja majd a szörnyet szerintem.

• Nagylaci
    steamcharts.com
  • Stief
    Ezt a statit hol éred el ?
  • Stief
    :) Ilyen velem is volt már, de kedvencem amikor doomot nem használják és amikor meg igen akkor minket zárnak be :D
    Utoljára szerkesztette: Stief, 2015.03.14. 19:58:37
  • TDC Geronimo
    Ember azt hinné hogy 30 felett nincsenek olyan lazarusok akik keltenek simán device nélkül vagy olyan Abek, akik nem ismerik a tracking dartot, továbbá olyan csapattársak, akik keltenek, mikor lazarus él és virul. Ma nem tudom mi volt, de agyfaszt kaptam olyan emberekkel rakott össze
  • Nagylaci
    Elég friss statisztika? :)

Egyrészt az újságírók szeretnek túlzó, figyelemfelkeltő címeket adni a cikkeknek, hogy minél többen kattintsanak ezáltal a lehetséges reklámbevételek nagyobbak legyenek, viszont nehéz lenne tagadni, hogy egy hónapja megjelent állítólag AAAA :) cím a Steam 60. helye körül van akkor ott valami nagy baj van. Cabot egyértelműen OP, peccsben be van jelentve a nerf szóval csak várni kell egy kicsit.
  • TDC Geronimo
    Not sure if this was answered, but DLC Hunters are $7.49 USD, Monsters are $14.99 USD << NONE OF THESE ARE TIMED EXCLUSIVES for any platform

na legalább ezt jó tudni...

Mondjuk árak nevetségesek.
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.03.13. 20:03:54
  • Stief
    Amúgy mutasson valaki valami friss statisztikát hogy hányan játszanak evvel játékkal, mert valamiért akkora negatív kampány folyik a játék ellen mint az állat. Pc guru online oldalon a kutya se játszik az evolve játék címmel, jelenik meg a cikk. Szerintem a kutyák nem tudnak játszani, én pl szoktam, tehát valami anomália van a rendszerben. Amúgy én kicseszett jó meccseket játszom. És imádom a játékot. Aki nem meri megvenni annak szívesen ajánlom, igaz vannak még egyensúlyi problémák. Szerintem a patch késésen oka az is hogy sok még a vélemény különbség a hivatalos fórumon, aki tud angolul és olvasagatja. Valaki vadászokat tartja erősnek van aki a szörnyeket. Sajnos sok fórum véleményből az jön le, hogy a jó, profi, egymással beszélgető játékosok, nagyon profi vadász csapatot állítanak össze, akkor a szörny gyenge. Viszont ha átlagos játékosok vannak, akkor a szörny jóval erősebb. Példának hoznám fel tracking darts és mágnes puska konfigurációt. Elég ha meglövik a dartsszal a szörnyet, utánna a mágnes fegyverrel nem hagyják enni. Sajnos kicsit eltúlozták az átütő képességét. Lazarusszal és wraithal is vannak problémák.
  • Stief
    Engem nem zavar hogy késnek, csak legyen jó! Sőt legtöbbször az van hogy még ez az idő sem elég! Én inkább várok még fél évet is. Én nem is értem türelmetlen játékosokat mint pl GTA esetében, annyi egyéb játék van amit még az ember nem játszott végig, addig én is azokkal foglakozom.
    Utoljára szerkesztette: Stief, 2015.03.13. 01:01:28
  • Nagylaci
    Én ahogy írtam már beletörődtem, hogy a PC -m elég messze van a vezető játékos platform titulustól, de ha helytállóak az értékesítési adatok amiket írtál a múltkor #364 akkor PS4 -en kelt el a legtöbb és a PC -vel megtoldva a számot pláne elmondhatjuk, hogy némi lóvéért a mikrofostól a játékosbázisuk nagyobbik részét hergelik. Nem biztos, hogy ez hosszútávon kifizetődik majd...

Szerk.: Ja tegnap kijött a peccs PC -re, de csak hibajavításokat tartalmaz, semmi érdemleges...
    Utoljára szerkesztette: Nagylaci, 2015.03.12. 14:27:18
  • TDC Geronimo
    Elvileg dlck boxon hamarabb jönnek. Majd akkor lesz balhé amikor jön a behemoth...1 hónappal később psre meg pcre...
  • TDC Geronimo
    1 hónapos ex. Ez akkora cigányság, hogy hihetetlen. Így is egyre kevesebben játszanak erre még ez is...
  • Nagylaci
    Két új map lett bejelentve, boxosoknak március 31 -től lesz elérhető míg Pc -n és PS4 -en április 30 -tól... Már látom a haragot a hivatalos fórumon és biztos, hogy nem tévedek! :D

Two New Free Maps Coming to Evolve
  • Nagylaci
    Megkaptuk az arany skineket! Kár, hogy nem játszom szörnnyel, de azért elég királyul néznek ki. :)

• TDC Geronimo
    "The game balance changes will not be in the next patch. This coming patch is a bug fix update. The only balance changes in there are changes in Mastery numbers and XP earn rates for various characters/awards."

LOL nem elég hogy konzolokra még a héten se jön patch csak talán PCre, egy szem balance update se lesz benne. GG
  • Nagylaci
    Szerintem azért várjuk meg amíg legalább tényleges gameplay videókat láthatunk a túlméretes sziklagolyóról... :) Egyenlőre lehetetlen megmondani, hogyan kell vele játszani ezáltal mennyire lesz szórakoztató ELLENE játszani. Nekem van egy olyan félelmem, hogy tényleg viszonylag lassú lesz ezáltal relatíve könnyebb lesz vadászként "a nyakán lógni" folyamatosan, csakhogy akkor alig fog vele majd játszani valaki. Szóval én annak szurkolok, hogy legyen kiegyensúlyozott mind vadászként mind szörnyként játszva, de elég kicsi erre az esély mivel most tökéleteshez közel csak és kizárólag a Goliath van a játékban. Viszont állítólag a tier4 vadászokat elképzelhető, hogy viszonylag rövid időn belül bemutatják majd, legalábbis a hivatalos fórumon a fejlesztők célozgatnak erre és azért az is izgalmas, hogy lesznek e jó kiegyensúlyozott vadászok még a játékban.
  • TDC Geronimo
    Ott lesz a rock wall meg tud majd gurulni, de én örülök neki, hogy végre egy olyan szörny, ami úgymond rá lesz kényszerítve a harcra és nem a sunnyogós fajta. Ezért is lesz neki a legtöbb HP/armorja. Az ellen talán nem lesz halál unalom egy meccs.
  • Stief
    Mi az amin változtatnál te személyszerint?
  • Stief
    Én is! Csak ha olyan lassú és nagy lesz hogy a fenébe fog elbújni fejlődni?
  • TDC Geronimo
    Behemoth kíváncsi leszek mikor jön. Mondjuk egyelőre egy épkézláb videó sincs róla csak pár gif a képességekről azt ennyi. Mondjuk az is tény, hogy annak a patchnek már jobban örülnék...
  • Stief
    Köszi!
  • TDC Geronimo
    Jövő hét vége előtt nem osszák ki. Játszani kell most hétvégén csak pár meccset úgy, hogy a my2k acc hozzá van rendelve a játékhoz és majd jövő héten valamikor küldik rá skint.
  • Stief
    Srácok ti megkaptátok ezt a gold színt, mert nekem valahogy nem sikerül, mit kell csinálni valamit rosszul értek ?
  • Nagylaci
    Igen a vadászoknál valóban az összhang a legfontosabb ami pubokban a játékok 90 százalékában nincs meg. Nekem amellett, hogy összességében nagyon tetszik a játék, egyre inkább van egy olyan érzésem, hogy ez a 4v1 formula működésképtelen igazából. Egyrészről ott vannak a vadászok négyen, akik külön-külön gyakorlatilag semmit sem érnek, de még az eszközeik is csak akkor ha rendkívül precízen együtt használják őket. Na ez kismillió hibalehetőséget rejt magában főleg úgy hogy folyamatosan figyelni kell még a vadász oldalon nagyon eltúlzott vadállatokra is. Aztán pedig ott a szörny aki tök egyedül van senkivel nem kell összejátszania és MINDENBEN messze a vadászok fölé nő gyakorlatilag. Összesen csak négy (vagy 3...) brutálisan pusztító képességet kell okosan használnia ami így ebben a formában nagyságrendekkel egyszerűbb mint az amit a vadászoknak kell(ene) csinálniuk. És akkor arról már ne is beszéljünk, hogy stage2,3 -ban már kimondottan könnyű egy vadászra fókuszálva leütni azt amivel azonnal meg is bontottad a vadász csapat egységét akik így már nem egyszerűen egy társukat veszítik csak el hanem a csapatmunkát is nagyrészt. Azt meg maguk a fejlesztők is elmondták, illetve a tapasztalat is azt mutatja, hogy csak a négy vadász EGYÜTT képes jó munkát végezni... Sajnos szerintem a többség szépen vissza fog szivárogni a CS -be, TF2 -be, CoD -ba, BF -be, stb... Mert azok lehet, hogy messze nem annyira egyediek mint az EVOLVE, de nem is 10 - 15 perces (néha 30) terepfutásról szólnak... De nagyon remélem, hogy nem lesz igazam!
  • Morinad
    Szerintem a vadászoknál a legfontosabb az összjáték. Egy jó csapat bármit elkap és megöl. Én a legtöbbször szörny vagyok és mindig figyelem, hogyan mozognak az elején. Ha látom, hogy nem dolgoznak össze, egyből stage 1-ben megölöm az egész csapatot bármivel. Ha meg igen, akkor jó a meccs, és stage 3-ban is nehéz a dolgom.
  • TDC Geronimo
    Mondjuk ez tényleg jól tolta vele
  • TDC Geronimo
    PAX tournament stream megy most

Milyen meglepő wraithel van a szörny -.-
  • TDC Geronimo
    Én ma 2* elkaptam egy goliathot evolve közben orbital barrageval, utána meg 15 percig kergetőztünk úgy hogy volt 1 mm hpja kb és mindig le tudott lépni armort tölteni :)
  • Stief
    Maradjunk annyiba hogy nem értünk egyet. :)
  • TDC Geronimo
    Caira a legjobb most. Patch után Val is egész használható lesz