536
Evolve
-
#456 Első játékpróbálkozásom: elég hosszú ideig nem talál senkit, aztán csak kettőnket sikerül találnia. Jól van gondolom most mindenki tölti a patch -et ez van. Én rühellek szörnyként játszani, ügyetlen is vagyok vele, nyilván az van az utolsó helyen. Hát persze, hogy szörnynek rakott be! XD Kettőből... -
#455 Megy minden! Behemoth, új vadászok máris játszhatóak! -
#454 Ez biztos nem a balance patch önmagában! Az elég kicsi volt. Szerintem ez az összes új content preload -ja. De gondolom holnap fog csak aktiválódni. Az új térképek meg csak jövő hónap végén PS4 -en és PC -n.
Utoljára szerkesztette: Nagylaci, 2015.03.30. 13:21:56 -
#453 Tölt PSen is, szeirntem kijött a balance patch, legalábbis nálunk. PCre már kint van -
#452 Van valami frissítés a játékhoz a Steam en! Elvileg 7.1GB -os?! Ami elég érthetetlennek tűnik, de tényleg nagyon tölt... Ez meg mi a szösz lehet? -
#451 Rettenetes, hogy csúszik vissza a játék a Steam ranglistáján...
-
Stief #450 Ezért hívják skinnek és nem modnak! :D -
Since #449 Nem rossz, tetszenek az új karakterek... Sikerült összeszednem egy pár elite skint (hank, val, lazarus), de megmondom őszintén hogy amennyit szenvedni kell érte nem nagyon éri meg... Csak a fegyver változik, semmi más... -
Stief #448 Mindent észre vettem amit mondtál, leap smasht nem használok valahogy nem tudok vele bánni és mivel nem tökéletes a program nagyon sokszor elakadok a tárgyakban. Chargét használtam mindig, de mivel variálgatom a felállást, most éppen flamét próbálgattam. Viszont most este volt egy kiváló meccsem, és le is csítereztek amit imádok :)
Végén a dumát hallgasd!
https://www.youtube.com/watch?v=i_VRrTyAI3k&feature=youtu.be -
#447 Teljes meccsek minden új karakterrel:
Evolve’s New Hunters Are Total Game-Changers -
#446 Basszus a trapper képernyőjének a felét elfoglalja az a mutáns denevér! :D Így első ránézésre nagyon idegesítőnek tűnik. -
#445 -
#444 Holnap 23 órától a Tier4 vadászokat fogják bemutatni a stream -en. Minden úgy működik most is mint a múltkor a Behemoth -nál.
#427 -
#443 Igen, ez így egy hiba a játékban, ezért nem szabad elhamarkodottan Cheater-ezni. Gondolom már jelentették a supportnak de minél többen jelentik, annál jobb. -
#442 Na kipróbáltam mi van a játékban ha a trapperrel reload speed perket választok és aztán felveszem az elite megamouth buff -ját... Hát úgy néz ki hogy tévedtem ez nem csalás hanem egy HIBA ami a játékban maradt. Szóval csináltam egy szóló játékot amit belőttem jó könnyűre, hogy egyszerű legyen kísérletezni. A Dam -on mindig van elite megamouth szóval oda mentem és az alap CD 42 másodperc volt ami a relaod speed miatt teljesen jó is. Aztán felvettem az elite megamouth -tól a buff -ot és majdnem leestem a székről mert 12 másodperc lett a CD az elvárható 30 helyett. 12 másodperc az rettenetesen unfair a szörny ellen és biztosan tudom, hogy ennek nem is szabadna így lennie! Itt egy idézet a hivatalos fórumból a játék egyik teszterétől:
"The perks and buffs do not stack @Azmi_Anuar Which ever is the strongest one, that will take effect. For example, the damage perk you get at the character select is max 15%. When you kill the Elite Crowbill Sloth in game it will give you a extra 30% damage. When the player picks up the perk from the Crowbill, damage will be increased by 30% and not stack with the 15%.
So the same perks will never stack."
Itt egy videó a jelenségről:
EVOLVE, 12 secs CD on Mobile Arena?! -
#441 Azért érdemes lenne felrakni hivatalos fórumra is, hogy mit mondanak rá a játékosok és ha ott is azt mondják, hogy csalás, akkor jelenteni a supportnak. Nevük megvan és könnyen ki lehet rakni a csalókat. -
#440 Nem, írtam is, hogy a CD akkor indul amikor az aréna kikapcsol egy perc után vagy ha a trapper kikapcsolja. Szerintem az a csapat csalt és lehet, hogy Laz is azért volt annyira idegesítő mert folyton volt cloak -ja. Ebben a játékban az óvatos, ésszel történő csalást jóformán lehetetlen észrevenni. A trapper is azt szúrta el, hogy túlságosan sietett az arénával... -
#439 Mikor indul a Cd? Eldobás pillanatában? -
#438 Hihetetlen... A patch ugyan hozott némi plusz játékosszámot itt PC -n, de most meg próbálnék játszani és ezt látom:
Világviszonylatban, összesen nem játszik éppen 1000 ember PC -n... -
#437 Na most rögtön azt mondanám, hogy ha Stage1 -ban elkapnak háromszor (még Daisy -vel is...) akkor ott azért komolyabb problémák is vannak mint Lazarus. Bocsánat, de ez így van. Én valami elképesztő ritkán látok Stage1 szörnyet pedig egyáltalán nem vagyok rossz trapper. Amit egyértelműen rosszul csinálsz, hogy eleve vinned kellene a Leap Smash -t és a Charge -ot. Ezek a képességek gyakorlatilag plusz sebességet adnak a Goliath -nak ami Daisy ellen különösen fontos. Viszont aztán 11:07 körül kiszúrtam valamit ami nem is értem neked hogy nem tűnt fel...
Szóval 10:40 -nél a trapper eldob egy arénát ami elvét téged. 10:46 nál szedi azt le mert pont akkor hátranézel és az aréna még áll. Ezek után 11:07 -kor már dobja is rád a következőt. Na most ez szabályosan lehetetlen. Az aréna alap CD -je 60 másodperc MIUTÁN az előző megszűnt vagy a trapper megszüntette! Szóval az alap esetben 11:46 -kor dobhatta volna a következőt. De tegyük fel, hogy reload speed perk- et használt a trapper ekkor a CD 60 -ról 42 másodpercre rövidül, ebben az esetben 11:28 -kor dobhatta volna legkorábban a következő arénát. Viszont lehetséges, hogy felvette a megamouth buff -ját ami 50% -ra, tehát 30 másodpercre csökkenti az aréna CD -jét, ebben az esetben is 11:14 -kor dobhatta volna legkorábban a következő arénát! A buff -ok és perk -ek nem működnek együtt, tehát nem lehet ugyanazt a dolgot egyre tovább és tovább erősíteni a játékban, szóval ha két ugyanazt a dolgot erősítő hatás érvényesül egyszerre akkor a jobbik fejti ki a hatását és kész. Azonban a 11:07 -kor eldobott aréna azt feltételezi, hogy a trapper arénájának a CD -je csak 20 másodperc volt ami nem lehetséges. Szerintem itt egy csaló trapper ellen, de valószínűbb, hogy egy csaló csapat ellen játszottál már eleve és ezért ebből a meccsből következtetéseket levonni nem érdemes! -
Stief #436 https://www.youtube.com/watch?v=MmG1r-1sMG8
És szintén amivel nagy problémám van, az a tracking darts! Aki tudja erre a meccsre mi a megoldás az írja le ! -
Stief #435 Egy kis probléma a lazarusszal!
https://www.youtube.com/watch?v=-rtJ9mtQNC4&feature=youtu.be -
#434 Patch 1.3 nemsoká jön PC -re, elvileg még ma valamikor...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
All Monsters - Minor maintenance and improvements
All monsters can see recent damage on their health bar to help make burst damage visible.
Kraken - Fixing some flight edge cases that were causing inconsistencies making him too powerful or too weak depending on the situation.
Vortex
Cooldown increased by one second.
Reduced knockback magnitude.
Tranq Darts, Stasis Grenades and Harpoons pull Kraken down at a consistent rate regardless of whether he is in combat or out of combat. (they used to stack outside of combat)
Kraken’s flight speed is no longer slowed by Tranqs since they pull him to the ground where running speed is affected.
Fixed a bug that was causing Aftershock to not break harpoon traps or Arc Mines.
Wraith - Making her movement speed less bursty which makes her easier to keep track of. Making Supernova less lethal while still allowing it to be just as powerful. Making Warp Blast a damage dealer instead of a traversal mechanic.
Warp speed reduced 25%
Supernova duration decreased by 50%
Decoy
Wraith becomes visible for half a second when shot while cloaked.
Increased cooldown time by 2 seconds.
Warp Blast
Speed reduced by 40%
Range no longer levels up.
Radius levels up now.
Max travel distance set to 30 meters for all levels.
Damage increased by 10%.
Markov
Arc Mine
Damage reduced by 20%
Fixed a bug where damage extended past the trigger radius.
Health reduced by 75%
Arm time increased by one second.
Hyde - Making Toxic Grenade a more effective area of denial weapon while also making it less spammy. Buffing Hyde's overall damage output.
Toxic Grenade
DPS increased by 50%
Added proximity detonation (works vs airborne Kraken now)
Reduced fire rate
Reduced lifetime by 15%
Minigun
Accuracy increased by 25%
Damage increased by 20%
Parnell
Multifire Rocket launcher has better accuracy while jumping and jetpacking
Maggie
Harpoon Traps - Arm time increased by one second.
Griffin
Sound Spike
Now detect stealthing monsters within a 15 meter radius
Radius increased from 50 to 60 meters.
Bucket
Guided Missile Launcher damage increased 11%
Cabot
Rail Cannon
Damage reduced by 30%
Reload time increased by 25%
Val - Increasing her overall effectiveness.
Medgun
Heals 20% faster
Consumes ammo 2.5x faster.
Tranq duration increased to 10 seconds (was already 10 seconds on Wraith, now other monsters match)
Caira
Acceleration Field - Cooldown increased by 15 seconds.
-
#433 Na jó de ez amúgy minden multiplayer játékra igaz! :) Egyértelműen a tudás és a magas szintű csapatjáték mindent visz ezekben a játékokban. De szörnyként maximum játszol ellenük egyet, kikapsz és kilépsz. Jó eséllyel csak relatíve ritkán futsz össze nagyon magas szintű csapattal ebben a játékban. Viszont vadászként játszva én azt tapasztalom, hogy a megjelenés óta egyre kevesebb izgalmas és/vagy győztes meccset lehet játszani PUB -okban mivel a tehetségtelen szörnyek már nem játszanak 40. szinten, a többiek meg durván profik lettek mostanra...
Ez egy hatalmas csapdája az aszimmetrikus játékoknak, mivel vállaltan nem egyenlő felek küzdenek szinte lehetetlen jól belőni a játékegyensúlyt! Ráadásul ha belegondoltok a L4D (1/2) úgy volt aszimmetrikus, hogy azért két CSAPAT küzdött egymás ellen. Ez egy nagy különbség mivel szerintem ez a szint ahol egy csapat és egy szóló játékos harcol egymás ellen talán már túlságosan egyenlőtlen minden szinten ahhoz, hogy jól be lehessen lőni az egyensúlyt. Röviden, a fejlesztőknek jóformán lehetetlen feladata van... -
#432 egy összeszokott egymással kommunikáló csapat ellen már így sincs sok esély
nehéz lesz ebből összehozni egy balaceolt e sportot -
Stief #431 Egyet értek veled, viszont ha szörnyeket legyengítik, attól félek,hogy akkor meg profi játékosok ellen nem lesz esély. -
#430 Van egy olyan érzésem, hogy mivel én rengeteget játszottam a játékkal egyszerűen csak hamarabb kezdtem sok mindent megtapasztalni mint akik nem vitték túlzásba a játékot. Ugyanis ezek akár hiszed akár nem nagyrészt ugyanazok a vadászok akik ellen eddig is játszottál. Egyszerűen te mostanra jutottál el a szörnnyel arra a szintre ahol egy átlagosnak mondható PUB vadászcsapat már nem igazán ellenfél neked. Én már jó ideje mondom, hogy ez egy hatalmas probléma és gyorsan a játékosok eltűnéséhez vezethet mert 40. szinten a játékok nagy része csak kínlódás a vadászoknak. És nem azért mert nem vagyunk ügyes, tapasztalt játékosok hanem mert nem egységes csapatként játsszuk a játékot...
A szörnnyel való játék minden tekintetben EGYSZERŰBB mint a vadászcsapat dolga és az egyszerű többnyire legyőzi a bonyolultat! Érdemes belegondolni, hogy a szörny előnyei a nyers gyorsaságban, erőben, rengeteg páncélban plusz életerőben rejlenek. Ezek nem olyan dolgok amiket el lehet rontani, ezt kapod és kész. Azonban a vadászoknál az igazi erő csak a precízen összehangolt és a villámgyorsan változó szituációnak megfelelően módosított pillanatnyi taktikán múlik. De itt 4 karakterosztály 4 különböző képességéről beszélünk! Rengetegszer bukunk el olyan meccseket pubokban ahol lehet érezni, hogy egyenként abszolúte jó, ügyes játékosok vagyunk, de egyetlen váratlan húzás a szörnytől és végünk van mert nem tudunk AZONNAL, összeszokott csapatként reagálni.
Maggie -vel kapcsolatban. Van egy felállás amit mostanra csak CCMM -ként emlegetnek a hivatalos fórumon. Caira, Cabot, Maggie, Markov... Ez messze a legelterjedtebb felállás a 40. szintű játékosok körében és ez is egy hatalmas probléma mert azzal, hogy sok karakter kizárólagossá válik pont a játék legnagyobb előnye a változatosság tűnik el.
Medic. Caira, vele a legkönnyebb (egyszerűség!) játszani, szóval mindenki őt hozza általában. Val nem rossz, de sokkal nehezebb vele játszani és a gyógyító képessége is korlátozottabb mint Caira -é. Laz -t hagyjuk csak bamba szörny ellen használható...
Support -nál Cabot erősen OP lett sok meccsen lenyomja sebzésben az assault -ot és az, hogy a dust tagging -al felfedi a szörny helyét szintén nagyon erőssé teszi. Ez az egyetlen karakterosztály ahol még elég sokat használják Hank -et is mert a pajzs nagyon jól jön sok szituációban és az orbital is hasznos ha ésszel használja az ember. Bucket -el konkrétan még annyian sem játszanak mint Lazarus -al pedig vele sem játszik senki... :D
Trapper. Maggie az egyetlen akinek AKTÍV "képessége" van a szörny követésére! Mind Abe és Griffin rászorul a szörny hibájára ahhoz, hogy megtalálja a szörnyet főleg (ami nagyon fontos lenne a vadászoknak) a játék elején Szóval velük nem tehetsz SEMMIT ha a szörny ügyesen játszik csak próbálod kitalálni merre lehet egyáltalán. Arról nem is beszélve, hogy Daisy egy plusz főt jelent a csapatban ami szintén döntő tud lenni bizonyos helyzetekben.
Assault. Markov elsődleges fegyvere gyakorlatilag auto aim -es ami miatt szinte folyamatosan a sebzés 100% -át kapja a szörny. A másodlagos fegyvere brutálisan pontos a másik két assault -hoz képest és az aknák messze a legjobb eszközök lelassítani a szörnyet, lezárni előle bizonyos helyeket vagy ha figyelmetlen akár brutálisan sebezni rajta. Ezzel szemben Hyde egy röhej. A lángszórónak brutálisan kicsi a range -e, a minigun -nak akkora a szórása, hogy a fél pályát beteríti, a toxic grenade konkrétan csak a saját csapat ellen hatékony a szörny körberöhögi. Parnell -el az a gond, hogy csak point blank távolságból tud 100% sebzést okozni ahogy távolodik a szörny a szórás miatt úgy csökken a shotgun által okozott sebzés. Ezt sokan nem akarják megérteni, pedig elég nyilvánvaló a hátrány Markov -al szemben! A multifire rocket launcher pedig egyértelműen a legszánalmasabb másodlagos fegyver a játékban, annyira lassúak a rakéták és olyan szinten mennek össze - vissza, hogy az szánalmas.
Utoljára szerkesztette: Nagylaci, 2015.03.21. 09:27:11 -
Stief #429 Mostanában nagyon nincsenek toppon a vadászok ,folyamatosan alázom őket! Eddig ők szoktak engem :) /Góliáttal/ :) Akitől a legjobban félek az csak meggi , mert dasy miatt nehéz evolválni. -
#428 wow nagyon durva a behemoth :) -
#427 Ma este 23 órától a livestream -en a Behemoth -ot fogják bemutatni, itt nézhető:
EvolveGame
De aki szintén nem annyira perverz, hogy emiatt fennmaradjon az ugyanitt bármikor vissza is tudja majd nézni. Arról, hogy az új vadászok benne lennének majd nincs szó, de nem tartom lehetetlennek.
Utoljára szerkesztette: Nagylaci, 2015.03.20. 14:46:18 -
#426 Igen az érdekes, hogy folyamatban lévő játékba becsatlakozva, ha valaki egy DLC karaktert vagy szörnyet hagyott hátra akkor bárki játszhat majd velük! Persze ez reklámnak sem utolsó azért. :) Amúgy a balansz peccs ami nagyon kellene már mert a 80% dögunalom Wraith futóversenyek kicsit fárasztóak... -
#425 Én biztosra veszem, hogy jön a balance patch is. Eleve az is "megkapja" a monstert meg a huntereket, aki nem veszi meg, így a patchbe lesznek benne azok is -
#424 Egyrészt meg szeretném venni mindet, de azért 20 euró egy kicsit durva négy karakterért! Az nálunk a játék árának a fele. Még utánanézek és meggondolom, de tartok tőle, hogy igazad lesz... -
#423 A hunting season passal megkapod mind a 4et + pár skint. Egyesével veszed őket, akkor 5 dollárral drágábban jön majd ki. ha mindet meg akarod venni, megveheted a passt már most nyugodtan. -
#422 Egyébként ezzel nyilván egyetértek... :) És azt hiszem, hogy eléggé rátapintottál valamire ami most is lefelé fogja húzni a játékot sajnos... Mivel igazad van, hogy ezeket a karaktereket "kicsit" túl gyorsan adták ki, emiatt elég sokan be fognak majd rágni! Viszont nem tudom, hogyan vehetem majd meg őket pontosan? A "store" -ban csak a "Hunting Season Pass" van ami tiszta hülyeség, nekem nem kellenek semmiféle magma skinek. Persze lehet, hogy külön külön még drágábbak lesznek, de majd meglátjuk. -
-
#420 Hát nem, de nem lenne ennyi elégedetlenkedő a kevés content miatt ha mondjuk most jönne ki csak evolve, de egyből 4 monsterrel és 16 hunterrel. Az, hogy már most kész vannak azt jelenti, hogy szinte már majdnem megvoltak vele launchra is. Én megfogadtam skin DLCért egy forintot nem adok, de ezeket "kénytelen" leszek megvenni, mert játszom mind a 4 hunter classal és tetszenek is. -
#419 Na mondjuk így már le lehet tojni a két új térképpel kapcsolatos csúszást! Ez legalább ügyes húzás így, és azért reménykedem, hogy a balansz peccs is jön majd velük együtt. Nagyon érdekes karakternek tűnnek, de az a medic tényleg mindent visz! Kicsit megőrültek a TRS -nél ami az új karaktereket illeti, de ránézésre nagyon is jól tették. Remélem sokan visszajönnek majd PC -re játszani ez után! :)
Ja meg persze... A profit meg smafu?! :D
Utoljára szerkesztette: Nagylaci, 2015.03.19. 13:20:42 -
#418 Na átfutottam őket. Hát elég erősnek néz ki mind a 4 és elég egyediek is. Kiadhatták volna Evolvet ezekkel együtt igazán. -
#417 4 új hunter március 31től
Érdekesek. Főleg a medic :D
Behemoth is akkor jön.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.03.19. 13:06:07