536
Evolve
-
#296 Valaki meg tudja mondani nekem, hogy az Anti-Aliasing beállításoknál melyik mi? Tudok én is guglizni köszi, igazából csak egy rövid, gyors összegzés kéne melyik mi, melyik miért jó.
SMAA 1X
SMAA 1TX - Default
FXAA
TXAA
Utoljára szerkesztette: Doom 4, 2015.02.14. 03:09:16 -
Exi #295 Ha csapatban akar valaki játszani steamen megtalál Faszakasza néven.
Teamspeak szerver van, csak akkor jelölj ismerősnek ha hajlandó vagy használni ;) -
#294 Ez az üzleti modell nálam a Mass Effect 2 nél verte ki a biztosítékot. Szerintem is pöppet drágák a DLC-k (teszem azt egy 5 euróval olcsóbb lenne akkor jó lenne. Azt is írják, hogy megértenék a DLC-k árát ha F2P lenne, de erre csak azt tudom mondani, hogy az MMO-k még mindig ott vannak, illetve az össze stöbbi játék. SŐT BF4 DLC Ezekből mindegyik pár pályát tartalmaz, pár fegyvert és esetleg járműveket. Egyenként 15 dollár, ha megveszed a premiumot (ergo megveszed kétszer a játékot) akkor megkapod őket ingyen. Viszont ha nem veszed meg akkor nem tudsz játszani azokon a pályákon, nem tudod azokat a cuccokat használni. Míg az Evolveba pályák ingyen jönnek és hiába nincs meg valami neked a csapatodba ugyan úgy benne lehet. És a másik fele a dolgoknak, hogy azért BF mögött is nagyobb pénz van mint az Evolve mögött. És egy pár fegyvert könnyebb balanszolni, mint egy karaktert, 3 új képességgel. illetve egy szörnyet 4 képességgel.
Nem tetszik ez az egész DLC-zés de ez van ez a divat és kész.
Ja meg azért is sírnak steamon hogy az alapjátékba meg kevés a tartalom. Hát nem tudom, azért mire valaki kiunlockolja az összes karaktert, és esetleg megszerzi rájuk az elite skineket, elég sok idő lesz. Én eddig nem untam egy meccset se, pedig csomót soloba játszok, mert megint haldoklik otthon a netem... holott azt hittem, hogy egyáltalán nem is fogok soloban játszani, de még az is nagyon élvezetes... -
Since #293 Elég érdekes ez a modell, de sajnos ez van. Minden a pénzről szól... Én csak azt sajnálom hogy a játék maga élvezetes, de sokan a skinek illetve a DLC-k túlárazása miatt vannak felháborodva amit lényegében el is lehet fogadni vagy mégsem? Nem tudom hova tenni a dolgot, remélem hogy jövőhét közepe fele már tudok csatlakozni egy magyar csapathoz ha már van ilyen... -
Stief #292 Én nem láttam semmi ilyen drága dolgot, tény hogy skinek drágák nem tudom rejtőzködésbe segít e valamit? Amúgy az ára miatt van lehúzva steamen. Tényleg nagyon drága volt, csak azért nem hápogok mert ez szülinapi ajándékom volt így bele fért a büdgébe :D -
Since #291 Én még sajnos nem tudok játszani családi okok miatt, de tegnap este megnéztem a steam-es értékeléseket, és hát eléggé lehúzták a játékot... Mit csesztek el ennyire a bétához képest, vagy miért nem elégedettek a játékosok? -
#290 Remélem csak szop@ttok, hogy egy játékban egy kés skin -je 70E Ft. -ba kerül... Én meg már azt hittem, hogy nagy meglepetések nem érhetnek a játékokkal kapcsolatban! :) Mért venné ezt bárki meg és minek??!!
Szerk.: A Wraith eléggé kiverte a biztosítékot az embereknél úgy tűnik... :D
Utoljára szerkesztette: Nagylaci, 2015.02.12. 13:53:30 -
Gabe18 #289 Csak kinézetben különböznek az alapjáték cuccaitól, semmilyen extrát nem kapsz a 200 eurós késtől vagy puskától. -
#288 Nem játszottam cs go val nem akarok hülyeséget mondani, de úgy tudom csak kinézet -
#287 CS:GO-ban ezeknek a statjai is mások, vagy csak máshogy néznek ki? -
gilaba #286 Sziasztok. Nem tud valaki kulcsot olcsó áron? -
#285 OBS (Open Broadcaster Software), Mirillis Action (az mondjuk fizetős, de ott a virágbolti verzió), ez mind a kettő kimélő. Én ha Frapsal vettem fel akkor nem tudtam játszani, Mirillisel Left 4 Dead 2 ből még egy kisebb sorozatot is csináltam. -
#284 Ha nVIDIA kártyád van akkor ott a ShadowPlay, AMD -nek nem tudom van e hasonló megoldása, de én régebben az MSI Afterburner nevű programot használtam. Illetve OSD infók kiíratására még most is azt használom, de tud képet rögzíteni illetve videót felvenni a játékokból. -
Stief #283 Sírtam mikor az első szörnyes játékomról nem készítettem gameplayt, annyira jól sikerült, tényleg kibaszott jól el lehet rejtőzni, folyamatosan üldöztek nem tudtam lerázni a vadászokat, erre következő sarkon egy bokorba bebújtam, úgy elmentek mellettem mint a szar, utolsó vadászt elkaptam észre se vették :) Akkor örömömben majdnem bepisáltam. :D -
Stief #282 Vazze mondjon valaki valami gép kímélő játék felvevő programot, mert akarok készíteni gameplay videókat! -
#281 A 274-es hozzászólásban ott van Chronos profilja, vedd fel és majd tudunk játszani :D Én ma kerestelek de nem találtalak meg. -
Stief #280 Kellene egy magyar csapat :) -
Stief #279 Steam a felhasználó nevem stief83 megvettem az evolvét :) -
#278 Én alapból megrendeltem a Konzolok Szervizénél, de ügye közbe jött a hatezres lehetőség arra lecsaptam, de öcsémnek fentartottam a rendelést, szóval ma érkezik hozzánk is dobozosba.
Amúgy tegnap este egyet játszottam csak multiba, másik kettő solo volt, de meglepő hogy mekkora szórakozás volt az is. Single Palyerben odaveri az L4D sorozatot. -
#277 Gondolom szinte mindenki kódot vett, itt van pár dobozkép:
Utoljára szerkesztette: Nagylaci, 2015.02.10. 11:05:36 -
#276 Akkor most egy picikét álmos lehetsz... :) -
#275 Én tengap este vártam. Elmúlt éjfél, utána majd egy órát telepített, és nem indult aztán kb fél óra bénázás után csináltam egy javítást steamon és utána jó lett. Aztán játszottam gyorsba 2 menetet, de sajnos eddig ennyi. Mindjárt megyek suliba, én általában du/estefele leszek. -
#274 Itt a Steam profilom linkje aki gondolja vegyen fel EVOLVE -ozni, délelőttönként elég sokat tudok majd játszani és akkor még a mikrofont is használom. :) Nemsoká mehetek a játékért a galaxisba... -
Chob #273 Már majdnem lvl8 vagyok, nagyon bejönnek a játékmódok és az evacuation. Mondjuk az, ahol a szörnnyel védeni kelll a tojásokat kicsit húzós tud lenni, mert 1-2 hunter túl erős arra, pl. a 2 support, Hank és Bucket. Hank 1 bombázással lezúz 1 tojást, Bucket turret is kemény meg a rakéta. Lesz mit csiszolni, de amúgy jó az, még most jelent meg, meg kell szokni az új játékmódokat. -
Stief #272 Kicseszettűl várom! És én most itt szopom a kolbászt a melóba :( -
Stief #271 Na valaki már tesztelgeti?
Utoljára szerkesztette: Stief, 2015.02.10. 05:09:30 -
Axsys #270 Holnaptól én is vevő vagyok egy kis játékra, összedobhatnánk egy hunter teamet. -
Chob #269 Hát, aki nem veszi meg annak jó lesz, de a mutiplayer az igazi ennél a játéknál, szóval én továbbra is várom, hogy megkapjam végre a kulcsomat! -
#268 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ne basszál ki velem!!! -
#267 "Evolve Multi 10 Steam Unlocked Version-3DM"
Hátbesz@rok... :D -
Stief #266 Kicsit félek a balance patchektől hogy sok síró kis gyerek miatt elbaszták. -
#265 Én elgondolkoztam a PC Monster Race változaton is. Egy oka van, hogy nem azt vettem, hogy VGA-t is kell cserélnem. Alapból ellene vagyok így a DLC-knek, de akár nézzük a CoD, BF sorozatot ott is 2x kell megvenned a játékot kb., akkor fizetős MMO-k? Az is drága. És van aki mondjuk a LoL-ba ölt már bele tízezreket, vagy akár felhozhatnám ezt is. Nekem nincs CS:GO-m, WoWoztam egy darabig, majd nyáron szerintem megint vissza nézek, de nekem az Evolve az ami annyira tetszik, hogy képes vagyok még plusz pénzt rá áldozni plusz tartalomért. LoL-al is szoktam játszani, mindösszesen egy skint vettem ott is és kész többet nem költöttem rá. Pedig ott semmi pluszt nem ad hozzá csak egy karakter máshogy néz ki, itt meg azért több tartalmat kapsz egy DLC-ben.
Utoljára szerkesztette: Doom 4, 2015.02.09. 18:52:58 -
#264 Igen én már biztosan megveszem, de mivel az enyém dobozos lesz a galaxistól ami csak holnap 9:30 -kor nyit még ha át is veszem nyitás környékén, akkor is csak valamikor dél körül tudok majd játszani. Akkor majd nyomhatjuk együtt viszont! :)
Itt a tök hivatalos infó a PC -s megjelenésről:
"PC:
Zone 1 – “Asia”Feb/09/2015 - 07:01 PSTZone 2 – “Europe”Feb/09/2015 - 15:01 PSTZone 3 – “Americas”Feb/09/2015 - 21:01 PSTZone 4 – JapanMar/04/2015 - 10:01 PST"
Szóval Európában PST szerint 15:01 -től lesz játszható ami azt jelenti, hogy ma éjfél utántól.
Fpocok:
Igen a sok DLC baromi gusztustalan és átláthatatlan, és én is pokolba kívánom az egész rendszert, de attól még gondolhatom úgy hogy az "alap" játék kiegészítők nélkül nekem megéri az árát. A DLC -kben az a legjobb, hogy ha akarom tojok rájuk, meg sem veszem... -
#263 Olvasni tudsz?Akkor olvass vissza legalább 5, azaz öt darab hozzászólást( #257 )....
Fpocok: Mit kellene látni bazze?
Utoljára szerkesztette: scomcomputers, 2015.02.09. 15:22:47 -
Since #262 Azt hiszem 23:01től lehet játszani... -
kzolee216 #261 Nem tudjátok mikor jelenik meg a játék? Éjszaka már lehet majd tolni?
Csak mert várom a kulcsomat a G2A-ról. -
#260 Van olyan aki ezt elolvasta és utána azt mondta magában... "Igen baszki, ez kell nekem. Kurvára megveszem".
Normálisak vagytok? -
Since #259 @Chronos : Gondolom Te megvetted a játékot, ha van kedved játszhatunk együtt :)
Utoljára szerkesztette: Since, 2015.02.09. 07:48:11 -
Stief #258 Megvettem szóval remélem nem lesz vele gond :) szörny akarok lenni es sok pulyka vadászt le akarom nyomni! -
#257 Ja nem, bocsánat ez az XBOX-os megjelenés ami nem egyezik meg a PC-s megjelenéssel. Szóval egy órával később 10.-én nulla óra után lehet majd vele játszani...