Evolve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JethroHUN
Ezen a térképen amúgy is könnyű szörnnyel játszani. Még goliathtal is. A több térkép meg túl kicsi. Esetleg az a havas még jó.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Nagylaci
Itt egy videó csak erős idegzetűeknek, amin talán látszik mi is történik amikor a szörny nem akarja, hogy megtalálják. Itt én játszottam trapper -ként Griffin -el aki ugye egyszerre maximum 5 db. ún. sound spike -ot tud elhelyezni a térképen. Ha ezeknek a spike -oknak a közelében a szörny bármit csinál nem lopakodva azonnal látható a helyzete. Viszont mivel a szörny a meccs elején látja, hogy kik a vadászok a trapper -nek megfelelő taktikával fog menekülni. Így helyeztem el őket:

Ennél többet nem nagyon lehet tenni, a lényeg, hogy egymást ne nagyon fedjék át és minél nagyobb részét lássák a pályának. Na ehhez képest így nézett ki a meccs:

EVOLVE PC closed technical test gameplay 2

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

Hmm... Igen ebben van igazság, azért köszönöm! Kicsit félve de lehet megveszem!
Köszönöm a hozzá szólást!
scomcomputers
<#worship>

* Scomcomputers the future of computing!*

Nagylaci
Szívesen. Abból nincs semmi baj, hogy elmondod a véleményedet, csak látom, hogy tényleg nem ismered ezt a játékot. 😊 Ami nem baj persze. Elmondom miért tévedsz abban, hogy a szörny jobb lett volna. Szóval a játékban ha valakit leüt a szörny akkor azt egy rövid ideig fel lehet segíteni a földről, utána meghal és asszem' másfél percet kell várnia a respawn -ra. És még ha sikerül is felsegíteni akkor is kap egy ún. strike -ot ami azt jelenti, hogy elveszít némi életerőt véglegesen és a második ilyen után már instant halál ahogy leütik. Na viszont Lazarus -nak van egy olyan eszköze (a fura kesztyű) amivel a társait a haláluk UTÁN még egy jó ideig fel tudja támasztani mindenféle büntetés (tehát a strike -ok) nélkül. Na most mi azzal a csapattal DIREKT játszottunk arra, hogy egy társunk (jellemzően szegény Hyde az assault) halála árán beviszünk egy csomó sebzést a dögnek (amíg a földön fekvővel van elfoglalva) én meg utána szépen visszahozom a játékba és kezdjük elölről. Ezt viszont az első egy-két ilyen alkalom után a szörnynek észre kellett volna vennie és vadászni rám ugyanis az a rengeteg szörny által leütött, megölt játékos így ebben a formában semmit sem ért...

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

Szia! Nagyon köszönöm a videót és az összefoglalót! Végig néztem most pár videót elejétől a végéig. Nagyon tetszett. Azt észrevettem hogy nagyon gyorsan eltud tűnni, a monster😊 Viszont a videóból és többiből egyáltalán nem érződik hogy hátrányba vannak vadászok. Bár én nem játszottam játékkal és az biztos hátrány, de azt látom hogy vadászok folyamatosan vissza tudnak spawnolni. És pl te játékodban a szörny elég jól játszott és ha nem lett volna ennyi spawn képességetek hát az kell hogy mondjam szörny jobb volt. De még egyszer mondom nem leszólni akarom, csak nagyon ezt jött le a videókból.
Utoljára szerkesztette: Stief, 2015.01.22. 17:20:46
Nagylaci
Itt egy meccsem az utolsók közül, Lazarus -al játszva. Igen, a szörny nem nagyon fogta fel egész meccs alatt, hogy pontosan mi is történik körülötte, de hát nyilván itt ez vastagon kell, hogy jól teljesítsen az ember...

EVOLVE PC closed technical test gameplay

Hú ez durván hosszú lett, inkább SPOILER -be teszem! 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha a véleményemet kérdezed a játékról akkor azt kell mondjam, hogy az finoman szólva is elég vegyes. Nekem már eleve elég szimpatikus a TRS -ben, hogy ők legalább tényleg próbálgatnak valami új színt belevinni ebbe a mostanra totál unalmassá vált FPS műfajba. Akik nem tudnák ők "követték el" az eredeti L4D -t is ami ugye szintén eléggé rendhagyó módon nyúlt az amúgy meglévő játékelemekhez. Egyébként egy videóban mesélték is, hogy részben az ottani "Tank" elleni elég elborult harcok inspirálták ezt a játékoz. Szerintem a Goliath eléggé hajaz is a L4D tankjára. Szóval én úgy vagyok vele, hogy mindenképp szurkolok a játéknak mert szerintem már a rajongóknak is unalmas a Battle Of Callfield Duty 643... 😄 Mostanában nagyon kellene a vérfrissítés. Már a Big Alpha -val is elég sokat játszottam, most meg ezzel a "nembétahanemzárttechnikaiteszt" -el is sikerült rengeteget, úgyhogy már így megjelenés előtt is sikerült elég sok tapasztalatot szereznem a játékkal kapcsolatban.
Úgyhogy ebből az eleve elég lelkes hozzáállásból nem sikerült a játéknak mégsem 100% -ig megfognia. Egyenlőre eleve csak a "Hunt" játékmódot próbálhattuk ki mi PC -sek, ami szerintem elég rossz döntés volt. Ugyanis ezzel a játékmóddal van a legtöbb gond amennyire én látom. Igaz ez azzal együtt/annak ellenére, hogy a TRS bevallása szerint ez a játék központi játékmódja erre lett belőve az elveben(???) tökéletes egyensúly... A legnagyobb gondot szerintem elég könnyű körülírni és az azzal kapcsolatos, hogy a fejlesztők láthatóan úgy gondolták, hogy a szörnynek minden körülmények között meg kell adni azt az előnyt, hogy elmenekülhessen és/vagy lopakodva kvázi láthatatlanná váljon a vadászok elől. Na most ezzel az a probléma, hogy mivel a szörny messze Stage3 -ban a legerősebb nem egy kvantumfizika kigondolni, hogy a legutolsó fejlődési szint előtt hülyeség harcba bocsátkozni a vadászokkal! Ez viszont egyre több játékban vezet oda, hogy 10-15 perc össze-vissza rohangálás után a vadászokra ront a brutálisan erős szörny akinek alig vagy semmi sérülése nincsen és úgy szétkapja őket, hogy csak minimális esélyük van a sikerre. És itt követett el egy ordas nagy hibát a fejlesztő csapat ugyanis nem lenne ez feltétlenül gond ha ezt a folyamatot valamilyen feladattal, mellékküldetéssel, tennivalóval (OK, nevezzük ahogy akarjuk) élvezetessé tették volna a vadászok számára. Viszont most a játékban az van, hogy ha a szörny ügyesen kerüli a vadászokat akkor azok konkrétan csak szétunják az életüket is. Na most kérdem én, már közepes távon mit gondol a fejlesztő hova fog ez vezetni? Ki akar majd egy olyan játékkal játszani ahol az egyre ügyesebbé és ravaszabbá váló szörnyek szépen lassan MINDEN egyes meccset ilyen dögunalom/rape bájos kombóvá fognak tenni?! Nem hiszem, hogy nagyon mellé nyúlok ha azt mondom, hogy az újdonság "varázsának" elmúltával ez hamar visszavetheti a játék iránt az érdeklődést.
Itt rögtön kitérnék arra, hogy a hivatalos fórum tele van olyan véleményekkel miszerint ez a fenti állítás nem is igaz, csak a szörnyet nem üldözni kell hanem "vadászni rá", meg ketté kell válni és "elvágni az útját"... Aha... Az első érv nettó hülyeség ami azt illeti. Nyilván még az sem tudja miről beszél aki emlegeti ezt a marhaságot, inkább ezek csak túlhálypolt hülyegyerekek akik szeretnének belelátni a játékba valami olyan mélységet ami nincs is. Azon semmilyen "felsőbbrendű" taktika nem segít, hogy mire beröffented a jetpack -edet a szörny már a térkép másik oldalán napozik. A kettéválás és "útelvágás" meg kivitelezhető, csak általában nem jó semmire. Eleve trapper -ből csak egy van. Szóval az a kettős ahol nincsen trapper mit csinál a szörnnyel?! Nyilván semmit... Tudom, sokszor próbáltuk. Elviharzik a fenébe te meg tök boldog lehetsz, hogy milyen jól elvágtad az útját. 😊 De még ahol ott a trapper ott is sokszor úgy átrohan a szörny, hogy mire szerencsétlen eldobja azt a vackot és végre leereszkedik a búra a szörny már visszafelé jön, nemhogy el. 😊
Amúgy is érdekes a készítők mennyire a szörny "oldalát" kedvelhetik jobban. Egyértelműen ő kapja gyakorlatilag mindenből az előnyösebb, erősebb képességeket. Azt pl. kevesen tudják, hogy ha lősz a szörnyre akkor annak gyorsabban töltődik a "staminája" ami a gyakorlatban azt, jelenti, hogy az ugrás/dash képességet sűrűbben tudja használni. Nem tudom értitek e, de a szörny még abból is hasznot húz ha lőnek rá!!! Ezért nem szabad amúgy messziről lőni rá mert egyrészt figyelmezteted, hogy a közelben vagy, másrészt még gyorsítasz is rajta... De még lehetne ezeket a "szemétségeket" sorolni. A trapper nagy nehezen elkapja a dögöt erre az pillanatok alatt levadássza őt és megszűnik a dome. Miért is?! A kupola talán igényli a függőlegesen álló trappert vagy mi a szösz?! 😊 Ezt pl. ki kellene venni a játékból szerintem. Ha a trapper sikeresen levadássza a szörnyet akkor az viselje a következményeit ennek. Aztán az is nagyon "kedves", hogy a vadászok pár eszköze/fegyvere még őket magukat is akadályozza. Gondolom mindenki aki játszott tapasztalta, hogy egy rosszul ellőtt Orbital Barrage milyen nagy károkat tud okozni maguknak a vadászoknak, vagy Hyde gázgránátjai amik csigává változtatják őket. Ez utóbbi azért különösen nagy szemétség mert már így is sokkal lassabb vagy a szörnynél, úgyhogy ez aztán tényleg nagyon kellett. A gáz lassító hatását teljesen ki kellene venni amíg az Orbital knockback -jét kissebre állítani vagy teljesen kivenni azt is. Illetve ide sorolható az is, hogy a szörny vertikális felületeket leküzdő képessége (mászás... 😊 korlátlan és villámgyors, addig a vadászoké rettenetesen korlátozott és relatíve lassú. Itt szerintem ott van elcseszve a dolog, hogy a szörny nagyon gyors kell, hogy legyen Stage1 -ben mert akkor még gyenge, tényleg menekülnie kell. De már Stage2 -ben elég komoly kihívást jelent, de a brutális sebességelőnyét még ekkor is megkapja, nem is beszélve a Stage3 -ról ahol már lényegesen erősebb a vadászoknál és még mindig jóval gyorsabb. Én úgy gondolom, hogy szépen lassítani kellene rajta minden fejlődéskor. Stage 2 -ben minden falmászásért levonnék tőle egy stamina pontot (az fogy ugráskor is), Stage3 -ban pedig valamennyivel visszavenném az általános mozgási sebességét is. Szerintem ez abszolúte izgalmasabbá tenné a játékot mert amikor erősebb a szörny akkor már nem olyan nagy gond neki ha utolérik és még magyarázni is lehetne a dolgot azzal, hogy a mérete miatt egyre lomhábbá válik. Szóval én azt hiszem, hogy ez egy remek ötleten alapuló technikailag jól kivitelezett játék de ez a 4v1 formula szinte lehetetlenné teszi a tökéletes kiegyensúlyozottságot és nekem folyamatosan az volt az érzésem, hogy fejlesztők lényegesen jobban "szeretik" a szörnyet mint a vadászokat. Viszont így ebben a formában csak akkor éri meg a pénzét ha van négy (vagy inkább több) haverod akikkel szinte mindig együtt tudsz játszani mikrofonnal kommunikálva(!) mert pubokban ez a játék szinte élvezhetetlen lesz.

Systore
10k fél játékért, és 22k (jó esetben, ha cd kulcs) a teljesért kiábrándító. mondjuk még mikor képek voltak csak belőle, már akkor a dlc-t reklámozták. a két bétát kifejezetten élveztem, de ez így egy vicc.

várok, amíg esik az ára, vagy talán addigra már nem is fog érdekelni
Utoljára szerkesztette: Systore, 2015.01.22. 03:53:37
Doom 4
Engem is meglep, hogy akár itt a forumon, akár facebookon, egy Gamer vagy akár E-Sport csoportba sem említették.

Amúgy

Bár cseles, mert ha rákattintasz,, hogy pl win lose ratio ott azért már más a helyzet 😄
Utoljára szerkesztette: Doom 4, 2015.01.21. 23:17:07

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

scomcomputers
Nekem bejön,kb 10 órát toltam bele,viszont akikkel játszottam(magyarok és nem magyarok) azt írták,hogy többet vártak tőle....
<#pardon1>

grebber
Én megkaptam steam-re ,de mivel multis nem érdekel.

Ha tettek volna bele single részt még tolnám is ,de így<#levele>

Next PC upgrade: 2022

Szia! Megszeretném kėrdezni hogy mi a vėlemėnyed a jàtėkròl? Szerinted tėged mennyi időre fog lekötni? Megėri a pėnzėt? Köszönöm előre is a vàlaszod.
Nagylaci
Hogy ehhez a játékhoz mennyire nem szól hozzá szinte senki! kicsit fura, nálunk ennyire kicsi az érdeklődés iránta, vagy mi a szösz?! Ti mennyit bétáztatok? Én lehet, hogy egy "kicsit" túltoltam a dolgot (szerencsém volt gyakorlatilag egész hétvégén azt csináltam amit akartam) mert a végén 165. voltam az összesített listán 22 játszott órával! 😄 Feloldottam mindenkit és Lazarus -nak meglett az Elite skin -je. (Ami amúgy elég lehangolóan szimpla szerintem...)

scomcomputers
Nem rossz játék az biztos:

Szép a grafika, a cryengine teszi a dolgát!
<#hehe>

sznus
Van egy felesleges béta kulcsom: 83TWY-LZCQG-X3J7Z
Jó játékot!

Nagylaci
Indítsátok újra a Steam klienst!!!

Nagylaci
Mondjuk közben hazaértem legalább! A "Big Alpha" -nál is ez volt 23 után már játszottam is talán. 😄

Doom 4

Doom 4

Doom 4
Bújtam, a TRS fórumot, elv eltolták egy órával de nem tudom mert nem dev írta.

JethroHUN
18:00 óra elmúlt és még mindig aktiválatlan a béta steam...

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Vándorr
Köszönöm, közben sikerült szereznem 😊

http://youtube.com/indieGoTV

Győri Devi
Felhasználtam! Köszönöm a kulcsot!

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

Nagylaci
Visszaigazoltalak, de sajnos a két kulcsomat már odaadtam. Majd megnézem hátha kaptam még valahova...

SweeneyTodd
Pc béta teszt kúúúcs... aki kapja marha.

4fei5-atrgj-my3pw

http://trafikavarosszelen.tumblr.com I PSN : motkany91

Vándorr
Sziasztok!

Chronos, felvettelek, de ha esetleg van még valakinek kulcsa azt megköszönném, szeretném kipróbálni a játékot, de nincs meg a feltétel, hogy kapjak kulcsot sajnos!
Köszi!

http://youtube.com/indieGoTV

Nagylaci

Azt esetleg lehet tudni hogy a mi időnk szerint mikor kezdődik holnap a béta?

Jó rövid teszt lesz... Kevés időm lesz sajna

Nagylaci
Ha jól sikerült kisilabizálnom akkor helyi idő szerint 20. -án kedden hajnal ötkor lesz vége a tesztnek.

XBOX -on már ma 18 órától játszhatnak a népek.
Utoljára szerkesztette: Nagylaci, 2015.01.15. 15:12:25

Felvettelek... Meddig lesz béta? Hétvégén nem tudok játszani, viszont holnap rátudok nézni...

Nagylaci
Bár aki részt vett a zárt alfában azt úgyis meghívták, de ha valakinek mégis kellene van két kódom ehhez a bétához. Aki akar vegyen fel a Steam -en, itt a profilom linkje: (szerintem így egyszerűbb mint csak felhasználó név alapján) Hátha tudunk játszani a hétvégén.

Chr0n0s_HUN_

Nagylaci
Köszi, igazad van ez valahogy elkerülte a figyelmemet. Szóval akkor holnap délután hattól lehet majd játszani vele.

Panzeradler
Ez volt emailben:

"In about a month, Evolve will launch! However, you won’t need to wait until February 10th for this new taste of what Evolve is like. You have been invited to join us for the hunt come January 16th at 9am PST. "
Nagylaci
A zárt béta előtölthető annak akit már meghívtak vagy van L4D vagy Bioshock Infinite a Steam könyvtárában. Csak még azt nem tudom, hogy mikortól meddig lehet majd játszani?

Doom 4
A videóban Behemoth teszt részleteket láthatunk.

Utoljára szerkesztette: Doom 4, 2015.01.14. 18:36:01

Nagylaci
Igen ez a Behemoth trailer eléggé meglepett. Azt gondoltam volna, hogy húzzák még egy jó darabig mielőtt bármit is mutatnak róla. Viszont közben már van hivatalos PC -s gépigény ami sokaknak érdekes lehet.

MINIMUM REQUIREMENTS:

INTEL CPU: Core 2 Duo E6600
AMD CPU: Athlon 64 X2 6400
SYSTEM RAM: 4GB
NVIDIA VIDEO CARD: GeForce GTX 560
ATI VIDEO CARD: Radeon HD 5770
VIDEO MEMORY: 1GB
HARD DRIVE: 50GB
RECOMMENDED REQUIREMENTS:

INTEL CPU: Core i7-920
AMD CPU: A8-3870K
SYSTEM RAM: 6GB
NVIDIA VIDEO CARD: GeForce GTX 670 or GTX 760
ATI VIDEO CARD: Radeon R9 280
VIDEO MEMORY: 2GB
HARD DRIVE: 50GB

Doom 4
Behemoth Reveal Trailer!

Utoljára szerkesztette: Doom 4, 2015.01.13. 20:56:13

Doom 4
De ps4-re lesz. BÉTA
"PS4 Players: Starting January 17th, we’ll be holding a smaller closed technical test on PS4. Were you invited to the Big Alpha? If so, check your email, and you can participate in the closed technical test, which is limited in scope and will not include Evacuation or have Hunter and Monster unlocks carry over to Evolve’s launch. You will need a PlayStation Plus membership to play."

SweeneyTodd
hüpp hüpp... ps-re nem lesz béta ?

http://trafikavarosszelen.tumblr.com I PSN : motkany91

Casual szinten játszom, nem nagyon érdekelnek versenyek, viszont a bétához össze lehetne csődíteni a magyar népet ha van rá igény.

Doom 4
Na hamarosan jön a béta, és találtam egy bajnokságot. Bajnokság. Érdekelne valakit a dolog?

Doom 4
Új videó a Wraithtel.

Nem értem igazából ez a második videó, ahol valaki a Wraithel játszik, és kikap a Defendben, botok ellen. Nem hiszem el, hogy olyan kemények a botok...

Viszont mindenképpen érdekes, mert láthatunk egy új skint a Wraithnek.
Utoljára szerkesztette: Doom 4, 2014.12.26. 19:37:24

Doom 4
Hát igen valóban tradicionális Single tényleg nincsen de engem nem is érdekel. Én max. akkor fogok egyedül játszani vele, ha elmegy a netem. Ugyan olyan lesz mint a L4D sorozat. Ugyan úgy lesz benne a single, annyi különbséggel, hogy menet közbe tudsz váltani a Hunterek között, illetve lehet Monsterrel menni. L4D-ben is addig játszottam Singlet ameddig nem jött össze a Hamachis brigád, aztán amióta felköltöztem Steamra azóta max Custom mapokat próbálgattam egyedül.

grebber
Ilyen botok elleni ugyanaz mint multiban az nem single és nem is érdekel.

Doom 4
"Only multi", akkor nem figyeltél eléggé <#smile>

Nagylaci
A klasszikus értelemben vett single player nem lesz, de a játék bármelyik módja bármilyen szemszögből játszató lesz akár egyedül is offline, vagy coop -ban esetleg. Szóval játszhatsz szörnyként bot vadászok ellen, vagy hunterként úgy, hogy akkor még játék közben váltogathatsz is, hogy éppen kivel akarsz szaladgálni. Illetve lehet azt is, hogy 1, 2 vagy 3 haverral mentek a bot szörnyre.

grebber
Only multi sajnos 😞

Sziasztok!

Ebbe a játékba lesz valamiféle campaign is vagy csak multi?
Doom 4
Végre, egy mozgékony Monster 😄 Talán eddig a Wraith tetszik a legjobban. A 4.-amit megfogok kapni DLC-ként pl nagyon nem vonz, Goliathal élvezetes volt játszani, Kraken meg lecsúszott a 3. helyre. Persze a 4 ből csak kettőt ismerek, de valszeg Wraith lesz a favorit 😄