Evolve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
Sajnos a játékban a Wraith nevű szörny olyan mértékben OP lett és természetesen emiatt brutálisan túl is van használva és az ellene lejátszott meccsek annyira UNALMASAK, hogy ez is rendkívül rossz hatással lehet a játékosszámra. Patch meg még sehol...
Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
Wraith -ről meg annyit, hogy harcban ha a hunter -eknek egy csöpp eszük is van akkor egyáltalán nem OP! A gond ott van, hogy ha egy Wraith játékos nem akarja, hogy elkapják akkor nem kapják el... És szépen létrejönnek az unalmas 15 perces meccsek amiknek a végén már a győzelemnek sem tudsz igazán örülni mert a folyamat ahogy eljutottál oda dögunalom volt. Ez az igazi baj a Wraith -el!
Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
Kraken defeat
Én is átéltem már azt amit te nem egyszer, de annyira nem érdekel, a Goliath-ot favorizáltam mióta játszok a játékkal.
Utoljára szerkesztette: Chob, 2015.02.26. 05:51:15
Második meccs Wraithel volt. 14 Percig tartott, sikerült eljutni stage 3 ba de kb fele életem volt meg. Medlabon volt, volt Tyrant szóval hp regen buffot felszedtem, tölöttem az életem úgy támadtam de kikaptam. Egyszerűen sokszor hiába menekültem, mert valaki mindig szembe jött, és nem volt elég időm rá, hogy elintézzem azt az egyet (arra főleg nem lett volna időm, hogy teljesen megöljem őket, mert a többiek már ott voltak. Igazából éreztem, hogy kikaptam már mikor először elkaptak az arénába, de azért csak küzdöttem.
Pálya elején úgy rám találtak, hogy nem hittem el. Tehát nem riasztottam madarakat, se kajával, se úgy hogy beléjük mentem. Maximum az élővilág hangjai után mehettek vagy nem tudom. Így a térkép alapján az elején ha megölöm az assaultot, lehet valamivel könnyebb dolgom lett volna, bár amilyen gyorsan utolértek mindig, biztos képtelen lettem volna rá, a pajzsa miatt... Szóval menekültem. (Mindig ability rechargot viszek, de lehet, ha Traversal stamina rechargot vittem volna, akkor több harcot megúszok...) Elkaptak amikor fejlődtem stage 2-be. Egyszerűen muszáj volt meglépni, különben végig üldöznek, és Stage 1-be halok meg. Mielőtt S3-ba is úgy léptem, hogy láttam az arénát ahogy ledobják, akkor gyorsan fejlődés hátha sikerül. Azt megúsztam sebzés nélkül, de utána rögtön rám találtak, szóval megint futás... A végén próbáltam a Medicet fókuszolni, de addig Cabot miatt teljesen ledaráltak, mire meghalt én is meghaltam. De a harc elején meg Cabotot próbáltam támadni, de semmi esélyem nem volt, mert egyszerűen annyit gyógyított Caira rajta, hogy teljesen felesleges volt. Az biztos, hogy azok a srácok már rég ismerik egymást, és folyamatosan kommunikáltak. A helyezkedésük is jó volt, és a 2 Aréna is olyan helyen volt ami nekik kedvezett... És nem tudom milyen perkeket hoztak, de mintha egyszerre lett volna, Damage Reduction, meg Jetpack rajtuk. Jó nyilván rajtam is múlott a dolog, volt egy pár abduction amit misseltem rendesen, de Goliathal egyáltalán nem éreztem azt amit a Wraithel. Goliathal magabiztosan bementem a harcba, és csak azért nem futottam el amikor leszedték az armoromat, mert már nagyon low hp-n voltak.
És már nekünk is sikerült legyőzni, nem egy Wraithet, meg amikor az Evacot játszottuk azt is végig nyertük, és mi lett volna, ha 4-en már évek óta játszottunk volna együtt. Egy összeszokott csapat nagyon könnyen elintézik a Monstert. Majd kiderítem androidról, hogy lehet felvenni akkor lehet felrakom majd a vissza játszásokat, meg feltöltés alatt van Krakenes defeat is, azt csak azért, hogy mások is tanulhassanak a hibáimból.
"Nagyon lassúak a szörnyek a vadászokhoz képest"
OK, megírnátok, hogy ezeket a kommenteket pontosan MELYIK játékkal kapcsolatban írtátok?! Mert, hogy ez az EVOLVE viszonylatában két akkora ORDAS marhaság, hogy az már fáj...
Utoljára szerkesztette: Stief, 2015.02.19. 09:04:47
Amúgy szerintem ott követtek el nagy hibát, hogy a játékmenet lényege a szörny üldözése, hogy folyamatosan ott lihegsz a szörny nyakában, hogy elé kerülsz, zaklatod, nyomás alatt tartod. Na erre csináltak egy szörnyet aminél pont ez nem működik. Óriási ötlet volt kiherélni a játék talán legfontosabb elemét...
Csapattársakat keresek akikkel össze tudnánk dolgozni. Legtöbbet krákennel mentem most 56-dik voltam a ranglistán, viszont mennék én emberekkel is de ott 10-ből 9-szer elég bénák a csapattársak.Amúgy assault a kedvencem de sokszor traperrel megyek mert általában a többi játékos traperrel csak rohangál össze vissza nem nézni a szörny útját és mire oda ér a szörny már kereket oldott. Amúgy nem értem külföldi fórumokon miért hordják úgy le szerintem üdítő játék a sok cod és battlefield után. Nyilván ezt is meg lehet unni de ez úgyan úgy igaz a cod és bf-re is mert ott is ha egyedül pubol az ember azért azok is hamar unalmassá válnak. Steam nickem : davidgt
Sneak attack (pounce)
Utoljára szerkesztette: Doom 4, 2015.02.16. 20:23:22
Utoljára szerkesztette: Stief, 2015.02.15. 11:28:37
SMAA 1TX - Default (ez valami hybrid lehet, de nem tudom mi)
FXAA Ez a leggyorsabb, ez is homályosít, legkevésbé hatékony.
TXAA Ez egy elég egyedi megvalósítás, nem túl jó (szoftveresen nagyon lassú és nem jobb, mint a másik kettő), de az nvidia kártyák egy részébe be van drótozva, azokon gyorsan fut.
Miért jó melyik jó ,meg nézd meg magadnak.Az a jó amelyik jobban eltünteti a szemed elől a recéket és nem csökkenti nagyon az fps értéket.
Kipróbálni semmiből nem tart. Bár szemre nem hinném hogy fogsz látni eltérést, de fps-ben tuti lesz.
Next PC upgrade: 2022
SMAA 1X
SMAA 1TX - Default
FXAA
TXAA
Utoljára szerkesztette: Doom 4, 2015.02.14. 03:09:16
Teamspeak szerver van, csak akkor jelölj ismerősnek ha hajlandó vagy használni 😉
Nem tetszik ez az egész DLC-zés de ez van ez a divat és kész.
Ja meg azért is sírnak steamon hogy az alapjátékba meg kevés a tartalom. Hát nem tudom, azért mire valaki kiunlockolja az összes karaktert, és esetleg megszerzi rájuk az elite skineket, elég sok idő lesz. Én eddig nem untam egy meccset se, pedig csomót soloba játszok, mert megint haldoklik otthon a netem... holott azt hittem, hogy egyáltalán nem is fogok soloban játszani, de még az is nagyon élvezetes...
Szerk.: A Wraith eléggé kiverte a biztosítékot az embereknél úgy tűnik... 😄
Utoljára szerkesztette: Nagylaci, 2015.02.12. 13:53:30
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.