536
Evolve
-
#376 EMBER!!! Te miről beszélsz??!! (Bocsánat a halmozott írásjelek indokolatlan használatáért...) Magas szintű játékokban már SENKI ismétlem SENKI nem játszik Lazarus -al. Annyira, hogy amikor valaki megpróbálja használni sokan kilépnek a lobbiból. Átlagosan tapasztalt szörnyek ellen Lazarus HASZNÁLHATATLAN! Te valamiért nagyon nem érzed az ellene való játékot, de a szörnyek nagy része igen. -
#375 ?
Lazarusszal nem csinálnak patchbe semmit én úgy tudom
Mikor használja az eszközt most is látható -
Stief #374 Végre lazarust is patchelik, kurvára idegesítő volt most utolsó meccsemben is, tök jól álltam, de kis buzi állandóan felélesztet mindenkit. Megtalálni meg nem lehet. És végre mikor használja eszközét látható lesz. -
#373 Ezt nézd meg ha HATALMAS Wraith szopást akarsz látni! XD Saját meccs...
EVOLVE: An EPIC Wraith catch... -
#372 Ó istenem de jó érzés is volt. 2* meghalt az egész csapat kivéve a supportot. A végén így sikerült neki behúznia a kört. Belekergette 2 elhagyott aknámba meg belesétált a 3 power relaynél lévőbe is és az utolsó lövés csak betalált. Felemelő érzés volt :D
-
#371 Üdv a klubban! XD Valóban azt ígérik, hogy ezután már lényegesen egyszerűbb lesz nekik a patch -ek kiadása. -
#370 Kurva patch is leghamarabb jövő hét vége előtt jön csak. Wraithot látok 30+ szinten már lépek is ki, mert okádni tudnék. Nem tudom miért tart nekik másfél hónapig, hogy legalább a balance dolgokat bepatcheljék. Azt mondták elvileg ezután már szerveroldalról is tudnak majd balanceolni és nem kell rá ennyit várni... -
Stief #369 Na evvel színnel nem fog tudni az ember rejtőzni :D -
#368 We want to give back to you. We also want to show our appreciation for your immense support over the last month, for believing in Evolve – and in us – from the very beginning. So, this weekend only, play a few rounds of Evolve and we will reward you with the coveted TRS Gold Skins for Goliath, Kraken and Wraith – free.
-
El tudnék viselni egy replay módot ugyanilyen interfésszel. Remélem majd jön az is. -
#366 Nem, ez simán azért van mert a PC mint játékplatform már fényévekkel van a konzolok mögött népszerűségben. Igaz ez attól még, hogy nekem nem tetszik, igaz attól is hogy ez egy mesterségesen ilyen irányba terelt folyamat (gyakorlatilag veszel két PC -t otthonra minimum...) és igaz attól is, hogy a legnépszerűbb játékforma a First Person Shooter kontrollerrel játssza "olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." XD
Azzal kapcsolatban, hogy kiegyensúlyozottság terén mi is van a játékban pontosan. CHAPPiE Challenge EVOLVE bajnokság döntő. Két csapat játszik egymás ellen akik 128 csapat közül jutottak idáig és indulhatnak a $15,000 -os fődíjért. Na most az ember arra számít, hogy majd itt jön a brutális csapatjáték a vadászoknál akik szénné kommunikálják szegény szörnyet. :) Mert ugye állítólag azért nyernek ennyi meccset a szörnyek mert pubokban a véletlenszerűen összeverődött népek nem képesek a szükséges összhangra. Aha... Na most akkor annak aki nem akarja végignézni elmesélem, hogy MINDEN meccset a szörny nyer meg!!! Ráadásul mindet KÖNNYEDÉN egyetlen egyszer sem sikerül még csak IZGALMASSÁ sem tennie a játékot a vadászoknak. Ráadásul tiszta vicc az egész mert a végén az nyer aki ötből többet nyer. Ami ilyen körülmények között az aki az első meccset játssza szörnyként hiszen úgy az a csapat játssza az utolsó mindent eldöntő meccset 2:2 -nél szörnyként. Némi érdekességként érdemes mindenképp beletekerni a videóba 1 óra 32 perc -ig mert ott meg akkora ordas nagy szabálytalanságra kerül sor, hogy öröm nézni. Van a játékban egy exploit ami bizonyos helyekről lehetővé teszi a trappernek, hogy kimeneküljön a saját arénájából. Na most ezt az utolsóként hátramaradt trapper eljátssza a szörnnyel és nem szakítják félbe a játékot... Nevetséges, illetve szégyellheti magát az a játékos aki ilyen körülmények között csal. Mielőtt valaki megmagyarázná ennek nem szabadna a játékban lennie, ez egy a fejlesztők által elismert hiba az arénának MINDEN esetben csapdába kellene ejtenie a trappert.
Szóval a fentiek fényében a TR -fejlesztőinek sürgősen ki kellene találniuk valamit mert ez a játék NEM CSAK PUBOKBAN erősen szörnyközpontú hanem úgy tűnik a legmagasabb szinten is. A videó:
Evolve Live — CHAPPiE Challenge [MARCH 1, 2015]
Utoljára szerkesztette: Nagylaci, 2015.03.04. 10:17:48 -
#365 Ennek amúgy simán lehet az az oka, hogy PC-re elég erős gép kell, és nem sokan vesznek meg úgy játékot, hogy legalább mediumon ne tudjanak vele játszani. -
#364 Állítólagos eladások. Lehet ezért találok 10 secenként meccset. Jóval többen vették PSre, mint PCre
PS4 - 337,420
X1 - 217,719
PC - 50,543
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.03.03. 19:57:16 -
#363 Értem, ok. Se szerintem te nem érted miért is mondta pontosan. Szóval gondolom a többi szörnnyel már játszott viszonylag sokat és még eddig nem kapta meg azt az achievement -et, erre a Wraith -el meg azonnal. Bár nyilván a vadászok nem igazán lehettek a helyzet magaslatán :) azért ez tényleg jelenthet valamit...
Amúgy meg tisztázzunk akkor még valamit! :D A Wrait -et NEM HARCBAN TARTJÁK OP -nak! Egyszerűen elege van mindenkinek abból, hogy arra lett tervezve, hogy viszonylag könnyedén eljusson stage3 -ba miközben brutális eszközei vannak a vadászok ELKERÜLÉSÉRE MÉG AZ ARÉNÁN BELÜL IS! Egy Goliath vagy egy Kraken ha folyamatosan menekül csak az arénán belül akkor csak annyit ér el, hogy kap egy jó adag sebzést miközben ő nem csinált semmit a vadászokkal. Ellenben a Wraith képes kihúzni egy aréna harcot úgy, hogy nem sebzel az életerejéből és ez nem OP hanem egyszerűen irritáló.
Stief: szóval menekülés az elején és harcról akkor amikor már egy "sértetlen" stage3 -as szörny ellen elég kicsi az esélye a huntereknek. Valahogy úgy érzem te csak könnyű mészárlásokat szeretnél szörnyként és nehogy má' a szemét vadászainak legyen esélyük elkapni... Megsúgom neked, hogy a játék lényege éppen az, hogy LEGYEN esélyed elkapni a szörnyet stage1 -ben 2 -ben is akár. Amúgy ha gyors vagy és ügyes stage2 -t pillanatok alatt el lehet érni (feeding speed...) onnantól pedig már SEMMI előnye nincs a vadászoknak. Ha ebben a játékban általánossá válik a 10-15 perc terepfutás utáni vadászerőszakolás akkor úgy fog a játék elpusztulni, hogy öröm lesz nézni...
Morinad: Hát ez a játék legalapvetőbb mechanikája! A szörny stage1 -ben még kimondottan gyenge úgyhogy mindenáron kerülni kell a harcot a vadászokkal, ez természetes. És az is rendben van, hogy az egyáltalán ne legyen könnyű, hogy korán elkaphassák a vadászok a szörnyet. Amúgy RENGETEG trükk van, hogy átverd a vadászokat csak gyakorolni kell és hirtelen nem is olyan veszélyes a dolog. A legrosszabb Daisy mert vele folyamatosan a sarkadban lesznek, de azért ellene is meg lehet tanulni játszani. -
Morinad #362 Én is úgy érzem, hogy az elején szinte muszáj bujkálni. A probléma, hogy azokon a pályákon, amik kisebbek, vagy nincs rajta víz, nagyon nehéz elbújni, inkább csak a szerencsén múlik.
Biztosan fognak még rajta finomítani, szerintem a szörnyek esélye az elején nagyon kicsi, stage 3-ban viszont elég nehéz már elveszteni. (bár még csak goliath-tal mentem, a többit nem ismerem) -
Stief #361 Chob nagyon jó a meglátásod, végre valaki aki átérzi miről szól!
Geronimonak meg üzenem igen ez a játék arról szól amit írsz, jó a meglátásod. Menekülésből az elején! És 3 stage be a harcról! Persze az biztos jobb hogy első stage-be most meg lesz wrath is. Baszki tényleg eltéveszteted a játékot, miért nem mész call of dutyizni, vagy battlefieldezni, ott rögtön a harcról szól. Ez egy hunter game. Beszarok nem lesz ugrás meg teleport, pont ez lényeg hogy ne tudják elkapni a szörnyet, meséld már el, hogy képzeled el a vadászatot? -
#360 Néha azt kívánom bárcsak mind a 4 hunter én lehetnék... Esküszöm gyorsváltással is többre mennék , mint 1-2 emberrel néha. -
Chob #359 Valamit tisztázzunk gyorsan. Én nem azt mondtam amit te, én csak arra próbáltam utalni, hogy egyből így reagál egyetlen meccs után amit úgy nyert meg, és ez egyértelműen nevetséges.
Most meg jöjjön a saját véleményem miért tartják OP-nek a Wraith-et. Egyszerű az oka, azért mert nem minden hunter jó ellene, ellenben a másik 2 szörny ellen szinte mindegyik hunter jó. A Wraith-nek van 1-2 nemezis hunter felállítása ami ellen szinte semmi esélye nincs nyerni, viszont a többi ellen meg több mint 70% az esélye. Ezért OP, és ezt így kicsit nehéz belőni, most jön a nerf a Wraith-re meg változtatás amiben mondjuk szerintem van jó dolog is. Viszont a nerf a meg nem nevezett nemezisei ellen leginkább annyit fog eredményezni, hogy jobb abban az esetben, ha csak megáll és hagyja hogy szétlőjék 2 perc alatt.
Utoljára szerkesztette: Chob, 2015.03.02. 17:59:05 -
#358 gusztustalan egy szörny. Az egész játékstílusa amit igényel. Utálok ellene játszani, egész nem áll másból csak menekülésből meg ide oda teleportálgatásból. Alig várom a behemothot, mert annak lesz igaz a legtöbb armor/hpja de legalább az rá lesz kényszerítve a harcra mivel se teleportja, se ugrás képessége nem lesz így viszonylag könnyen megtalálható/utolérhető lesz. -
#357 Na most ez tök felesleges. A fejlesztők ELISMERTÉK, hogy a telemetria alapján a Wraith OP, be van jelentve a nerf, szóval szerintem lapozhatunk... -
#356 Fene se játszik vészmadarat... A számok láttán még te is azt a következtetést vontad le, hogy ez azért ijesztő! :D Szóval azt értem, hogy velem nem értesz egyet, de hogy saját magaddal se?! :) CoD -hoz hasonlítani ezt a játékot egyszerűen felesleges. Az egy tökéletesen bejáratott cím arra már teljesen más szabályok érvényesek mint egy vadi új IP -re amit most próbálnak felfuttatni!
Népszerűtlen játékmódok?! Neked ugye nincs meg a játék? Mert kb. mindenki hunt -ot játszik a többi játékmód többé-kevésbé már eleve népszerűtlen. Evac. -ot szinte csak az XP -ért játssza mindenki de amint eléred a 40. szintet nem nagyon játszik ott senki.
Ezt a kétségbe esést meg "félelmet" (lol) nem tudom honnan szedted?! Bár tetszik a játék ha holnapra megpusztul, kicsit sajnálnám de azért nagyon nem dőlnék a kardomba.
Szóval Jeffjohnson rákérdezett a játékosszámra és mivel engem is érdekelt utánanéztem, meglepődtem, válaszoltam neki. Szó nincs pánikolásról vagy mifene, de szerintem az igenis érdekes, hogy egy 6 éves játék (ami szintén aszimmetrikus, szintén TRS) kb 10 nap után már lenyomja ezt a vadiúj szénnéhájpolt címet. -
Chob #355 Hallod, nyertem már így a többi szörnnyel is, akkor nerfeljük mindet porrá de tüstént ám! -
Stief #354 Nem akarlak megbántani, de akkor nem szörny volt erős hanem hunter csapat szar! -
Stief #353 Egyetértek :) -
#352 Na letoltam első meccsem wraithal. Első meccsen meg is lett a darwinism trófea ami azért jár hogy HPt se vesztek a szörnnyel. Igen, erre ráfér a zsíros nerf... -
Federation #351 Nem kell vészmadarat játszani. CoD: AW megjelenésekor napi 30000 ember volt a csúcs többjátékos módban. Most meg jó ha 7-8000, de ettől még ugyanúgy lehet játszani. Érdemben nem vettem észre semmi különbséget. Ez egy természetes tendencia. Az ijesztő inkább az, hogy ilyen hamar lement ez a szám, de ettől még nem kell kétségbe esni. Titanfall esetében is nagyon lement a játékosok száma a kezdethez képest. Én pár hónapja vettem meg leárazva és tegnap játszottam vele utoljára.
Ami konkrétan a játékosok számával összemérhető lehet, vagyis a fogyással, az az, hogy bizonyos, nem annyira népszerű játékmódokban már jóval kevesebb ember lesz, esetleg azok várójában (lobby) többet kell várni. Idővel meg elképzelhető, hogy egyáltalán nem is találsz senkit. Szerintem az Evolve esetében is számolhatunk 2-3 éves periódussal, amíg egy aktív keményebb mag és az újonnan érkező emberek fenntartják az állományt és életben tartják a közösséget, játékot.
Szóval ne félj. -
#350 Van ennek a SteamCharts -nak egy olyan funkciója, hogy összehasonlíthatod két játék játékosszámát egymással. Gondoltam megnézem a L4D2 -höz képest hogyan áll az EVOLVE...
Bár igaz, hogy a L4D2 -t már nem a Turtle Rock készítette hanem a VALVE, de ettől még ez a TR szellemi terméke mint játék és elég durva amit a függvény mutat. Szóval február 19. -től a 6 éves (!) L4D2 már veri az EVOLVE -ot, annyira, hogy mostanában már többnyire kétszeres játékosszámot produkál.
TDC Geronimo: konzolokon nyilván jóval nagyobb a játékosbázis szóval a fogyás nem ennyire kellemetlen, de maga a tendencia valószínűleg a ti platformjaitokon is megvan. -
#349 Megnéznék konzolon is egy statisztikát, mert ott tényleg nem kell 10 secnél több és talál játékot most is meg este is. -
#348 Köszi az infót! Nem néz ki valami jól. Legalább megkönnyíti a választást a között a két játék között, amit meg akartam venni. Később még ránézek azért az Evolve-ra, hátha egy jó kis steam-es akció után kicsit bővül a játékosbázisa. -
#347 Abban amúgy szintén igazad van, hogy a tracking dart mostani formájában túlságosan erős. Szinte biztos vagyok benne, hogy nerfelni fogják a közeljövőben. Mondjuk azért csak óvatosan mert amúgy Abe -nek semmiféle eszköze nincs amúgy a szörny megtalálásában.
Jeffjohnson, még egy kis kiegészítés. Ma reggel hétfőn próbáltam játszani és elképesztő sokáig tart játékot találni és még akkor is 2-3 társat talál csak. Szóval öt ember nem akar összejönni egy normális játékhoz. Gondoltam ránézek a SteamCharts -ra, ez ugye egy statisztikai szolgáltatása a Steam -nek ahol figyelni lehet egy adott játékban a játékos szám alakulását az idő függvényében. Na ezt találtam:
Sajnos ehhez nem nagyon kell kommentár, kimondottan ijesztő a tendencia és a fogyás mértéke egyaránt. Még abban reménykedem, hogy a többség a balance patch megjelenésére vár mert különben itt nem baj lesz hanem már van... :( -
Stief #346 Sajnos a videó eleje tényleg hiányzik, mert nem gondoltam hogy a meccs ennyire nehéz lett a felvételt akkor indítottam el amikor folyamatosan dartsot ettem vagy kaptam. Evvel csak azt akarom mondani, tényleg túl erős a darts. És most már egyre többször futok bele ebbe a vadász kombóba, hát nem fura? Meg ha tele cseszi az élő és holt állatokat vele, nem fogod tudni elkerülni, szinte ekkor már éreztem hogy esélyem nincs. Most gondolt ezt végig behemotnál és krakennél, akik jóval lassabbak wrathnál. -
#345 Szóval egy profi ellenfél ellen a CS:GO -ban (mondjuk...) tripla életerőt illetve sebzést kérnél mert unfair, hogy annyival jobbak nálad??!! Próbáld értelmezni is amit írsz mert ez így egyszerűen értelmetlen. IGEN(!), a magas szintű játéktudás mindig is OP volt és mindig is az lesz. De nem gondolom, hogy önmagában ezzel a fejlesztőknek lenne tennivalója. Valójában amúgy is az van, hogy a szörnyek éppenséggel a komoly tudású nagyon erős hunter team -ek ellen vannak kiegyensúlyozva tehát az átlagos lobbikban a szörnynek ELÉG DURVA ELŐNYE VAN a vadászokkal szemben.
A videódhoz annyit tudok hozzátenni, hogy pont a legeleje nincs meg a meccsnek pedig ott hibáztál valahol nagyot ha sikerült bezárniuk stage1 -ben... Abban amúgy igazad van, hogy ez a pálya amúgy is inkább a hunter -eknek kedvez és úgy, hogy Abe -nek ennyire korán sikerült beléd lőnie egy tracking dart -ot gyakorlatilag vesztettél is. Szerintem kár ezen rágódnod. Összefutottál egy jó csapattal egy nekik kedvező pályán ahol már korán sikerült megjelölniük, innentől egyenes út vezetett a kudarchoz. De azért messze nem ilyen egy átlagos meccs véletlenszerűen összeverődött emberek ellen. -
Stief #344 https://www.youtube.com/watch?v=8olcEG0XDIc&feature=youtu.be -
Stief #343 Szerintem pedig szükség van egy OP szörnyre, főleg ha egy profi hunter team ellen mész. -
Stief #342 Felfogom ha rájövök hogy kell, ez lesz az első, de azt kell hogy mondjam, nagyon szidják a wraithot, de már nem vagyok benne biztos, hogy OP, előbb egy profi csapat ellen nyomtam, behemotot és krakenem is szarrá verték, esélyem nem volt, mert kezdenek rájönni a vadász kombókra. Tracking dart a pálya közepéről és utána esélytelen a két lassú döggel lehagyni a vadászokat, fejlődni egyszerűen képtelenség, de mondom profi csapat ellen, akik egymással kommunikálnak. Kénytelen voltam wrathra váltani, és nem azért mert OP, hanem egyetlen esélyem volt hogy eltudjam kerülni a vadászokat. Ráadásul néha olyan kevés a kaja pályán és tele lövik őket traking dartal. Esélyem nincs. Szerintem meg pont a vadászok OP. De csak akkor ha profi a csapat. Amúgy nem szeretem a versenyzőkhöz képest balancolják a játékot, mert ők fanatikus, eleve többet játszanak és más arányokat érnek el, mint a köznép, aki nem tud egész nap a játék előtt ülni. -
#341 Most megy valami 20k dolláros torna
Itt lehet nézni
Előbb a wraith szarrászedett egy "pro" csapatot. Hihetetlen azért, hogy ezt ilyen állapotban kiadták. supernova meg a decoy is nevetségesen erős jelenleg. -
#340 Dobd fel YT-re akár nem listázottként, kíváncsi vagyok rá én is! -
Stief #339 Mai meccsem valami szánalmas lett, folyamatosan ledaráltak, fingom nincs hogyan de olyan lett volna mintha végtelen tracking dart lett volna rajtam, készítettem videót kíváncsi vagyok rá! Wrath-al is kinyírtak esélyem nem volt! -
#338 Itt a tegnapi playtest amúgy a változtatásokkal
Val medgunja végre ér valamit. Hyde változtatások is jók lettek. Cabot nerf is kellett. Szeretem, amikor egy fejlesztő játszik is a játékával és tisztában van a dolgokkal. -
#337 Hát, meglátjuk mi lesz belőle.