536
Evolve
  • Nagylaci
    Nézem ezeket a Twitch streameket és eléggé le vagyok döbbenve, hogy az emberek mennyire rosszul játszanak a hunterekkel. Gondolom a hagyományos FPS -eken kialakított reflexeket nem nagyon sikerül levetkőzni. Jó csapatmunkával a szörnyet nagyon-nagyon :) nehéz helyzetbe lehet hozni ebben a játékban erre akkora ordas nagy hibákat követnek el mint, hogy tök egyedül szaladgálnak meg a Medic -el is harcolni próbálnak! Két alap dolog ebben a játékban. SOHA nem szabad egyedül maradni, és a Medic és a Trapper class szinte teljesen alkalmatlan a szörny sebzésére. Medic gyógyít főleg míg a Trapper harcban inkább a szörny mozgását akadályozza. Komolyan rossz nézni ezt a sok bénázást...
  • Nagylaci
    Szívesen. Jó vadászatot! :D
  • Federation
    Aktiváltam és köszi a kódot!
  • Nagylaci
    Szerintem egyszerűen arról van szó, hogy ez most főleg egy stressz teszt a szervereknek, tehát pont arra kíváncsiak hogyan működik a játék amikor nagyon sokan rászakadnak. Szóval mindenféle marketing halandzsa ellenére aki kért kódot az úgy tűnik kapott is. Én konkrétan négyszer regisztráltam és ma hajnalban megjött a negyedik meghívóm is! Tessék itt egy kód PC -re a Steam kliens "Játékok" menüpontja alatt lévő "Termék aktiválása a Steamen..." lehetőségnél kell megadni és már tölti is elő a majdnem 14 gigás "nagyalfát", játszani majd délután öttől lehet vele!

3Y6K6-38FKE-T47VN

Aki elhasználja írja be ide, hogy más már ne próbálkozzon vele!
  • SweeneyTodd
    Tegnap este regisztráltam a hivatalos oldalon , hajnal egykor már küldték is a kulcsot ,hogy sikeresen bekerültem.
  • TVelvet
    innen lehet kulcsot. hajrá hajrá

http://www.ign.com/prime/promo/evolve-big-alpha?utm_campaign=fbposts&utm_source=facebook
  • Skyline
    Big Alpha stream :)
  • Doom 4
    http://evolvegame.com/news/official-evolve-big-alpha-invitations-are-now-going-out "PC players, you can guarantee yourselves a spot in Big Alpha through a sweet promotion with our friends at Curse. More details on that HERE."
  • AntiHero
    nekem is 2 kódot küldtek, bár PS4-re :)
  • Nagylaci
    Nézzétek ezt a fórumot, elég sok PC -s kapott több kódot is és sokan közzéteszik a feleslegeseket a hivatalos fórumon:

Turtle Rock EVOLVE forums
  • TVelvet
    Sziasztok,
    Esetleg ha van valakinek feles kódja elfogadnom. :))

köhi!
  • grebber
    Itt is köszönöm!
  • Nagylaci
    grebber -nek és Vincentcloud -nak elküldtem a kódjaimat szóval elhasználódtak. :) Jó szórakozást nekünk hozzá! :D
  • Vincentcloud
    Az egyiket elkérném ha még megvan
  • grebber
    Egy jöhet nekem!
  • Nagylaci
    Ok, akkor akinek nem lenne tiszta, hogy mikortól meddig tart a dolog:

Kezdődik 31. -én PDT (pacific daytime) 9am szerint ami nálunk 31. -e délután öt óra lesz, onnantól lehet majd játszani. Befejeződik november 2. -án PDT szerint 8pm, ami nálunk november 3. -a hétfő hajnal 4 óra lesz.

Röviden: október 31. 17 órától. November 3. hajnal 4 -ig.
    Utoljára szerkesztette: Nagylaci, 2014.10.30. 09:33:01
  • zzeN
    Laza 14 gb.
  • Nagylaci
    Nekem három jelentkezésemet is elfogadták úgyhogy van két fölös kódom ha valaki szeretné elküldöm neki szívesen! :)
  • Systore #37
    végülis kaptam kulcsot, kíváncsi leszek milyen
  • Systore #36
    "Evolve Alpha and Curse
    Curse has partnered up with the developers of the multiplayer game Evolve to grant alpha keys to all Curse Voice users. All you have to do is download the client and click Claim Key."

link
  • Nagylaci
    Nemrég bemutatták a játék fejlődési rendszerét (mert az is lesz neki!) :). Szóval lehet fejleszteni egyesével minden karaktert külön-külön úgy hogy minél többet használod egy karakter eszközeit azok kapnak egy, két vagy három csillagot. Elsőre csak a 4 alap karakter lesz elérhető (Markov, Maggie, Val, Hank) illetve az "alap" Goliath. Ha valamelyiknek minden képességénél elérsz egy csillagot akkor feloldódik a következő karakter. (Ugye összesen class -onként 3 karakter lesz a játékban) Ha mindent feloldasz egy karakternél akkor az elsődleges fegyverére kap még egy bónusz "Elite" skin -t is. Így néz ki Markov fejlődési képernyője:

Aztán lesz egy "Globális" fejlődési rendszer is ami függetlenül attól, hogy kivel/mivel :) játszol szépen haladni fog előre. 40. szintet lehet elérni majd maximálisan és ahogy fejlődsz úgy nyílnak majd meg egyre újabb és újabb perk -ek amikből egyet lehet majd választani minden meccs elején. Feloldható perk -ek szintén Markov képernyőjén:

A bejegyzés a játék honlapján:
    Evolve Big Alpha Preview: The Progression System

legújabb pénteki Twitch stream:
    Evolve official livestream

Jó lesz ez a játék szerintem! :)
    Utoljára szerkesztette: Nagylaci, 2014.10.25. 10:34:54
  • grebber
    Minimum:

CPU:
    Intel Pentium D 3GHz
    AMD Athlon 64 x2 Dual Core 6400 2.4 GHz
    RAM: 4GB
    GPU:
    AMD Radeon 5770
    NVIDIA GeForce GTX 560
    HDD: 15GB Install

Ajánlott:

CPU:
    Intel Core i7 920 2.67GHz
    AMD A8-3870 3GHz
    RAM: 6GB RAM
    GPU:
    AMD Radeon R9 280
    NVIDIA GeForce GTX 680
    HDD: 15GB Install
  • Nagylaci
    Ha tudták volna tartani a tervet akkor tegnap kellett volna megjelennie a játéknak. :( Bár ahogy látom itt az érdeklődés nem nagyon veri ki a biztosítékot... :D Na mindegy azért szólok, hogy a Twitch -en szinte minden pénteken játszanak élőben, általában a játék egy meghatározott elemére koncentrálva. Előző héten az Assault karaktereket tárgyalták ki, akit érdekel itt lehet visszanézni:

Evolve official livestream
  • Caliph
  • Nagylaci
    Trailer ennek a "Big Alpha" dolognak: (mondjuk leginkább csak dicsérik magukat, de nagyon...) :D

YouTube
    Utoljára szerkesztette: Nagylaci, 2014.10.09. 16:06:17
  • Nagylaci
    Lehet jelentkezni erre a "Big Alpha" nevű tesztre (vagy minek is kéne ezt nevezni...). Itt található kód a jelentkezéshez:

EVOLVE Big ALpha

A teszt október harmincegytől november másodikáig fog tartani, egy próbát megér ha érdekel a játék. És néhány érdekes részlet kiderül a hírből még, idézem:

"If you haven’t already pre-ordered, you should really consider it. Beyond guaranteeing yourself access to the Big Alpha, you’re also getting the fourth monster for free when it is ready after the game launches, and the alternate Savage Goliath skin."

Szóval ebből nem nagy kaland kitalálni, hogy három szörny lesz majd az alap játékban megjelenéskor, és már most tervbe van véve, hogy fizetős DLC -kkel bővítgetik majd a játékot, hiszen az előrendelők ingyen megkapják majd a negyedik szörnyet. Micsoda meglepetés...
  • grebber
    Az idei gamesom legsikeresebb játéka az Evolve lett
  • grebber
    Késik! Új dátum 2015.02.10
  • Caliph
    release the KRAKEN!

• grebber
    E3-on egyébként szép számmal kapta az elismeréseket:

A show legjobbja: Evolve
    Legjobb konzolos játék: Evolve
    Legjobb akciójáték: Evolve
    Legjobb online multiplayer: Evolve

• grebber
    Lehet jelentkezni az alpha tesztre

Kód: happyhunting
  • Caliph
  • Caliph
    a béta xbox one exkluzív lesz,ps4 és pc várhat a megjelenésig
  • Kandurex
    Érdekes játék, beton fasza grafikával. Kár, hogy kinőttem a multiból,...de talán egy esélyt adok neki PS4-en, feltéve, ha tényleg beváltja a reményeket.
  • grebber
  • Caliph
    csak látnánk már rendesen,mozgásban :)
  • grebber
    Új képek

• Caliph
    megjelenés csak next gen konzolra és pcre várható.
  • Caliph
  • Caliph
    gamestar előzetes,alpha gameplay