Evolve

Oldal 1 / 11Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nálunk szombaton volt egy öt fős, maratoni (kb 15 órás) Evolvozás, amiből mondjuk én voltam online a legkevesebbet (igy aztán hiába kezdtem a többséghez képest szintelőnnyel, mire hajnalban visszatértem már mindenki nagyobb volt nálam) Videó is készült a játékról. Bár többször is elhangzott a csapat részéről hogy ez az első olyan játék ami nekem is megy, én léptem le először. (és nem azért mert meguntam a többiek bénázását) Egyedül biztos nem akkora élmény a játék (a tré ning alatt nekem is kb minden meccs után exit volt a reakcióm, annyira szar voltam) de imserősökkel szerintem el lehet szórakozni egy darabig.
3 kört szenvedtem végig...totál érdektelen, unalmas, konkrétan...szar. Nem csoda, hogy nem ment már annak idején sem.

"Gyönyör?, fiatalos, matrózos."

Mégis melyik az az elbaszott karakter ami miatt az történik velem hogy megölöm a vadászt(fekszik a földön koponyával és teljesen leviszem a hp-ját és közben nincsen ott lazarus) és bemondja a játék hogy visszakerült a hajóra és nem az hogy kb 1 perc múlva újra leugrik hanem instant újjá éled ott ahol megy a harc ráadásul ezt egy meccs alatt 3-szor is eljátszotta velem a játék ráadásul úgy hogy nem is 1 hanem már 2 embert küldtem vissza 1-et pillantok és jééh láss csodát újra ott van a trapper és a medic full hp-n? <#mf1>
Illetve Bucket sentry ágyúit nem tudom valahogy leszedni?
Utoljára szerkesztette: tutyimutyi2, 2016.07.11. 18:05:21
Kinézeten kívül miben külömbözik a goliath és a meteor goliath?
én általában szörnyel játszok azt a taktikát használva hogy a pálya határán körbe 1 kivételle mindeig elértem a stage3-at anélkül hogy rám találtak volna(ők is kezdők és én is) generátornál meg általában hamarabb csapom le őket minthogy eszembe jut hogy inkább a generátort szedjem le.
Jeffjohnson
Wrath ellen mi a jó taktika? Eddig az működött ha viszonylag nyílt terepen kaptuk el és a csapat megfelelően szét volt szórva de baromi nehéz ellene.

Így egy hétvégényi játék után, azt mondom, hogy eléggé hullámvasút a játék. A szörnnyel való játékra még nem igazán sikerült ráéreznem, ezért 90%-ban a vadászokkal játszottam. Ha jó volt a csapat, akkor a stage 3-as szörnyet is le tudtuk győzni, viszont 2 egyforma csata sohasem volt. Nagyon sok a kezdő játékos és nem igazán tudják, hogy a karakterükkel hogyan kell jól játszani. Vannak könnyű győzelmek meg olyanok is, hogy a szörny vadászik ránk és nem fordítva.

Sajna nekem a napi csak 50 ezüstöt ad.
TDC Geronimo
A napiért 200 coint, ami meg óránként(?) jön azért változó, 25 vagy 50 coint

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Jeffjohnson
Sajnos nem tudom, arra tudok tippelni én is, hogy ezüstért feloldható csak.

És azt esetleg nem tudod hogy mért van hogy feloldottam egy új badge-et és amikor szinezném csak 1 oszlopnyi szín érhető el, azokat fel tudom valahogy oldani vagy ezüstért kell megvennem?
Jeffjohnson
Szerintem semmi. Én egy badge-et kaptam de azt lehet nem abból.

Mit kapok a cselendzseknél megszerezhető periodic feliratú ládából?
Jeffjohnson
Nekem tetszik. Dead by Daylight meg olyan L4D grafikás, szerintem az Evolve-ban több egyedi ötlet van és sokkal jobb a grafikai megvalósítás is.

Prince23
Én is a mai nap töröltem, írtam steam rfeviewet is belőle, kapja be a 2k games. Meg kicsit a Turtle Rock is.

A Dead by Daylight mégis jobban van kivitelezve. És a statisztikák szerint a gamerek imádják. Már megjelenés óta napi 11-14.000 átlag játékossal büszkélkedhet.

Maxtreme
na részemről ment is a levesbe. Hála isten hogy nem vettem meg anno. (mondjuk max nyomtam volna refundot)

Én mindig szörny voltam, és általában nyertem.

Maxtreme
igen, pedig kezdik egyre többen meglovagolni az említett koncepciót, de valahogy számomra sem áll ez így össze..
Attól függetlenül hogy 2 meccsen voltam én a "monszta", mindkétszer nyertem. <#vigyor>

Amiga
Az az igazság, hogy ezt a free-to-play sem menti meg, mert ami pénzért szar, az ingyen is szar.

Az egész alapkoncepció hibás szerintem, mert ez az "asszimetrikuis modell", a "4 az 1" ellen minden, csak nem szórakoztató. Főleg az 1-nek, de ha a 4 random arcokból tevődik össze, az is hamar frusztráló lehet.

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Maxtreme
Rálestem 4-5 kör erejéig.
Hát nem tudom elképzelni hogy ez hosszabb időre le fog engem kötni 😊

Sztem ez kb 3-4 óra játékidő után olyan szinten repetitivvé fog válni hogy az ember kilepés után vidáman fogja megnyomni az uninstall gombot 😊
Utoljára szerkesztette: Maxtreme, 2016.07.08. 09:08:43

Maxtreme
steam

Prince23
Hol lehet letolteni?

Maxtreme
Na erre én is kíváncsi leszek. Egy időben elgondolkoztam a vásárláson (milyen jó hogy nem tettem) de a sok negatív kritika elriasztott.

Nagylaci
18.6 giga a frissítés az nem semmi és gondolom, hogy elég sokan rászakadtak mert nem igazán jön lefelé. Persze az ingyenesség talán bevonz most jó pár embert és ahogy olvasom nagyon sok mindenen változtattak a pályáktól kezdve a karakterek képességein át egész radikális dolgok is vannak mint például ezentúl minden karakternek lesz mobile arena -ja illetve mindenki regenerálódik majd lassan ha nem kap sebzést, stb... Szóval fene tudja lehet, hogy jobb lesz valami talán.

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

Annyian nézik, hogy lehalt a weboldaluk.
Nagylaci
Én is most néztem, hogy mi történt, de szinte biztos, hogy már messze túl késő volt meglépni ezt! Mostanra 100 körül van az aktívan játszó emberek száma ami értékelhetetlen, a játék gyakorlatilag halott. A vásárlók rég elhagyták a játékot akik meg eddig nem próbálták azok meg jó ideje csak rosszat olvasnak/hallanak róla. Ráadásul most majd jön egy felháborodás hullám, hogy sokan alap játék plusz season pass árát beleölték és erre tessék. Persze ez csak részben jogos, de ettől még az emberek ki fognak akadni rajta. 😊 Ráadásul a F2P modell semmit sem fog megoldani a játék alapvető problémáiból (körbe-körbe szaladgálás, könnyen megbontható csapatjáték a single player szörny ellen, stb...), szóval őrült csoda lenne ha ez a húzás visszahozná a játékot a halálból. 😞 Kár érte amúgy tök jó ötleten alapul, de sajnos nem sikerült hosszú távon szórakoztatóra megvalósítani.

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

Jeffjohnson
Itt megtaláljátok a teljes interjút. LINK
Igazából most megígérnek mindent. F2P-nél mondjuk kell is pláne egy leszerepelt játéknál....meglátjuk mi lesz.

Jeffjohnson
"Here’s how it’s going to work: We’re going to make Evolve free on PC as a Beta starting on July 7. This is going to allow us to hit our new server infrastructure really hard and we need your help testing. Stuff could break, and that’s our hope, because that will give us time to improve things as we go. We’ll parse out major Beta revisions, updates and features over a period of weeks and months -- a plan we're going to continually communicate here. This allows us to test new features and major changes to make our game more accessible and ever closer to the joy we saw when we first showed our baby to the world. Just as importantly, this Beta plan gives us the flexibility and time we need to keep fixing bugs and making Evolve more stable."

Jeffjohnson
"Anyone who owns classic Evolve will be given “Founder” status in the new free version, and all the content you already own comes with you to the new version. As long as we work on Evolve, we will show our appreciation for our committed fans and early adopters with gifts, rewards, and special access. Why? Because you believed like we did, and we will never forget that."

Jeffjohnson
Ha a visszaszámláló lefut az oldalon minden kiderül.

https://evolvegame.com/
Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2016.07.07. 08:35:18

És azok kaptak valami kompenzációt, akik fizettek érte?

Fpocok
FREE TO PLAY lett

Parasite Eve 2, best game EVER!

Nagylaci
10 euró a Steam -en... Ennyiért tuti megéri, de azért ez nagyon durva, hogy, már itt tart a játék. 😞

Hexex86
Érdemes megvenni az alapjátékot? Régen voltak "lázadások" a fizetős dolgokért, ha jól tudom.
Valaki kifejtené, hogy milyen a játék?
Előre is köszönöm!

Discord | https://discord.gg/JnaAPcB Twitch | https://www.twitch.tv/hexariusofficial Youtube | http://www.youtube.com/c/Hexarius

Nagylaci
És milyen rangba kerültél, illetve 3 társsal játszol vagy idegenekkel?

Igen szoktunk, de főleg hunt modot. Amúgy meg miért lett katyvasz? En imádom!
Nagylaci
Sziasztok, egyáltalán játszik még valaki vele? Én néha-néha szoktam, illetve a legújabb patch némi reményre adott okot, de aztán kiderült, hogy csak még jobban elkúrták a játékot! Szó szerint most már teljes katyvasz lett az egész...

Jó az hogy van aréna mód csak akkor ez már nem vadászat 😞
TDC Geronimo
Arenat próbálta valaki? Végre amire vártam, 0 kergetőzés, instant eksön.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Kíváncsi vagyok most sokadik patch után a játékra szabad időbemben megint kipróbálom. Talán kedd,szerda.
Utoljára szerkesztette: Stief, 2015.05.17. 07:29:18
Nagylaci
Új peccs a játékhoz, majd visszanézek hátha pozitív irányba változtak a dolgok...
Eltávolították a toxic grenade lassító hatását, azért csodálatos, hogy mennyi nyilvánvaló baromság egyrészt bekerült a játékba, másrészt milyen sokáig tart mire felfogják, hogy baromság!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

PC ONLY -- Patch 2.3.6

Sunny can no longer stack shield drones
Behemoth should no longer be able to chain melee attacks by alternating between rolling and attacking
Kraken Banshee mines have been adjusted as follows:
Added an arming time of 1 second, they can still home in on a hunter but take at least 1 second before they can explode
Changed the invulnerable time to .3 seconds
Weapons can no longer damage mines when invulnerable

ALL PLATFORMS -- Console 2.0.6 micro patch

New Maps

Broken Hill mine and Broken Hill Foundry are now available on PS4 and PC. (The micropatch unlocks them)

Hunters

Hyde
Toxic Grenade
Removed slow effect from Hunters (and the crowd goes wild!!!!!)
Parnell
Multifire Rocket Launcher
200% more accurate for long range destruction!
Torvald
Shrapnel Grenades
Increased proximity detonation radius to help vs airborne targets
Val
Heal Burst
Increased self heal by 50%
Slim
Spore Cloud Launcher
Radius decreased 20% (this does not change the visual effect however)
Sunny
Mininuke
Increased proximity detonation radius to help vs airborne targets
Shield Drone
Hit points of the drone decreased by 40% (easier to destroy)
Jetpack Booster
Provides 50% less thrust boost on jetpack dodges

Monsters

Melee Stamina
Goliath, Kraken and Wraith melee stamina auto fill time now set to 3 seconds (was quicker before but varied per monster)
Armor Regeneration
Starts six seconds after damage taken (was 10). This helps make the armor regeneration perk more responsive.
Kraken
Lightning Strike
Moves at a constant speed (used to move faster on the far plane initially, then slow down)

Character Perks

Damage Bonus (M & H)
Reduced to 5%, 7.5% and 10% (was 7.5, 10, 15)
Armor Regeneration (M)
Increased to 50%, 75%, 100% (was 25, 38, 50)
Cooldown Reduction (M)
Decreased to 10%, 15%, and 20% (was 15, 23,30)
Movement Speed (M & H)
Increased to 15%, 20% and 25% (was 10, 15, 20)
Stamina Bonus (M)
Reduced to 20%, 30%, 40% (was 25, 35, 50)
Climb Speed (M)
Increased to 50% (was 30)
Reload Speed (H)
Decreased to 15%, 20%, 25% (was 15, 2, 30)
Jump Height (H)
Increased to 300% (was 200)

Elite Wildlife Buffs

Armadon Bull
Hunter and Monster damage reduction now 25% (was 35%)
Crowbill Sloth
Hunter and Monster damage bonus now 25% (was 35%)
Mammoth Bird
Monster Ability cooldown now 35% (was 50%)
Megamouth
Monster Pounce damage bonus now 50% (was 100%)
Hunter class special cooldown reduction now 35% (was 50%)
Nomad
Hunter jetpack recharge bonus now 150% (was 200%)
Monster traversal stamina bonus now 50% (was 100%)
Tyrant
Monster duration reduced to 2 minutes (was 5)
Hunter duration reduced to 3 minutes (was 5)
Hunter health regeneration rate reduced by 20%

Elite Wildlife

Armadon Bull
Health increased 33%
Blitzleopard
Health increased 25%
Speed increased 38%
Canyon Strider
Speed increased 38%
Cephaladon
Health increased 40%
Crowbill Sloth
Health increased 34%
Mammoth Bird
Health increased 70%
Speed increased 30%
Marsh Strider
Speed increased 38%
Megamouth
Health increased 34%
Nomad
Health increased 34%
Obsidian Grub
Health increased by 100%
Reaver
Health increased by 150%
Speed increased by 23%
Steamadon
Health increased by 150%
Speed increased by 15%
Tyrant
Health increased by 37%
Venomhound
Health increased by 190%
Speed increased by 15%

Award Adjustments

Tuned requirements for more consistent XP awarded between characters
Hyde increased requirements for RPS Beast
420 to 520 damage
Hyde increased requirements for Noxious
425 to 525 damage
Griffin decreased requirements for Close Quarters
670 to 630 damage
Val decreased requirements for Quick Fix
2500 to 2000 health
Torvald increased requirements for Obliterated
1100 to 1800 damage
Torvald increased requirements for A Thousand Cuts
4 to 5 hits
Crow increased requirements for Stop Motion
from 10 seconds to slow for 12 seconds
Sunny increased requirements for Power Aid
from 6 seconds to boost for 24 seconds

Mastery Adjustments

Reduced the requirements for the following masteries
Skilled Tongue Grab
Grab 10 creatures with tongue grab
Was 30 creatures
Skilled Shrapnel Grenade
Allow 160 Bonus Damage (from weak spots)
Was Allow 1000 Bonus Damage
Skilled Rock Wall
Deal 5500 damage with the wall
Was 8000 damage
Skilled Fissure
Deal 13000 damage
Was 22000
Skilled Jetpack Boost
Boost Jetpacks for 60 second
Was 120 seconds
Skilled Leech Gun
Do 20000 Damage
Was 30000 Damage
Expert Spore Cloud Launcher
Keep the Monster in smoke for 5 seconds (20 times)
Was 20 seconds
Expert Shield Drone
Shield 19000 total damage
Was 35000 damage
Expert Jetpack Boost
Boost Jetpacks in combat for 50 seconds
Was 120 seconds
Expert Tongue Grab
Grab Hunters 25 times
Was 50 times
Expert Lava Bomb
Hit multiple creatures 20 times
Was 50 times
Expert Healing Drone
Revive 10 teammates with a Healing Drone
Was 50 teammates
Elite Shield Drone
Shield 2000 damage in a single round 20 times
Was 3000 damage
Elite Healing Drone
Heal 20 teammates from 80 meters away
Was from 100 meters
Elite Tongue Grab
Grab Hunters in mid-air 30 times
Was 175 times
Elite Fissure
Deal damage to multiple Hunters 30 times
Was 100 times
Elite Spore Cloud Launcher
Smoke Revive 10 teammates
Was 50 teammates

Increased the requirements for the following masteries
Expert Rock Wall
Trap a creature between the wall and you 60 times
Was 30 times
Expert Leech Gun
Generate 100 heal bursts (when 50% or more of the heal burst cooldown charge was generated with the leeching gun
Was 50 bursts
Elite Stasis Gun
Enable the team to do 110000 damage while the monster is slowed
Was 15000 damage
Elite Lava Bomb
Hit multiple Hunters 100 times
Was 50 times

Nagylaci
Amúgy én se! 😄 De ez egy elmebeteg játék. 😊

Ha valamikor online leszel tolhatunk egy KF partyt, bár hozzáteszem hogy nem játszottam a korábbi részével 😊

Nagylaci
Én meg sem akartam venni, de mivel az EVOLVE -al egyrészt délelőttönként már nem lehet játszani, délutánonként meg amikor lehet "picit" kezdem unni, hogy miután lefutom a rohadt maratont még rám is szakad egy brutálisan OP kórság... 😄 A Killing Floor 2 meg egy non-stop elmebaj a dolog jó értelmében véve... 😊 Persze azért erősen reménykedem, hogy sikerül kiigazítani az EVOLVE -ot is és még igazán szórakoztató is tud majd egyszer lenni, de egyre kevésbé bízom benne sajnos. Egyenlőre a teljesen tisztességtelen és egyoldalú buff -rendszert fogják megváltoztatni ami első lépésnek nem is lesz rossz, csak sajna nagyon, de nagyon kevés még!

Szemezgetek a játékkal, csupa jót olvastam róla 😊

Nagylaci
Hát attól tartok, hogy nálam egy időre vége a terepfutásnak...

Nagylaci
Huhh, látom tegnap bevehettem valami fogalmazásgátlót, ilyen hülyén fogalmazni... 😄
Még valami ami eléggé bosszantó szerintem a játékkal kapcsolatban. Szóval a fejlesztők a hivatalos fórumon időnként megmutatják, hogy a statisztikai adatok alapján hogyan állnak a szörny és vadász győzelmek arányai. Itt a legfrissebb adat:

Na most csak szerintem lehetetlen az amit ez a kép sugall?! Ez ugyanis gyakorlatilag TÖKÉLETES egyensúlyt jelentene ami még a teljesen szimmetrikus játékokban is csak egy álom szokott lenni nem, hogy ebben az egyensúlyi rémálomban. Arról nem is beszélve, hogy közel 400 órányi játékkal a hátam mögött nagyon nem ez a tapasztalatom! PUB -okban játszva úgy 70% környékére tenném a szörny győzelmeinek az arányát, illetve a Twitch -en, Youtube -on rengeteg szörny játékos dicsekszik azzal, hogy vagy egyáltalán nem kap ki vagy csak nagyon-nagyon ritkán. Arról pedig már nem is beszélve, hogy mi a jó büdös francnak kellenek egyáltalán a balance peccsek ha ez ennyire tökéletes?! Egy szinte 50-50 százalékos arányt nem kéne peccselni hanem be kéne betonozni nyilvánvalóan. Szóval elismerve, hogy konkrét adatokat persze nem ismerek, de maradjunk annyiban, hogy utálom ha hülyének néznek... Kedvencem most a Kraken ami a Big Alpha nevű bétában XD még nagyon OP volt, aztán visszavették elfogadhatóra (picit talán gyenge is lett, de maradhatott volna) most meg már megint egy elmebaj ellene játszani. Gyakorlatilag lehetetlen lett lehúzni a földre ami miatt az assaultok szinte tehetetlenek ellene. Nekem kicsit ezek alapján úgy tűnik mintha elég komoly káosz uralkodna a TRS -nél, hogy mivel mit is kellene egyáltalán csinálni ebben a játékban.

Nagylaci
Hát van rá esély, de az itt PC-n már katasztrofális lenne!
Itt a meccs aminek a végén ahol együtt játszottunk és a Behemoth tök fair módon pounce -al intézett el a végén amikor pedig simán kinyírhattam volna ha nincs ez a töketlen, idióta játékelem. Hogy én mennyire gyűlölöm már ezt a teljesen értelmetlen unfair pounce-t legalábbis harc közben!

EVOLVE PC - unfair game mechanic: pounce

Valószínű hogy mégjobban lecsúszik így hogy megjelent a GTAV illlete az MKX...

Nagylaci
Kis helyzetjelentés PC -ről... Most éppen 112. a Steam listáján, egyértelmű és folyamatos a játék lecsúszása ami főleg annak fényében nagyon durva, hogy egy elég komoly DLC is megjelent hozzá és a játék is tök friss... Nagyon sajnálom ezt a játékot mert az ötlet jó volt, de egyértelmű szarvashibákat követtek el a készítők és rengeteg rossz döntést hozott a kiadó is sajnos... 😞

Eközben a Left 4 Dead 2 a 26. helyen van... lol?

Oldal 1 / 11Következő →